EU-VALET BLEV MEDIAS VAL

Kan bara konstatera att svenska folket har uppenbarligen inte blivit klokare de senaste 5 åren.

Det är medias rapportering som styrt hela valet, inte minst klimatalarmismen och sedan TV4 Kalla Fakta, vars redaktion säkert firar ikväll. De kommer säkert även få journalistpriset och andra priser.

Men inget parti har bemödat sig med att ifrågasätta klimatalarmismen i media eller Miljöpartiets alarmism om klimatet, inte någon enda gång. Då går det som det går! Det borde flera partier i regeringen och SD gjort. MP har fått vara ensamma och med stor hjälp av media, så tror okunniga svenskar på detta.

Samtidigt så är det nog dags för lite självrannsakan inom SD:s partiledning. Inte minst att det var så lätt att infiltrera både Riks och SD:s kommunikationsavdelning. Plus en del andra klavertramp när man vet hur utsatt man är av media.

Regering och SD har en hel del att fundera på inför valet 2026. Jag hoppas att man utser klimatalarmismen som en angreppspunkt som hamnar högt upp på dagordningen.

Vi i Sverige har ingen klimatkris eller klimatnödläge!

13 reaktioner på ”EU-VALET BLEV MEDIAS VAL

  1. Lennart Stenkvist 2024-06-10 / 12:57

    Trollfabrikens demokratu anställda inom PK-media inkl. SVT och TV4 är utan tvekan EU-valets vinnare. Om majoriteten av svenska folket istället hade berikat sig med rätt kunskaper via internet och alternativmedia hade valresultatet varit mer normalt.

    Gilla

  2. Kalle 2024-06-10 / 12:56

    HITTAT PÅ NÄTET: (av DGS)

    ## Vad händer om Kalla fakta fälls i granskningsnämnden? ##

    ## Efter att både Myndigheten för psykologiskt försvar och SD:s Julian Kroon har anmält TV4:s Kalla fakta till granskningsnämnden diskuteras nu vad det skulle kunna innebära om programmet fälls.##

    ## Grovt valsabotage är ett brott som kan ge upp till 4 års fängelse. ##

    https://detgodasamhallet.com/2024/06/06/hittat-pa-natet-vad-hander-om-kalla-fakta-falls-i-granskningsnamnden/

    I Europa gick högern framåt så mycket att det blir nyval i Frankrike!!! I sverige gick högern bakåt!!!

    I Europa gick de gröna bakåt!!! I sverige gick de framåt!!!

    Sossarna gick mycket bakåt i Tyskland. I sverige gick sossarna framåt!!!

    Vad kan det bero på??? Media???

    Kalla Fakta skall granskas av granskningsnämnden.

    Bland de ”dömande” finns flera gamla arbetskamrater till de som producerat Kalla Fakta.

    Det kanske bäddar för… vänskapskorruption???

    Om Kalla Fakta döms i granskningsnämnden så hoppas jag att någon behörig rättsinstans tar upp fallet och dömer Kalla Fakta för grovt valsabotage!!!

    Döms de så är skadan ändå redan skedd, tyvärr!!!

    Gilla

  3. Vakttornet 2024-06-10 / 11:19

    Explosionsartad ökning av frociaggine kan förklara det svenska valresultatet

    Bilderna från de mest extrema klimatpartiernas EU-valvakor; Mp och V, som gick starkt framåt, påminner mycket om Pride.
    Fenomenet som av påven kallades frociaggine (bögerier) växer, sannolikt pga någon form av mutation, detta i kombination med folkutbytet kan vara bakomliggande faktorer till valresultatet.
    Det är inte klimatet som har förändrats, utan befolkningen.

    Gilla

  4. Hm 2024-06-10 / 10:33

    Delar helt Thoralfs uppfattning.

    Gilla

  5. Anders 2024-06-10 / 10:23

    Valresultatet sätter också ljuset på behovet av en genomgång av hur Public Service och andra riksmedia sköter sina uppdrag . Om något media som uppbär presstöd inte är neutralt i sin journalistik ska de förlora stödet . Och Public Service bör definitivt ses över . Det är ingen tillfällighet att det var TV4 och inte SVT som körde påverkanskampanjen mot Sverigedemokraterna. Men även TV 4 ägs av Staten via Televerket.

    Gillad av 1 person

  6. tompas11 2024-06-10 / 10:00

    En stor del av svenska folket har inte blivit klokare utan ännu dummare, trots att man inte trodde det var möjligt att bli ännu dummare. Extremvänstern tillsammans med det oerhört enkelspåriga extremistpartiet MP har rönt stora framgångar i ett land som är under starkt tryck från kriminella invandrare och annat löst folk. Det tycks som om befolkningen i en stor del av övriga europeiska länder har förstått allvaret, medan det lallande folket i Sverige blir alltmer efterblivet. Framtiden synes oerhört dyster för fäderneslandet.

    Gillad av 4 personer

  7. Hemlig X-sson 2024-06-10 / 08:22

    Idag står det 100% klart att det är medierna som styr landet, speciellt Bonniers, Schibsteds, Public Service och Telia (genom TV4). Den samordnade påverkanskampanj de drog igång i samband med TV4:as ”avslöjanden”, fick av det av medierna önskat resultat. Tyvärr får de ytterligare hjälp av en berusad SD-politiker som skrålar en ”rasistisk” sång, mitt framför den mest rabiata SD-hataren i Sverige.

    Gillad av 1 person

  8. iah 2024-06-10 / 08:17

    16000-11000 år sedan 2-3 grader högre än idag (Kullman öberg) den minoiska värmeperioden 2 grader högre. den romerska värmeperioden, den medeltida värmeperioden osv är bara några av alla de värmeperioder där temperaturen överstigit dagens. den lilla istiden drabbade särskilt skandinavien särskilt hårt. man räknar med att temperaturen var minst 2 grader lägre än normalt. den lilla istiden slutade 1850-1880. vi har ännu inte kompenserats för dom 2 graderna-

    Gilla

  9. Sven 2024-06-10 / 07:47

    Ja nu ska SD  analysera valförlusten. Redan nu kan man skönja en tung orsak; Valdeltagandet var betydligt lägre än förra valet. SD, som numera har en betydande andel bland unga väljare, har bland dessa sannolikt ett betydande bortfall. 

    Skulle heller inte förvåna mig om många väljare för att rädda regeringsunderlaget taktikröstat på KD – och till och med på L.

    Sen har vi ju en påverkanskampanj som lagt sig som en våt filt över valrörelsen. 

    Likväl behåller SD sina mandat, vilket jag tyder som ett styrkebesked.

    Gilla

  10. ivarandersson 2024-06-10 / 06:50

    Sverige avviker från övriga EU i valet. PS och dagspressen lyckades skrämma välarna med klimatnödläget.

    Gilla

  11. Bert Juhlin 2024-06-10 / 00:44

    Det var snällt skrivet om”svenska folket”, verkligheten berättar att svenska folket är olycksbådande mycket mindre klokare än tidigare. God hjälp har de fått av utomeuropeiska bosättare med rösträtt i eu-valet, 49% av dem röstade på S och V, ytterligare några % på MP – tur att det inte gällde val till Riksdag, kommun och region.

    Gilla

      • Bert Juhlin 2024-06-10 / 13:21

        För att undvika en valkatastrof i Sverige 2026 så skulle det behövas en lagändring vilken förbjuder kvinnor, invandrare och ungdomar att rösta i kommande val 2026 och valen bortom det.

        Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.