JIHADKVINNORNA

Behöver egentligen inte kommentera denna franska film.

18 reaktioner på ”JIHADKVINNORNA

 1. Thomas 2019-03-14 / 23:00

  Sverige, ett dårhus. Men skönt att det finns en och annan kändis som inte sjunger med i den mångkulturella lovsången om hur tryggt och bra allt är i landet.

  Gilla

 2. Simon 2019-03-14 / 22:00

  Thoralf, har du fått något svar från Jomshof än? Varför vill ingen uttala sig om dig om man ställer frågor till dem? Vad är dem rädda för? Det är något som är mystiskt med din uteslutning, helt klart.

  Du vann ju övertygande omröstningen som gruppledare med 6-3!!. Det måste varit det som fått Mattias B Johansson att se rött.

  Gilla

 3. ltsundelin1950 2019-03-14 / 20:58

  Terroristen Skråmo är död. Han avled av de skador som han ådrog sig under IS sista desperata slutstrid. Han avled på ett kurdiskt sjukhus. Jag kan inte säga att jag beklagar att jag slipper se Skråmo i div TV-soffor framöver. De självsnörvlande murvlarna på div MSM beklagar förstås att de inte fick hålla ömkeseanser med Skråmo.

  Gilla

 4. W 2019-03-14 / 18:22

  O.T
  https://samnytt.se/ledarskribent-om-tjejer-som-blir-slagna-och-kallade-svennehoror-deras-foraldrar-ar-rasister/

  Enligt Hallandspostens ledarskribent skall alltså en förälder vars dotter blivit slagen och kallad svennehora skuldbelägga sig själv.

  Det är svårt att inte undra om man även vill överföra detta resonemang till resten av samhället. Skall våldtäktsoffer fråga sig själva vad de kunde gjort för att inte bli våldtagna? Skall personer som blivit rånade och misshandlade helt enkelt få skylla sig själva?

  Men är det då inte precis på det viset många makthavare betraktar utsatta människor i Sverige i dag – alla resurser läggs på förövare medan brottsoffrens lidande nonchaleras.

  Minst 100000 i antågande problemen accelererar …..och våra barn har skolplikt.

  Gilla

 5. martiusus 2019-03-14 / 17:54

  Har man inte förverkat sitt medborgarskap när man valt att ansluta sig till en terrororganisation som ägnar sig åt summariska avrättningar och systematisk våldtäkt på kristna kvinnor?

  Ska Sverige som vanlig lalla om humanism och moraliskt ansvar att ta tillbaka dessa religiösa fanatiker som hotar vårt samhälle och livsstil?

  Gilla

 6. Cosmik Debris 2019-03-14 / 16:05

  Förstår ni hur långt hjärntvätten har gått? Psykvården måste byggas ut för att kunna ta hand om alla psykfall.

  Ekot kvart i fem om skolstrejk för miljön:

  ”-Varför ska vi behöva gå i skolan när vi inte kommer att ha någon planet kvar?”

  Jag orkar snart inte höra mer dårskap.

  Gillad av 7 personer

  • Thoralf A 2019-03-14 / 17:40

   Jag hörde eländet också. Lärare föreslog att klimatstrejk skulle läggas in på schemat imorgon för att inte bryta mot skolplikten. Jag tar mig för pannan och undrar hur det står till inom lärarkåren.

   Gillad av 7 personer

 7. Thomas 2019-03-14 / 12:33

  Apropå jihadister. Michael Skråmo har vart på tapeten sista tiden. Han är inte speciellt smart, det vet många redan.
  Detta korta klipp är talande hur iqbefriad muslimer som Skråmo är.
  Detta är underhållning mina vänner😏
  Vilket stolpskott!

  Gillad av 1 person

 8. Roland Salomonsson 2019-03-14 / 12:02

  En ledarsida skyller alltså Syriska kriget på dess regering och att regeringen går segrande ur på Ryssland. Nu kommer det att dröja 10-20 år ytterligare innan denna seger är vunnen. Redan förbereder globalisterna sig för att ”ekonomiskt” erövra Syrien. S k givarkonferens är på gång och pengarna skall skickas till IMF, som hantera västländernas internationella investeringar.

  Kriget orsakades ju av att globalisterna (bankoligarkierna resp de globala storbolagen) behövde tukta Syrien för en mängd ”globalistiska brott”. Syrien accepterade inte petrodollarn, man exploaterade sina naturresurser (främst olja) själv, vägrade tillåta globalisterna anlägga pipe-lines genom Syrien om inte Syrien hade 51% av ägandet och en massa annat.

  Globalisterna anlitade således USA med allierade för att fortsätta skitjobben från Irak, Libyen och tidigare Libanon. USA har finansierat ”rebellerna” (bl a soldatlönerna), deras vapen och övrig krigsmaterial. Ibland via ombud, främst saudierna. GLÖM INTE ATT SVERIGE VIA TRIX SKICKADE 300 PBV TILL IS VIA MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET (tacka Mehmet Kaplan).
  Att sedan ryssarna, som sedan före ww2 haft god relation till Syrien satte in sitt flygvapen på ett skickligt sätt och vände på krigsutgången är en annan sak. En annan sak är att Iran skickade trupper som förstärkte SDF, vilka av Irak tilläts köra rakt genom. USA hade också planerat att låta IS erövra oljekällorna i norra Irak, men Kurdiska Pesh-Mergas och Iraks shia-milis förstärkt med reguljära iranska divisioner slog ut IS i Irak (till USA:s förtret).

  Givarkonferrensen innebär att IMF kommer att initiera en massa återuppbyggnadsprojekt, som gynnar globalistiska storföretag, vilka dels får utföra projekten (med de vanliga svinnen i korruption till cheferna), och till de vanliga villkoren, bl a innebärande att säkerheter för återbetalning dikteras och att dessa i prakiken inte kan betalas, varvid IMF beslagtar säkerheterna (d v s vanligen naturresurser) vilka tilldelas lämpligt globalt storbolag (vilka ju redan betalt genom att medfinansiera IS) att exploatera som ”ägare”.
  SYRIEN RISKERAR ALLTSÅ ATT VINNA KRIGET MEN FÖRLORA FREDEN!

  USA behärskar f ö redan via ombud (YPG) merparten av Syriens oljekällor, men kan inte direkt lägga rabarberna på resurserna, som även kurderna anser vara deras. USA har kvar några 1000 soldater inom YPG område, så Trump har inget att säga till om vad gäller militära åtgärder. Globalisterna styr vad USA får göra i praktiken.

  Bli sedan inte förvånade om Syrien nu kommer att ta utvecklingslån från NDB istället och vägra IMF att medverka annat än att skjuta till kapital åt NDB. Blir det NDB så går globalisterna miste om mångmiljarder i korruption, samtidigt som möjligheten att beslagta t ex oljekällorna blir ”nada”. När NDB investerar, så kommer alla huvudentreprenader att innehas av kinesiska storbolag, vilka bygger mm med kinesisk personal. Möjligen kan västvärldens globala storbolag få underentreprenader, men kineserna lär hålla tummen i ögat på underentreprenörerna i ekonomiska frågor. En viktig anledning till att Syrien lär välja NDB, är att Syrien då får vad man behöver och inte vad IMF dikterar (t ex ”Grön Hållbarhet” eller annat skit).

  Vad gäller kurdernas erövrade områden i NV Syrien, så lär de knappast i längden kunna stå emot Syriens långsamma subversiva ”återerövring”. Den ena syriska klanen efter den andra kommer sannolikt att byta sida, och Turkiet tillåter inte ett självständigt ”kurdistan” vid sin södra gräns. Syrien och Turkiet blir alltså allierad för att Syrien skall återta full kontroll över NV Syrien. Turkiets vilja kan säkert öka om Syrien erbjuder att Turkiska bolag släpps in för att exploatera olja inom Kurdiska områden (med syriskt ägande till 51%).

  Gillad av 3 personer

   • Bo Adolfsson 2019-03-14 / 19:26

    ADB = Asian development bank

    Gilla

 9. Bajen666 2019-03-14 / 12:00

  Det som är mest otäckt är att flertalet av dessa kvinnor som spökar ut sig så här gör det helt frivilligt och helt utan krav.

  Dessa är mist lika farliga som männen i fält om inte värre i vissa fall eftersom dom har det övergripande ansvaret av nya terrorister/monster….barnen.

  Gillad av 1 person

 10. W 2019-03-14 / 11:28

  825 000 medborgarskap delades ut i EU-länderna under 2017. Sverige befann sig i toppskiktet och gav fler syrier och somalier medborgarskap än alla övriga EU-länder tillsammans.

  54,5 procent av de somalier som fick medborgarskap i ett EU-land fick det i Sverige. För syrier var siffran ännu högre – 63,6 procent och för statslösa hela 77,8 procent, visar siffror ifrån Eurostat.

  https://nyadagbladet.se/inrikes/eu-delade-ut-over-800-000-medborgarskap-2017-sverige-i-topp/
  I år toppar vi igen. Nu har vi Europas IS terrorister dessutom i antågande. Funderar på ett lämpligt invektiv att beskriva sjuklövern. Men kommer inte på något tillräckligt nedsättand

  Gillad av 2 personer

 11. Roland Salomonsson 2019-03-14 / 11:22

  Appropå Daesh, så såg jag en ledare i någon tidning, som skyller kriget i Syrien på Syriska staten (Asad) och Syriska regeringens seger på Rysslan, d v s man stöder IS. I ledaren anklagas Syriska regeringen för hård behandling av fångade rebeller resp terrorister som utfört attentat. Flera vittnen i Sverige sägs finnas. Men om dessa vittnen kom levande ut ur sin fångenskap, så kan situationen rimligen inte skilja sig nämnvärt från vad t ex Akilov utsätts för. Ledarskribentens text innebär att attentatsmän (som dödar oskyldiga) är befrielsekämpar och terrordåden befrielsekamp. Ledarskribenten är uppenbarligen en kommunistisk fanatiker. Hade Asads regim varit så fruktansvärd, så hade INGA vittnen funnits. Hur lätt är det f ö inte att köpa vittnen? Kommunistiska fanatiker anser alltså att det är förlåtligt att döda oskyldiga kvinnor och barn ”för den goda kommunistiska sakens skull”, men bortser då från att terroristerna bara är kommunister så länge vapen, pengar, propagandastöd trillar in, för i verkligheten är de islamister och lär precis som i Iran omedelbart de får makten avrätta alla kommunister.

  Gillad av 2 personer

 12. Roland Salomonsson 2019-03-14 / 11:09

  Filmen visar varför Sverige INTE skall ta hit Jihadister, deras hustrur (kan vara flera) resp ÄNNU värre jihadistbarn. Det är jihadistbarnen som utgör DEN STORA DÖDLIGA FARAN! Skall Sverige göra något, så är det enda att finansiera deras fortsatta uppehälle i Syrien och om kurder/syrier vill sätta dem i läger så kan Sverige betala för lägret och dess drift. Alterrnativet är att i en framtid etniska svenskar kommer att betala med ännu mer dödsoffer för terrorattentat, våldtäkter, rån, kriminalitét etc, förutom den ekonomiska katastrof alla bidrag som skall betalas ut innebär.
  Andra muslimer är bättre skickade att ta hand om terroristerna än syltryggade svenskar.

  Att ta in terroristerna är i praktiken stämpling för MORD.

  Gillad av 5 personer

 13. Sven 2019-03-14 / 10:48

  Som mannen sa från början av filmen ”Their ideology is far from defeated.”

  Jag såg det fanns en Lisa där bland kvinnorna. Hon har gjort ett val och borde få stå sitt kast.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-03-14 / 11:07

   Gråterskan som ville hem och gå på stormarknaden med sina barn. Han skall stanna i sanden för all framtid.

   Gillad av 2 personer

 14. Tony Ingman 2019-03-14 / 09:15

  Sverige inom några år ifall idiotin tillåts fortsätta, det kommer att eskalera nu när man hämtat hem proffsen på hur man gör för att förstöra ett land., det var den så kallade Arabiska våren som det skröts om här i Sverige?

  Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s