SLUTREPLIK TILL JOHAN PERSSON

Min slutreplik till Johan Persson publicerades idag i Barometern. Tyvärr har jag begränsat med tecken för en slutreplik på ca 1900 tecken men jag skrev ett längre blogginlägg i förra veckan som svar på Johan Perssons genmäle.

Här är i varje fall en länk till min slutreplik. Där finns också länkar till de tidigare artiklarna och vår TV-debatt under förra årets valrörelse.

http://www.barometern.se/insandare/persson-kommer-med-falska-pastaenden/

Johan Perssons slutstycke är minst sagt märkligt. Där påstår han att jag ljuger om 90 procent.

”Enligt Thoralf Alfsson är över 90 procent av alla som flyttat till Kalmar från ett annat land. Det är helt enkelt inte sant. Den största inflyttningen till Kalmar är från övriga Kalmar län. Å andra sidan, inte heller jag är ju en etnisk Kalmarit sedan flera generationer. Jag är ju, hemska tanke, uppvuxen på norra Öland.”

Han förvränger givetvis definitionen på utrikes bakgrund men det bevisar bara hans inkompetens och är ett försök till förnekelse av fakta. Här kommer lite fakta från SCB, Statistiska Centralbyrån.

Befolkningsförändring

Räknar man enligt den gamla definitionen på utrikes bakgrund blir andelen 89,34 procent!

Menar socialdemokraten Johan Persson att statistiken från SCB inte stämmer?

14 reaktioner på ”SLUTREPLIK TILL JOHAN PERSSON

  1. Ulla 2019-07-02 / 13:22

    Är Johan mannen med det höga hårfästet? Verkar vara en lattjo man.

    Gilla

  2. Thomas 2019-07-02 / 00:47

    Stefan Löfven skräder inte orden efter morden i Stockholmsområdet, gängkriminaliteten ska knäckas! Oj vad du tar i nu Steffe.
    Vilken landsfader han är.
    Buset darrar av skräck! Får buset inte senap till korven nu? Sossar är vidriga lögnare. Helt i avsaknad av trovärdighet.
    Sverige är en isande mardröm, överallt hucklekärringar och negrer vilken kontrast till den ljusa öppna vackra naturen i sommarskrud.

    Nu tar jag och lämnar det sjunkande skeppet en tid. Förlisningen kan komma snart är jag rädd. Sverige har så många sjukt förprogrammerade feministhjon så det är helt tröstlöst.
    Svenska kvinnor är en av världens mest lättmanipulerade naiva kvinns. De är helt utan egen tankeförmåga många av dem. De köper allt om invandrare som offer, synd om tiggare, hbtq, genusflum,pride,hållbarhet, mångfald,värdegrund, islamofobi, och annat vänsterskit.
    Jag mår illa. Sverige är ett dårhus numera. Och inte många har vaknat ännu.
    Moderaterna och ”tuffe uffe” talade i Almedalen idag. Blev nån klokare av det svammel som UK står för? Så mycket snack och så lite verkstad.
    Nu blir det Polen,Tjrckien och Slovakien ett tag. Ska bli skönt komma till lite mer normala länder.
    Kommer nog bli skönt för ögonen att se annat än tiggare, muslimer och annat drägg som man ser ständigt i gamla Svedala.

    Gillad av 5 personer

    • turrim 2019-07-02 / 08:32

      Löfven ska knäcka och Kristersson blir förbannad. Det är bäddat för att Morgan tillsätter en utredning.

      Gilla

  3. Lars Johansson 2019-07-01 / 19:25

    Detta med sossar och lögner är en följetong! Sossar har alltid ljugit och undanhållit fakta som är obekväma för dem

    Gillad av 1 person

    • Gunnar Karlsson 2019-07-01 / 22:49

      Lars, du har så djä .. rätt !!!

      //Gunnar

      Gilla

  4. Hacke 2019-07-01 / 13:14

    Snygg replik Thoralf!
    Frågan är varför Johan Persson och hans partikollegor i gemen ljuger så frekvent.
    Jo, helt enkelt därför att de kan. Eller rättare, har kunnat så här långt. För de tycks aldrig riktigt vilja acceptera att det har dykt upp inte bara en politisk opposition på riktigt utan också en fri media som avslöjar dem stup i kvarten. En ny välgörande och massivt efterlängtad folkrörelse helt enkelt.
    Att Kalmar dessutom har förärats med en kombination av dessa genom Thoralf och hans kvalitativa och högt uppskattade blogg borde ju om något ha fått Persson att ta sig i kragen och ändra sitt destruktiva och djupt ohederliga beteende.

    Men det går inte att lära gamla hundar sitta. Gott så. För på så vis påskyndar de den helt nödvändiga processen att avskaffa sig själva och ge plats för nya partier och politiker, fria från generationers närmast obruten makthegemoni och det maktmissbruk och arrogans det så uppenbart för med sig.
    Men det är inte bara sossarna som måste bort även om de är något av värstingar i sammanhanget. Det gäller alla gammelpartier om vi ska ha en sportslig chans att få ordning efter decennier av gemensam misskötsel och få landet på fötter igen.
    I det återtåget och uppbyggnadsarbetet har lögnare och folkfiender som Johan Persson med anhang definitivt ingen plats.

    Gillad av 5 personer

  5. Albert 2019-07-01 / 12:54

    Hur låga är oddsen på att Johan kommer med ett brandtal på bloggen inom kort med beskyllningar om brunt och rasism? Nu när sista ordet är sagt i Barometern.

    Har aldrig skådat större förnekare när det gäller politik.

    Gillad av 1 person

  6. Lasse 2019-07-01 / 11:41

    Johan Persson framstår nästan som lite underbegåvad, eller är han en notorisk lögnare rakt igenom? Frisera siffror och skönmåla har varit hans melodi i alla år, men sanningen börjar nu komma ikapp!

    Gilla

  7. Muhammed 2019-07-01 / 11:27

    Fasen, vad bra skrivet. Gissar att Johan Persson tjatar till sig ännu en replik i tidningen, kanske t.o.m. ”hotar” med bojkott annars av tidningen. Inte kan väl denna artikel få tyst på honom??? Aldrig!

    Gilla

  8. Tony Ingman 2019-07-01 / 11:06

    Han är väl som sossar är mest, sanning är alltid besvärande för Sossar,,
    så länge dom kan ljuga och slå dunster i ansiktet på folk trivs dom,, men
    när dom blir konfronterade med verkligheten blir dom griniga, och ofta lea

    Gilla

Kommentarer är stängda.