ÄR HALVA BEFOLKNINGEN NYTTIGA IDIOTER

Utvecklingen de senaste veckorna har gjort mig riktigt rädd. Jag känner mig otrygg i min egen hemstad.

Det är i och för sig bra att saker och ting sätts på sin spets. Men jag blir rädd över hur naiva och godtrogna de etniska svenskarna är. Samtidigt så flyttar den muslimska befolkningen fram sina positioner för varje vecka. Vänsterpartierna Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Centerpartiet till och med stödjer denna makabra utveckling.

Public service fortsätter i samma spår som tidigare. Helt oförmögna att förstå den negativa utvecklingen och att byta spår.

Kan jag överhuvudtaget på kvar i Sverige? Jag känner mig väldigt otrygg idag. Inte minst efter de olustiga debatterna med Hamassympatisörer i Kalmar som jag haft de senaste veckorna. Deras verklighetsuppfattning är skrämmande. Idag skrev en person följande på Facebook till mig.

Mohammed Salame har uppenbarligen lyssnat på terrororganisationen Hizbollahs ledare Hassan Ramallahs tal från igår, fredag från Beirut, där han uttryckte just detta. Jag blir rädd för dessa personer i Kalmar och deras verklighetsuppfattning. Inte undra på att det händer konstiga saker och att grupper distanserar sig från varandra och i synnerhet dessa människor. Vem vill lyssna på dem i en moské?

Sedan undrar vissa politiker hur det kommer sig att segregeringen ökar i vårt samhälle!

Jag betvivlar inte en sekund att just liknande åsikter diskuteras och sprids i moskéer över hela landet. Israel och judarna bär skulden till allt.

De märkliga är att vänstermänniskorna uppenbarligen inte upplever samma sak, inte förstår vad som sägs och vilka radikala åsikter som sprids. Nyttiga idioter, oavsett om de är socialdemokrater, vänsterpartister, miljöpartister, centerpartister eller om det är Greta Thunberg och Fridays for Future.

Är halva Sverige befolkning nyttiga idioter? I Kalmar är det i varje fall så illa!

26 reaktioner på ”ÄR HALVA BEFOLKNINGEN NYTTIGA IDIOTER

  1. Hej 2023-11-09 / 17:35

    Nej, bara 20 %.

    Gilla

    • Thoralf A 2023-11-09 / 19:13

      Nej snarare 80 procent, dig inkluderad!

      Gilla

  2. Vilgot A 2023-11-05 / 22:36

    Den vidrige Carl (öppna era hjärtan) Bildt i statstelevisionen ikväll, orerar mot judiska bosättningar på Västbanken,
    inte ett ord som vanligt om de arabiska bosättningarna i Sverige!

    Den arabiska bluffmakaren Samir Abu eid, ökänd för sina lögner om sk den arabiska våren, i ett nytt vinklat reportage på statstelevisionen om förhållandena på Västbanken.

    Vilka är det som styr SVT,
    Hamas eller Hizbollah?!

    Gilla

  3. Len Stonetwig 2023-11-05 / 21:57

    Närmare 40-års samhällsförändring i Sverige, som okunskapens folk och ansvarslösa politiker ansett och anser vara en ”positiv samhällsutveckling”, är i sanning, en negativ och förintande samhällsutveckling.

    De skyldiga till den negativa utvecklingen är före detta statministrarna, Lilla valpen, Carl Bildt (M), Sverige hataren, Fredrik Reinfeldt (M), Käbblaren, Stefan Löfven (S) och Sura Agda, Magdalena Andersson (S).

    Yttersta ansvaret ligger hos de hjärntvättade väljarna som med briljerad okunskap röstat på dessa fyra Sverigefientliga och samhällsförstörande figurerna.

    Sveriges befolkning måste vakna upp, skaffa sig kunskap och ta sitt ansvar, annars går det åt helvete, på riktigt.

    Gillad av 2 personer

  4. turrim 2023-11-05 / 17:44

    Det här platsar nog under rubriken idioter. Ni är ju duktiga i fotboll i Kalmar och har exporterat en tränare till Malmö. Någon insider kanske kan ge mig en förklaring.

    Jag såg tidvis på matchen Häcken – Malmö fram till skandalen.

    Nyligen var det stora rubriker efter dödskjutningen i Bryssel. Nu stoppar Polisen och Fotbollsförbundet alla väskor till arenorna. Till och med små damväskor. Alla ska vara trygga.

    Hur sjutton kan då matchen börja med en orgie i rökfacklor som gör att man inte ens ser hela planen på TV. Sedan fortsatt efter hand när några fans vill protestera. Även någon livsfarlig banger. För att inte tala om hälsorisken när man nu inte ens får röka en cigarett på en uteservering.

    Hur har idioterna fått in rökfacklorna? Gömt dem i kalsongerna? Vakterna vid insläpp vill eller törs inte? Någon som vet? Det är här jag frågar någon insider.

    Det är väl som vanligt i Sverige. Stora ord om hårdhandskar. I praktiken är det pöbeln och idioterna som fortsätter bestämma. Ingen kan stoppas på gund av byråkrati, pågående utredning eller rädsla för att skurken går till media, DO eller spränger din port.

    Gillad av 4 personer

    • Thoralf A 2023-11-05 / 17:53

      Minst sagt dålig säkerhet. Varför fanns inte mer poliser på plats denna avgörande toppmatch i allsvenskan.

      Jag såg hela matchen!

      Gillad av 2 personer

  5. Ban islam 2023-11-05 / 17:15

    @ nilscobra och alla andra cobror

    De flesta människor har inte tid, lust och ork eller minne att lära sig och komma ihåg allt det där som du förespråkar. För enkelhetens skull räcker med att de får lära sig EN sak om islam,

    Muhammed var pedofil och Alla muslimer älskar Muhammed.

    Skäl nog att totalförbjuda islam!

    Gillad av 2 personer

  6. Kalle 2023-11-05 / 15:46

    ## Kaos utanför Natos atombombsflygbas ##

    ## En pro-palestinsk demonstration utanför amerikanska flygbasen Incirlik i Turkiet har avbrutits.
    Enligt turkiska rapporter ska demonstranter försökt storma flygbasen – som är en av de Natoflygbaser där USA har kärnvapen – men misslyckats.
    Skyddsvakter och polis ska ha skjutit tårgas, uppger turkiska lokaltidningen Haberler. ##

    https://www.expressen.se/nyheter/kaos-utanfor-natos-atombombsflygbas/

    Också i sverige inom snar framtid ???

    Gillad av 1 person

  7. Kalle 2023-11-05 / 12:57

    ## Eldopet i norr – så visade Malmbanan vägen för 100 år av eldriven järnväg##

    ## Det fanns många goda skäl att skrota ångtågen till förmån för den moderna uppfinningen elloket. Men den oprövade nya tekniken fick först genomgå ett elddop långt uppe i ödemarken, innan man vågade införa den i mer tätbefolkade landsändar. ##

    ## Även att bygga kontaktledningar och transformatorstationer var en bedrift i fjällvärldens klimat.
    – Det tog två år att dra el längs hela sträckan Kiruna–Riksgränsen, vilket då ansågs som ett tidskrävande projekt. Med dagens säkerhets- och arbetsmiljöregler skulle det ju ha gått betydligt långsammare. Som jämförelse tog det fyra år att elektrifiera linjen Malmö–Ystad på 1990-talet. Men på den tiden kunde ett stolplag resa 25 stolpar på en dag, samtidigt som tågen gick som vanligt. Arbetet var slitsamt och farligt, men fort gick det, säger Henrik Reuterdahl [ Järnvägsmuseet ].##

    ## I dag är 80 procent av Sveriges järnvägsnät, på totalt 1 560 mil, elektrifierat. Och det är en självklarhet att alla nya banor byggs med kontaktledningar för ellok.##

    ## – Samtidigt har vätgas- och batteridrivna tåg börjat dyka upp nere på kontinenten, även om de inte kommit hit ännu. Det händer mycket spännande på järnvägen ännu, avslutar Henrik Reuterdahl.##

    https://teknikhistoria.nyteknik.se/langlasning/eldopet-i-norr-sa-visade-malmbanan-vagen-for-100-ar-av-eldriven-jarnvag/4206018

    Skulle sverige av idag klara av motsvarande satsning på elektrifieringen av järnvägen idag???

    Tåg som drivs av vätgas finns det på kartan när sverige fortfarande utreder höghastighetståg som redan nu trafikerar järnvägar i EU???

    Sverige ligger långt efter!!! Mycket långt efter!!!

    Klarar sverige av framtiden på järnvägar och el-bilar???

    Blåser det tillräckligt eller är vi blåsta???

    Gillad av 1 person

    • Laglydig 2023-11-05 / 23:46

      Nej vi är naturligtvis, som alltid numera långt efter då det gäller teknikutveckling.

      Framtiden inom tågindustrin ligger sannolikt inom vakuumtåg (hyperloop).

      Stockholm-Göteborg på 31 minuter. Gör ju att arbetspendling blir något annat än idag.

      Gilla

  8. Fråga till Muslim 2023-11-05 / 11:37

    Fråga till Mohammed Salame

    Din pedofet och namne Muhammed gifte sig med Aisha då hon endast var sex år gammal.
    Hur ser du på det?

    Gilla

  9. turrim 2023-11-05 / 08:16

    De infiltrerar mer och mer. I denna veckas bunt med reklam som går direkt i tunnan så var det en broschyr som stack ut genom sin papperskvalitet. Jag blev nyfiken och ögnade innan den gick för återvinning.

    En vikt fyrsidig grön broschyr på glansigt papper. På första sidan en bild av en minaret och orden ”Rättvisa i en orättvis värld”. En kort sammanfattning av ett tal som Hans Helighet Mirza Masroor Ahmad höll på York Universitet (Kanada) i slutet av oktober 2016. Sedan läste jag inte mer.

    Inbladad fanns ytterligare en lika påkostad fyrsidig broschyr. Minaret och rubriker ”Muslimer för fred”. ”Kärlek för alla”. ”Hat mot ingen”. ”Islam är fred”.

    Broschyrerna utgivna av Islams Ahmadiyya Församling Sverige. Kontakt till moskéer i Göteborg, Malmö och Spånga.

    Gillad av 1 person

    • Thoralf A 2023-11-05 / 08:39

      Undrar vem det är som bekostar den lilla gren inom Islam med enbart ca 2 procent av muslimerna i världen. Pengarna kommer sannolikt från utlandet. Gissningsvis Pakistan.

      Gillad av 1 person

      • anders.gs 2023-11-07 / 00:35

        Ahmadiyya i landet har på olika sätt uppskattats till mellan 0,22 % och 2,2 % av Pakistans befolkning.

        Tror UK också kan sponsra. De finns väldigt många muslimer på Londons gator i pyjamas.

        Gilla

  10. peo 2023-11-05 / 06:47

    Ja nog finns det många idioter inom väljarkåren. På 30-talet fick fascisterna bara någon enstaka procent men nu får de 20 %. Därtill har tre borgerliga partier blivit medlöpare till fascismen. Där har du nyttiga idioter, eller hur?

    Gilla

    • Thoralf A 2023-11-05 / 07:10

      Inte ens när du ser den negativa utvecklingen i Sverige begriper du varför. Hur hjärntvättad är du?

      Gillad av 2 personer

    • ivarandersson 2023-11-05 / 09:23

      Du har rätt för en gångs skull. Senaste opinionsmätningen visade att 53% är idioter (V, S, MP, C).

      Gillad av 2 personer

    • Mats Israelvän 2023-11-05 / 11:52

      Peo du är nog en lika god kålsupare i så fall,din socialliberala hycklare.

      ”Det är viktigt att veta att socialliberalism är olika i olika länder. I en del länder finns det socialliberala partier som är allt annat än socialliberala. Brasiliens president Bolsonaro var partiledare för det Socialliberala Partiet trots att han är högerextrem”
      http://socialliberalism.info/historik/

      Gilla

  11. Laglydig 2023-11-05 / 00:51

    Nej det är betydligt fler än så som inte fattar! Tyvärr!

    Jag pratade med en annan Sverigevänlig person häromdagen som hade börjat vackla i sin uppfattning efter det att Israel har börjat rensa upp i Gasa city med en del civila offer som följd.

    Skall man börja vackla bara för att folk inte överger Hamas som gömmer sig bakom civila, folk som för övrigt har gett Hamas makten?

    Naturligtvis INTE! Israel har mycket tydligt sagt vad de tänker göra och uppmanat folk att lämna norra Gasa just för att spara civila offer! Och vad gjorde folk? Stannade kvar vid islamisternas sida och klagar på att Israel bombar dem…

    Till och med en krympling skulle ha kunnat förflytta sig de få kilometrarna söderut på knappt en månad, men de valde att stanna kvar.

    Det hela är så löjligt att man faktiskt skulle kunna jämföra det med Nazi Tyskland 1943. Skulle folk helt plötsligt ha börjat ta parti för nazisterna när krigslyckan vände?

    Glöm inte bort att det var den djupt rotade tron på Islam som fick Hamas att döda 1 400 totalt oskyldiga och kidnappa 200 intet anande personer på Israels territorium.

    Samtidigt visas snyfthistorier upp i TV, som den lilla pojken som såg två döda kroppar efter Israels attack mot ett sjukhus, som med säkerhet hyste Hamas.

    ”Gud kommer att utkräva hämnd åt mig”, sa pojken. Vad visar det på för indoktrinering och inbiten tro på Islam? Skall vi låta denna pojke få asyl i t ex Sverige? Vad kan han tänkas syssla med i så fall i framtiden?

    Nej, förstör Hamas och Hizbollah nu, en gång för alla! Och ett absolut stopp för alla flyktingar från Gasa på livstid!

    Gillad av 1 person

    • turrim 2023-11-05 / 07:39

      Den lille pojken skulle platsa som ungdomsskådespelare i något program i SVT.

      Gillad av 1 person

    • Huvaligen 2023-11-05 / 07:58

      Jag läste någon stans att det återkommande bruket av att visa gråtande barn i TV motsvarar journalisternas hötorgskonst.

      Gillad av 2 personer

  12. Fair & Square 2023-11-05 / 00:00

    Golda Meir:
    “Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us”

    Gillad av 2 personer

  13. nilscobra 2023-11-04 / 21:14

    Väldigt få människor kan egentligen nånting om Islam. Det skulle behövas en folkbildningskampanj. En som inte lär ut den felaktiga, tillrättalagda och politiskt korrekta bild som förmedlas i våra skolor och i media.

    En som istället säger sanningen och utgår från fakta. Både teologiska och historiska. Fakta som t.ex att Islam (enligt sina egna skrifter) är en rasistisk, kvinnofientlig, homofobisk och våldsbejakande ideologi. Att Islam under sin 1400 år långa och blodiga historia tagit kål på grovt räknat uppemot 270 miljoner människor. Att det bara sedan 9/11 har det skett 44199 muslimska terrordåd med dödlig utgång. Bara för att ta några exempel på fakta kring Islam som skulle behöva nå hela Sveriges befolkning.

    Mycket skulle behöva göras. Men en folkbildningskampanj skulle kunna vara första steget mot att avislamisera Sverige. Frågan är bara vem som ska finansiera den och hur och var den ska förmedlas för att verkligen nå ut till hela Svenska folket.

    Gillad av 3 personer

  14. Christer 2023-11-04 / 20:51

    Det är en viktig och befogad fråga .
    Det verkar inte vara något argument som biter på de vänsterblivna.
    Lyssna på ”Professorn” Mattias Gardell . Man blir mörkrädd.
    Han vet att sådana som han brorsa Jonas blir kastade från ett högt hus eller hängde i en byggkran ändå
    framhärdar han med sina knasteorier .
    Syskonkärlek .
    Men det har vänt , och det tar tid , så vi får ha tålamod .
    Hela det Socialdemokratiska bygget håller på att implodera.
    Hörde att Annika S. Kallas QUEEN OF KLÄGG internt .
    Så det knakar även inifrån .

    Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.