ISLAMISMEN I SVERIGE

Jag har läst Johan Westerholms bok med rubriken ”Islamismen i Sverige”. Han inleder boken med följande ord.

”Den här boken handlar inte om islam – den handlar om islamism och en internationell islamistiska rörelse – Muslimska brödraskapet – som har etablerat sig i Sverige.”

Sedan skriver Johan Westerholm om en lång rad personer som han namnger. Ett tiotal av dessa muslimer har varit engagerade i riksdagspartier. Två av dem har till och men suttit i riksdagen och en har dessutom varit minister i den rödgröna regeringen innan han fick lämna sin statsrådspost efter att kopplingar till en islamistisk organisation avslöjades.

Mehmet Kaplan (MP), fd. bostadsminister

Abderizak Waberi (M), fd. riksdagsledamot

Omar Mustafa (S)

Rashid Musa (MP)

Yasri Khan (MP)

Mohamed Temsamani (MP)

Mahmoud Aldebe (C)

Ebtisam Aldebe (C)

Mikail Yuksel (C)

Utöver dessa före detta politiker namnges ett stort antal personer verksamma inom en rad föreningar och organisationer som enligt Johan Westerholm har kopplingar till Muslimska brödraskapet, som är spindeln i nätet. Nedanstående organisationsschema finns i boken.

IMG_3628

Personerna som jag räknade upp tidigare är verksamma i dessa organisationer. Flera av dem är verksamma i flera av organisationer och bildar därmed i nätverk. Det framförallt Mehmet Kaplan, Omar Mustafa, Rashid Musa och Yasir Khan.

Boken är ett utmärkt dokument över hur situationen såg ut i Sverige 2019. Men situationen förändras fort med tanke på att Sverige beviljar över 100 000 uppehållstillstånd varje år, oavsett om det är av asylskäl, anhöriginvandring eller arbetskraftsinvandring. Islamister kommer till Sverige inom alla kategorier.

Liberalernas partiledare Nyamko Sabunis bror, Kitimbwa Sabuni, är aktiv Afrosvenskarnas riksförbund, alltså med kopplingar till Muslimska brödraskapet.

Alla politiker borde läsa boken för att förstå hur situationen ser ut i Sverige idag och därmed förhoppningsvis strypa bidragen till alla dessa organisationer. Det är fullständigt vansinnigt att statliga medel, våra skatter delas ut till dessa organisationer som har en värdegrund som inte borde accepteras i vårt land.

11 reaktioner på ”ISLAMISMEN I SVERIGE

  1. Janne 2020-02-26 / 16:50

    Islam är att beteckna som en farsort värre än digerdöden och allt annat sammantaget.

    Gillad av 1 person

  2. Thomas 2020-02-26 / 13:31

    Det pågår ingen islamisering i Sverige, det är struntprat.
    Hälsningar från den lille flintskallige Höganästyrannen Morgan.

    Gilla

  3. ROLLE 2020-02-26 / 09:06

    Tullberg: Nu handlar det om Sveriges existens
    Problemet, enligt honom, är att politikerna och folket fortfarande inte förstår, eller inte vill förstå, vad som håller på att ske. Det måste till ett mycket kraftigare paradigmskifte, där politikerna till exempel inte längre tillåts ljuga om att invandringen blivit restriktiv, för att den destruktiva utvecklingen verkligen ska kunna stoppas.
    https://www.friatider.se/tullberg-nu-handlar-det-om-sveriges-existens

    Gillad av 2 personer

  4. ROLLE 2020-02-26 / 08:50

    Inte nog med att alla politiker skall läsa boken utan jag anser att Mona Walter skall ha föreläsning
    i Riksdagen där det skall vara närvaroplikt.

    Gillad av 1 person

  5. Fredrik Östman 2020-02-26 / 07:36

    Men den inledning du citerar är ju en lögn. Det finns ingen motkraft till jihadism och salafism och dava inom islam. Islam måste avhandlas och avfärdas som helhet.

    Gillad av 2 personer

  6. Cosmik Debris 2020-02-25 / 23:43

    Svenske prest forfatter og skribent Helena Edlund i samtale med Documents Hanne Tolg og situasjonen i Sverige.

    Gillad av 1 person

    • Maja Dacke 2020-02-26 / 14:27

      Och du, Cosmik, tycker fortfarande att kvinnor i Sverige ska förlora sin rösträtt?

      Denna video toppar listan av välavvägda analyser om tillståndet i Sverige – gjord av kvinnor … …

      Gilla

      • Cosmik Debrtis 2020-02-26 / 17:13

        Fortfarande finns det för många Linda Snecker, Isabella Lövin och Maria Ferm. Det vill säga rena tokstollar.

        Och det finns för få Edlund, Neuding, Forsne Carlqvist och Janouch. Så jag står fast vid att pausa den kvinnliga rösträtten i två mandatperioder.

        Gilla

  7. Cosmik Debris 2020-02-25 / 23:37

    ”Den här boken handlar inte om islam – den handlar om islamism och en internationell islamistiska rörelse – Muslimska brödraskapet”

    Det påståendet är helt uppåt väggarna. Det är dessutom oerhört fegt. Sverige har problem med muslimer. Förr eller senare kommer alla muslimer att vara ett hot mot vårt land. Islam och muslimer har inte i vårt land att göra.

    Varför ska man krångla till det?

    Gillad av 1 person

  8. Stig Bergman 2020-02-25 / 22:18

    Johan Westerholm och Aron Flam (Det här är en svensk tiger) åker nu tillsammans runt om i Sverige i en ”föreläsningsturné”. Tillsammans gör de en bild av Sveriges nutida historia.

    En annan bok som skapar insikt om våra sidospår i det som dolts och döljs i vår nutid är ”Nafta Syndikat” av riksdagsman Fredrik Malm. Boken pekar på hur en svensk bensinkedja tvättade pengar åt Stalinregimen på 30-talet. Något som sannolikt kan ha återverkningar än idag. Malm vet, ty boken är en slags släktkrönika där en släkting till honom stod för uppbyggnaden av Naftamackarna.
    Wilhelm Agrell har skrivit förordet till boken.

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.