ÄR DET FÖR ENKELT?

Malariamedicin

Tidigare idag delade jag ett videoklipp där ett antal läkare i USA hävdade att en behandling med hydroxychloroquine och zink skulle vara väldigt bra mot covid-19.

Efter att det korta videoklippet visats 14 miljoner gånger så tog Facebook, Youtube och Twitter bort alla inlägg som delat videoklippet. Det skulle vara fake news och falska påståenden. President Donald Trump var en av alla personer som delade klippet.

Det märkliga är att när till exempel Expressen skriver om det så hävdar de helt andra orsaker till att videoklippet tagits bort.

”I videon gör en grupp läkare enligt Twitter en rad felaktiga eller missledande påståenden om viruset, bland annat om att ansiktsskydd är onödigt.”

Expressen nämner dock inte med ett enda ord i sin artikel att det handlar om hydroxychloroquine. Varför döljer tidningen detta?

https://www.expressen.se/nyheter/trumps-son-stoppas-pa-twitter-efter-virusraden/

Du kan se hela klippet på följande länk. Det borde intressera väldigt många. Jag börjar faktiskt undra varför man raderar detta. Vem ligger bakom detta och varför?

Se nedanstående klipp innan det stoppas.

https://www.breitbart.com/tech/2020/07/27/facebook-censors-viral-video-of-doctors-capitol-hill-coronavirus-press-conference/

15 reaktioner på ”ÄR DET FÖR ENKELT?

 1. Vax 2020-07-29 / 19:56

  Psykopater har makten i världen
  De styr det mesta inte minst msm …människor är förbrukningsvaror

  Sverige är korrumperat på ditt vis. Där har socialstyrelsen förbjudit hydrokloroxin
  Och de läkare som ordinera medlet fråntas sin legitimation. Slutsats?

  Ska vi försörja Iraks försvarsminister än en gång?

  Han är nu åter på svensk mark
  Alla åtal mot honom har lagts ner, vilka i det svenska rättsväsendet är det som är korrumperade?
  Att migrationsmyndigheten är blåögda idealister har vi vetat länge men i generalens fall har de begått flagranta missgrepp.
  Vi måste börja protestera.

  Gillad av 1 person

 2. Tony 2020-07-29 / 18:23

  Mitt enkla råd är, köp inte Ex pressen eller andra ljug tidningar,

  Gillad av 1 person

 3. svensson 2020-07-29 / 16:19

  Jens Liljestrand och so what? Tror inte den fisförnäma Täbybon att en ”obildad SD are från landet” klarar att bärga en bil från kungliga huvudstaden med en så ”högutbildad förare”? Stanna kvar i Stockholm och besvära inte oss i södra Sverige varken med besök eller dina arroganta korkade åsikter.

  Gilla

 4. Sven d.ä. 2020-07-29 / 15:34

  Var är Löfvén? Inte för jag saknar karln. Men han har en tendens att bara försvinna då och då. Tror han att han har ett 8 till 5 jobb.

  Gilla

 5. Roland Salomonsson 2020-07-29 / 10:37

  De sociala media styrs av globalism, där Big Pharma ingår. Någon av dessa har dragit i några ”trådar” och vips så raderas det mesta av inlägget. Nu när det nästan är klarlagt att imunitét efter Covid är väldigt kortvarig, d v s vaccin inte rakt av ger långvarig imunitét, så attackerar Big Pharma alla BILLIGA alternativa behandlingar. Det blir mer VINST för Big Pharma på detta sätt.

  Stater som styrs av extremkommunister, typ Sverige, kan inte erkänna misslyckanden eller informera sitt folk sanningsenligt. Därför gör de på vanligt vänstersätt, mörkar, undanhåller, ljuger och hittar på (Fake News). I kris anses detta vara helt OK, och skall (måste) sedan hållas hemligt i evighet. I krishantering så anses det helt OK att tvinga all media att ljuga etc – vilket i Sverige är extra lätt med MSM/Public Service – medan alternativmedia inte låter sig kontrolleras lika lätt.
  Alla svenska gräsrötter som bryr sig har säkert begripit att Sverige inte hade, och fortfarande inte har, någon som helst beredskap eller beredskapstänkande för någon kris eller krig vad som helst. När initiativ togs för att i någon mån skapa materiella resurser ingrep myndigheter (och småpåvar) och ställde upp idiotiska hinder som kostade 100-tals onödiga liv, jämfört med om goda initiativ genomförts. EU-certifieringar dödade fler än vad som kunde skyddas. Men andra EU-länder använde utan problem dessa ocertifierade material med gott resultat.

  Något EU-förråd i Sverige kommer sannolikt inte EU-kansliet ta risken att upprätta – det blir veto från Danmark/Finland (Norge är inte EU och kör eget).

  Bl a ovanstående är vad som skall undanhållas folket.

  Gillad av 6 personer

 6. Håkan ström 2020-07-29 / 08:03

  Toralf
  jag skriver på en annan sait också. Jag har krigat från dag ett att man ska skydda våra äldre. Att inte testa HCQ istället låta folk på äldreboende dö. Tycker jag är förjävligt. Varför testade man inte i förbyggande syfte HCQ med zink och Z-pac. Våra gamla har byggt upp vårt samhälle. Det är tacken dom får. I Sverige testar vi inte ens HCQ. Varför då. Är det globalisterna som styr allt i Sverige och Lövet som springpojke.
  Jag mår illa av hur vi behandlar våra äldre.

  Gillad av 6 personer

 7. SB 2020-07-29 / 08:01

  Anledningen till att klippet plockas bort stavas pengar, läkemedelsindustrin vill sälja ett dyrt vaccin till världen, inte en billig malariamedicin . Snacka om att jättarna inom sociala medier och mainstream media gör gemensam sak med globala finansintressen. Man följer ”his masters voice”.

  Gillad av 3 personer

 8. botwid 2020-07-29 / 07:01

  Skitmedia gräver allt djupare i sin egen grav. Jag har fattat många bra beslut i mitt liv, att spola Facebook var ett sådant. Luften känns nu friskare att andas.

  Gillad av 3 personer

 9. ac carlsson 2020-07-29 / 06:51

  En billig malariamedicin som botar covid-19 utgör naturligtvis ett kraftigt hot mot förväntade vinster för dem som satsat på att utveckla och distribuera vaccin till planetens befolkning. Klart att man gör vad man kan för att stoppa detta!

  Man kan ju också undra vem som kommer få vaccin? Vem kommer ta det?
  Om riskgrupper får vaccin i första hand, vem vågar ta?
  Ska inte FHM regeringen och kungafamiljen ta det först? Jag vill gärna se det!

  Gillad av 6 personer

  • Hoppalong 2020-07-29 / 08:10

   100% riktigt. Allt handlar om pengar. Människoliv är inte intressanta. Det har vår egen regering visat i och med man tagit livet av minst 5700 människor.

   Gillad av 4 personer

 10. Håkan Spångberg 2020-07-29 / 05:14

  Jag drar mina slutsatser om bakomliggande orsaker….

  Gilla

 11. Cosmik Debris 2020-07-29 / 03:15

  Och? Man ringer inte efter en bärgningsbil för att ha en politisk diskussion. Man ringer bärgare för att man behöver få sin bil bärgad. Det borde han begripa?

  …eller är den arrogante Täbybon bara är ute efter att provocera?

  Gillad av 4 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s