POLISMORD

Jag skall inte skriva vad jag tänker för då blir jag säkert anmäld för hets mot folkgrupp. Men jag kan konstatera att ca 98 procent av de dödade under 2020 och 2021 vid gängskjutningar har utrikes bakgrund, detsamma verkar gälla de som hållit i skjutvapnet.

De flesta förstår säkert också orsaken till utvecklingen förutom politikerna i riksdagen som stödjer att Stefan Löfven återigen skall bli statsminister!

59 reaktioner på ”POLISMORD

  1. Andersson 2021-07-04 / 11:56

    ”Åklagaren bekräftar kopplingen: Under söndagen bekräftade Ulrika Åberg att hon står bakom polisledningens bedömning att attentatet mest sannolikt inte är riktat mot vare sig den enskilda polismannen eller Polismyndigheten i stort.”

    Det är domstolen som ska bedöma och döma. Inte åklagaren!

    Gilla

    • Thoralf A 2021-07-04 / 12:49

      Kör åklagaren den linjen så kommer inte den misstänkte motsätta sig den inställningen utan bejaka den och säga att det var ett vådaskott.

      Gilla

      • Andersson 2021-07-04 / 15:07

        Med andra ord. Polismannen råkade befinna sig på fel plats vid fel tidpunkt. Så klantigt av honom.

        Gilla

      • Andersson 2021-07-05 / 05:22

        Åklagaren har infört yppandeförbud under förundersökningen. Yppandeförbud innebär att försvarsadvokaten/försvarsadvokaterna måste tiga medan hon själv kan pladdra på obehindrat. Hur rättssäkert är det? Jag tar inte på något sätt den utpekade mördaren i försvar. Jag funderar över åklagarens agenda i det här fallet. Jag funderar över hur det står till med rättssäkerheten inom svenska rättsväsendet.

        Gilla

  2. Kalle 2021-07-02 / 23:55

    ## Ranelid om politikerna efter polismordet: ”Landsförrädare” ##

    ## INRIKES. Enligt författaren och kulturprofilen Björn Ranelid är onsdagens polismord i Göteborg ett resultat av att svenska politiker ”förråder Sverige och bereder väg för mördare, parasiter och fiender” som vill hålla till i vårt land.
    ”Landsförrädare”, konstaterar Ranelid på Facebook.##

    ## Ranelid nämner polismordet i Göteborg och gårdagskvällens mord på en tjugofemårig man i Huddinge som exempel. ##

    ## ”Alla brottslingar som är dömda till utvisning skall deporteras direkt med tvång. Det finns inga ömmande fall. En människa väljer att vara kriminell. ##

    https://www.friatider.se/ranelid-om-politikerna-efter-polismordet-landsforradare

    Ranelid har rätt. Vill höra honom med sin välklingande Skånska från riksdagens talarstol. Han skulle säkert röra om i PK-grytan på ett verbalt sätt. Ranelid är författare och har talets gåva!!!.

    Gilla

  3. Tony 2021-07-02 / 21:36

    Ser på Facebook att någon kör med det gamla dravlet att Sverige har skrivit på konventioner om att ta emot flyktingar, men det står inget i dom konventioner att vi ska ta emot tiotusentals fler än andra länder? Där står heller inget om att dom ska fly genom tio olika länder bara för att ta sig till Sverige, utan att dom ska fly till närmast säkra land och det är inte Sverige!

    Gilla

    • Karl W 2021-07-03 / 01:30

      Det står inte heller att Sverige skall ta emot mördare, klaner, kriminella, brottsliga på flykt undan rättvisan, eller terrorister bara för att dom kallar sig ”flyktingar” och att dom vill gömma sig undan rättvisan och bilda baser i Sverige.

      Gillad av 1 person

  4. Andersson 2021-07-02 / 15:26

    Göteborg (GP) ”En person är anhållen för att ha delat en video från den livräddande insats som inleddes efter onsdagens dödsskjutning i Biskopsgården, rapporterar P3 Nyheter.”

    Visst är det för jävligt Rent för jävligt. Nu tonar man ned skriverierna kring. själva mordet. Ju längre ett anhållande dröjer desto mer kallnar spåren.

    Visst är mordet ännu jävliga. Pådraget är säkert befogat om det ger resultat. Men vad det kostar. Tro och solidaritet – tidigare Broderskapsrörelsen – anser att det är en arbetsplatsolycka!

    Gilla

  5. Calle 2021-07-02 / 13:35

    Väntar bara på att den kvinnliga Göteborgspolisen som var aktuell vid upploppen, återigen knäböjer och visar sin vördnad för kollegans mördare.
    Hon fick ingen påföljd då, och skulle väl inte få det nu heller.

    Gilla

    • Lars Johansson 2021-07-02 / 19:57

      Så skamligt,så skamligt med denna knäböjande polis,hon ska avskedas!

      Gillad av 1 person

  6. Andersson 2021-07-01 / 22:03

    Nu är väl Karin Hermansson nöjd. Jag såg fanskapet skymta förbi på tv:n i kväll. ACAB

    Gilla

    • Ils Dacke 2021-07-02 / 09:30

      För att inte tala om P3 och övrig kulturmedia då deras idol yasin rappat om polismord och fått massa priser, fy f-n säger jag på ren svenska, hela denna kultur och mediaelit borde åtalas för stämpling till mord.

      Gilla

  7. Ò Hyra 2021-07-01 / 20:03

    Var finns dom regementen som utbildas i närstrid, i att rensa trappuppgångar, i att återta land
    Det börjar bli hög tid.

    Ska vi sluta som den kristna resten i Egypten: Kopterna?

    Denna lilla kristna rest får inte ha vilket arbete som helst. Det är därför dom ses på soptippar, rotande med sina pinnar för att hitta något. Ett annat yrke som är tillåtet är svinskötare.

    Ja ni förstår: svinskötare

    En kristen får inte rida på häst, endast muslimer, och ska resa sej upp på bussen
    för att ge plats åt en muslim.

    Alla kommer att drabbas i slutänden. Alla.

    Gillad av 1 person

  8. Nils Dacke 2021-07-01 / 18:41

    Man kan även konstatera att enligt uppgifter i media hade den mördade polismannen tidigare varit FN-soldat i Mali i norra Afrika. Detta land betecknas som ett av världens farligaste att befinna sig i, men tydligen klarade han detta uppdrag bra och utan skador, när han sedan placerades som polis i en av Sveriges no/go zoner så blev han mördad under sitt arbete. Vårt land har nog behov av internationellt stöd och militära insatser för att rensa upp i denna farliga zoner, då våra politiker vägrar ta itu med grundproblemet.

    Gillad av 4 personer

    • Jörgen Filipsson 2021-07-01 / 21:26

      Läste i Aftonbladet att Mali styrkan hade blivit beskjutna idag

      Gilla

  9. Ò Hyra 2021-07-01 / 18:08

    Hade polisen skottsäker väst?
    Om inte borde någon ställas till svars.

    Gilla

  10. Ò Hyra 2021-07-01 / 18:01

    Detta sker i en tid när Ulf Kristersson tycker det är viktigt att leende hissa regnbågsflaggan.
    Och för några år sedan gick ÖB stolt i täten för bögparaden

    Visst är det fint med sådana frigjorda, goda människor?
    Sverige är på rätt väg…

    Gillad av 2 personer

  11. Ò Hyra 2021-07-01 / 17:50

    Äckligt att höra dessa politiker som varit med om att skapa detta mångkriminella land som Sverige på några decennier blivit. Äckligt att höta deras beklaganden och deltagande i tysta minuter.

    Gillad av 1 person

  12. Tony 2021-07-01 / 17:49

    Varför kan man inte sätta in försvarsmakten och rensa dessa områden på dessa gäng som bara växer sig starka när inget händer?? Sverige är ett underligt land, vi har fredsbevarande styrkor i avlägsna länder , men inte ett försvar mot kriminella avarter som ser Sverige som det bästa landet i Världen för att bedriva sin ljusskygga verksamhet ?

    Gillad av 1 person

    • Ò Hyra 2021-07-01 / 19:34

      Hästsvansarmen…

      Gilla

    • Karl W 2021-07-02 / 01:45

      Det går inte för sig i Sverige. De kriminellas mänskliga rättigheter måste respekteras. Det säger man ju när Kina rensade ut terroristnästena i Xinjiang. Kina använde inte ens varken polis eller militär, man använde civila väktare.

      Gilla

  13. Tony 2021-07-01 / 17:42

    Ansvariga för detta polismord är dom partier som talat sig varma för öppna gränser, den dummaste kan räkna ut att när gränserna är vidöppna så kommer inte bara bra folk utan
    även avskummet, dom som inte borde satt sin fot i landet!

    Gillad av 1 person

  14. Cosmik Debris 2021-07-01 / 16:32

    Exklusiv intervju – Per Danman – pappa till mördade polisen Andreas Danman
    https://www.nyariks.se/exklusiv-intervju-per-danman-pappa-till-mordade-polisen-andreas-danman/

    ”– Hela svenska samhället är i kaos och nu var det min grabb som råkade hamna i kaoset. Den snällaste finaste människa. Han skulle bli farsa. De skulle bygga hus.[…] – Jag fick sms av statsministern och vissa partiledare som beklagar sorgen men de sitter på Lidingö och sina palats. Vi har en grabb som har gått bort. Det är skillnaden, fortsätter Per Danman.”

    ”Ett sms”??

    Stefan Löfven har ingen som helst skam i kroppen. En maktfullkomlig fascistisk nolla som måste bort så fort som möjligt.

    Gillad av 2 personer

    • Sven d.ä. 2021-07-01 / 18:50

      I Statsmedia så nämns inte offret med namn. Tack för länken, bra att han inte blir ännu ett anonymt offer.

      Gilla

  15. Ölandsbonde 2021-07-01 / 15:26

    Mord är ett hårt ord. kan vara dråp i hastigt mod av någon som blev föbannad frör att de inte hade pizza med sig.

    Gilla

  16. Andersson 2021-07-01 / 15:19

    SVT: ”Enligt polisen är det mycket som tyder på att det var en felskjutning som orsakade polisen död igår, skriver Svenska Dagbladet.”

    Felskjutning! Det var ett nytt ord för mig, Jag har inte hört ordet förut. Nyspråk? Den kulan visste var den tog.

    Gillad av 1 person

    • tompas11 2021-07-01 / 16:23

      Felskjutning? Jaha det är sådant som händer även den bäste skytt förstås. Nå, då var det bara en olyckshändelse då. Polisen råkade bara befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. Bullshit! Varför tar polisledningen alla tillfällen att avdramatisera allt våld? Varför vill man släta över och stryka våldet medhårs? Vad är syftet? Vilka gagnar det?

      Gilla

      • tompas11 2021-07-01 / 17:03

        Inom kort kommer skytteutbildning och vapenvård att erbjudas de gängkriminella för att råda bot på alla felskjutningar. De måste lära sig att sikta rätt innan de trycker av, detta för att öka tryggheten i samhället. Utbildningen är kostnadsfri för de som kan visa att de tillhör ett kriminellt gäng, enligt säkra källor inom polisen…

        Gilla

      • Thor 2021-07-01 / 17:08

        Det gagnar Löfven och resten av pk-packet.

        Gilla

      • Andersson 2021-07-01 / 18:50

        Hur kan en avrättning vara en ‘felskjutning’? Siktade gärningsperson på någon annan? Det förändrar ingenting i sak. Mord är mord. Enda skillnaden är pådraget. Poliser har vi ont om. Vanliga människor är vanligare.

        Gilla

    • Tony 2021-07-01 / 17:55

      Varför gör polisen aldrig någon razzia mot dessa nästen, dom verkar att ha
      obegränsad tillgång av vapen? Det går ju bra att göra tillslag mot jägare som
      ju har rätt att hålla vapen ????

      Släng ut alla politiskt tillsatta polischefer och ersätt dem med riktiga poliser!

      Gilla

    • Thoralf A 2021-07-01 / 16:01

      Bara under det senaste året har det skjutits både barn, kvinnor och en polis till döds!

      Gillad av 1 person

    • tompas11 2021-07-01 / 16:26

      Om denna oskrivna regel någonsin existerat så kan vi konstatera att den är död och begravd sedan länge. Nu gäller gatans regler, vilket innebär inga regler alls.

      Gilla

  17. Cosmik Debris 2021-07-01 / 14:07

    Hittat på Flashback:

    ”Grisarna dom backar, stenar flyger ifrån broarna …
    Glocken den är oskuld men tro inte jag tvekar
    Brushan mattsvart, han är redo för slakt
    Om ditt folk vill jiddra då vi släcker eran trakt”

    Text av Yasin, nyligen prisad som ”Årets Artist” av svensk public service.

    Nu är en av ”grisarna” död. Är journalistkåren nöjd eller ska fler poliser mördas på öppen gata?

    https://www.flashback.org/t3338118p17

    Gillad av 4 personer

  18. Martin 2021-07-01 / 13:57

    ”Absolut Oacceptabelt” morrar Stefan Löfven och så går det några dagar och allt är som förut, flosklerna rapas ut av 7klövern, och nästa vecka kan katastrofen Löfven vara tillbaka som statsminister och då kommer han ta i med hårdhandskarna med buset, det blir inget socker till kaffet! Vi är helt i händerna på Europas sämsta myndighetspersoner och politiker,
    Europa mest naiva och feministiska kvinnfolk och tillsammans med att vi har Europas värsta brottslighet och inflödet av kriminella babbar flödar in i landet så blir katastrofen oundviklig, en 4-åring kan förutse det. Och det kommer bara bli värre.
    Jag känner medkänsla med polisens anhöriga och arbetskamrater som nu blivit mördad, men samtidigt var det bara några dagar sedan en annan polis i en förort i Gbg utbrast i tårar i tv, av vilken anledning? Det är sånt som inger förakt att visa sig svag och omanlig. Värdegrundspoliser betackar jag mig för.
    Militären borde ta över i Biskopsgården, det är totalt livsfarligt vistas där även på dagtid.Tippar att 98%av boende där inte heter Andersson, Petterson och Lundström i efternamn.
    7klövern har blod på sina händer. Förbannade politiker som förstört vårt land. Nu är det en soptipp.

    Gillad av 3 personer

  19. Cosmik Debris 2021-07-01 / 13:42

    Enligt Lennart Matikainen så pågår det vadslagning bland muslimska klaner om vem som skjuter en polis först.

    Undrar vilken muslimsk klan som vann?

    Gillad av 2 personer

    • tompas11 2021-07-01 / 16:28

      Skit samma vilken som vann. I detta land finns det bara förlorare.

      Gilla

  20. Kalle 2021-07-01 / 12:00

    [GP]Adam Cwejman: Politikerna säger ”oacceptabelt” och går vidare##

    ## Ledare Någon gjorde verklighet av hoten och mördade en polis. Ett tydligare bevis på att den svenska rättsstaten inte är välkommen i vissa områden finns knappast.
    Det här är en text från GP Ledare. Ledarredaktionen är oberoende liberal. ##

    ## I Sverige finns ett antal tusen personer som inte är rädda för varken polis eller fängelsestraff. De styr sina stadsdelar och betraktar utomstående i bästa fall som irriterande element, i värsta fall som inkräktare. De drar sig inte för att hota, utpressa, misshandla och mörda. Främst håller de sina grannar och medmänniskor gisslan. Men blåljuspersonal som inte anländer i tillräckligt stort antal råkar också ut för våldet och hoten. ##

    ## Det stora problemet är att den svenska politiken inte riktigt förstår vad det är som har skett i vårt land och därför inte agerar på rätt sätt. Man duttar med lite satsningar här, och lite där. Kanske skärps något straff. ##

    ## Det är som att många politiker har en spärr som gör att de inte kan dra rätt slutsatser av händelserna. Så fortgår det. Hur många gånger har inte våra statsråd utbrustit hur ”oacceptabelt” det ena eller andra .##

    ## Gränsen för vad ett civiliserat samhälle kan acceptera har nämligen redan passerats. För länge sedan. Dödsskjutningar, sprängdåd och hot mot blåljuspersonal har blivit svensk vardag. ##

    https://www.gp.se/ledare/politikerna-s%C3%A4ger-oacceptabelt-och-g%C3%A5r-vidare-1.50451624

    Det svenska rättsamhället är utslaget och har gått ned för räkning.
    Kommer det att någonsin att resa sig igen???

    Klanerna har tagit över våra gator och torg. Politikerna mumlar sitt mantra ”oaceptabelt” eller liknande.

    De kriminellas ögon och öron finns överallt. Tänk på det!!!

    Ni politiker har makten och möjlighet att göra något åt rättstatens förfall. Gör något för bövelen. Sitt inte där och halvsov i riksdagsbänken bara för att uppbära en hög lön som går före sveriges väl och ve.

    Adam Cwejman GP: har helt rätt när han skriver dessa tunga tänkvärda ord isin ledarartikel:

    ##Gränsen för vad ett civiliserat samhälle kan acceptera har nämligen redan passerats. För länge sedan. ##

    Gillad av 3 personer

  21. Cosmik Debris 2021-07-01 / 11:51

    Jag blir inte förvånad om polismördaren visar sig vara en finlemmad somalier med tom blick och halvöppen mun.

    Gillad av 2 personer

  22. turrim 2021-07-01 / 11:34

    För en vanlig medborgare utan särskilda juristkunskaper så är det intressant att läsa om undantagstillstånd i Wikipedia. Det finns tydligen olika grader att ta till beroende på hotets storlek.

    Jag tolkar det som om det är möjligt att förklara undantagstillstånd i vissa no-go-zoner. Det är bara den politiska viljan och modet som saknas.

    Gillad av 1 person

  23. Hacke 2021-07-01 / 10:52

    Stackars poliser. Jag är övertygad om att de flesta av dem inte röstat för denna vansinnespolitik.
    Istället tvingas de jobba under sina pk-chefer och deras saft-och-bulle-ideologi.
    Att skicka in två unga och oerfarna poliser på moped i det pågående inbördeskrigets epicentrum borde vara kriminellt i sig.
    Det är nationella insatsstyrkan och militären som borde vara självklara alternativ i det menahelvete som 7-partiet med gemensamma krafter förvandlat Sverige till.

    Gillad av 2 personer

  24. janne 2021-07-01 / 10:43

    Ytterligare ett dödsfall som vår odugliga regering ska ställas ansvariga för
    tillsammans med dom som röstat fram dom,hoppas att ni kan sova gott om
    natten,men betänk gärna vad ni har medverkat till innan ni somnar.

    Gillad av 2 personer

  25. Cosmik Debris 2021-07-01 / 10:33

    1. Kalla in militär och all tillgänglig polis
    2. Stäng gränsen
    3. Fängsla och samla upp alla kriminella invandrare i t.ex. gymnastiksalar
    4. Påbörja tvångrepatriering av muslimer och negrer.
    5. Riv alla moskéer
    6. Kolla så att alla moskéer verkligen är jämnade med marken.
    7. Kolla igen!

    Annie Lööf: ”En polis har mördats när han gjort sitt jobb för att skapa trygghet. Detta är en attack på hela vårt samhälle”

    Det är Annie Lööf som är en attack på vårt samhälle. Det är hennes sjuka psykopatiska hjärna som är vårt stora problem. Nu försöker den fräcka häxan ta politiska poänger på sina egna misslyckanden? Hon är sjuk!

    Hoppas att polismordet var droppen som fick bägaren att rinna över. Sverige dör om inte storskalig repatriering av muslimer och negrer påbörjas.

    Gillad av 4 personer

  26. Karl W 2021-07-01 / 09:59

    Ordföranden i Polisförbundet i Västsverige Katharina von Sydow pekar på att våldet blivit grövre och annorlunda. Visst. Vad hon mycket noggrant undviker att säga är att det är importerat. Inte heller säger hon vem som ombesörjde importen.

    Gillad av 3 personer

  27. Nils Dacke 2021-07-01 / 09:43

    Det var bara en tidsfråga när detta eller något liknande skulle hända i någon av no/go zonerna i landet. Det var väl markering från kaosbabbarna att polisen inte får vara i detta område. De ansvariga för denna attack på demokratin är politiker, politruker, aktivister, media och kändisar som stått bakom massinvandringen och hetsat mot de människor som varnat för utvecklingen i landet. Jag mår speciellt illa och vill spy när jag ser och hör rödskrikan och miljöfascisterna beklagar sig då de arbetat för detta i många år.

    Gillad av 5 personer

  28. fete 2021-07-01 / 09:31

    Ska inte Dan Eliasson ska gå ut och tycka synd om förövaren…….

    Gilla

  29. fete 2021-07-01 / 09:28

    Kanske dags för mer filipinska arbetsmetoder………

    Gilla

    • Karl W 2021-07-01 / 09:58

      Kinas fungerar utmärkt, och ingen får ett hål i huvidet.

      Gilla

  30. Goliat 2021-07-01 / 09:27

    Det finns bara ett sätt. Utvisa alla klaner, kriminella och totalstopp för invandring hädanefter. Men landet är kört tyvärr. Detta kommer ge gängen blodad tand.

    OT.

    https://www.barometern.se/kalmar/carl-dahlin-jag-ar-radd-for-att-personalen-snart-inte-orkar-langre-f5b85073/

    Varför vill ingen jobba i Kalmar eller i regionen? Det är ju livskvalitet på hög nivå i staden som alla vill åt, enligt Hårfästet Persson. Det måste ju byggas bostäder till all arbetskraft som vallfärdar hit.

    Gillad av 1 person

  31. Ò Hyra 2021-07-01 / 09:26

    Sverige har tappat kontrollen fullständigt till följd av massinvandringen.

    Gillad av 3 personer

  32. ivarandersson 2021-07-01 / 09:18

    Nu blir både Löfven och Morgan ”förbannade”, ”förtvivlade” och ”bestörta” precis som vid tidigare dödsskjutningar. Undra om gängen lyssnar och blir imponerade av uttalandena?

    Gillad av 2 personer

  33. Håkan Spångberg 2021-07-01 / 09:05

    Ansvariga: väljarmajoriteten de senaste decennierna.
    Sverige RIP.

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.