HALALKÖTT I KALMAR FÖR MILJONER KRONOR

Jag vet inte hur människor som bor i Kalmar upplever att ett parallellt samhälle utvecklas i staden. Hur affärer öppnar och andra servicefunktioner öppnas men som framförallt riktar sig till den muslimska befolkningen.

Jag har noterat att man sällan ser så många kvinnor i hijab på ICA Maxi eller muslimska män. De lyser ofta med sin frånvaro inne på ICA men de finns ändå till viss del inne i köpcentrumet Giraffen i andra butiker.

Men det finns andra livsmedelsaffärer.

Fortsätt läsa

SOMMARPRATARE I P1

Nu har jag lyckats komma igenom 30 sommarpratare i P1. Det har varit 17 kvinnor och 13 män.

Utav dessa 30 så har hela 19 sommarpratare varit kulturarbetare, det vill säga artister, skådespelare, författare/journalister. Om man vill vara riktigt negativ skulle man kunna lägga till ytterligare några personer som kulturarbetare. Det innebär ca 65 procent!

Fortsätt läsa

RESTAURANGEN HAR ÖPPET

Den arabiska skandalrestaurangen Uncle vid Södra vägen, var uppenbarligen öppen under torsdagen, trots att Barometern skrev att miljöinspektörerna från Kalmar kommun efter en ny besiktning inte gav tillstånd om att öppna.

Jag åkte på torsdag eftermiddag förbi och noterade att det kom matgäster till restaurangen och att man lämnade ut hämtmat i kassar till flera personer.

Fortsätt läsa

SPRITT SPRÅNGANDE GALNA

Klimataktivister, klimatalarmister, klimatreligiösa och inte minst många journalister och ledarskribenter har uppenbarligen blivit helt desperata de senaste veckorna eller månaderna.

Nu skall till och med golfströmmen stanna år 2057 enligt ett antal forskare men det kan ske redan 2025. Men det är inte nog utan värmeböljor skulle inte uppkomma om inte människan påverkat klimatet. För att inte tala om alla stormar och extremväder i framtiden

De har blivit helt spritt språngande galna!

Fortsätt läsa

VARFÖR KLIMATFÖRNEKELSE NÄR VI VET BÄTTRE!

Det här tänkte jag skulle vara ett ”spektakulärt” seminarium att besöka i domkyrkan i Visby under Almedalsveckan, med en präst som moderator om klimatförnekelse så borde det ju bli ganska bra.
Att det skulle hoppa ett antal grodor ur Expos Daniel Poohls mun behövde jag ju inte betvivla. Men hur tokiga skulle grodorna vara?

Moderatorn och prästen Benjamin Ulbricht, Kjell Vowles och vänsterextremisten Daniel Poohl
Fortsätt läsa

FÄNGELSE OCH LIVSTIDS UTVISNING

I fredags dömdes två personer vid Kalmar tingsrätt för grovt vapenbrott. Barometern skrev om det i en artikel.

”Oxhagengängets informelle ledare, en 21-årig man som bor i Kalmar, utvisas och förbjuds återvända Sverige efter att ha dömts till fängelse för grovt vapenbrott. Tingsrätten konstaterar att bevisningen mot honom och hans vän är ”utomordentligt robust och stark” samt slår fast att det handlar om organiserad brottslighet.”

Det som Barometern inte skriver är följande.

Den som Barometern kallar Oxhagengängets informella ledare heter Ahmad Almohammad och är medborgare i Syrien. Han döms till 3 års fängelse och livstidsutvisning från Sverige.

Den som Barometern kallar för hans vän heter MOSAB Mohamed Hassan Mohamed och är medborgare i Sudan. Han döms till fängelse i 2 år och 6 månader.

Ahmad Almohammad har tidigare varit huvudperson i ett annat brottsmål som Samnytt skrivit om i en artikel med polisens foto på honom.

Skönt att se att man vid Kalmar tingsrätt dömer ut livstidsutvisning. Nu får vi hoppas att det också verkställs när han avtjänat sitt straff.

RELIGIÖSA OCH EXTREMA SHIAMUSLIMER I VÅRT NÄROMRÅDE

Hoten mot Sverige från muslimska länder fortsätter. Det lite nya nu är att det är shiamuslimer som uttalar hoten, inte sunnimuslimer. Det var religiösa shialedaren Muqtada al-Sadr som uppmanade till stormningen av Sverige ambassad i Bagdad för några dagar sedan. Nu har han även uppmanat till revolution enligt uppgifter i media.

Muqtada al-Sadr
Fortsätt läsa

5,5 MILJARDER KRONOR ÅT SKOGEN

Rubrik Dagens PS

”Sammantaget ser vi kostnadsökningar på upp till 40%. Utvecklingen påverkar framtida lönsamhet och innebär att Vattenfall gör en nedskrivning av vindkraft i Norfolk, Storbritannien, med en total resultateffekt om 5,5 miljarder SEK. Vi har valt att avbryta utvecklingen av Norfolk Boreas i dess nuvarande form och inte fatta något investeringsbeslut nu på grund av tidigare nämnda faktorer, vilket ger upphov till denna nedskrivning.”

Citat från Vattenfalls delårsrapport

Fortsätt läsa

DOGMER FRÅN 600-TALET

Utvecklingen i MENA-länderna visar utan tvekan på att dessa människor inte är kompatibla med västvärlden och det kommer inte förändras under vare sig min återstående livstid eller mina barns.

Jag hatar de politiker som bär ansvaret för den fullständigt horribla invandringen till mitt land, Sverige, under flera decennier. Dessa så kallade nya svenskar tycks vara helt främmande för mänskliga värderingar, mänsklig frihet, mänsklig värdegrund, som yttrandefrihet, religionsfrihet, jämställdhet och åsiktsfrihet.

Fortsätt läsa

GNÄLLSPIK ELLER AKTIEÄGARE

”Bankerna gör stora vinster! Nu väntar vi på vänsterns attacker mot storbankerna och aktieägarna! Varför sparar vänsterfolket inte i aktier?”

Ovanstående skrev jag på Facebook och Twitter tidigt idag på morgon när Swedbank och SEB öppnat böckerna för Q2. I kvällens Aktuellt blev det ett längre inslag om storbankernas jättevinster det senaste kvartalet.

Det är patetiskt att höra socialdemokraten Mikael Damberg i Aktuellt, gnälla på regeringen för bankernas goda resultat och stora vinster.

Fortsätt läsa

SÅ LURAS SVERIGES RADIO

Så här skriver SR på sidan ”Sveriges Radios journalistik”:

”I vår journalistik sätter vi trovärdigheten främst. Vi arbetar på olika sätt för att leva upp till publikens förtroende och vi är måna om att ge en så bred, mångsidig och nyanserad bild som möjligt. Vår strävan är att publicera det som är sant och relevant.”

För någon dag sedan publicerade Sveriges Radio följande artikel och foto om världens extremväder och översvämningar.

Bedöm själv!

Fortsätt läsa

BERIKAT VÅRT LAND OCH KALMAR!

Sveriges utrikesminister Tobias Billström (M) bjuder in en stor muslimsk organisation från 57 länder till möte om kampen mot islamofobi. 

”Under många år har Sverige välkomnat en stor grupp muslimer från många olika länder, en grupp som berikar vårt land”, skriver utrikesministern i inbjudan.

Det vore väldigt intressant om utrikesminister Tobias Billström kunde utveckla detta påstående om berikning av Sverige och vad han syftar på. Nu förväntar jag inte att vare sig public service eller övriga pk-media i Sverige kommer ställa några frågor i den riktningen.

Tobias Billström är inte min utrikesminister!

Fortsätt läsa