BEFOLKNINGSUTVECKLING DEL 3

Jag skulle fortsatt med detta för flera dagar sedan men Hamas terrordåd i Israel och kriget har kommit emellan. Men nu tänkte jag fortsätta med att redovisa lite statistik när det gäller migrationen till Sverige, vårt land, svenskarnas land.

Jag har tidigare redovisat siffror om uppehållstillstånd och att det skett en förändring när det gäller vilken typ av uppehållstillstånd som ges. Det beror delvis på EU:s massdirektiv som bara ger tillfälliga uppehållstillstånd för t.ex. de som kommer från Ukraina. Men det gäller också mer generellt att allt färre permanenta uppehållstillstånd beviljas.

Nu kommer lite statistik om beviljade medborgarskap.

Men när det gäller hur många medborgarskap som delas ut har ingen större förändring skett. Under 2021 delades 86 889 medborgarskap och under 2022 var antalet 89 967. Under årets första nio månader har 51 423 medborgarskap beviljats. Vilket tyder på att kommer bli ca 65 000 medborgarskap under 2023.

Men hur fördelar sig dessa personer i förhållande till vilka länder de kommer ifrån?

Jag har framförallt tittat på MENA-länder. Hur många som fått medborgarskap från EU-länder eller vissa länder i Asien som t.ex. Thailand har jag inte fokuserat på. Utan jag har fokuserat på problemländer med relativt stor muslimsk befolkning och utgått nästan helt och hållet från de 57 länder som skrivit på Kairodeklarationen.

”Deklarationen antogs av Islamiska konferensorganisationen i Kairo 1990 och förmedlar en muslimsk syn på mänskliga rättigheter samt slår fast sharia som deras enda grund.”

Sedan har jag även lagt till Eritrea och Etiopien. Då har jag fått följande resultat.

Syrien är det land som genererat absolut flest medborgarskap sedan 2021, ca 60 000 medborgarskap. Här kommer topplistan under från 2021 till september 2023.

Den här listan skrämmer mig något fruktansvärt!

Under dessa 33 månader har 228 279 personer fått svenskt medborgarskap. Varav 154 393 personer kommer från något av dessa 57 länder, något MENA-land. Med andra ord företrädelsevis muslimer.

67,6 procent av de som fått medborgarskap har sitt ursprung i dessa 57 länder (MENA-länder)!

Till stor del handlar det om röstboskap för Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Centerpartiet. Utan dessa nya medborgarskap varje år hade sannolikt ett eller flera partier fått lämna riksdagen i valet 2022. Jag tänker i första hand på Miljöpartiet och Centerpartiet men Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hade även haft ett betydligt lägre valresultat.

Det som är ännu mer alarmerande är utvecklingen per månad. Var är paradigmskiftet som utlovats av den nya regeringen? Det syns inte!



4 reaktioner på ”BEFOLKNINGSUTVECKLING DEL 3

  1. Nils Dacke 2023-10-18 / 21:39

    OT, titta gärna på Jimmie Åkessons tal till nationen, finns på bla Youtube, budskapet är raka rör och en sving mot det etablissemang som skapat infernot och kaoset i landet.

    Gillad av 1 person

  2. Ó Hyra 2023-10-18 / 18:45

    Rubrik idag. Amerikanskt stridsflyg trakasseras av kinesiskt dito.
    Jaha, nu har kineserna börjat flyga längs USA:s kuster.

    Överallt där det är krig finns USA inblandat. Skurkstaten.

    Gilla

  3. Kalle 2023-10-18 / 18:09

    ## Det är inte Jessica Stegrud (SD) som är problemet ##

    ## Det är den globala islamismen, vänsterns och Alliansregeringens stöd åt denna globala islamism som är problemet. Terrordådet mot svenskar och den förhöjda terrorhotnivån är beviset på detta, skriver advokaten och debattören Nima Rostami. ##

    ## Jessica Stegruds kritik riktad mot Fredrik Reinfeldts migrationspolitik är befogad. Med facit i hand har migrationspolitiken lett till kulturellt utanförskap, kriminalitet, desinformation av och i förlängningen till förhöjd hotnivå. Detta är ett allvarligt hot mot vår existens. ##

    ## Sverige har onekligen ett av de västerländska demokratiernas mest våldsbejakande islamistiska befolkning per capita. Detta har låtits ske av Sveriges samtliga regeringar, från vänster till höger, p.g.a. den asyl och ekonomiska migration. Annorlunda röster har stämplats som rasister, islamofober och främlingsfientliga. ##

    ## Att debattera och kritisera föregående makthavares politik är en grundläggande rättighet i ett demokratiskt samhälle. Sverige har, medvetet eller omedvetet, av tidigare politiker försatts i ett unikt tillstånd och dessa politiker förtjänar därför att bli föremål för kritik. Vissa delar av föregående regeringars politik är en skamfläck i vår svenska moderna historia. ##

    https://nyheteridag.se/det-ar-inte-jessica-stegrud-sd-som-ar-problemet/

    Håller med advokaten. Jessica Stegrud du har mitt fulla stöd!!!

    Sverige har onekligen ett av de västerländska demokratiernas mest våldsbejakande islamistiska befolkning per capita.

    Detta avslöjande tåls att tänka på!!!

    Gillad av 3 personer

  4. Lennart Stenkvist 2023-10-18 / 14:54

    ”Nysvenskar” flyttar in och Sverigesvenskar flyttar ut, mer än vad som anses vara normalt. Denna samhällsutveckling heter, folkutbyte. En generation ca 25 år. Två generationer ca 50 år.

    Är S-V-C-MP-väljarna tillräckligt kunniga att räkna ut hur samhället kommer att utvecklas. Svaret är: Nej, inte det minsta.

    Gillad av 4 personer

Kommentarer är stängda.