CITERAR HANIF BALIS TEXT

Hanif Bali beskriver i en text hur jäkla tokiga de politiskt korrekta i Sverige är. Det är en alldeles lysande text på hur dessa ”godhetsknarkande” människor regerar på sanningen, som de inte vill se.

Jag tar mig friheten att citera hela Hanif Balis text och avslutar med ett Youtube-klipp på utrikesminister Margot Wallströms syn på islam.

Jag blir mörkrädd och inser att ”tipping point” passerats i Sverige.

”Jag tittar på en bild på en 7-månad gammal bebis klädd i en vit helkroppspyjamas. En av ärmarna hänger tom för han saknar en arm.

Sukaina Ali Younis, grundaren av ett barnhem i Mosul, Irak, beskriver vad som hänt honom.

”IS lämnade honom på marken för att lura irakiska soldater,” säger hon. ”Tre soldater försökte rädda barnet och en krypskytt sköt och dödade dem alla”.

Den irakiska armén skickade fram en tank, men innan den hann komma fram till barnet attackerades bebisen av en herrelös hund som drog iväg barnet i armen. När de räddade den lilla pojken blev de tvugna att amputera hans arm. De döpte honom till Hammoudi.

Jag har idag fått kritik för att jag uttryckt mig för hårt om de IS-groupies som nu sitter fast i olika läger runt om i Mellanöstern och som ber sina fd. länder i väst om hjälp för att ta sig tillbaka.

2015 propagerade jag för tribunaler för att ställa IS-terrorister som tar sig tillbaka till Sverige inför rätta. Men det blev inget.

Senare samma år föreslog jag att göra en förändring i landsförrädarlagstiftningen för att kunna åtala IS-terrorister som återvände eller försökte ta sig till Syrien. Men det hände inget.

Idag har 150 personer som åkt till Syrien för jihad återvänt till Sverige. Sverige har fortfarande inte dömt en enda IS-terrorist för dess medverkan i en av de mest brutala mördarsekterna som funnits i modern tid.

Många av dem är kvinnor som åkte ner för att få gifta sig med sina jihadhjältar. Flesta av dem att tryckt ur sig en och annan unge väl på plats. Dessa barn använder de nu som ”Get out of Syria”-free cards.

Barnen är förvisso oskyldiga – men det är den 7 månader gamla Hammoudi med. Varför ska barnen med inresta IS-föräldrar ha mer rätt till att komma hit än de yezidiska barnhemsbarnen som blivit föräldralösa på grund av IS-terroristerna?

Världen är full av oskyldiga barn – som om det någonsin har varit en biljett till Sverige. Barnen i Sukainas barnhem kommer aldrig se Sverige.

Idag har Anne Ramberg, Annika Strandhäll, Eva Dahlgren och andra vänstertyckonomer på olika sätt visat sitt ogillande för att jag ansåg dessa terrorgroupies borde få ruttna kvar i Syrien.

Morgan Johansson och andra politiker som yrar om domstol för dessa kalifatbrudar ljuger antingen för sig själv eller för andra. Det är för sent. Politiken har suttit på händerna. Lagstiftningsfönstret har gått ut.

Alternativet till att låta IS-gråterskorna ruttna kvar i Mellanöstern är att de går fria i Sverige. Tro inget annat.

Anne Ramberg, generalsekreterare för svenska advokatsamfundet skriver att jag inte hör hemma i ”ett civiliserat och humant Sverige”.

Samtidigt ser jag ett klipp som släpptes av IS strax innan många av dessa IS-brudar tog sig ner kalifatet för att bli belägrade av sina jihadister.

Den visar fyra män hängandes med armarna och fötter bakbunda från kedjor i en ställning med ansiktet vänd mot marken stirrandes på en oljepöl. Oljepölen tänds på och man hör männens skrik när de brinner upp levande.

Och så tänker jag på vad som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle.

Det har varit viktigare för det politiska etablissemanget att klaga på min ton än att stoppa dessa människor att komma in i Sverige i fem år nu.

Fler journalister har frågat mitt parti vad de tänker göra åt mig och min ”ton” än vad de frågat partiledare om vad de ska göra för att stoppa inflödet av IS-terrorister.

Sveriges radio benämnde två IS-terrorister från Växjö som ”IS-aktivister”. Aftonbladet kallar dem för ”IS-resenärer”, SVT dem som ”IS-sympatisörer”. Dessa konstanta förmildrande omskrivningar är en orsak till varför svensk politisk etablissemang inte bryr sig.

Det är orsaken till varför svensk politik behandlar IS-terrorister som fall för socialtjänsten eller som någon Hem&skola-projekt.

Eva Dahlgren säger att hon kräks av mig. Jag ser en video när IS kastar en homosexuell man mot döden från taket av en byggnad i Raqqa.

Och så tänker jag på vad som får mig att kräkas.

Daniel Suhonen kallar mig för vidrig.

Jag läser om hur en IS-terrorist karvar huvudet av en fyraårig flicka samtidigt som hon skrek efter sina mamma på en gata i Raqqa, hur de stampade sönder huvuden på spädbarn, de dränkte människor levande i burar, hur de våldtog och urskillningslöst dödade.

Jag tänker på vad som är vidrigt.

Vad är den stora faran i att använda hårda ord mot dessa satans kreaturer? Vad är faran i att använda avhumaniserande ord om människor vars handligar inte går att sätta ord på?

LO-pampen Mats Erikson, make till statsråd Ann Linde (S), säger att mina hårda ord mot IS visar att jag delar samma människosyn som dem. Like:s från socialdemokratiska riksdagsledamöter haglar in.

Jag blir faktiskt ställd. Hur stort är hatet mot mig egentligen?

Min telefon ringer, det är min partiledning. De är arga över min ton igen. Jag tittar återigen på bilden på den 7-månader gamla Hammoudi, som saknar en arm, innan jag svarar.”

Hanif Bali

 

Se detta klipp på Margot Wallström, Sveriges utrikesminister.

29 reaktioner på ”CITERAR HANIF BALIS TEXT

 1. Gösta Svensson 2019-02-20 / 04:33

  Man kan ju undra varför Bali envisas med att vara M? M är en del av problemet, inte lösningen.

  Gilla

 2. Lennart Karlsson 2019-02-19 / 19:19

  Under min tid i MENA var det vanligaste ”lockoffret” en liten söt flicka, ca 2 år gammal.
  Dels är ju värdet på en flicka bara hälften och utländska soldater faller för ”flicklocken”.
  Om man lyfte flickan så blev man ett med omloppsbanan runt jorden pga försåtsmineringar.
  Minns att en del svenska lastbilskonvojer stoppades i bergspass med att man slängde ut flickor på vägen. Visst ökar tron på människor?

  Gilla

 3. ? 2019-02-19 / 14:21

  Margot Wallström hyllar islam,
  av ignorans eller mot bättre vetande?!
  Vet Margot Wallström om att islams grundare Muhammed var pedofil?!

  Gillad av 1 person

  • Lennart Karlsson 2019-02-19 / 19:22

   Dom ska vara unga numera! Sossar hyllar alltid diktatorer, överallt,

   Gilla

 4. World Traveller 2019-02-19 / 00:30

  Det ar skrammande hur sjukt manga svenskar agerar. Jag ar saeker pa att Sverige kommer att ta emot resterande IS-mordare med oppna armar och ge dem bostaeder, pengar och fina jobb, och samtidigt fortsatta botfalla och fanglsa svenska pensionarer som protesterar mot detta.

  Gilla

 5. bJÖRN 2019-02-18 / 20:50

  Sverige, detta landet annorlunda på jorden, där man tar emot återkommande IS krigare med öppna armar och ger dem bidrag och bostad medan man dömer Svenska pensionärer för hets mot folkgrupp till fängelse.

  Gillad av 1 person

 6. martiusus 2019-02-18 / 16:33

  Vi ser hur den kristna svenska ursprungsbefolkningen som flyttat, från t ex Malmö,
  för att rädda sina barn och familjer till grannkommunerna, nu inser att detta inte längre är ett alternativ. Muslimerna jagar efter och skapar otrygghet även på mindre orter.

  Nästa steg är att svenska egenföretagare/IT folk mm etablerar sig i t ex Polen och Ungern istället. Redan har folk börjat flytta dit.

  Fördelarna är enorma. Huspriser, folk, skatter, trygghet. Bollen är i rullning. Det kommer att dyka upp svenska ”svenskbygder” i öststatsländerna.

  Gillad av 5 personer

 7. Hacke 2019-02-18 / 16:13

  Så bra att du lade ut Balis verbala snyting till hycklareliten Thoralf.
  Bali och du är ju också något av samma andas barn, rakryggade, frispråkiga och orädda. Med den avgörande skillnaden att du blev utesluten för just dessa tillgångarna medan moderaterna uppenbarligen har betydligt högre i tak än den räddhågsna sd-ledningen

  Men det är samtidigt svårt att frigöra sig från tanken hur mycket härkomsten spelar in. Om Bali vore etnisk svensk hade han fullkomligt massakrerats av pk-etablissemanget och de politiska motståndarna. För att inte tala om msm. Dessutom tror jag partiet hade dragit åt tumskruvarna sedan länge om han överhuvud taget fått vara kvar i partiet så här långt utan sitt alibi.
  För det är väl ingen som vid sina sunda vätskor fortsatt tror att ”allas lika värde” gäller alla i demokraturen Sverige.

  Hur som helst, absolut ingen skugga över Bali. Vi ska vara glada att han är den han är och därmed kan härja närmast fritt i dårarnas paradis Sverige. Och det gör han förbannat bra. Så bra att han (liksom du Thoralf) inte skulle ha någon plats i dagens sd.
  Det är minst sagt horribelt.

  Gillad av 8 personer

 8. Lars 2019-02-18 / 15:52

  3 veckors väntetid till vårdcentral i Kalmar. Enligt vårdgarantin i region Kalmar max 5 dagar.

  Vad är detta???

  Gillad av 1 person

  • martiusus 2019-02-18 / 16:57

   Om man beviljar ca 130 000 uppehållstillstånd på ett år så blir detta följden.
   Varje dag dör oskyldiga svenskar, varje dag rånas små svenska barn av tonåriga
   horder av invandrargäng. Välkommen till Sverige – ett modernt helvete…

   Gillad av 3 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-02-18 / 16:59

   Vänta bara, om ett år så är det 3 månaders väntetid… och om 2 år måste du vara muslim för att bli insläppt….

   //Gunnar

   Gillad av 4 personer

 9. Mats 2019-02-18 / 15:40

  Vi saknar politiker av Hanifs kaliber,de få som funnits har SD slängt ut.Om Sverige överhuvudtaget ska gå att räddas från Liberal/Såssialistisk dyngpolitik så går det inte att vänta till nästa val för då är det nog försent.Det måste nog tyvärr till en revolution och statskupp,men svennebanan har nog inte stake därtill

  Gillad av 2 personer

 10. Lena1 2019-02-18 / 15:10

  Han har mod denna Bali som törs sticka ut hakan i en alldeles glasklar analys om dessa livsfarliga IS-terrorister. Men det kommer inte som en överraskning att hela etablissemanget ställer sig på IS-terroristernas sida. Som sagt många som inte kan tänka i Sverige och det är msm,s fel som mörkar och kallar dessa mördare för aktivister.!

  OT: Jimmie Åkesson i ny intervju, han talar bla sin inställning till EU och berättar också att i höst ska SD ha omröstning om vem som ska bli nästa partiledare för SD
  .

  Gillad av 1 person

 11. martiusus 2019-02-18 / 14:30

  Hon är såå god, såå humanistisk
  brunråttan Anne Ramberg.

  Gillad av 3 personer

 12. Kurtan 2019-02-18 / 14:23

  Sverige behöver en mycket stark ledare om vi skall ha en chans att kunna existera om t.ex hundra år… Om inget görs, som för tillfället, kommer Sverige vara ett islamistiskt land med sharialag och de svenskar som finns kvar diskriminerade och andra klassens medborgare i sitt eget land…
  Tyvärr är detta något som har hänt i många länder tidigare…

  Gillad av 5 personer

 13. John Williams 2019-02-18 / 12:03

  Hanif Bali, är det han med talibanskägget. Skicka honom till Afganistan.

  Gilla

  • Gunnar Karlsson 2019-02-18 / 13:03

   Han är en av de vassaste i Sveriges Riksdag, kan du vara vänlig och förklara varför han skall skickas till Afghanistan.

   //Gunnar

   Gillad av 9 personer

   • John Williams 2019-02-18 / 13:47

    Han har ju samma människosyn som andra nyfascister typ IS talibaner vissa regeringar mm.

    Gilla

  • Bajen666 2019-02-18 / 13:53

   Har du tråkigt på ditt sportlov.?, Ut och spring en runda så blir det nog bra ska du se.

   Gillad av 2 personer

  • Laglydig 2019-02-18 / 18:29

   ”Han har ju samma människosyn som andra nyfascister typ IS talibaner vissa regeringar mm.”

   Jämför inte människor med den bastialiska mördarsekten IS terrorbödlar är du snäll.

   Och varför uttrycker du dessa hatiska åsikter gentemot Hanif Bali på ett Sverigevänligt forum? Det finns vänsterblivna trollforum där du kan spy ut ditt avskyvärda budskap istället!

   Gillad av 1 person

 14. Oliver 2019-02-18 / 11:28

  Nu ska Roger Holmberg träffa stadsmissionen i Kalmar. Hemlösheten och fattigdomen är rekordstor, trots flitigt byggande och sjunkande arbetslöshet (!).

  Har Johan Persson någon förklaring?

  Gillad av 1 person

 15. Bajen666 2019-02-18 / 11:13

  Han har naturligtvis helt rätt Hanif i det han skriver, han borde genast byta parti och det till AfS. skitnödiga PK-ister borde skämmas för sina uttalanden….men det har dom inte förstånd till.

  Gillad av 2 personer

 16. stigrydmark 2019-02-18 / 10:59

  Bali har mitt fulla stöd. Kritikerna skulle jag gärna vilja specialbehandla. Uppfostringsanstalt för vuxna kanske.

  Gillad av 6 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s