FÖRSVARAR BAROMETERN OCH DAGENS KALMAR GROVT KRIMINELLA?

Mehdi ”Dumle” Sachit

”Han var en tungt kriminellt belastad man, dömd för bland annat grovt sexualbrott, våldsbrott och narkotikabrott, med en central placering i kriminella Rinkebynätverket ”Dödspatrullen”.”

https://www.expressen.se/nyheter/mehdi-dumle–sachit-skjuten-till–dods-i-rinkeby/

”Polisen har hittat guld för miljoner och hundratusentals kronor i kontanter hemma hos den mördade Mehdi ”Dumle” Sachit, uppger Aftonbladet.

Mehdi ”Dumle” Sachit var en grovt gängkriminell och ett avskum som kostat samhället mångmiljonbelopp på mängder av olika sätt. Hans död innebär sannolikt att samhället besparas stora summor. Detsamma gäller ett flertal av de som dödats i gängskjutningar de senaste åren. Jag sörjer ingen av dem.

Det har varit hundratals inlägg på Facebook och Twitter efter hans död som delats och gillats av tiotusentals personer. Nyligen så delades denna bild på Facebook och Twitter.

Den har säkert delats tusentals gånger på sociala medier. Nu råkade Sverigedemokraten Lillemor Marcus Jonsson även dela den eller om det var katten som satte tassen på mobilen. Enligt min uppfattning har det egentligen ingen betydelse.

Nu gör media i Kalmar en stor grej av detta. Först började Dagens Kalmar med journalisten Anders Blank. Anders Blank skriver att Lillemor Marcus Jonsson hyllade mordet på Mehdi ”Dumle” Sachit.

Om man delar ett inlägg på Facebook behöver man inte hylla inlägget man kan lika gärna tycka att det är ett dumt eller olämpligt inlägg.

En dömd grov våldtäktsman förtjänar inget medlidande!

Jag har sett detta inlägg ett stort antal gånger på sociala medier och jag reagerade inte speciellt på inlägget. Det är upptill var och en att tycka att det är bra eller dåligt om vi har en mindre gängkriminell i vårt samhälle. Jag sörjer inga gängkriminella.

Jag tycker dock att det är beklämmande av Dagens Kalmar och sedan Barometern att utnyttja detta mot en politiker men nu är det ju en Sverigedemokrat och då minsann så skall det slås på stora trumman.

För min del får de gängkriminella gärna fortsätta skjuta ihjäl varandra bara inga oskyldiga drabbas. Tyvärr har ju utveckling gått åt det hållet att flera helt oskyldiga nu drabbas av vad dessa avskum till kriminella ägnar sig åt. Alla vet att det mer eller mindre enbart handlar om personer med utländsk bakgrund både som förövare och offer.

Att se hur Barometern och Dagens Kalmar på detta sätt hänger ut en politiker för en skitsak är minst sagt låg nivå. Men samtidigt visar det hur lokalmedia fungerar i Kalmar och hur vänstervridna de är och deras illvilja mot SD lyser igenom.

Sverigedemokraterna faller tyvärr in i fällan och ger Lillemor Marcus Jonsson en varning och hon får själv bestämma att hon skall ta en timeout. Det blir lite av ett självmål för SD.

Sverigedemokraterna skulle istället stå upp för sin politiker och säga att det är en skitsak med tanke på allt annat som pågår i vårt samhälle och i den gängkriminella miljön. Vi har ju dessutom haft tre dödsskjutningar/gängmord i Kalmar under 2022 och även knivmord och mordförsök.

Det är inte underligt om man tröttnar på denna våldsspiral som pågår i framförallt utanförskapsområden. Nu ställer sig Barometern och Dagens Kalmar delvis på de gängkriminellas sida och pekar finger åt den som delar ett inlägg på Facebook där en grovt gängkriminell förses med en ironisk dödsruna.

PS

Dagens Kalmar till med pixlar både namn och foto på Mehdi ”Dumle” Sachit i sin artikel. Barometern har inget foto men namnger inte den grovt kriminella ”Dumle” i sin artikel. Men SD-politikern får trädda fram med både namn och bild i artiklarna som den skyldiga.

Vilket hyckleri av media. Fy fasen jag vill kräkas på den typen av bedrövlig journalistik som hänger ut vanligt rejält folk och skyddar grovt kriminella!

19 reaktioner på ”FÖRSVARAR BAROMETERN OCH DAGENS KALMAR GROVT KRIMINELLA?

  1. anders gs 2023-07-13 / 03:27

    Den muslimska terroristorganisationen Al-Qaida uppmanar muslimer att agera mot otrogna efter koranbränningarna. Al-Qaida skriver att det är en islamisk skyldighet att halshugga otrogna som kritiserar religionen.

    Gilla

  2. Cosmik Debris 2023-07-13 / 00:50

    Morgonposten: Hoppsan! Ett skepp kommer lastat med … 100 000 koraner på svenska! Present till svenska folket från regeringen i Kuwait – ska delas ut på bibliotek, skolor och institutioner i Sverige – men den stora frågan är – VAD SKA KUWAITIERNA TORKA SIG I ÄNDAN MED?
    https://morgonposten.se/2023/07/12/hoppsan-ett-skepp-kommer-lastat-med-100000/

    Om det här blir verklighet så är det ju ett utmärkt tillfälle att skaffa sig en gratis koran. Den kan man sedan med fördel elda upp eller riva sönder och fördela ut koransidor på strategiska platser. Om det finns en älv eller å som rinner genom staden så är det en utomordentlig god idé att uppströms, på en skyddad plats, slänga i hundratals sidor som sedan sakta flyter genom staden. Då är det nog många muslimer som får ”araben”.
    ….och det är ju bra.

    Gillad av 1 person

    • ivarandersson 2023-07-13 / 08:49

      100000 koraner att bränna. Hur tänkte regeringen i Kuwait?

      Gillad av 1 person

  3. Andersson 2023-07-13 / 00:36

    Jag orkar inte skriva så värst mycket i kväll (natt). Det är bara att konstatera att SD har gått rejält på pumpen. Det är en sak som jag tycker är märkligt är Jimmie Åkesson sommarledighet. Han är tystare än tyst när vårt land krisar mer än tidigare. En riksdagsman har aldrig semester. De har betalt för att vara tillgängliga året runt. Bra betalt. Sverigedemokraterna partiledare har ännu bättre betalt om jag inte är felunderrättad.

    Men Jimmie Åkesson är inte min partiledare.

    Gillad av 1 person

    • MajBjörn 2023-07-13 / 08:42

      Arga Anderson drar in 184000 kr/mån, JÅ 146500 kr/mån.

      Gilla

      • tompas11 2023-07-13 / 09:56

        Ja bägge två har åt helvete för mycket med tanke på vad de uträttar.

        Gilla

    • tompas11 2023-07-13 / 09:55

      Inte min partiledare heller, han vill ju bara softa och borde ha sänkt arvode.

      Gilla

  4. Gunnar Karlsson 2023-07-12 / 20:05

    Off topic,

    Den videon borde sändas minst tre gånger per dag i SVT:s båda kanaler !!

    //Gunnar

    Gillad av 2 personer

  5. onkelbjrn 2023-07-12 / 18:31

    Det här med pixlade bilder är ju intressant. Varför är det så vanligt att man döljer ansiktena på kriminella invandrare men inte på svenskar.
    Ta nu senast, Anders Övergår, den arge snickaren. Han får schavottera i pressen med sin bild. Märkligt. Mördare odyl som man verkligen borde hänga ut till varnagel för andra, de pixlar man.

    Gillad av 7 personer

  6. Högt hårfäste 2023-07-12 / 17:58

    Någon som vet vilken adress det var där en kvinna blev överfallen i hemmet igår?

    Gilla

    • estrid3 2023-07-13 / 00:22

      Jag bor inte i Kalmar och råkade av en ren slump se lokalnyheterna för Småland och visste därför att detta fasansfulla hänt. Det är ju inte heller så många veckor sedan en kvinna blev attackerad och nedslagen på en kyrkogård i Kalmar. Detta bestialiska våld som riktas mot kvinnor borde självfallet redovisas på Svt:s nationella sajt så att alla medborgare nås av nyheterna. Men public service har satt i system att endast redovisa vissa vålds- och sexualbrott på de lokala sajterna och därmed kan stora delar av befolkningen leva i okunskap om den pågående våldsvågen som pågår på daglig basis, utöver gängmord och sprängningar.

      Gillad av 1 person

      • Huvaligen 2023-07-13 / 08:58

        Jag borde vara mera insatt, men det är jag inte, så det slår mig att Gustav Fröding, som ju var en hejare på att skriva och dikta redan på sin tid anade vad det var för några som ligger bakom Barometern och Dagens Kalmars (och SVT:s) nyheter

        Jag vill ej vara ädel, jag vill ej vara god,
        de gode och de ädle de ställa upp sin stod
        i skönaste belysning på högsta piedestal
        med inskrift om bedrifter i hörnet av sin sal.

        Sen stå de och betrakta sin älskliga bild,
        hur ädel är ej minen, hur god och blid och mild,
        de tänka i sitt hjärta: Si, allt är ganska gott!
        – men bakom står Hin onde och hostar så smått.

        Gilla

      • Thoralf A 2023-07-13 / 09:43

        Tänkvärt! Tiderna förändras inte men hur man ställer ”upp sin stod” förändras.

        Gilla

  7. Larry N. F. Eastman 2023-07-12 / 15:20

    Självklart gör Barometern det, eftersom det i deras totalitära ideologi inte existerar någon brottslighet. Det kallas gnosticism: man föreställer sig att onda personer (sådana som du och jag) genom sin opposition till ideologien skapar brottsligheten, som ju, som sagt, per definition inte finns i den. Det är lite som ett Svarte Petter-spel där de bara får ge ifrån sig kort och du bara får plocka upp. Och då sitter du där med den här typen i knät.

    Gilla

  8. Nils Dacke 2023-07-12 / 15:06

    När en ny skjutning inträffar i landet så hoppas jag varje gång att ingen oskyldig har skadats eller dödats, är det däremot en gängkriminell med tungt brottsregister så rycker jag på axlarna och mumlar karma, karma för mig själv och väntar på nästa skjutning.

    Gillad av 1 person

  9. Christer 2023-07-12 / 12:23

    Har ni ingen Ann Sofie Hermansson i Kalmar som törs träda fram och utmana korrupterna.
    Du , Thoralf, verkar vara den ende som törs .
    RESPEKT.

    Gillad av 7 personer

Kommentarer är stängda.