About

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

Annons

5 reaktioner på ”About

 1. Bossebuss 2020-01-02 / 14:51

  Med anledning av Johan Rockströms radänger om det alarmistiska klimatet, så kan jag förstå att antalet övertygade nog kommer att öka efter att de också läst senaste numret av Illustrerad Vetenskap (nr 2 2020). I en mycket påkostad artikel, med många målande bilder förklaras att ”Klimatet är en tickande bomb!”
  Där påstås att ”Smältvatten från Antarktis översvämmar Skandinavien” och så visar man det med en bild från ett översvämmat, förmodligen Visby eller Simrishamn.
  Det är inte det enda numret som Bonniers sprider osakliga uppgifter om klimatet. Det har de gjort i andra påkostade utgåvor tidigare.
  När man då har följt de vetenskapliga uppgifterna som lämnas av Klimatsans, så blir man bestört att så etablerade förmedlare som Bonnier inte drar sig för att sprida rena lögner om klimatet.

  Gilla

 2. ingemar 2019-11-11 / 12:41

  En sten i skon

  Ser på alla diagram om ökning av havsnivån om 1,7mm,3,2mm och 1m,2m och 3m. Sedan lyssnar Man På Hydrologen Daniel Fitzhenry intervjuad på Sky News au. Han redovisar en höjning av havsnivån vid meterologstationen fort Denison i Sydney till
  i princip 0 sedan 1914 (just nu 2019 6cm under 1914). Detta vid världens största hav.

  Det är väldigt irriterande och får en att undra. Detta rapporteras det inte om imedia. Men hos mig skaver det. I Göteborg förbereder man sig på 1m höjning och i Kalmar län skall byggnation ligga 2,5m över hvet, i Malmö 2,8m.

  Vad gäller egentligen?

  Gilla

 3. Jan Brunsberg 2019-08-26 / 11:02

  Gratulerar till framgången i Barometern i dag! Det är inte var dag…..

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s