MYCKET BESVIKEN OCH LITE FÖRBANNAD

Jag har tryckt på Barometern för att de skall skriva om straffbeskattningen av 57:orna. Har tidigare även skrivit till ledarredaktionen men utan vare sig svar eller någon artikel på ledarsidan. Den 28 april skickade jag ett mejl till Martin Tunström, med en länk till en bra ledarartikel i Göteborgsposten. Jag hoppades att han skulle ta upp ämnet på ledarsidan.

Efter Almedalsveckan skickade jag ett mejl till tre av Barometerns journalister som brukar skriva om frågor som berör politik med en undran om varför de aldrig skrivit om straffbeskattningen av 57:orna.

Mejl skickat den 4 juli till Barometern.

Jag vet ju att anställda på Barometern följer min blogg och att de vid något tillfälle borde de läst om mitt engagemang i frågan. Jag erbjöd mig givetvis också att ställa upp för en intervju angående 57:orna, då jag är väl insatt i detaljerna.

Idag kom två artiklar i tidningen om 57:orna men journalisten Mats Andersson ville uppenbarligen inte intervjua mig på grund av min bakgrund som före detta Sverigedemokrat men kanske framför allt för att jag kritiserat Barometern för deras journalistik vid flera tillfällen. Till exempel hur de medverkade till att avsätta landshövding Tomas Carlzon, på helt felaktiga grunder genom sina artiklar. En minst sagt obehaglig soppa, med vänskapskorruption inom Socialdemokraterna ända upp på statsrådsnivå!

Kan väl säga att jag är ganska besviken eller rättare sagt mycket besviken på journalisten Mats Andersson som uppenbarligen inte ville prata med mig innan han skrev artiklarna eller ansåg att det inte behövdes. Han nämner endast kort i artikeln att jag har drivit frågan under Almedalsveckan. Tyvärr så missas det nu flera viktiga detaljer i artiklarna om 57:orna.

Men det viktigaste är ju att tidningen tar upp frågan och skriver flera artiklar och att man dessutom varit i kontakt med flera lokala riksdagspolitiker och ställt frågor!

Men det finns mycket att kommentera. Jag glömmer inte!

Under stadsfesten i Kalmar, den 10-12 augusti kommer jag finnas på stan för att diskutera med de lokala politikerna om 57:orna. Jag kommer också vara tillgänglig för allmänheten som har frågor om hur detta drabbar 57:orna och hur det i framtiden kommer drabba de som är födda 1959 och 1966. Inget parti skall slippa undan.

Jag återkommer med mer detaljer på min blogg innan stadsfesten startar.

Tyvärr är artiklar bakom betalvägg så jag kan bara länka till dem.

Artikel 1 och artikel 2.

Jag återkommer med ett blogginlägg senare idag där jag analyserar och kommenterar hur de lokala riksdagspolitikerna svarat enligt Barometerns artikel.

4 reaktioner på ”MYCKET BESVIKEN OCH LITE FÖRBANNAD

  1. Roger P 2023-07-11 / 19:02

    Köp inte tidningen alls, enklare än så är det inte, de kan söka sig nya jobb snart när den är borta, gäller flera tidningar med presstöd också.

    Gillad av 2 personer

    • messkalle 2023-07-12 / 12:49

      Alla tidningar som uppbär pressstöd ska inte vara bakom betalvägg.

      Gilla

  2. Otto 2023-07-11 / 13:15

    Barren suger svågerpolitik!

    Gillad av 1 person

  3. SALROL 2023-07-11 / 10:11

    Vad straffbeskattningen eg avslöjar är att Zozzarna planenligt ökar pensionärernas skatter för att, kan man misstänka, kunna ÖKA bidragsinvandrarnas pensioner.

    Gillad av 4 personer

Kommentarer är stängda.