NAMNEN TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK

Antalet gängrelaterade dödsskjutningar under det första halvåret har minskat i jämförelse med 2022 men är i samma nivå som 2020 och 2021. Enligt samstämmiga uppgifter har 22 personer skjutits till döds under det första halvåret 2023.

Enligt de namnuppgifter jag samlat in som också bekräftats av uppgifter i folkbokföringen så är det samma klientel som tidigare år som skjutits till döds. Av namnen att döma är en stor majoritet tillbedjare av koranen. Den så kallade ”fredliga” religionen!

Se namnen nedan

Återigen så saknar jag Andersson, Johansson, Karlsson och Svensson i listan för 2023. Utan det verkar mest vara kompisar till Erdogan och personer med bakgrund i MENA-länder.

Här är namnen i bokstavsordningen enligt folkbokföringen. De kan ha andra ”artistnamn” i sina egna kretsar.

Den enkla slutsatsen bör vara att stoppa invandringen från MENA-länder och alla muslimska länder. Samtidigt som utvisningar och återvandring prioriteras av alla som inte assimilerar sig i det svenska samhället.

10 reaktioner på ”NAMNEN TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK

  1. Cosmik Debris 2023-07-05 / 16:02

    Illustrationen talar inte sitt tydliga språk.
    Är det här silhuetter av våldtäktsmän som heter: Mohamed Elewi, Salwan Sharif och Johan Omara?

    Gillad av 1 person

  2. anders gs 2023-07-05 / 15:27

    • Stockholm: Ansökan om att bränna toran och bibeln framför Israels ambassad den 15 juli. En man i 30-årsåldern står bakom ansökan. Han skriver att det är ett svar på koranbränningen förra veckan och ”en symbolisk sammankomst för yttrandefrihetens skull”.

    Gilla

  3. 502V8S 2023-07-05 / 11:30

    Man får väl förmoda att en lista på förövarna skulle se ungefär likadan ut.

    Gillad av 1 person

  4. Calle 2023-07-05 / 10:47

    Sverige liksom Frankrike är idag ett ”
    multikulti ”land, varför skulle det som händer i Frankrike inte ske i Sverige ? Vi har ju redan sett prov på detta ( koranupproret), samtidigt pågår ett lågintensivt inbördeskrig mot samhället genom bil- garage-skolbränder, övefallsvåldtäkter, förnedringsrån , dränering av välfärdssystemet m.m.

    Gillad av 1 person

  5. Kalle 2023-07-05 / 10:03

    NAMNEN TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK INTE ENDAST I SVERIGE!!!

    ## Den skjutne bilföraren i Paris##

    -## Pettersson sammanfattar:
    Nahel Merzouk saknade körkort.
    Bilen var en stulen Mercedes-Benz A Class AMG.
    Bilen var falskskyltad.
    Bilen kördes i bussfilen.
    Nahel Merzouk vägrade stanna trots flera uppmaningar från polisen.
    Nahel Merzouk var nära att köra på en fotgängare och en cyklist.
    Nahel Merzouk fastnar i en bilkö, poliserna kör ifatt honom, ber honom stänga av motorn och kliva ur billen. Han vägrar. ##

    ## Nahel var känd av polisen, särskilt för att undvika gripande, han hade anklagats för motstånd föregående helg och fem gånger sedan 2021. Hans rättsliga fil inkluderade 15 registrerade incidenter, inklusive användning av falska registreringsskyltar, körning utan försäkring och för försäljning och konsumtion av droger. ##

    Den skjutne bilföraren i Paris

    Nu kommer sanningen fram!!!

    Gillad av 5 personer

    • Nils Dacke 2023-07-05 / 15:45

      Problemet är bara att den sanningen redovisas inte av snyftmedia för det sovande svenska folket, där får man istället intrycket att det var någon snäll konfirmand som olovligen körde pappas bil.

      Gilla

  6. tompas11 2023-07-05 / 09:35

    Ja men den enkla slutsatsen har inte dårarna till politiker och en majoritet av den svenska befolkningen förstått. Därför kommer det bara att bli än värre, tro inget annat!

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.