ÖNSKERESULTAT OCH TOKIGHETER

 

Tänk om detta även vore slutresultatet i EU-valet. När drygt hälften av valdistrikten räknats ligger Liberalerna på 3,94 procent. Ett önskeresultat!

Önskeresultat

Det var väl synd att inte liberalen Joar Forssell höll sitt anförande igår innan EU-valet. Då hade nog ytterligare några liberala väljare valt att rösta på något annat parti.

I sitt anförande skyllde Joar Forssell tillkomsten av terroriströrelsen IS, Islamiska Staten på klimatförändringarna. Snacka om att masspsykosen gått in djupt hos vissa riksdagsledamöter. Så här uttryckte sig Joar Forssell.

”Fru talman! Klimatförändringarna som drivs på av att man använder till exempel bensin och diesel är det största hotet mot mänsklig civilisation som vi någonsin har sett. Redan nu ser vi hur torka slår ut bönder, slår ut lantbrukare av alla de slag och slår ut stora delar av landsbygden, inte bara i Sverige utan i hela världen. Redan nu ser vi hur samma torka till exempel ledde fram till att Islamiska staten, eller Daish, kunde etablera sig i Mellanöstern. Det var på grund av torka och ganska troligt på grund av klimatförändringar som drivs på av just bensin och diesel.”

Att många människor förlorat till tron till våra toppolitiker förvånar mig inte det minsta efter att jag tagit del av även detta. Vilken korkad och dum liberal!

I Västerviks kommunfullmäktige spelade man upp ett 11 minuter långt tal av Greta Thunberg enligt Östran. Flera partier lämnade då fullmäktigesalen, bland annat Sverigedemokraterna och Moderaterna.

30 reaktioner på ”ÖNSKERESULTAT OCH TOKIGHETER

  1. Spiro 2019-05-30 / 08:51

    Klanröstning bakom L:s valsuccé i Rinkeby
    http://www.friatider.se/klanr-stning-bakom-ls-succ-i-rinkeby
    Abdukadir Salad Alis succé i Rinkeby är särskilt anmärkningsvärd. I valdistriktet Spånga 27 Rinkeby mellersta fick Liberalerna exempelvis noll (0) röster i riksdagsvalet. I EU-valet fick de 29,1 procent. Där har Salad Ali fått 95,74 procent av partiets personkryss.
    På Youtube finns flera klipp som visar hur Abdukadir Salad Ali kampanjar på somaliska. I ett av klippen varnar han för att ”extrema krafter” hotar att ta över och att det därför är viktigt att rösta på honom.

    Var rösterna i Rinkeby tungan på vågen att rädda L kvar i EU ?
    Vad begär klanledaren i utbyte mot rösterna?

    Gillad av 1 person

  2. Thor 2019-05-30 / 00:04

    Sjuklöverpartierna är kriminella förskingrare. Jag kan inte släppa Josefssons reportage om assistansbedrägeriet i Malmö. Det som var uppe i rätten gällde 14msek men det som Försäkringskassan betalat ut sedan 2012 till och med 2018 är den fullständigt groteska summan 563 msek. Över en halv miljard ! Och bara till detta arabiska skuttföretag. Var det bara 14 miljoner av 563 miljoner som var bedrägeri? Odds på det? Hur stort är mörkertalet i hela landet? Var vårdtagarna etniska svenskar? Inte underligt att det inte finns pengar till pensioner och att kronan faller som en sten.

    Gillad av 4 personer

    • Thor 2019-05-30 / 00:09

      En annan aspekt är att ägaren sades vara dömd till 4 års fängelse i hovrätten men ändå kommer ut från den rejäla villan i reportaget. Blev det inget av med fängelset? Har villan kunnat behållas av ”humanitära skäl”?

      Gillad av 1 person

  3. Waldemar & Dagny 2019-05-29 / 23:13

    Det borde vara förbjudet att exploatera barn i politiskt propagandistiskt syfte.
    När barnet är dessutom aspergersjukt som i Greta Thunbergs fall ter sig exploateringen än mer hänsynslöst och cyniskt.
    Exploatering av barn i politisk propaganda är uppenbarligen inte bara ett fenomen som förekommer i diktaturer utan även i sk demokratier som Sverige.

    Gillad av 3 personer

  4. Anonym 2019-05-29 / 22:42

    Det finns fördelar med vad som sker i det här skitlandet.
    När den hycklande, lågbegåvade svensken gnäller om sakernas tillstånd så kan man slänga följande i ansiktet på vederbörande:
    – Ta upp problemen med de ansvariga. Det vill säga alla dom som röstat vänsterliberalt. Det har inte jag så mitt samvete är rent.
    Nu ska jag luta mig tillbaka och titta på när dumsvensken sänker sig eget land och skändar arvet efter våra förfäder.

    Gillad av 3 personer

  5. Sven 2019-05-29 / 20:41

    På val.se finns det ett ett distrikt, i varje kommun, som heter ”Uppsamlingsdistrikt”, det står också ”I vallokal ej räknade röster”. Någon som vet vad det är?

    Gilla

    • Thoralf A 2019-05-29 / 20:51

      Det är förtidsröster som gjordes på valdagen i någon annan förtidsröstningslokal var som helst i landet som transporterats till rätt kommun och sedan räknas i det valdistrikt där den hör hemma.

      Gillad av 1 person

      • Sven 2019-05-29 / 22:07

        Tack för svar.

        Jag håller på att förstå var min röst hamnat. Vi hade en diskussion för några veckor att man skulle ta ett namn långt ned på listan för att se om det namnet dyker upp i röstresultatet.

        Jag är utlandsboende (jag röstade via posten, 2-3 veckor innan valet) men det stod en valkrets på röstkortet och när jag går in där så ser jag bara röster på Kasselstrand. Jag röstade AfS och tog en person långt ned på listan. Men det finns ingen personröst på den personen. Det finns inte en röst på denna person överhuvudtaget i hela kommunen.

        Jag har skrivit det man ska både parti och personnamn på röstsedeln.

        Det finns två valdistrikt kvar att rapportera det är ett ställe ute på landet där jag inte kan ha fått min röst placerad och Uppsamlingsdistriktet vilket heller då inte borde fått min röst.

        Men resultatet är inte fastställt så att det kan ändras, men det känns skumt. Jag får väl ge det ngn dag till så får vi se.

        Gillad av 2 personer

      • skogsfrun 2019-05-30 / 10:59

        Nja inte riktigt. Sent inkomna röster fördelas inte på de valdistrikt som räknades på söndagkvällen, utan de slås ihop till det nya ”uppsamlingsdistriktet” som räknas på onsdagen. Ett skäl är att man vill bevara anonymiteten, vilket ju är lättare när din röst är en av flera sent inkomna i distriktet, än om du är ensam i ditt ursprungliga valdistrikt. (Men självklart prickas röstkorten av i de ursprungliga röstlängderna ….)

        Gilla

      • skogsfrun 2019-05-30 / 11:20

        Tillägg: ”Utlandsröster” brukar hamna i uppsamlingsdistriktet.

        Gillad av 1 person

  6. Robban 2019-05-29 / 20:05

    Det finns egentligen bara två förklaringar på att personer uttrycker och påstår sig tro som ex Joar Forsell!
    Antingen är de drabbade av extrema funktionshinder! Eller så ljuger de medvetet, de har någon form av plan som inte tål att granskas!

    Vet inte riktigt vilket som är värst!

    Gillad av 1 person

  7. Lars Johansson 2019-05-29 / 19:52

    AfS resultat? Förvånad över det dåliga resultatet?

    Gillad av 1 person

  8. Lars Johansson 2019-05-29 / 19:49

    Joar Forsell beskriver att torkan i Mellanöstern drev fram IS! Hur många bönder i Sverige blev IS anhängare efter sommarens torka? Det finns alltså många andra alternativ för att ansluta sig till IS! Religionen Islam exempelvis?

    Gillad av 4 personer

    • Benny 2019-05-30 / 15:38

      De flesta välinformerade vet att IS är en produkt av Saudiarabiens, Turkiets,USA:s och Israels önskan att bli av med Assad i Syrien. Man skickade pengar och vapen till dessa gangsters som skulle störta Assad.

      Gilla

  9. Thomas 2019-05-29 / 19:05

    Hoppas gör vi men med tanke på att det är storstäderna kvar som jag fattar det kommer (L) tyvärr hamna över 4%.
    Men hoppet är som bekant det sista som överger en människa 😂det skulle vara underbart om de hamnar under 4%
    Men säg så här- blir Erik Ullenhag nästa partiledare så kommer Liberalerna åka längre ner än till och med Björklund då stundar bra tider med EU (passande initialer förresten)
    Den vandrande katastrofen, en Dan Eliasson- typ. Totalt värdelös vad han än gör.

    Såg att AfS fick knappt 0,4% trots jätte bra valturné av Gustav och gänget. Det är sjukt. Men ge upp kan vi inte göra. Men man undrar hur det står till med svensken egentligen, vad ska hända ? Innan polletten trillar ner.

    Såg förresten lite på efter fem idag, jag ville höra om diskussionen att judar i Sverige känner sig mer och mer otrygga och inte vågar gå med judiska symboler öppet. (Som om det är en nyhet 2019..)

    Jag visste ju att Det otänkbara inte skulle inträffa angående att Malmö är så utsatt för judarna.
    Svante Weyler har jag svårt för-inte blev det bättre idag. Regeringen gör ett bra jobb för att motarbeta antisemitism. Pucko. Idiot. Antisemitism är vardagsmat inom sossarna.
    Tassande runt het gröt var fullkomligt. Inte ens nära att han nämnde islam eller muslimer när det skulle diskuteras varför Malmö t ex är så riskabelt för judar. Däremot tog han upp att Ludvika har nazister hotat judar.

    Det var inte nazister som fick danske judiske skådespelaren Kim Bodnia att hoppa av inspelning av tv-serien bron. Det var för att muslimerna ökat så markant i Malmö.

    Gillad av 3 personer

  10. Anonym 2019-05-29 / 18:48

    Herregud! Lever jag i ett dårhus?
    Ja så är det nog. Aldrig har jag sett fälten på södra Öland se så välmående ut.
    Just hemkommen därifrån, på bra humör efter att fotograferat den vackra ängshöken.
    Slår på radion – och blir över genast utsatt för ett lass dynga. Propaganda.
    Allt känns igen från mina 10 år i DDR, med den skillnaden att flertalet av invånarna
    i DDR visste att nyheterna var bara skit och propaganda. Vad vet svensken?

    Gillad av 4 personer

  11. Tony 2019-05-29 / 18:42

    Att resten blev kvar när Greta Thunberg talade tyder på att dom är lika
    barnsliga som Greta, hon kan ju i alla fall skylla på att hon är ett barn,
    men vad har dessa partier för ursäkt.
    Jag har vid olika tillfällen jämfört Klimatalarmisterna med maranatarörelsen,
    men tvingas nog att revidera, klimatfjantarna är ännu värre det är ren hysteri,
    alla skyller allting på klimat förändringarna, rena dårskapen råder.

    Hade dårhusen funnits kvar hade dom snabbt blivit överfulla., för många platsar
    ju dit.! Det finns inga som helst spärrar bara man får behålla makten, så är alla
    medel tillåtna, vilket media i allmänhet och SVT/SR i synnerhet begagnat sig av!

    Gillad av 3 personer

  12. lundabo58 2019-05-29 / 17:50

    Såg att AfS gick från 0,30% till 0,77% i Kalmar, en viss ”Thoralf-effekt” med andra ord 🙂

    Gillad av 1 person

  13. ltsundelin1950 2019-05-29 / 17:23

    Om koldioxidfobin…. Koldioxidens farlighet var/är en skröna. Koldioxid är nämligen grunden för livet här på jorden och faller nivån ner till under 200 ppm dör växter och djur och vi med dem. Vi skulle behöva upp till 600 ppm för att få optimal växtlighet och optimal syresättning och ett mildare bättre klimat. Sedan larmar man ju också om ”fosila bränslen”. Fosil är som bekant rester av växter och organismer som ingått (ingår?) i ett naturligt kretslopp. Börjar fundera på om inte fosilfobierna också har sin grund i skrönor.

    För mig är ”Klimat-Greta” galjonsfigur för ett av den moderna världshistoriens största bedrägerier alla kategorier. Hon är en tjej som vid tolv års ålder började se syner och som dessutom har en diagnos. Vid tolv års ålder och nu är hennes kunskapsnivå sannolikt obefintlig, vad avser alla relevanta vetenskapsområden. Det tragiska är att hennes person utnyttjas av maktlystna globalistförespråkare och pening-/karriärssuktande vuxna och deras s k byråer. Många i hyllningskören skulle likagärna kunna prata tungomål på fritt valt väckelsemöte.

    Atmosfären
    Kväve 78,084 % Metan 0,00014 %
    Syre 20,946 % Krypton 0,000114 %
    Argon 0,934 % Dikväveoxid 0,00005 %
    Koldioxid 0,035 % Väte (atomärt) 0,00005 %
    Neon 0,0018 % Ozon 0,00001 %
    Helium 0,000524 % Xenon 0,00001 %

    Gillad av 4 personer

  14. Bajen666 2019-05-29 / 15:26

    Läste nyss detta på svt-text

    ”EU-valrysaren fortsätter in i det
    sista för L. När hälften av valdist-
    rikten är räknade i den slutgiltiga
    rösträkningen dansar partiet runt
    spärren – vid 15-tiden 3,88 procent”..Fortsättning på sidan 106.

    Gillad av 1 person

    • Bajen666 2019-05-29 / 15:27

      Sorry såg inte ditt svar till Jan Eriksson.

      Gillad av 1 person

      • Thoralf A 2019-05-29 / 16:12

        När 4010 valdistrikt räknade har L 3,86 procent. I praktiken innebär det att det fattas 3 718 röster just nu för att nå spärren. Men jag väntar bara på att resultatet skall börja öka för L.

        Gilla

  15. Jan Eriksson 2019-05-29 / 13:39

    Visst ser det bra ut, men Malmö, Gbg och Sthlm lär dra upp snittet över 4,0%. Tyvärr.

    Gilla

    • Sven 2019-05-29 / 13:57

      Vi denna tidpunkt är nästan hela Malmö räknade.
      Stockholm är ca 57% av alla röstberättigades röster räknade. Och alla röstade inte, kanske 60% i Stockholm.
      0,1% är ca 3500-4000 personer så det är mycket jämnt (om ca hälften röstar).

      Gilla

  16. Anonym 2019-05-29 / 13:05

    Varför inte kräva att det skall visas en video från exempelvis Swebbtv med Lars Bern för att få en allsidig belysning av ämnet. Själv skulle jag också kräva att det hålls en allmän debatt efter att de två klippen visats.

    Gillad av 4 personer

    • Thoralf A 2019-05-29 / 13:20

      Precis min tanke! Om det kommer upp i Kalmar kommer jag begära det.

      Gillad av 4 personer

  17. Rolle 2019-05-29 / 12:53

    Samma här. Efter ha sett L representant i EU debatten på SVT borde många ta sig en funderare om L är ett lämpligt parti att sitta i EU.

    Gillad av 4 personer

Kommentarer är stängda.