ETT HÄPNADSVÄCKANDE OCH SENSATIONELLT BREV FRÅN PARTISTYRELSEN

cropped-thoralf-alfsson-sd-2017

Jag har nu fått det skriftliga beslutet om min uteslutning från Sverigedemokraterna. När jag fick det muntliga beskedet den 26 november skrev jag att det var sjukt på bloggen, efter att jag läst brevet blir det mer än helt sjukt. Det är ett sensationellt och häpnadsväckande brev eller rättare sagt så är innehållet i brevet helt sjukt. Jag trodde i min enfald inte att partistyrelsen och partiledningen skulle sjunka så lågt. Mattias Bäckström Johansson som sitter i verkställande utskottet står alltså bakom detta. Jag tar mig för pannan och undrar över tillståndet i partiledningen.

För det första visar brevet att Sverigedemokraternas medlemsutskott och partistyrelse har ett arbetssätt som är helt och fullständigt rättsvidrigt. Jag har tidigare publicerat brevet på bloggen som jag fått från Medlemsutskottet med anklagelser, vilket jag yttrat mig över i ett 20 sidor långt svar. Som jag har redovisat på bloggen.

I beslutet om uteslutning från partistyrelsen är det nu helt nya anklagelser. De tidigare anklagelserna i brevet från MU nämns överhuvudtaget inte i beslutet från partistyrelsen. Med andra ord har jag inte getts chansen att bemöta de nya anklagelserna. Helt sjukt och fullständigt rättsvidrigt!

 För det andra så är de nya anklagelserna helt sensationella och kommer sannolikt skicka chockvågor inom Sverigedemokraternas medlemmar, sympatisörer och väljare misstänker jag!

Här kommer några citat från brevet med anledningarna till att jag utesluts från Sverigedemokraterna. Hela brevet finns i slutet av blogginlägget. (Ni får bortse från den dåliga svenskan i brevet från partistyrelsen).

”Ni har även varit aktiv med att skriva ett flertal blogginlägg där ni är kritisk till islamiseringen som ni anser sker i Sverige men även utvecklingen av samhället som ni beskyller på individer med en annan bakgrund än svensk, är oerhört omdömeslöst som representant för Sverigedemokraterna.”

 

Jag var tvungen att läsa meningen om och om igen. Det uppstod någon form av misstro om min egen läsförståelse, så jag blev tvungen att lägga ifrån mig brevet och ge mig ut på stan och handla. När jag kom hem läste jag meningen om och om igen. Jag utesluts alltså för att jag varit kritisk mot islamiseringen i Sverige och utvecklingen med t.ex. skjutningar, något som Dagens Nyheter beskrev i en artikel, begicks till 90 procent av personer av personer med utländsk bakgrund.

Att kritisera islamiseringen i Sverige som Sverigedemokrat är enligt partistyrelsen ”oerhört omdömeslöst”. Jag tar mig för pannan. Men det fanns mer i brevet!

”och uttrycker er väldigt negativt med en generalisering att det sker en islamisering av Sverige.”

 Jag måste nypa mig i armen när jag läser även denna mening. Är islamiseringen positiv för Sverige enligt partistyrelsen i SD? Är det fel att vara negativ till islamiseringen som pågår i mitt land. Eftersom ungefär samma formulering finns på två olika ställen i brevet kan det knappast vara ett misstag. Om man skall tro vad partistyrelsen skriver i brevet så är det även ”ett ideologiskt avvikande beteende” och rasistiskt.

”Ni visar på ett ideologiskt avvikande beteende och bryter mot vår nolltolerans princip mot rasism.”

 Det här borde sända chockvågor inom partiet och dess medlemmar, sympatisörer och väljare. Har man fullständigt förlorat förståndet i partistyrelsen eller är det de liberala krafterna som nu fullständigt tagit över partiet. Jag bara undrar om det är så illa.

Nu blev jag tvungen att skicka brevet till en god vän och Sverigedemokrat sedan ca 10 år. Han blev fullständigt chockad och det första han sa. ”Det är ju därför jag är med i Sverigedemokraterna och röstar på SD. Jag är emot islamiseringen i Sverige och vill stoppa den negativa utvecklingen i landet när det gäller t.ex. brottslighet.”

Ja, jag är öppet kritisk till islam och den islamisering av Sverige som pågår, med halalslaktat kött, separerade badtider i simhallar för kvinnor och män, barnäktenskap, heltäckande klädsel och slöjor för små flickor, tjejer i grundskolan och kvinnor, böneutrop, att män och kvinnor skall delas upp och därmed inte behandlas lika, personer som inte kan handhälsa på motsatta könet o.s.v. Och alla andra krav/önskemål om särbehandling. För att inte tala om islamistisk terrorism och fundamentalism.

Genom att jag har dessa åsikter har jag ett för Sverigedemokraterna ”ideologiskt avvikande beteende”.

 Jag kan tyvärr inte tolka brevet på något annat sätt! Läs brevet! Hur tolkar du brevet?

Brev från PS sid1

Brev från PS sid2

När det gäller anklagelsen angående bilder med Nordfront så gäller det bara en bild och en mycket harmlös bild där jag visar något som media undanhåller. Läs blogginlägget om missa inte vad jag skriver under bilden.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/09/09/11476718-bara-1-500-gick-i-prideparaden-i-kalmar/

När det gäller bild på taxichaufförerna så har partistyrelsen och medlemsutskottet fullständigt missuppfattat det hela. Det är inga taxichaufförer på bilden! Det är två misstänkta islamistiska terrorister på bilden. Läs blogginlägget.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2014/01/31/10516822-bidrag-lon-regeringens-nya-lofte/

Här kommer några länkar på exempel hur Mattias Karlsson och Richard Jomshof uttryckt sig om islam och islamiseringen i Sverige men först ett citat från Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet 2009 angående mångkulturen och islam.

”Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

Jimmie Åkesson i Aftonbladet 2009 om islam och mångkulturen.

Mattias Karlsson liknar koranen vid Mein Kampf

https://www.expressen.se/nyheter/har-liknar-sd-toppen-koranen-vid-mein-kampf/

https://www.svd.se/motstand-mot-islam-del-av-sds-program

http://www.smp.se/vaxjo/mattias-karlsson-sd-boneutrop-ar-ett-tecken-pa-islamisering/

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/mattias-karlsson-islamism-storre-hot-an-nazism

 

Richard Jomshof om islam

https://www.expressen.se/kultur/ide/jomshof-sprider-rasistiska-myter/

https://www.youtube.com/watch?v=VjKf3DRTIgE

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vm9oB4/jomshof-islam-ett-storre-hot-an-nazism

https://nyheter24.se/nyheter/politik/847986-jomhof-nazism-islam-sverigedemokraterna

”Ser man inte islamiseringen som ett hot, då är man ganska korkad. Det är bara att titta på hur den muslimska världen ser ut. Ser man inte problemen är man antingen islamist själv eller väldigt naiv, säger Jomshof, och fortsätter:

 Det finns likheter med hur det såg ut när nazismen och fascismen växte fram. När det gäller islam förstår man inte vad som håller på att hända. Då fanns det många som varnade för hur det skulle gå. Andra tittade på Tyskland och sa ”han har ändå fått ordning på det”. Samma sätt att tänka genomsyrar sättet man pratar om islam, även om det inte är exakt samma sak, säger Jomshof till Nyheter24.”

Har partistyrelsen fått hjärnblödning eller man bara schizofrena?

9 reaktioner på ”ETT HÄPNADSVÄCKANDE OCH SENSATIONELLT BREV FRÅN PARTISTYRELSEN

 1. Kenneth Sandberg 2018-12-21 / 16:43

  Uteslutningen av Thoralf Alfsson får nog ses som kulmen på den Jimmie Åkesson-ledda destruktionen av det parti som skapades för att hejda omvandlingen av Sverige till ett mångkulturellt inferno.
  Thoralf Alfsson är en av de få personer med civilkurage som kämpat för SD´s framgång sedan decennier. Då undertecknad själv bedrev det tunga och riskfyllda jobbet i bl a Småland att få till stånd SD-föreningar och fullmäktigelistor, var det just Thoralf som helhjärtat och modigt stod upp för partiet. Bland dom många som däremot under flera av de tuffa åren höll en låg profil, fanns Mattias Bäckström Johansson, den person som nu medverkar i avrättningen av Thoralf Alfsson.
  Under dessa tuffa år i slutet av 90-talet verkade också en liten grupp i Jönköping som utsattes för hårda angrepp. Då var det ingen av de nuvarande SD-representanterna i Bryssel hemmahörande i Jönköping som trädde fram. På senare år, då det inte längre medför några risker att offentligt företräda SD, har sådana personer rekryterats av den likaledes försiktige Jimmie Åkesson. Allt för att säkra sin egen sits som partiledare.
  Det är djupt beklämmande att uppleva hur Jimmie Åkesson som hade byxångest inför varje appellmöte som SD anordnade, nu under sin tid i partiets ledning har exkluderat snart sagt alla dom tappra SD-kämpar som banat vägen för honom in i Riksdagen..!

  Gilla

 2. Tobbe 2018-12-20 / 15:17

  Kommer brevet verkligen från partistyrelsen? Så det inte är författat av meningsmotståndare?
  Skulle dock inte förvåna om SD står bakom brevet. Deras numera liberala politik skulle bara fungera som lite konstgjord andning för vårt folk och framtid.

  Säger bara en sak; AfS!

  Gilla

  • Thoralf A 2018-12-20 / 15:57

   Det är undertecknat av Charlott Qvick, före detta sambo till Oscar Sjöstedt och sekreterare åt både partistyrelsen och medlemsutskottet.

   Gilla

 3. maggan 2018-12-20 / 11:44

  Detta svar kom till mig från SD info:
  Hej!

  Jag vet inte riktigt vad det är du tagit del av som gett intryck av att vi förnekar islamisering eller skulle se positivt på sådan. Vi står fast vid det vi alltid gjort, nämligen att islam och i synnerhet dess starka politiska och fundamentalistiska gren enligt oss är den religiösa åskådning som visat sig ha svårast att harmoniskt samexistera med den svenska och västerländska kulturen. Därför bör islamismens inflytande på det svenska samhället i största möjliga utsträckning motverkas och invandringen från muslimska länder med starka inslag av fundamentalism bör vara mycket starkt begränsad.

  Gilla

  • Thoralf A 2018-12-20 / 11:56

   Den ena handen vet inte vad den andra gör!

   Gillad av 1 person

 4. tompas11 2018-12-19 / 22:36

  För kännedom så har jag även skickat samma frågeställningar till 4 olika lokala SD-föreningar i min närhet. Återkopplar om jag får något svar.

  Gilla

 5. tompas11 2018-12-19 / 20:05

  Har precis skickat följande mail till: info@sverigedemokraterna.se;info@sd.se;jimmie.akesson@riksdagen.se;mattias.karlsson@riksdagen.se;richard.jomshof@riksdagen.se

  Hej,

  Med anledning av Thoralf Alfssons uteslutning ur partiet har jag några viktiga frågor avseende SD:s principer och vad partiet egentligen står för.

  http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/12/19/11580323-ett-hapnadsvackande-och-sensationellt-brev-fran-partistyrelsen/

  Fråga 1: Sker det en islamisering av Sverige? Ja, nej – motivera.

  Fråga 2: Påverkas utvecklingen i Sverige av individer med annan bakgrund än svensk? Ja, nej – motivera.

  Fråga 3: Om en medlem påstår att det pågår en islamisering av Sverige, är detta ett ideologiskt avvikande påstående, som bryter mot SD:s principer? Motivera.

  Fråga 4: Om en medlem påstår att utvecklingen i Sverige påverkas av individer med annan bakgrund än svensk, är detta påstående ideologiskt avvikande från SD:s principer? Motivera.

  Vänligen

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2018-12-19 / 20:37

   Förvänta dig inget svar.

   Gilla

   • tompas11 2018-12-19 / 22:24

    Ja får jag inget svar så kommer jag att maila igen tills jag får ett svar. Klart som fan att de till slut måste svara om de avser att förbli ett av Sveriges största partier. Det får ju i rimlighetens namn vara någon måtta på att partiet försöker anpassa sig till de övriga sömngångarpartierna. Vågar SD inte stå upp för det de stod upp för tidigare så har de inget existensberättigande som politiskt parti. Sverige behöver verkligen inte ännu ett parti som de sju övriga.

    Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s