INGA HÄSTAR HEMMA DÄR HELLER

Då har man sett ännu en rödgrön minister med huvudet under armen framträda i Aktuellt för hundrade gången. Att det inte är någon som reagerar på människan Anders Ygeman.

Idag debatterade han kärnkraft med moderatledaren Ulf Kristersson. Kärnkraften står för ca 40 procent av Sveriges elproduktionen idag, om 20 år skall den vara nedlagd. Programledaren frågade Ygeman hur man skall ersätta kärnkraften.

Svaret blev vindkraft.

Jag undrar om Anders Ygeman förstår vad han säger och vilka konsekvenser det skulle innebära.

Anders Ygeman kan inte heller ha alla hästar hemma. I förra veckan var det Isabella Lövin som i Aktuellt sa att kärnkraften inte behövs i Sverige. Där var det heller inga hästar hemma.

Dessa båda ministrar styr Sverige idag. De är livsfarliga för Sveriges framtid och välfärden i vårt land. Avsätt regeringen så fort som möjligt!

15 reaktioner på ”INGA HÄSTAR HEMMA DÄR HELLER

 1. En annan 2019-04-09 / 19:49

  Håller helt med dig Thomas, sossarnas ledargarnityr uppvisar bara pajaserier. Nu tror jag dock inte att statsministern är en man som tänker själv, han är bara en talesperson från sossarnas verkställande utskott eller vad den inre kretsen kallar sig. Ett talande exempel är när han skulle bemöta Åkesson om våldtäckarna och svamlade vidare om kvinnors anställningstrygghet eller vad det var, se där ett exempel på en programerad idiot.
  Vad gäller Ygeman tror jag han är en typisk produkt av lat intellektuell som hittat helt rätt, först i ssu, sedan genom trixande o lismande o annat falskspel och en vän röst hittat hela vägen hem.
  Att han sedan överlevde transportstyrelseskandalen, en av dom värsta sell-outs om vära hemliga gubbar bl.a bara överlevde han…
  Juholt var nog den sista riktige socialdemokraten men tyvärr fick deep-state sista ordet, vilket kommer att göra att socialdemokraternas nya namn kommer att bli Svenska Muslimska Socialdemokraterna…

  Gilla

 2. turrim 2019-04-09 / 11:34

  Nu säger tydligen regeringen ja till Vinter OS genom Miljöpartisten Amanda Lind. Har hon glömt den definitiva prognosen från hennes väljare om uppvärmningen. Det blir ingen snö i Stockholm om sju år. Har hon frågat Greta? Blir det tillåtet att flyga till och mellan OS-orterna i Stockholm, Lettland och Åre?

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-04-09 / 12:20

   Haha…. För att inte tala om meteorologen Per Holmgren som sagt att 2022 kommer vi inte ha någon snö och att Vasaloppet kommer upphöra som evenemang.

   Gilla

 3. Bo Adolfsson 2019-04-09 / 08:21

  Kan dessa ministrar skilja mellan effekt och energi?

  Gillad av 3 personer

  • Maja Dacke 2019-04-09 / 11:02

   Nej, och inte mellan plus och minus heller!

   Gilla

 4. Förbjud pedofilsekten! 2019-04-09 / 08:15

  Linnéunuversitet gör reklam för pedofilsekten i Stockholms tunnelbana.
  ”Nya tider kräver nya ingenjörssorter” texten står under en bild av en pedofildyrkare.
  Vem/ Vilka står bakom reklamen?
  Görs detta av ignorans eller mot bättre vetande?

  Gilla

 5. Stig Bergman 2019-04-09 / 05:41

  Regeringen, S + MP (särskilt MP), påstår att vi måste leva så som MP:s förebilder Erk och Maja önskade för att rädda klimatet. Men de tu, till skillnad mot Regeringen (särskilt MP), var dock förnuftigt eftertänksamma och insåg sina begränsningar i en enkel konsekvensanalys:

  En plog ska vi ha, en harv ska vi ha,
  en häst ska vi ha, som kan streta och dra!
  ”En täppa med bönor och kål och spenat!”
  Erk du!
  Maja du!
  Så ska vi ha´t!

  En gris ska vi ha att ge skulorna till!
  Och ankor och höns kan vi ha, om vi vill!
  ”Och kaffe och socker och sovel till mat!”
  Erk du!
  Maja du!
  Så ska vi ha´t!

  Men, Maja du, Maja du, var ska vi ta´t? Jag är för fattig och du är för lat!
  Du går på roten och jag går på stat!
  Erk du!
  Maja du!
  Var ska vi ta´t!

  Gillad av 1 person

 6. Muhammed 2019-04-09 / 00:23

  Reinfeldt släpper rapport, jobba till 75 år. Lätt för den som aldrig haft ett kroppsarbete, att säga…och hjärnan har han ju aldrig använt heller.

  Gillad av 2 personer

  • Sven 2019-04-09 / 08:20

   Jag ser det. Reinfeldt tar upp Karl Lagerfeldt (modedesignern) som exempel, han jobbade till 85. Men det är inte alla som har sådana jobb.

   Det är något konstigt med tanken ”att vi lever allt längre” därför ska vi arbeta längre. Det tas upp som en kostnad att eftersom vi lever längre så behöver vi ha en utbyggd äldrevård. Om man nu behöver ha vård i sina sista 10 år så kan det knappast vara någon skillnad om det är mellan 70-80 år man får vården eller mellan 75 – 85.

   Jag misstänker att det är något annat man är ute efter. Den stora gruppen efterkrigsbarn börjar ta sig sin pension, dvs staten missar en stor kaka skatt som de tillfört. Skatt på pension är förmodligen inte lika stor som skatt på arbete. Staten förlorar intäkter och statskassan behöver pengar för att hålla hjulen rullandes. De som då ska betala skatt är en mindre grupp än efterkrigsbarnen. Öka gruppen kan man inte. Däremot kan man låta gruppen arbeta längre – det ger också pengar till statskassan.

   Man säger också att det blir fler äldre, därför att man lever längre. Om nu den stora puckeln efterkrigsbarn blir äldre och kommer upp i hög ålder och därefter avlider. Om den puckeln ersätts med 50-talister som inte är så många i antal som efterkrigsbarnen. Då borde antalet äldre minska. Men det hör man inte i debatten. Jag tror att antalet äldre går upp till 2025 sedan går antalet äldre ned i antal.

   Gillad av 1 person

 7. Thor 2019-04-08 / 22:14

  Anders Ynkeman som skryter om att ha gjort 1 veckas militärtjänst och smitit från resten. ”Det räckte för mig höhö” säger dryghögen? Hur är folk funtade som röstar på en sån?

  Gillad av 2 personer

  • Thor 2019-04-08 / 22:15

   …säger dryghögen!

   Gilla

  • Thomas 2019-04-09 / 15:36

   Det är vanligt förekommande bland ministrar i allmänhet och sossar i synnerhet att inga hästar är hemma, de galopperar för fullt utan moral och kompass och en av de värsta är den hycklande idioten Ygeman.
   Flosklerna spyr han ut sig helt utan mening.
   Varför får aldrig socialdemokrater stå till svars för sina kriminella böjelser? Hur många mål hos kronofogden har ynkeman vart inblandad i?
   En av de sämsta ministrarna helt utan samvete och trovärdighet.
   3 andra jag ogillar lika mycket är pygmé skåningen Mojjgan och den stirrande osympatiska Strandhäll och den lillgamle bekäftige nollan Damberg inga hästar hemma där heller.

   För så där 20 tal år sedan var socialdemokratiska ministrar inte lika bedrövliga. Jag har aldrig röstat på sossar, ogillar deras makt ,arrogans och fulspel men visst kan det ibland även finnas små korn av vettiga även bland fienden.
   Att det år så bedrövligt undermåliga ministrar nu speglas av att statsministern är så svag ,obegåvad och lam.
   Trots att Göran Persson inte var nån bildad akademiker direkt så är han överlägsen Stefan Löfven i det mesta som t ex talare, debattör och analytiker.

   Det finns de som vill se Anders Ygeman som nästa partiledare för sosseriet. Lycka till.
   Sossarna kommer hamna under 20% då och Håkan Juholt kommer bli förlåten.
   ( för övrigt hade jag hellre sett Juholt än Löfven alla där i veckan)
   En man som sitter borta på Island och varnar för att Sverige inte har många år kvar av demokrati.

   Gilla

 8. Stefan 2019-04-08 / 21:40

  Varför är Mattias Bäckström Johansson tyst i denna debatt?

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson 2019-04-09 / 02:13

   Det är nog lika bra det, han har väl aldrig sagt något vettigt……

   //Gunnar

   Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s