VILKA ÄR ANTISEMITERNA?

Annika Strandhäll är upprörd över att antisemitismen de senaste veckorna spiller över på Socialdemokraterna. Hon ondgör sig över högerextrema på X.

Uppenbarligen är Strandhäll för dum för att förstå vilka antisemiter som Socialdemokraterna har lierat sig med under ca 50 år eller kanske längre. När de har haft ett samarbete med Arafat, PLO, Fatah och Hamas genom sitt stöd till Gaza. För att inte tala om erkännandet av ”staten Palestina” 2014/2015.

När Annika Strandhäll utsågs till Miljö- och klimatminister av Magdalena Andersson i november 2021 så fick hon frågan i Agenda om hur många kärnkraftsreaktorer Sverige och hur många som var avställda. Strandhäll hade inte en susning och gissade helt fel, trots den stora debatten som pågått angående stängningen av Ringhals 1 och 2. Dessutom omröstningar i riksdagen.

Det här är så komiskt att man bara kan gråta. Hur kan Socialdemokraterna gång efter gång tillsätta denna kvinna på ministerpost efter ministerpost?

Strandhäll har med andra ord inte koll på mycket, inte ens sina egna räkningar, som titt som tätt hamnade hos Kronofogden. Då kan ju ingen förvänta sig att hon skall ha koll vilka som är de värsta antisemiterna i Sverige.
Statistiken kommer från FRA, European Union Agency for Fundamental Rights

Om man då tittar på Sverige så är det 10 gånger vanligare att antisemitismen kommer från muslimer än högerextremister och det är 5 gånger vanligare att det kommer från vänsterextremister/kommunister är från högerextremister.

Ändå fortsätter Annika Strandhäll och Socialdemokraterna tjata om de högerextrema! Då måste man väl sakna något i sina tankeförmåga eller vara så indoktrinerad och marinerad av sin egen politiska agenda att polletten inte ramlar ned.

Men det finns mer som visar att Sverige sticker ut.

Så blir det med massinvandring från MENA-länder. Det är hög tid för massåtervandring av antisemiterna!

12 reaktioner på ”VILKA ÄR ANTISEMITERNA?

  1. Argus 2023-11-19 / 07:52

    Detta att vänstern så febrilt försöker få nationalsocialismen högerextrem är löjeväckande. Den tillhör liksom kommunismen, socialismen, fascismen, zionismen och islamismen de kollektivistiska ideologierna som sätter kollektivet före individen. Sedan har både kommunismen, genom proletariatets diktatur, och islamismen, genom det världsomspännande kalifatet, världsherravälde som slutmål. Vi ska heller inte glömma att stormuftin av Jerusalem, Haj Amin al-Husseini, var SS-Gruppenführer (motsvarar generallöjtnant).

    Gilla

  2. Kalle 2023-11-08 / 11:48

    ## Polisen i Malmö – En spegel av lokalsamhället? ##

    ## Polisen i Malmö valde att inte ingripa mot en skändning av den israeliska flaggan i anslutning till synagogan i Malmö. Ett beslut som väcker en del förvåning. Men samtidigt inte då Malmö-polisen är en spegel av lokalsamhället och där polismyndigheten metodiskt arbetat i flera år för att inkludera grupper som kommer från kända antisemitiska grupper. ##

    https://ledarsidorna.se/polisen-i-malmo-en-spegel-av-lokalsamhallet/

    Gillad av 2 personer

  3. Lennart Stenkvist 2023-11-08 / 10:13

    Jösses, då-da! Socialdemokraturens politiker, Annika Strandhäll är upprörd, igen. Så fort demokratur politikern öppnar sina läppars dragkedja och vinbox drickande mun eller trycker sina demokratur-politiska fingrar på tangentbordet, haver denne politiker avslöjat sin totala okunskap, till att äga politisk kunskap.

    Inför valåret 2026 måste S-väljarna vakna upp och tvätta bort den negativa demokratur-hjärntvättningen. Att rösta på S-partiet är lika med, Sveriges totala förfall.

    Gillad av 3 personer

  4. Nils Facke 2023-11-08 / 09:13

    När det gäller Strandhällskan så förvånar väl inget längre, hissen går inte ända upp så det finns inget att göra. Jag tycker ändå det är märkligt att hon fortfarande har en position inom sossarna, men det kanske säger mer om sossarna än om fruntimret.

    Gillad av 5 personer

    • Huvaligen 2023-11-08 / 16:11

      Strandhäll behövde väl inte ens inkvoteras till någon strategiskt S-ledd befattning. Tvärt om är man säkert övertygad i ledningen om att folk av hennes kaliber verkligen behövs i S. På den vägen är det med Strandhäll – eller med S. Svårt att avgöra.

      Gilla

  5. ivarandersson 2023-11-08 / 09:02

    Annika Strandhäll och Socialdemokraterna vägrar att se antisemiterna i det egna Arbetarpartiet och letar på fel ställe. Sunt förnuft är en bristvara både hos Annika Strandhäll och Socialdemokraterna.

    Gillad av 2 personer

  6. peo 2023-11-08 / 04:51

    Till skillnad från Björn Söder så har hon inte blivit uppsatt på Wiesenthalcentrets antisemitlista.

    Gilla

    • Thoralf A 2023-11-08 / 07:00

      Jag är övertygad om att du Peo är mer antisemit än Björn Söder. Jag är övertygad om att du stödjer Hamas!
      Du har säkert också ett fejkkonto på Facebook.

      Gillad av 6 personer

      • Hejsan 2023-11-08 / 08:48

        Vem är det som förfalskar historien, är det det inte Strandhäll själv? Gå in på länken och hör vad sossarna har sagt själva ( https://www.youtube.com/watch?v=NmK3Ud4iPaA )

        Till och med hennes Orwell-citat är förfalskat. ”Krig ät fred, och fred är krig”, heter det när Orwell tolkar kommunismen ( som ju är en viktig rottråd för socialdemokraterna)

        Så förljugen och lögnaktig är hon!

        Gillad av 4 personer

    • Mats Israelvän 2023-11-08 / 16:52

      Ja du PEO !
      Lika god kålsupare och hycklare är du som vanligt.

      Utrikesminister Margot Wallström (S) uttalande om ”utomrättsliga avrättningar” i samband med palestinska knivattacker på israeler, rankas av Simon Wiesenthal-centret som en av de tio värsta anti-israeliska eller antisemitiska händelserna i världen 2016.
      ”Listan är oseriös”
      Erik Wirkensjö, pressekreterare hos Margot Wallström, menar att Simon Wiesenthal-centrets utnämningen är en ”allvarlig och helt grundlös anklagelse”.

      Att som denna lista ytligt och lättvindigt anklaga politiska ledare för antisemitism riskerar att urholka den viktiga kampen mot antisemitismen.
      https://www.svt.se/nyheter/inrikes/wallstrom-pa-anti-israel-lista-efter-israelkritik

      Gilla

  7. ericr45 2023-11-07 / 23:15

    Tycker inte du ska klandra Strandhäll för hennes yttranden. Hon gör bara det som Partiet är (har blivit?) bäst på, förskjuta, glida, glömma, skruva, vrida på verkligheten.
    En lögn inom politiken blir gärna, om den upprepas tillräckligt många gånger, en sanning.
    Att AS dessutom är ett offer för vad en sosse för länge sen skrev (internt om jag minns rätt) att ”partiet saknar intellektuellt kapital”, är inte hennes fel.
    Lojalitet går före kompetens…

    Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.