HIZBOLLAH I KALMAR?

”Risken för attacker av terrorister har ökat. Grupper med terrorister har sagt att de vill hämnas på Sverige för att personer har bränt koraner i Sverige.

Statsminister Ulf Kristersson pratade om det på en träff med journalister på torsdagen. Han sa att det är grupper som Hizbollah, al-Shabab och al-Qaida som hotar Sverige.

Jag tror inte att man skall nonchalera dessa hot med tanke på att det rör sig om islamister. Inte minst på grund av att det i Sverige finns mängder av sympatisörer till dessa terroristorganisationer. Till och med i Kalmar!

Vid en demonstration i Kalmar anordnad av socialdemokraten Nasim Malik för ett antal år sedan så viftades det flitigt med Hizbollahflaggor på Larmtorget men även med andra symboler.

Socialdemokraten Nasim Malik.
Personer som maskerade sig för att inte fastna på mina foto.
Hizbollagflaggor och andra symboler under demonstrationen mot Israel på Larmtorget men arrangörerna kallade det för en fredsdemonstration.

Finns det individer i Kalmar som hörsammar uppmaningarna att begå terrorattentat? SÄPO kan omöjligt ha koll på alla dessa lokala sympatisörer!

Kom nu ihåg att Hizbollah är en shiamuslimsk terrorist organisation med många sympatisörer. Shiamuslimer i Malmö hade nyligen en religiös manifestation. Se video så förstår ni kanske omfattningen.

Först alla männen, sedan kvinnorna med alla barnvagnar!

Så här skriver Richard Jomshof på Twitter idag.

”Skulden för bombdåden 2010 och terrorattacken 2017, båda i centrala Stockholm, ligger naturligtvis först och främst hos gärningsmännen själva, men också i den islamism de hämtade sin näring ifrån.

Men de hade inte kunnat utföra dessa terrordåd om det inte hade funnits svenska politiker som hade släppt in dem i Sverige, politiker som tvingat på det svenska folket mångkulturalism och massinvandring, politiker som har blundat för eller bejakat islamiseringen.

Många av oss varnade tidigt för att något sådant skulle kunna hända och vi har fortsatt att varna för att det kan ske igen, om inte inriktningen på politiken förändras.

Trots det fortsatte massinvandringen. Trots det fortsatte man med att stryka islamisterna medhårs. Trots det skänkte man dem utrymme och skattepengar. Trots det blundade man för att muslimska skurkstater pumpade in pengar i Sverige, inte minst för att bygga fler och allt större moskéer. Trots det blundade man för att de spred sin hatideologi på svensk mark.

I stället för att åtgärda problemen, i stället för att erkänna sin skuld i den uppkomna situationen, försöker man nu lägga skulden på oss som hela tiden har varit emot den förda politiken och som har varnat för vad som håller på att hända. Dessa ryggradslösa människor försöker nu skjuta budbäraren.

Problemet är dock inte vår yttrandefrihet eller att det finns människor som är villiga att försvara den i alla lägen. Problemet är att det finns islamister som är villiga att använda våld för att nå sina mål, men också att det finns medlöpare i Sverige som springer deras ärenden.”

25 reaktioner på ”HIZBOLLAH I KALMAR?

  1. Lennart Stenkvist 2023-08-19 / 11:44

    Okunskapens nötskals-politiker saknar all kunskap, ansvar och förmåga för att kunna fatta kloka politiska beslut som gynnar Sverige. Till sin hjälp har majoritetsväljarna ställt upp vilket är helt obegripligt.

    Katastrof regeringen Stefan Löfven (S):
    – 163 000 hitkomna under 2015.

    Att jämföra med:
    – 19 000 hitkomna under 1988.

    Att jämföra med ”dåtidens rekordstora antal”:
    – 20 000 hitkomna under andra halvåret 1989.

    Vilken regering kan betygsättas som mest skadlig för Sverige:
    – Regeringen Ingvar Carlsson (S) – Luciabeslutet 13 dec. 1989.
    – Regeringen Carl Bildt (M) – Luciabeslutet 19 dec. 1991.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Luciabeslutet

    Gillad av 1 person

  2. Ludvig 2023-08-19 / 08:36

    Intressant att läsa Richard Jomshofs inlägg från Twitter, han har som vanligt rätt.

    Gillad av 1 person

  3. anders.gs 2023-08-18 / 22:37

    Thoralf, hoppets torg imorgon.

    Gilla

  4. Andersson 2023-08-18 / 21:05

    ”Utredningen ska bland annat analysera möjligheten att neka tillstånd, att sätta upp villkor för sammankomsten, som att anvisa en annan plats, och om möjligheterna för att lösa upp en sammankomst.”

    Polisen kan inte neka tillstånd. Polisen kan avslå ansökan. Polisen kan inte förbjuda en demonstration. Man behöver inget tillstånd för att demonstrera.

    Tafsar våra lagstiftare på vår yttrandefrihet blir vi som vilken bananrepublik som helst.

    Gillad av 2 personer

  5. Larry N. F. Eastman 2023-08-18 / 20:16

    Lilluffe och hans kumpaner har hämtat hit terrorister. Vad fan klagar han på? Han vill ju ha det så här.

    Gillad av 1 person

  6. tompas11 2023-08-18 / 16:28

    Terrorhotet ligger på en stark fyra, det näst högsta. Politiker och myndigheter säger – lev som vanligt. Med andra ord så är terrorhotet inget att bry sig om eller att ta på allvar för befolkningen. Varför sa de inte samma sak under pandemin? Lev som vanligt, pandemin är inget att bry sig om. Skjutningar, våldtäkter, rån, förnedringar och bomber som kreverar är vardags mat i Sverige. Politiker och myndigheter säger – lev som vanligt…

    Gillad av 4 personer

    • Onkelbjrn 2023-08-18 / 22:48

      Och Anders Thornberg säger att skulle man se något misstänkt ska man ringa och tipsa polisen. Ja,ja. Det var inte länge sedan man kunde läsa om en genomsnittlig svarstid hos polisen i Stockholm på 100 !! minuter, vilket JO har kritiserat.
      112 ska man absolut inte ringa för att lämna tips. Så vem ringer?
      Fö så håller inte heller 112 sina stipulerade svarstider, vilket även de fått kritik för.

      Gillad av 3 personer

      • tompas11 2023-08-19 / 09:35

        Mmm man säger också att man ska vara uppmärksam på om någon uppträder onormalt. Vad är normalt i ett land där det mesta är onormalt?

        Gillad av 1 person

  7. Micke P 2023-08-18 / 14:56

    Thoralf, kan du inte låta trycka upp t-shirts med texten:

    TAFSA INTE PÅ MIN GRUNDLAG!

    Jag köper en direkt.

    Micke P

    Gilla

    • Micke P 2023-08-18 / 17:27

      Alt.

      TAFSA INTE PÅ MIN YTTRANDEFRIHET!

      Micke P

      Gilla

    • Andersson 2023-08-18 / 23:20

      Micke. Du kan väl trycka upp tröjorna själv?

      Gillad av 1 person

  8. Kalle 2023-08-18 / 12:58

    KASSEM HAMADÉ [EXPRESSEN]
    ##al-Qaidas hot mot Sverige gör mig riktigt orolig##

    ##Terrornätverket al-Qaida har sedan början av 1992 visat sig kunna utföra brutala terrordåd över hela världen och sällan bli upptäckta i förväg. När det kommer till att göra slag av sina hot som är kopplade till religiös hämnd ligger al-Qaida bakom de flesta terrordåd i denna kategori.##

    https://www.expressen.se/kronikorer/kassem-hamade/al-qaidas-hot-mot-sverige-gor-mig-riktigt-orolig/

    ##brutala terrordåd över hela världen och sällan bli upptäckta i förväg.##
    Lev som vanligt i sverige klingar ihåligt. Kan svensk polis skydda svenska medborgare???

    ## Terrordådet i Stockholm 2017##

    ## Terrordådet i Stockholm 2017 var en terrorattack[4][5] som inträffade på eftermiddagen fredagen 7 april 2017 när Rakhmat Akilov med en lastbil körde på människor längs Drottninggatans gågatudel i Stockholm. Som en följd av detta dödades fem personer: tre dog på Drottninggatan och två dog senare på sjukhus. Gärningsmannen hade svurit trohet till IS, men ingen organisation har tagit på sig ansvaret för dådet.[6] ##

    ##Under våren 2016 förekommer han i Säpos underrättelseregister om misstänkta terrorkontakter, men uppgifterna kunde inte beläggas. Han delade lägenhet med uzbekiska män som förekom i flera polisutredningar, bland annat för ekobrott där pengarna misstänktes gå till terrorfinansiering. Den kopplingen gick inte att leda i bevis.[40] ##

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Terrord%C3%A5det_i_Stockholm_2017

    Dessa människor som dog och skadades kunde den svenska polisen inte skydda trots att Rakhmat Akilov var misstänkt tidigare och kanske under uppsikt???.

    Hur många fler liknande terrorister finns i sverige som bidar sin tid i samarbete med al-Qaidas ??? Kan polisen stoppa dem??? Skall sverige stoppa all invandring??? Kan sverige utvisa alla papperslösa invandrare som finns i landet olovligen utan att snyftkören stoppar utvisningarna som de gjort förut???

    Gillad av 2 personer

  9. Andersson 2023-08-18 / 11:15

    Massmedia verkar tona ned drevet mot Richard Jomshof. Om den så kallade oppositionen vore det minsta vettiga så la den ned sitt hot att rösta bort Jomshof. De kommer att göra bort sig fullständigt. Därvidlag har de god hjälp av dåren Carl B Hamilton. Vad gör en så gammal stofil i riksdagen? Han är nästan lika gammal som jag.

    Gillad av 5 personer

  10. Goliat 2023-08-18 / 10:49

    Kalmar kommun verkar ta det hela med ro. Det händer inte oss!

    Gillad av 2 personer

  11. tompas11 2023-08-18 / 10:30

    Ja Richard Jomshof har helt rätt och så finns det människor som fortfarande inte har fattat detta. Det är i sanning upprörande att Sverige befolkas av imbecilla idioter, som inte ser kopplingen mellan massinvandringen, islam och rå och blodig terror.

    Gillad av 5 personer

  12. turrim 2023-08-18 / 10:16

    I vårt land är det skjutningar och bomber i tätorter varje vecka. Det är bangers och rökbomber på läktare i direktsänd TV trots påstådd kontroll och bevakning. Det kan inte stoppas trots mycket snack.

    Ingen vet hur många som illegalt vistas i landet och vad de sysslar med. Grupper av offentligt anställda säger att de vägrar anmäla dessa illegala till polisen när de kommer för att utnyttja välfärden.

    När polisen för några år sedan gjorde kontroll i T-banan så måste man avbryta på grund av trycket från media och lobbygrupper.

    Mot den bakgrunden höjer nu Säpo hotet en grad men säger att vi ska fortsätta leva som vanligt och inte vara rädda. Dock anmäla avvikelser från det normala vilket vissa särskilt goda nog fortsätter att ignorera. Bl a kommunsrtyrelsens ordförande i Malmö, Katrin Stjernfeldt Jammeh, som skrivit till regeringen att man vägrar anmäla illegala invandrare.

    Det som nu kan hända är således att hatiska ledare i utlandet kan sätta in proffs för större terrorangrepp. Inte ens Säpo kan veta vilka som redan nu kan finnas bland alla illegalisterna och de får ingen hjälp av de goda i stat och kommun.

    Vi ska inte vara rädda i dag när vi går i staden eller sitter på fotbollsläktaren och inte i morgon om de hatiska får utlösning. Vi kan fortsätta att tjafsa om uttalanden från Jomshof, Söder, Hamilton, Strandhäll m fl så glömmer vi faran och överheten kan fortsätta med sina konferenser.

    Gillad av 6 personer

  13. Kalle Kula 2023-08-18 / 09:43

    @Thoralf:

    Var skriver man på för att stoppa moskébygget? Vet du?

    Gilla

    • Thoralf A 2023-08-18 / 11:30

      Nej, har aldrig sett någon uppgift var man skall gå för att kunna skriva på! Vilket är väldigt märkligt!

      Gilla

  14. O` Hyra 2023-08-18 / 09:33

    Varför skulle Jomshof tala om judarna i Sverige? De brukar väl inte kasta ut sina kärringar från balkongen eller låsa in sina döttrar.

    Gillad av 7 personer

Kommentarer är stängda.