EXAKT24 ÄR VÄLDIGT BRA

Jag gillar Exakt24 och deras WebbTV. Bra programledare och en behaglig och skön atmosfär. Markus Jonsson är som klippt och skuren för jobbet som programledare i ett TV-program. Den som har missat Exakt24 bör lägga till det i sina länkar.

I detta avsnitt intervjuas Gustav Kasselstrand i slutet, efter lite inledande snack. En väldigt bra intervju där Gustav får prata utan att bli avbruten.

Hur mycket skit kommer nu Glenn Hysén få för att han ställt upp på en intervju i alternativa medier, Exakt24? Jag väntar bara på rubrikerna.

8 reaktioner på ”EXAKT24 ÄR VÄLDIGT BRA

 1. Corona 2020-05-11 / 10:30

  Nya bilbränder i Nybro i natt…

  Gilla

 2. Roland Salomonsson 2020-05-11 / 09:57

  Glenn kommer inte att få något skit alls! Officiellt! Regimens media kommer helt enkelt att tysta honom bl a genom att lobba för att han inte skall få några jobb och genom att se till att namnet inte förekommer i några artiklar i media.

  Gillad av 1 person

 3. Lars Olsén 2020-05-11 / 09:18

  Tack för ditt tips om Exakt24. Kom i rättan tid eftersom det blivit dags att sätta ned foten angående Åkesson o kompani. Mycket konstigt händer med SD. Underliga uttalanden där man stöder Löfven och vill bötfälla folk som inte lyder regeringens rekommendationer angående ”Coronarestriktioner”.
  I Samhällsnytt har man tagit bort kommentatorsfälten med hänvisning till ”tekniska problem” – inga diskussioner på SD:s bakgård får förekomma längre. Allt skall kontrolleras av partiledningen tydligen. Vänsterprassel och märkliga befordringar har ryktats om – utan dementier från SD. Har påpekat dessa förändringar o ngr till för Dick Erixon/ Samtiden, men svar uteblir naturligtvis – där har man alltid hållit sig till envägskommunikation. Dags att börja läsa på om Gustav och AFS för mig. Undrar när fler av SD:s kärnväljare skall få upp ögonen för hur SD glider in i den PK stugvärmen där trevliga möten, välavlönade reträttpositioner/ sidouppdrag, och en inbjudan till nobelmiddagen hägrar. Väldigt trist utveckling för Sverige.

  Gillad av 1 person

 4. Stig Bergman 2020-05-11 / 09:15

  Jag väntar på att Thoralf snart kommer att intervjuas i Exakt24. Varför inte av chefredaktören själv!

  Gillad av 1 person

   • Morgan 2020-05-12 / 22:40

    Eller när Du startar ett lokalt parti som många väntar på 🇸🇪🇸🇪😇

    Gilla

   • Thoralf A 2020-05-12 / 22:49

    Jag kommer försöka dra igång ett nytt parti i samband med att jag släpper min bok.

    Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s