BARA SÅ NI VET DET

Han tycker att mobbing är fel men samtidigt skriver personen denna kommentar. Sverigedemokraterna har bara ett kansli som jag varit på och det är riksdagskansliet.

20190112

Nej, jag försöker inte representera SD. Det borde väl klart framgå av mina blogginlägg de senaste veckorna. Personen tycks också vara väldigt bekymrad över den bok som jag börjat skriva. Hade jag varit långsint och tjurig så hade jag skrivit boken redan 2014 efter att jag petats från riksdagslistan.

Sedan angriper ”En från förr” alla som läser min ”skitblogg”.

Nivån och kvaliteten på Sverigedemokraternas riksdagskansli tycks ha sjunkit betänkligt sedan jag var där 2014.

Undrar vad personen som skrev kommentaren lider av? Jag klickar på papperskorgen!

voteringsknappar

Nu inväntar vi en rad presskonferenser i riksdagen under onsdagsförmiddagen. Skall Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet stå fast vid sitt nej till Stefan Löfven och trycka på röd knapp. Eller kommer vänsterpartisterna trycka på gul knapp.

Om Vänsterpartiet ändrat sig, vilka löften har då Jonas Sjöstedt fått av Stefan Löfven. Hur kommer C och L reagera på nytt inflytande för Vänsterpartiet?

Det blir en spännande onsdag. Jag kommer följa det 😉

 

20 reaktioner på ”BARA SÅ NI VET DET

  1. Robban 2019-01-16 / 14:35

    Spelar inte så stor roll om det är en SD eller inte! SD har svikit så många gånger att jag inte bryr mig längre!
    Opinion är inget som bara kan erhållas, det måste även underhållas!
    Det är det fler partier som behöver fundera på!

    Gilla

  2. MartinA 2019-01-16 / 10:27

    Nu innebär det ju inte att en person skriver från SDs kansli bara för att den anonymt påstår det. Även om jag tror att mejlet uttrycker frustrationen hos många i SD. De har så att säga hamnat i en position som de ej kan försvara. Och de har vid det här läget en vandel som de inte heller riktigt kan försvara. Så vad kan de göra då? Vad har de kvar? Förutom kampen om makt och pengar.

    Det här är problemet, männskliga samhällen och referensramar är en gungfly utan någonting fast att hålla sig i. Det är det jag tycker om med nationalismen (alltså rasism). Den är en fixpunkt. Att se till det gemensamma egenintresset för besläktade människor. Nationalismen höjer livet över att bara handla om pengar, över det otäcka hundslagsmål som liberalismen förespråkar. Och knyter en samman med de som kommit före, med de som kommer efter och med andra nu levande Svenskar och Skandinaver.

    Gilla

  3. C Andersson 2019-01-16 / 10:17

    ‘De personer som läser din skitblogg är psykist eller mentalt sjuka.’

    Man ska skita i vad såna människor skriver men jag blir så fruktansvärt ledsen. I nästa vecka ska jag begrava min lillebror som dog alldeles för tidigt.

    Gilla

  4. turrim 2019-01-16 / 08:31

    Så kom det tredje brevet från partiledningen….

    Gilla

  5. Hacke 2019-01-16 / 08:19

    Sanningssägare möter alltid motstånd. Logiskt nog störst och fulast från de som har mest att dölja.
    Detta ynkliga troll är bara ännu ett belägg för att du som vanligt är helt rätt ute Thoralf.

    Tyvärr tror jag inte att det blir någon spännande dag idag. Allt har varit klart sedan länge. Det vi nu ser är bara upplösningen av ett långt och utdraget spel för galleriet.

    Gilla

  6. Bajen666 2019-01-16 / 07:49

    Mmm dom är trevliga dom där Sverigedemokraterna, igår var jag inte den vassaste kniven i lådan (Samnytt) och idag är jag tydligen också mentalt instabil, trevligt eller hur.?!

    Tror det är lättare för dom att hoppa på F.D Sverigedemokrater som sett ljuset..:-) och i förlängningen tro att dom blir accepterade i övriga PK-Sverige och få ryggdunk av resten av svansen lite patetiskt kan man tycka.

    Gilla

  7. JuiceLucy 2019-01-16 / 07:49

    Att skriva korrekt svenska är uppenbarligen ett stort problem hos SD.

    Gilla

  8. Tony Ingman 2019-01-16 / 07:44

    Sen måste ju personen från ovan även vara mentalt sjuk som läser som han
    säger ”denna skitblogg”, för annars hade han/hon inte fått reda på vad som
    står i den?

    Gillad av 1 person

  9. Tony Ingman 2019-01-16 / 07:37

    Vad är det som figuren ifråga är så rädd för med din bok? Det måste vara något
    som han är rädd för att bli avslöjat? Har man inte rent mjöl i påsen brukar
    reaktionerna bli åt det hållet? Bara skriv Thoralf!

    Gilla

  10. Anonym 2019-01-16 / 06:36

    Som jag skrivit förut, detta är Sveriges bästa blogg.

    Gilla

  11. alvar1131 2019-01-16 / 06:32

    Nog för att jag har ont i ryggen från och till, men inte visste jag att jag var psyksjuk också. Men, hemska tanke, det är kanske det som är sjukdomsbilden? Jag läser ju faktiskt den här bloggen flera gånger om dan och inspireras t o m av den. Och jag kan inte låta bli, så jag får väl inse min diagnos som trollet så passande och så intelligent påtalat.

    Gillad av 1 person

  12. World Traveller 2019-01-16 / 03:42

    Jag skickade detta mail till samtliga riksdaagspartier for ett par veckor sedan. SD ar det enda partiet som bemodat sig med att svara.

    ‘Jag laeser pa nyheterna att samtliga partier ska skriva pa en overenskommelse som gor att Sverigedemokraterna aldrig kommer att fa nagot som helst inflytande i svensk politik.
    Innebaer detta att en roest pa SD aer helt bortkastad?
    Finns det en risk for att SD kommer att forbjudas?

    Mvh En svensk medborgare’

    I Storbritannien faar medborgarna alltid svar nar de skriver till partierna, men i ”demokratins hogborg” Sverige ar inte medborgarna vaerda ett svar tydligen.

    Gillad av 2 personer

  13. Staffan Sundqvist 2019-01-16 / 03:25

    Jag skulle gärna vilja ha avsändaren av det mailet så ska den personen få motivera varför han kallar mig för sinnessjuk. Jag vill veta vem det är, helt enkelt.

    Gillad av 2 personer

  14. Björn 2019-01-16 / 01:19

    ”Det blir en spännande onsdag. Jag kommer följa det”.

    Så är det nog. En del av oss tycket att detta spektakel som nu pågår är spännande att följa och nyfikna på fortsättningen. Andra börjar nog bli ganska blasé på det hela.
    Såg i Metro att Norlén hade uttalat sig och sagt att han tror att svenska folket börjat tröttna.

    Och är det egentligen inte en fars det som pågår. I stort sett alla partiledare säger sig vilja ta ansvar för Sverige. Men vad är det för ansvar då det allra viktigaste, prio 1 i deras politik, är att hålla SD borta från det minsta inflytandet. Man utestänger 1,1 miljoner väljare. Är det att ta ansvar
    Och sen låter man MP hålla i tyglarna och bestämma i mångt och mycket. Ett parti som inte ens fick 300.000 röster.

    Kan inte någon bara ta och tömma bort sanden i lådan, så de kliver upp därifrån och börjar vara ansvarstagande politiker..

    Gillad av 2 personer

  15. Björn 2019-01-16 / 00:55

    Uppenbarligen så läser ju ”En från förr” din blogg och tom tar sig tid att skriva i den. Så, det borde väl också då göra honom till psykiskt eller mentalt sjuk. Och förmodligen är det fler på ”kansliet” som läser bloggen, eftersom de nu är så skitförbannade och fullt medvetna om vad som försiggår på bloggen.

    Alltså om denne ”En från förr” nu är den han påstår, så är det ju allvarligt. Ett SD kansli fullt med psykiskt eller mentalt störda människor!!.

    Gillad av 1 person

  16. Cosmik Debris 2019-01-15 / 23:23

    I kvällens Aktuellt intervjuades muslimen Rahaf Mohammed al-Qunun. I inslaget säger hon ungefär; ”-kvinnor inte får klippa håret enligt islam”.(Islam är muslimers vedervärdiga politiska ideologi) Det hörs tydligt att hon säger ”islamic”

    Tror ni att SVT översatte korrekt? NIX, man utelämnade islam. Så förbannat typiskt statskontrollerade regimmedia. Lura, ljug, vilseled och desinformera är honnörsord på SVT.

    Vem fan tror SVT att man lurar?

    Gillad av 1 person

  17. Peter 2019-01-15 / 23:21

    Läste i Barometern att Johan Persson börjar oroa sig nu över att pengarna inte ska räcka till allt.

    Strandpromenad på Tjärhovet? Är karl’n från vettet? Hybris? Har han någon sjuklig fetisch för bryggor, motionslopp och promenadstråks?

    Den mannen kan verkligen prioritera rätt (!).

    Gilla

  18. Nogger 2019-01-15 / 23:12

    Kan vara Johan Persson som trollar!

    Gilla

  19. Galne Gunnar 2019-01-15 / 23:00

    Är de 35 000 unika besökarna som varje månad läser bloggen antingen psykiskt eller mentalt sjuka? Vilken supernolla avsändaren är. Märks att i princip vilken stolle-Pelle som helst kan bli riksdagsledamot för SD såvida den visar intresse för partiet, klarar av att arbeta och är en jasägare som aldrig opponerar sig mot partistyrelsen. SD 2019 liknar på många sätt ett Kalle Anka-parti.

    Gillad av 1 person

    • Thoralf A 2019-01-15 / 23:05

      SD får väl dementera att det inte är någon från kansliet som skrivit kommentaren.

      Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.