NY AVSLÖJANDE GRANSKNING AV SWEBBTV

Väldigt bra att Swebbtv även granskar detta avsnitt av Ekdal & Ekdal. De avslöjar vilka hycklare som producerar programmet och hur falskt det är i verkligheten. Målet tycks vara att lura den svenska delen av befolkningen.

Eftersom jag ägnar mig åt att granska fakta på kommunnivå så vet jag också en hel del om befolkningsförändringar, arbetslöshet, subventionerade jobb, etableringsreformen, ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd och ersättningar från Migrationsverket till kommunerna.

Jag mår illa när jag ser hur verkligheten ser ut i många kommuner samtidigt som 7-klöverns politiker i riksdagen låtsas som det regnar. Det lämpar sig inte att skriva i bloggen hur illa jag tycker om framförallt de rödgröna verklighetsfrånvända tokstollarna, där man numera även kan räkna in Centerpartiet och Liberalerna.

13 reaktioner på ”NY AVSLÖJANDE GRANSKNING AV SWEBBTV

 1. turrim 2019-03-20 / 07:44

  Jag har inte hunnit lyssna på SwebbTV ännu. Jag är i stället upprörd över Migrationsverkets beslut att Uigurer i Kina får flyktingstatus. Det är säkert synd om dem. De lär vara flera miljoner.

  Men hur kan vi ha en beslutsordning i staten där tjänstemän kan ta ett så genomgripande och principiellt beslut. Ingen konsekvensanalys. Ingen offentlig diskussion. Biträdande rättschefen Carl Bexelius säger bara att ”han tror inte” att det kommer fler asylsökande. Men om han nu gissar fel och de väller in – vad gör man då? Öppnar kassakranen än mer på bekostnad av vad?

  Hur kan alla våra riksdagsledamöter tyst acceptera att hela tiden bli överkörda i frågor där de själva är valda för att ta besluten om principer och budget. Varför kallar man inte in ministern till riksdagen och kräver att han redovisar konsekvensanalysen?

  Gillad av 3 personer

 2. Sverigevän 2019-03-20 / 02:33

  Dådet på NZ gjordes av en nyfascistisk islamofob och sådana finns det många.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-03-20 / 04:48

   Vem utförde dådet i Utrecht? En radikaliserad muslim född i ett MENA-land. Sådana finns det gott om, till och med i Kalmar.

   Gillad av 4 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-03-20 / 07:47

   Han lär dessutom ha varit kommunist och ha Kina som ideal, jag vet inte hur nyfascistiska kineserna är….

   //Gunnar

   Gilla

 3. Cosmik Debris 2019-03-20 / 02:05

  ” 1) Medvetenhet om problemet: Schweiz ÖB, André Blattmann, varnade i en julkrönika 2015, för att Europa står inför ett inbördeskrig. Social oro, orsakat av invandringen och spänningar orsakade av terrordåden, menade han, skulle leda till ett europeiskt inbördeskrig mellan muslimer och kristna. Han jämställde dagens situation med den innan världskrigen och manade schweizarna att förbereda sig på ”krig, kriser och katastrofer”.”

  Om vi ska ha någon chans måste det ske omedelbart. Nu har vi överlägsen vapenmakt att snabbt slå ut muslimerna. Väntar vi, så väntar misär, kaos och storkrig.

  Vill vi vänta? Vill Sverige vänta?

  Katerina Janouch:
  Kommer militära statskupper bli en del av Europas framtid?
  http://katerinamagasin.se/kommer-militara-statskupper-bli-en-del-av-europas-framtid/

  Gilla

 4. Fredrik 2019-03-19 / 19:36

  Vilken tös Thoralf!

  Gilla

 5. Fredrik 2019-03-19 / 19:15

  Fegt det som hände i Nya Zealand Thoralf. Man får tycka vad man vill om religionen Islam men att gå in och skjuta försvarslösa människor är inte OK.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-03-19 / 21:51

   Det är väl ingen som påstått att det skulle vara ok. I varje fall inte på min blogg.

   Gilla

  • Tony Ingman 2019-03-20 / 08:06

   Men hur många gånger har detta hänt i Afghanistan att en självmordsbombare sprängt en lastbil full med sprängmedel, och där antalet dödade även varit större än här, men där det bara blir en kort notis hos den mer och mer förhatliga Median i Sverige? Annorlunda nu när dådet skedde i Nya Zealand, då bullar Media upp med hela reportageteam,, med intervjuer av familjemedlemmar.
   Det är väl lika trist för alla familjemedlemmar som mister anhöriga, oavsett vem förövaren är, men
   på det skiljer Svensk media, i N. Z har reportageteamen tjatat om detta en vecka nu, dom är ju offer för en person som det slagit över i huvudet på, men lite balans i rapporteringen vore önskvärt i ett land som påstår att alla människor har samma värde?

   Gilla

  • Balder 2019-03-20 / 11:50

   Men…men…men är det inte just det som de ‘trogna’ precis gör mot oss ‘infidels’ om och om igen, alltså ett urskillningslöst mördande för att vi inte tillhör de ‘trogna’ och därmed betraktas som
   skyldiga i deras ögon?!

   Rätta mig gärna om jag har fel…

   Gillad av 1 person

  • Elisabet 2019-04-08 / 13:22

   Gud, vad du är indoktrinerad, naiv och lättlurad!!!

   Gilla

   • Elisabet 2019-04-08 / 14:52

    Svaret ovan är till FREDRIK

    Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s