NÅGOT FÖR BAROMETERNS GRÄVGRUPP

Igår blev jag återigen verbalt angripen av muslimer från Islamiska kulturföreningen Salam. Jag tog en fika vid Königs cafe på Storgatan och fick inte sitta i fred vid uteserveringen utan flera muslimer kom och var otrevliga. Bland annat föreningens ordförande Choukri Naji. Königs cafe ligger ca 30-40meter ifrån entrén till källarmoskén på Storgatan. Han var arg för att jag publicerat ett foto på honom på min blogg. Jag fick inte fotografera honom. Men bara någon minut senare kom han med sin mobil och fotograferade mig när jag fikade. Det är muslimsk logik.

Uppdaterad med videoklipp.

Choukri Naji

Ingen som inte kritiserat islam förstår hur dessa män reagerar på kritik eller agerar på kritik mot islam och sharialagar. De lyssnar överhuvudtaget inte. De anser sig stå över allt svenskt, inklusive svenska lagar och regler. Det är först när du går in i en sådan diskussion som du förstår hur illa det är. Hur många politiker har gjort det? Det är inte många, utan ett ytterst fåtal, de övriga vet inte ett dugg om detta. I synnerhet de rödgröna naiva politikerna som t.ex. försvarar bidraget till studieförbundet Ibn Rushd.

Några minuter senare kom två andra muslimer och hade kritiska åsikter om mig och vad jag skrivit på min blogg. Sannolikt utskickade av ordförande Choukri Naji. Dessa båda herrar ville också tacka mig för på grund av att jag skrivit om dem så hade flera svenskar konverterat till islam. Något jag inte tror på för en sekund utan det var bara ett sätt att få mig att sluta skriva om deras ”mörka” verksamhet. Sedan gick flera andra personer demonstrativt förbi och blängde ilsket på mig, alla med anknytning till källarmoskén och fredagsbönen. Om nu dessa personer tror att de kan skrämma mig till tystnad så har de fullständigt fel. Jag blir bara mer motiverad av deras agerande.

”Påverkan från eller rekrytering till islamism sker inte bara via videoklipp på internet, även om Islamiska Staten i Irak och Syrien gjorde sig berömda för bland annat den metoden. Radikalisering sker också genom olika former av nätverk. Vänner, släktingar, förskolor, studieförbund, moskéer – Gävles moské och studieförbundet Ibn Rushd hör till dem som har granskats och kritiserats i Sverige.”

Barometerns ledarsida idag.

Hur vore det om Barometern skulle granska det som händer i Kalmar, i källarmoskén eller vilka som driver Ibn Rushds verksamhet i Kalmar. Men det finns nog ingen journalist som är beredd och vågar granska sunnimuslimerna i Kalmar. Det vore något för den instiftade grävgruppen på Barometern. Men det kommer aldrig hända med den chefredaktören på Barometern.

Se nedanstående videoklipp. Samtalet om islam i Frankrike börjar efter ca 10 minuter.

25 reaktioner på ”NÅGOT FÖR BAROMETERNS GRÄVGRUPP

  1. Kalle 2021-06-12 / 20:39

    ## I Karlstad mötte kommunens beslut att låta bygga en stor moské hård kritik i medborgardjupen. Politikerna tvingades bordlägga beslutet, något de inte är glada åt. För att hindra kommuninvånarna från att i framtiden lägga sig i de politiska besluten har man sjösatt en kampanj där den folkliga kritiken beskrivs som en ”hot- och hatstorm”. Kommunanställda får gå kurs i hur man duckar besvärliga frågor och kritik från invånarna. ##

    ##Det planerade bygget av en salafistisk jättemoské i Karlstad för att blidka kommunens invandrade radikala muslimer har mött starkt motstånd från den värmländska ursprungsbefolkningen. Samnytt har bevakat frågan i en rad artiklar. varav ett antal kan läsas ##

    ## Turerna kring det kontroversiella bygget har varit många – beslut har fattats och överklagats. En folkomröstning har begärts och kommunpolitikerna och dess handgångna tjänstemän har varit uppfinningsrika i att hitta sätt att kringgå folkviljan. ##

    https://samnytt.se/karlstads-kommun-lar-anstallda-kvava-demokratiskt-samtal-betalade-kurs-for-over-tusen-anstallda/

    Barometern är en fjärt i rymden!!! Det är politikerna som måste påverkas genom samtal direkt från sina väljare men de gör allt för att slingra sig från folkets önskemål.

    ##En folkomröstning har begärts och kommunpolitikerna och dess handgångna tjänstemän har varit uppfinningsrika i att hitta sätt att kringgå folkviljan. ## står det i texten ovan.
    Tänk grundligt på innebörden i de raderna. Regeringarna ändrar INTE lagen när det gäller kommunala folkomröstningar. Man kan undra vafrör. Bristande demokratiskt tänkande???

    Muslimerna har invaderat sve rike under 30-40 år med myndigheternas goda vilja på liknande sätt som i Karlstad!!! Kyrkan vill också omfamna muslimerna trots att muslimer dödar kristna runt om i världen!!! Kyrkan och politikerna har ingen kontakt med verkligheten. De försöker smita från folkviljan när den blir besvärlig. Sin egen vilja förväxlar polikrrna med folkviljan. De saknar förmåga att lyssna på folket och försöker på alla sätt att blanda bort korten vid folkomröstningar. Se på folkomröstnuingen i Västerås där de också gick emot folkomröstningen.

    Vi har väldigt många politiska dikatorer ute våra FÖRTROENDEvalda kommunfullmäktige i hela vårt land. Så har det varit 30-40 år när det gäller muslimer (ursäkta upprepningen men det måste sägas ofta. Alltför ofta). Journalister aspirerar på andra (politiska) yrken och samhällspositioner i framtiden.

    Säg din vilja direkt till politikerna, de behöver mycket mer kontakt med väljarna utan filtering i Barometern.

    Gilla

  2. Lars 2021-06-12 / 18:09

    En liten anekdot Thoralf. Hade sålt vårt hus o köpt en BR som inte var färdig så vi flyttade till Jilkéns getto i Berga tillfälligt. Jag hade städat o putsat fönster o var allmänt trött, svettig o grinig. Till historien hör att min bästa hälft hade gjort en operation av ögonlocket o såg, för en gångs skull, för jävlig ut med maximal blåtira. Detta fick henne inte att uppskjuta att tvätta i den gemensamma tvättstugan. Hon gick ner o möttes av en märklig tystnad, efter en tid kom också jag ned o då var det gott om blattar i stugan. Jag möttes av stora ögon, rädsla o respekt – vilka värderingar, vilka jävla idioter.

    Gillad av 2 personer

    • Kumlaspeedway 2021-06-12 / 22:36

      Den var bra! Liknande här: En vän som körde seniorspeedway lovade hustrun att inte köra ngt före resan till Spanien. Visst, han mekade och putsade men kunde till slut inte hålla sig. När hustrun sov så lastade han cykeln för att köra några runder. Och vurpade så klart och bröt nyckelbenet. Nåväl resan var bokad och betald så till Spanien flögs det.

      Vid incheckningen på hotellet fick hustrun bära alla väskor. Själv gick han en bit bakom och bar på en tidning.

      Det började lite diskret men till slut klappade alla händerna åt honom!
      Jag frågade hur gick det sedan? Ja, knulla var det i all fall inte att tänka på, sa han.

      Gillad av 2 personer

  3. Cosmik Debris 2021-06-12 / 16:51

    Muslimsk invandring skapar ett våldsamt samhälle. PUNKT. Vill vi ha ett våldsamt muslimskt samhälle? NEJ. PUNKT.

    UT.NU!

    Gillad av 1 person

  4. turrim 2021-06-12 / 16:43

    Det är sorgligt att en kalmarbo inte kan få sitta i fred på ett utecafé utan att bli trakasserad av moskébesökare. Vad blir deras nästa nivå på övertagandestegen?

    Gilla

  5. bengarne 2021-06-12 / 15:40

    Stå på dig Thoralf, vik inte en tum för deras odemokratiska beteende.

    Gillad av 5 personer

  6. Johansson 2021-06-12 / 14:19

    Det passar inte in i Sverigebilden och nordenbilden med pyjamas astronauter! Det finns över 100 muslimska länder dem kan leva i så varför ska dem till västvärlden.

    Gillad av 4 personer

    • Ölandsbonde 2021-06-12 / 16:48

      100? Hälften av alla världens länder? Tror man brukar räkna med 55 st där islam är dominerande religion.

      I de länderna är livet inget kul, så därför kommer många till oss och lever ostraffat loppan.

      Gilla

  7. Otto 2021-06-12 / 13:13

    Barometern gör som Johan söger och Johan vill inte granska islam.

    Gillad av 3 personer

  8. Goliat 2021-06-12 / 11:47

    Dessa är Johans röstboskap, de kommer man aldrig granska.

    Gillad av 2 personer

    • Mats 2021-06-12 / 15:57

      Jösses,vuxna män springer runt i lakan eller pyjamas eller vad det kallas,ut med skiten om de inte kan vrida fram klockan 1400 år

      Gillad av 3 personer

      • chowis 2021-06-12 / 17:41

        Långpyjamas är bra när det bullar ut eller inte syns längre ner

        Gillad av 1 person

  9. Sven d.ä. 2021-06-12 / 10:39

    Bra att den islamiska ”kultur”föreningen reagerar. Att de känner igen dig. Att de har läst din blogg.
    Då vet du att du har gjort och gör rätt.

    Gillad av 5 personer

  10. stigrydmark 2021-06-12 / 10:38

    Em känsla man får är att en muslim alltid har rätt. Han kan alltså inte kritiseras. Därför framstår de och Islam som mycket intoleranta.

    Gillad av 4 personer

    • Thoralf A 2021-06-12 / 13:29

      Det är nog många som kan bekräfta det. Till och med de som kritiserat någon muslim som inte städat efter sig i tvättstugan. Det kan bli ett jäkla liv och beskyllningar om rasism.

      Gillad av 6 personer

      • Cosmik Debris 2021-06-12 / 16:33

        ”Ingen som inte kritiserat islam förstår hur dessa män reagerar på kritik eller agerar på kritik mot islam och sharialagar. De lyssnar överhuvudtaget inte. De anser sig stå över allt svenskt, inklusive svenska lagar och regler.

        Sveriges muslimska getton fullkomligt kokar av ressentiment. Förr eller senare slutar det i ett blodigt inbördeskrig.

        Wikipedia: ”Ressentiment är ett begrepp, som först infördes av filosofen Søren Kierkegaard, för att senare hos Nietzsche beskriva ett känsloläge hos individer, som anser sig förorättade eller underlägsna”

        Gillad av 3 personer

  11. Håkan Spångberg 2021-06-12 / 08:17

    Roten till detta problem är oikofoba svenskar som röstar fram företrädare som inte har Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen.
    Sverige torde vara den mest självdestruktiva nationen i världen.
    Det blir kanske en tvåstatslösning även här.
    En dekadent och sozzefierad del och en för svenskar med sunda, traditionella värderingar som värnar den suveräna nationalstaten.
    Den som överlever får se…

    Gillad av 5 personer

    • Ölandsbonde 2021-06-12 / 16:53

      Vi kan väl göra som i Libanon. Där har man mångfald och det fungerar jättebra. Utan mångfalden skjuter de olika grupperingarna på varandra. Nu sker det inte längre. Låt regeringsrepresentanter resa till Libanon för att lära sig hur man organiserar ett mångfaldssamhälle så att alla blir glada, nöjda och snälla skattebetalare.

      Gilla

      • Håkan Spångberg 2021-06-12 / 20:08

        Nej, tack. Det lär väl bli en stuga i ödemarken för min del.

        Gilla

      • Ölandsbonde 2021-06-12 / 22:38

        Det var ironi. Libanon håller på att packa ihop. Men mångfald har de haft i decennier.

        Gilla

      • Håkan Spångberg 2021-06-13 / 06:34

        Ironi är en konst. Särskilt i skrift… 😏

        Gilla

Kommentarer är stängda.