SAMLINGSLOKAL MED TORN I KALMAR

Jag kommenterar detaljplanen för moskén i Kalmar.

Tror verkligen majoriteten i Kalmar (S, V och C) att man kan lura Kalmars befolkning genom att kalla en moské för samlingslokal och en minaret för ”ett litet torn” i detaljplanen?

Socialdemokraterna Johan Persson och Peter Akinder är pinsamma och patetiska politiska figurer i Kalmar! De bryr sig mer om sin egna maktmöjligheter än den svenska befolkningen i Kalmar.

18 reaktioner på ”SAMLINGSLOKAL MED TORN I KALMAR

    • Thoralf A 2023-10-26 / 13:03

      Om du syftar på min intervju så har P4 Radio Kalmar inte lagt ut den än. De kommer säkert även intervjua folk från det Muslimska trossamfundet och några ja-sägare från politiken. Men det kommer säkert.

      Gilla

  1. Ó Hyra 2023-10-23 / 16:50

    Israel och USA har en sak gemensamt. Båda har stulit sina länder.

    Gilla

  2. Ó Hyra 2023-10-23 / 16:24

    Greta Thunberg tar ställning för Gaza – kallas antisemit. Löjligt.
    Man borde vara lite försiktig med sådant ordval. Det gäller också användandet av ordet terrorist.

    Gilla

    • tompas11 2023-10-24 / 10:47

      Inte bara antisemit, islamist också.

      Gillad av 1 person

  3. Kalle 2023-10-23 / 16:08

    ## ’Foppa’ väljer Schweiz framför Sverige: ”Här finns lagar och regler##”

    ## Hockeylegenden Peter ”Foppa” Forsberg har hunnit fylla 50 år. De senaste fem har han bott i Schweiz. Flytten är ingenting han ångrar när han tar del av de svenska mediernas krigsrubriker om hur Sverige alltmer liknar en fallerad stat där de kriminella invandrargängen meter för meter erövrar territorium och det svenska rättssamhället retirerar.

    Efter en lång och framgångsrik karriär har hockeyikonen mer eller mindre ställt undan klubban och lagt skridskorna på hyllan även om han spelar lite seniorhockey av och till. Men när ’Foppa’ drog sig tillbaka blev det inte till Sverige. I stället föll valet på Schweiz.

    Orsakerna är flera. Zug, där han slagit ned sina bopålar, har ett skönt klimat och vackra vyer att bjuda på. Men viktigt för ’Foppa’ är också tryggheten, att bo i ett samhälle med lag och ordning i motsats till det svenska där polisen, åklagarmyndigheten och domstolarna håller på att förlora mot de kriminella gängen och dödsskjutningar och sprängningar slår nya rekord varje år. ##

    https://samnytt.se/foppa-valjer-schweiz-framfor-sverige-har-finns-lagar-och-regler

    Gillad av 2 personer

  4. Kalle 2023-10-23 / 13:21

    ## Arsenal tvingas förklara sig efter bilden – och kritiken ##

    ## Ingen på Arsenals lagfoto sticker ut – just det sticker ut.
    Nu får de kritik för bristen på mångfald – och tvingas förklara sig för att samtliga 27 spelare är vita.
    ”Vi erkänner att vår nuvarande damtrupp inte återspeglar den mångfald som finns inom klubben och det samhälle vi representerar”, skriver klubben till The Athletic. ##

    ## Bland annat tar de upp storklubben Arsenal som exempel. Faktum är att samtliga 27 spelare på lagfotot inför årets säsong är vita. ##

    https://www.expressen.se/sport/fotboll/arsenal-tvingas-forklara-sig-efter-bilden-och-kritiken/

    Otroligt att ett vitt kvinnligt fotbollslag skall behöva be om ursäkt för att laget är helvitt.

    I klartext tolkar jag det som att allt vad vita gör är klandervärt!!!

    Fii faen!!!

    Gillad av 3 personer

  5. turrim 2023-10-23 / 11:12

    Tydligen har Barometern ett vänligt reportage om Salame och Irfaan som sägs driva moskébygget. Bakom betalvägg så jag inte kan läsa. Men jag kan ändå förstå vad det handlar om när man ser den insmickrande bilden vid rubriken där Salame och Irfaan tydligen visar den vithåriga gamla svenska damen någon trevlig skiss på den blivande moskén.

    Gillad av 2 personer

  6. Cosmik Debris 2023-10-22 / 18:31

    Svd 27 sept 2012:
    ”I muslimska länder sker böneutrop från minareter fem gånger om dagen men det är inte aktuellt i Fittja enligt Ismail Okur. Ismail Okur: – Det hade varit för mycket att börja med det.”

    ”för mycket att börja med”

    ”Nu är det nya gubbar” – Det var gamla gubbar från oss på den tiden, säger Ismail Okur, ordförande i Islamiska föreningen[…] – Vi är över 100 000 muslimer i Sverige. Ska inte vi ha vår religionsfrihet också? Speciellt här i Botkyrka där vi är så många, säger han till Dagen”

    100 000 muslimer 2012 och den attityden? Hur många är det 2023? Vi börjar närma oss den kritiska massan då allt händer över en natt och svenskarna kommer inte att ha ett skit att säga till om.

    https://www.svd.se/fittjamoske-kan-fa-boneutrop

    Gillad av 7 personer

  7. Anders L. 2023-10-22 / 18:04

    Att beskriva en moské med minaret som en samlingslokal med litet torn är väl som att beskriva en sossepolitiker med maktbegär som en ynklig människa med liten …

    Gillad av 4 personer

  8. turrim 2023-10-22 / 14:17

    Vem i kommunen har befogenhet att ändra innehållet i en ansökan så att beslut om byggnader fattas om något som sökande inte har skrivit?

    Gillad av 2 personer

    • Gunnar Karlsson 2023-10-22 / 18:38

      Tack Turrim,

      Mycket vaket, din frågan är minst sagt relevant !!

      //Gunnar

      Gilla

  9. Kalle 2023-10-22 / 13:37

    ## Svensk e-handel kraschar ##

    ## EKONOMI. Den svenska e-handeln rasar med inflationsjusterade 24 procent, rapporterar Svensk Handel i sin e-handelsindikator. ##

    https://www.friatider.se/svensk-e-handel-kraschar

    ##Varför är hemleveranser så problematiska i Sverige?
    Jämfört med många andra länder levereras väldigt få paket direkt till hemmet, och även när hemleverans har valts är det inte ovanligt att paketet ändå hamnar hos ombud. ##

    ## Andra vanliga klagomål på leverantörer och butikerna som skickade varorna är bristfällig information, att leveranser inte sker på utlovad tid, att det känns omöjligt att få tag i en människa att prata med på kundtjänst, och att leverantören utan förklaring byter leveranssätt från box eller hemkörning till utlämning hos ombud. ##

    https://www.pcforalla.se/article/2108417/problematiska-hemleveranser-sverige.html

    Kan orsaken till att Svensk e-handel kraschar vara problematiska hemleveranser i sverige???

    Gillad av 1 person

  10. Christer 2023-10-22 / 13:27

    Den Socialdemokratiska våldtäkten på Sverige fortsätter på lokal nivå
    Bra att de visar sitt rätta ansikte.
    Det mullrar i leden hos det sovande folket
    Till Reinfeldt sänder vi ett extra tvi

    Gillad av 2 personer

  11. Larry N. F. Eastman 2023-10-22 / 12:55

    Påminner mig om vårt lokala sossesvin här i Österrike, som tvåtusenfemton kallade det gränsstängsel han kände sig tvungen att bygga i Brennerpasset ”grind med sidodelar”.

    Gilla

  12. worldpress99 2023-10-22 / 09:42

    Peter Akinder….En misslyckad politisk redaktör i den av läsarna ratade , numera nedlagda tidningen Östra Småland! Efter ytterligare misslyckade krumsprång utanför politikens domäner så blev han naturligtvis ”politiker” i Kalmar kommun. Utvald av Johan Persson. likaså en social”demokrat”. Kalmarbor: Protestera mot moskén vars detaljplan nu skall ut på samråd. Visa politrukerna vilka det är som bestämmer i Kalmar! Snart kan det vara för sent.

    Gillad av 5 personer

  13. ivarandersson 2023-10-22 / 09:32

    ”Socialdemokraterna Johan Persson och Peter Akinder är pinsamma och patetiska politiska figurer i Kalmar! De bryr sig mer om sin egna maktmöjligheter än den svenska befolkningen i Kalmar.”
    Likadant är det på riksnivå. Makten framför allt. Skit i folket om de inte röstar på Arbetarpartiet.

    Gillad av 5 personer

Kommentarer är stängda.