BILYANA MARTINOVSKI

Det är minst sagt obehagligt att läsa artikeln och se intervjun i Swebbtv om docent Bilyana Martinovski. Vem är det som sitter och drar i trådarna i bakgrunden? Vem är det som har den makten?

https://www.nyatider.nu/twittrade-om-trollfabriken-jagarhar-da-forlorade-bilyana-sin-universitetspost/

https://samnytt.se/bilyana-martinovski-har-slappts-polisen-visiterade-mig-intimt-och-fornedrade-mig/

Är det någon som granskat Kajsa Klein och hennes umgängeskrets och hennes bakgrund?

 

22 reaktioner på ”BILYANA MARTINOVSKI

 1. Oliktänkande 2019-12-02 / 07:11

  Polischefen Henrik Malmquist och åklagare Yngve Rydberg och Ingemar Welander är bland dem första som fick uppdraget av regeringen att hota oliktänkande. Samt justitieminister Morgan Johansson givetvis.

  Åklagare Peter Larsson Göteborg glömde jag nästan att nämna.

  Gilla

 2. Maja Dacke 2019-11-17 / 21:28

  Jag önskar det blir en uppföljning av detta ‘fall’ för det hela slutar inte här.
  Och en sak som vore intressant är att få Bilyana att analysera videor med somliga vissa personer som uttalar sig i vissa frågor …

  Gilla

 3. Tony Ingman 2019-11-17 / 18:36

  Det liknar mycket Stasis metoder, det som Bilyana Martinovski blivit utsatt för!

  Gillad av 1 person

  • Tony Ingman 2019-11-18 / 07:52

   Tror jag det att Lena Melin visste det skulle gå åt helvete, men hon och andra
   journalister har gjort allt för att förneka och dölja det!

   Gilla

 4. bossebuss 2019-11-17 / 15:17

  Jag blir oerhört upprörd över den rättslöshet som riktas mot allt fler av oss i det här landet, vi som utsätts då man på något sätt har råkat ”trampa makthavarna och media på tårna”.

  Jag själv fick uppleva denna behandling redan 1999 bara för att jag som ansvarig uppträtt som ”budbärare” åt den organisation jag arbetade för, och berättade vad föreningens egna medlemmar ansåg om den förda migrationspolitiken och hur diskriminerade de ansåg sig vara av kommun och stat.

  Liksom Bilyana Martinovski fråntogs jag mitt arbete, som jag klanderfritt haft i mer än fem år. Det skedde med omedelbar verkan. Motivet för detta rättsövergrepp jag utsattes för, precis som Bilyana, var för mig helt okänt. Men kännedom om det skedde inte förrän jag satt i AD-domstolen. Det var en ren skenrättegång där alla uppgifter som skulle ha talat för mig och mitt ansvarsfulla sätt att sköta mitt arbeta, noga hade setts till av min fackliga ”försvarare”, att inte skulle få komma fram vid förhandlingarna.

  Jag kan mer än väl förstå Bilyana och känner innerligt för henne och det hon blivit utsatt för. Efter det karaktärsmord jag själv utsattes för hade jag inte heller någon möjlighet att få ett jobb. Än idag känner jag mig djupt kränkt av samhället. Jag blev svartlistad överallt, eftersom jag blev stämplad som rasist, vilket jag absolut inte är – för då hade jag heller inte varit gift med en mörkhyad kvinna från Sydostasien!! ”Brottet” arbetsgivaren inte ville erkänna, var att jag uppträtt som budbärare inför arbetsgivaren och åt organisationens medlemmar. Inget annat! Detta bara för att det handlade om det oberörbara ämnet – konsekvenserna av ”invandringspolitiken”!

  Gillad av 1 person

 5. Thomas 2019-11-17 / 14:03

  Är det den vedervärdige lille mannen från Höganäs som är skyldig som vanligt?

  Gilla

  • Stig Bergman 2019-11-17 / 14:47

   Höganäs? Jaså Höganäs! Jaha!

   ”Hå hå jag har krukor te sälje
   Hå hå jag har krukor te sälje
   Som blir stora som blir små
   Som blir vita och som blir blå
   Hå hå, vill du köpa en kruka.”

   Gilla

 6. Niklas R 2019-11-17 / 13:21

  Svaret på frågan ”vem har makten” är svaret enkelt. Det är Partiet.
  Hon förolämpade en medlem i Partiet, Klein, därför sattes hela maktapparaten igång för att krossa denna obetydliga myra.
  Partiet jobbar efter principen allas lika värde. Och eftersom alla är lika mycket värda sorteras de istället efter principen hur värdefulla är de för Partiet. Klein är värdefull för Partiet alltså ska de som missgynnar henne krossas. Bilyana är inte värdefull för Partiet alltså ska hon betala skatt och hålla käft eller krossas.

  Gillad av 3 personer

  • hllviken 2019-11-17 / 15:56

   Mycket tyder på att det är så….men det finns nog fler diktatoriska typer än (S)?!?!?

   Gilla

 7. Fredrik Östman 2019-11-17 / 12:51

  Samma polis som torterade den oskyldiga kvinnliga barnläkaren. Det är ett uppenbart och entydigt tecken på — bevis för — totalitarismen i Sverige.

  Gillad av 2 personer

 8. Eliza 2019-11-17 / 12:28

  Jag visste inte att det är så här det går till i Sverige! Fruktansvärt! Hur kan man få de ansvariga fällda? För det måste givetvis ske!

  Jag vill inte bo kvar i det här landet längre.

  Gillad av 3 personer

 9. Thor 2019-11-17 / 11:47

  Det finns mer. Bloggaren Pettersson blev utsatt för ett rejält pådrag från NOA, f.d.rikskriminalen, p.g.a. påstått upphovsrättsbrott. Pettersson hade laddat upp en bild på en afghankramerska från en Facebooksida. Nu krävde den kvinnliga fotografen räfst och rättarting! Utredare skickas från Stockholm till Nyköping för att hålla förhör med Pettersson! Rättegång i tingsrätt och hovrätt! Fällande dom! Vem i helvete ligger bakom en resursallokering som denna? Inte den mest PK-marinerade polischef kan väl ge order om detta vansinne om inte befäl utövats från Rosenbad?

  Gillad av 3 personer

 10. ltsundelin1950 2019-11-17 / 11:22

  Dagens citat: ”Minns ni förtroendet vi hade för Reinfeldt under första mandatperioden? Idag en sorglig figur som åker runt och håller lätt löjeväckande föredrag. Fett arvoderade. Juholt sitter på Island. Var är Mona Sahlin? Vad var det KD ledaren hette? Och vad gör han nu?”

  Anomi…..
  Chris Fornes är en mycket viktig person i mitt liv. Jag hoppas att hon får fortsätta att skriva länge till.

  https://ledarsidorna.se/2019/11/vilka-ar-vi-och-vart-ar-vi-pa-vag/?fbclid=IwAR3DY-tyxBQEZjxl8ehGMhfDsF24YPv_RStBw1Wcp-hKOGoU2NYTI0cqnGw

  Gillad av 3 personer

 11. Rune 2019-11-17 / 09:38

  En konstighet här? När jag försöker hitta denna sändning direkt på swebb-tv,s hemsida så kan jag inte hitta programmet någonstans. Mikael Willgert skulle ju också lägga ut en del handlingar som omtalades i programmet men jag kan inte heller hitta dem.
  Jag söker även Lördagsintervju 51 som ju skulle vara orsaken till YouTube,s avstängning. Men kan inte hitta någon hänvisning till Vimeo som skulle kunna ha detta program.
  Hur gör man? Hur hittade Thoralf detta intressanta program?

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2019-11-17 / 09:42

   Jag fick en länk till intervjun. Swebbtv är avstängda ifrån att lägga upp nytt material på YouTube för tredje gången på kort tid.

   Är det samma krafter som låg bakom gripandet av Bilyana Martinovski?

   Gillad av 5 personer

  • Roland Salomonsson 2019-11-17 / 13:25

   Inget konstigt. YouTube ägs ju av Google och vid censur, så aktiverar Google automatiskt de algoritmer som ger begränsade söksvar. Alltså blir det svårare att hitta rätt video, t o m om man söker på Vimeo. Hade själv problem nyss.

   Emellertid så har SwebbTV ( https://www.swebbtv.se/ ) egen hemsida (men sökfunktionerna bygger sannolikt på bl a Google). Intervjun med Bilyanna (Vimeo) https://vimeo.com/373596003

   HÄR HAR SVERIGES ”ÄKTA” JOURNALISTER TILLFÄLLE TILL ”GRÄV” SOM KAN GE SCOOP. VAD VÄNTAR NI PÅ???
   Publiceringen måste sannolikt ske utanför Sverige – då polis lär dyka upp snabbt om alla dessa #”terrorister” störs eller t o m avslöjas med namn.

   Gillad av 3 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s