POSITIVA OMDÖMEN OM MIN BOK

Har fått flera väldigt trevliga telefonsamtal de senaste dagarna med väldigt positiva omdömen angående min bok. Flera av dem är politiker verksamma i Kalmar inom 7-klövern. Det känns skönt att få uppskattande ord.

Det har även kommit flera trevliga kommentarer på bloggen. Här är två av kommentarerna.

”Har precis läst klart Thoralfs bok, och kan bara tipsa om några timmars god underhållning och en bekräftelse på vad det innebär att stå utanför 7-klöver sfären. Boken bekräftar också det de flesta av oss redan visste nämligen att sosseriet i Sverige ligger som en våt filt över landet, med samma symptom som Corona – andningssvårigheter.
Detta sosseri kryddat med politiska haverister som Miljöpartiet, Fredrik Reinfeldt och Anni Lööf toppat med en agendastyrd mediaapparat ger en förklaring till det kaotiska läge som landet befinner sig idag.
Att Thoralf, efter alla motgångar och påhopp, fortfarande har energi att kämpa vidare är otroligt!
Beundrar en person som står upp för det han tror på och försöker förändra till det bättre istället för att, som vi andra, bara knyta näven i byxfickan.”

”Boken är mycket bra som en personlig skildring över hur ett nytt politiskt parti tar plats i politiken.
Den pekar också på ett allvarligt systemfel hos de politiska partierna. Där partiledningarna godtyckligt och vårdslöst kan utesluta medlemmar som de ogillar eller blir rädda för och som kan bli konkurrenter. Systemfelet gör ju att partimedlemmar som är invalda i de politiska församlingarna måste rikta sin lojalitet till partiledningen i stället för till väljarna och partiprogrammet. Boken är lättläst och man kan få många lärdomar från den. Kanske den leder i förlängningen till demokratisering av de politiska partierna?”

Det verkar också som försäljningen på Dillbergs bokhandel i Kalmar börjat komma igång, fick leverera fler böcker till dem idag. Även på Bokus har det kommit igång bra. Har du missat att köpa min bok så går det givetvis bra att köpa den fortfarande.

För den som hämtar boken i Kalmar är priset 215 kronor och för den som jag skickar en bok till blir totalpriset 279 kronor och för två böcker totalt 515 kronor inklusive frakt (krävs en större förpackning vid två böcker).

Följande gäller vid förbeställning och förbetalning. Skicka nedanstående uppgifter till mig på Messenger eller på mejl till thoralf.alfsson@telia.com. Men det funkar i nödfall även med ett sms till 072-5179099

  1. Ange antal böcker.
  2. Ange om du hämtar den i Kalmar eller om du vill att jag skickar den. Ange då leveransadress.
  3. Förbetalning gäller.
  4. Betalning till Swish 123 011 48 01 eller Bankgiro 5527-1589 eller direkt till mitt företagskonto med Clearing nr. 83931 Konto nr. 2530030291
  5. Ange vem som betalat, när och hur ni betalat.

Jag skickar boken så snart jag har mottagit betalningen.

Boken finns även att köpa på Dillbergs bokhandel i Kalmar och hos Bokus på nätet.

https://www.bokus.com/bok/9789151960968/mina-politiska-fighter/

15 reaktioner på ”POSITIVA OMDÖMEN OM MIN BOK

  1. Cosmik Debris 2020-10-06 / 02:02

    Bokus: ”Fram till halvtid under min tid i riksdagen hade jag inte haft några tvivel över Sverigedemokraternas politiska program men från 2013 startade så sakta en förändring i den politiska inriktning och en anpassning till de mer etablerade partierna som jag år från år hade allt svårare att förlika mig med,”

    2013 låg SD:s opinionssiffror på 15-20% och partiet såg ut att bli en maktfaktor i svensk politik. Då knackar den djupa statens representanter(KSI?) på Jimmies dörr och berättar för honom vad det är som gäller och inom vilka ramar han och SD ska hålla sig.

    Gilla

  2. Roffe 2020-10-05 / 23:10

    Skulle gärna läsa mer om Carlzon-gate, skärmdumps-gate och Adolfson-gate på bloggen.

    Gilla

    • Maja Dacke 2020-10-05 / 23:49

      Är de sotare för kolare finns väl inte idag?

      Gillad av 1 person

  3. Ò Hyra 2020-10-05 / 19:54

    Åkesson, som en strandad grindval i Karibien?
    Vi såg bilderna. Svullen och trött.
    Makten korrumperar, det börjar omedelbart när dom går från
    fattiga till att få 100 000-tusentals kronor utan stor ansträngning.

    Åkesson son strandad grindval!

    Gilla

    • Maja Dacke 2020-10-05 / 23:47

      Överansträng dig inte, Òhyran! Lägg av din avundsjuka – den tredje dödssynden. Du kan ju faktiskt vara riktigt rolig har jag märkt …

      Gilla

  4. Rune 2020-10-05 / 17:51

    Boken är mycket bra som en personlig skildring över hur ett nytt politiskt parti tar plats i politiken.
    Den pekar också på ett allvarligt systemfel hos de politiska partierna. Där partiledningarna godtyckligt och vårdslöst kan utesluta medlemmar som de ogillar eller blir rädda för och som kan bli konkurrenter. Systemfelet gör ju att partimedlemmar som är invalda i de politiska församlingarna måste rikta sin lojalitet till partiledningen i stället för till väljarna och partiprogrammet. Boken är lättläst och man kan få många lärdomar från den. Kanske den leder i förlängningen till demokratisering av de politiska partierna?

    Gillad av 5 personer

    • Thoralf A 2020-10-05 / 18:23

      Tack för din kommentar. Jag lånar den till blogginlägget.

      Gillad av 1 person

  5. Sven d.ä. 2020-10-05 / 12:11

    Kanske en signerad bok till Jimmie Åkesson med lämplig text 🙂

    Gilla

    • Thoralf A 2020-10-05 / 13:34

      Nej, han får faktiskt betala för en bok! Men han gör säkert som vanligt och låter partiet betala.

      Gillad av 1 person

  6. Evert 2020-10-05 / 09:39

    Har nåt bibliotek köpt in den ?? Troligen inte eftersom vänstern styr till 99%

    Gilla

    • Thoralf A 2020-10-05 / 11:05

      Nej, inte vad jag vet. Jag har skickat ett exemplar till BTJ, Bibliotekstjänst men inte fått någon Feedback. Men bibliotek kan kanske köpa in den även från Bokus då den verkar finnas på ett bibliotek i Stockholm.

      Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.