DEMONSTRATION OCH NASIM MALIK

Idag var det en ny demonstration mot Israel på Larmtorget i Kalmar. Inte så mycket folk som vid tidigare demonstrationer. Det kanske var max 100 personer.
Lyssnade lite på vad kommunisten Johan Karlsson från Nybro sa i sitt tal. Hans antisemitism mot judar och Israel går inte ta miste på om man ”läser” mellan raderna. Aldrig hört någon tidigare kalla Israel för väldens största miljöförstörare. Vad de arabisktalande sa vet jag förstås inte.

Men det var som vanligt talkörer och det ropades slagord som ”Allahu akbar” och ”Palestine from the river to the sea”. Det vill säga att Israel skall utplånas.

Socialdemokraten Nasim Malik var dock riktigt otrevlig och försökte vrida min mobil ur mina händer när jag fotograferade. Sedan beskyllde han mig för att skriva påhittade saker om honom på min blogg. Han syftade på några gamla blogginlägg.

Funderade efteråt på om jag skulle anmält honom för hans tilltag idag med min mobil. Men jag återpublicerar istället lite om Nasim Malik.

Min vän Anders E hittade för drygt 10 år sedan tidningsartiklar från Pakistan där Nasim Malik utgav sig för att vara riksdagsledamot, det vill säga MP, Member of Parliament. Jag skrev om detta för 10 år sedan på bloggen och jag tror det blev ett jäkla liv från riksdagsförvaltningen eftersom jag även tipsade talman Per Westerberg om Nasim Maliks lögner i Pakistan och jag tror att Nasim Malik fick ta en time out från lokala politiken en period.
Här är några exempel från tidningar 2010-2013 där Nasim Malik utger för att vara MP.

Eller den här artikeln från 2011.

Eller som det här där han är partiledare i Kalmar kommun.

Men socialdemokraten Nasim Malik sitter säkert i Kalmar kommunfullmäktige mandatperiod efter mandatperiod under Johan Perssons beskydd. Han lockar säkert en hel del muslimska röster till Socialdemokraterna. Något politiskt bidrar han knappast med, i varje fall inte från talarstolen, där han är en ytterst sällsynt gäst.


7 reaktioner på ”DEMONSTRATION OCH NASIM MALIK

  1. turrim 2023-10-28 / 17:23

    Stundom gräver Expressen bra och utan lås på artikeln. Nu Patrik Kronkvist: ”Polisstudenten bjöd in kriminella – fick gå kvar”.

    Han tar upp hur kriminella nätverk har infiltrerat rättsväsendet, myndigheter och kommuner.

    Vad han inte nämner är den muslimska infiltrationen och påverkan på politiker i kommuner som t ex Kalmar.

    Gillad av 1 person

  2. Kalle 2023-10-28 / 15:26

    ## Kan vi försonas? Förutsättningarna finns inte kvar##

    ## “– När attacken väl börjar kommer det att höras ända till Sverige” Det menade den israeliske översten Golan Vach. Och den hörs redan nu. Svårigheterna att försonas växer vartefter folk bränner broar även i Sverige. Där debatten blir så hård om konflikten i Gaza och södra Israel att det inte längre finns något kvar att försonas över i Sverige. ##

    ## De bestialiskt utformade attackerna som bland annat Muslimska brödraskapets tidigare andlige ledare Yussuf al Quaradawi framförde i Stockholms moské i juni 2003. Där han menade att attacker på kvinnor och barn var legitimt i kampen för ett fritt och enat Palestina. Från floden till havet. ##

    https://ledarsidorna.se/kan-vi-forsonas-forutsattningarna-finns-inte-kvar/

    Gillad av 1 person

  3. Lennart Stenkvist 2023-10-28 / 15:06

    Socialdemokraterna, tillika arbetarklassens- och folkhemmets parti finns inte längre. Bäst före datum gick ut för flera årtionden sedan. Partiet har endast behållit namnet för att lura okunskapens väljare.

    Partiets naturliga namn är, Socialdemokraturerna. Partiets demokratur politiker saknar både kompetens och förstånd till att föra en politik som är bäst för Sverige. De är endast intresserad av sitt ego och maktfullkomlighetens sötma.

    Gillad av 2 personer

  4. ivarandersson 2023-10-28 / 10:34

    ”Allt fler svenskar har börjat reagera på opinionsbildare som Zara Larsson, ”Kakan” Hermansson och Greta Thunbergs ställningstaganden för Hamas. Eller som i sin spontana utformning uppfattats som ett försvar av Hamas terror.”
    Johan Westerholm, Ledarsidorna
    Greta visade sitt rätta ansikte för flera år sedan då hon uppträdde i AFA-tröja.

    Gillad av 6 personer

    • turrim 2023-10-28 / 16:53

      Och dessa Wahlgrens som har infiltrerat alla program i alla kanaler. Bra att hon ställde upp på Israelhatet utan att nog begripa vad hon skrev under. Det ger ett välförtjänt PR-tapp.

      Gilla

  5. X 2023-10-28 / 01:01

    Det är ju faktiskt lite kul att du kan få honom irriterad och sedan så kan det ju inte vara så lätt för dig att förstå vad han säger då Malik pratar usel svenska. Här har SFI verkligen misslyckats.

    Gillad av 4 personer

Kommentarer är stängda.