FOLKUTBYTET PÅVERKADE VALET

EU-valet var det första valet i Sverige där folkutbytet verkligen slog igenom i ett val.

Jag tänker givetvis på hur många som röstade på Vänsterpartiet i invandringstäta områden. Jag misstänker att palestinier har uppmanat alla muslimer att rösta på Vänsterpartiet i EU-valet. När man granskar valdistrikten så är det så uppenbart att Socialdemokraten har förlorat någon eller några procentenheter men Vänsterpartiet har ökat med många procentenheter.

Ändå skall man komma ihåg att valdeltagandet varit väldigt lågt i dessa invandringstäta valdistrikt, de flest har bara haft ett valdeltagande på 20-35 procent.

Men hur tror ni det går om S och V lyckas öka valdeltagandet till 50-60 procent i alla dessa valdistrikt i valet 2026? Dessa områden finns ju idag i mer eller mindre varje kommun tack vare det folkutbyte som pågått i decennier.

När jag ser den här grafiken så skäms jag över att vara svensk.

Grafiken är ett kvitto på att svensk vänstermedia har lyckats med sin agenda! Det vill säga inte släppa fram andra röster än de som är ”godkända” av den interna censuren och det gäller såväl public service som nationell media som lokal media. Jag vet hur Barometern behandlar mig! Skriver jag sanningen i en insändare så tackar de nej till publicering. Eller om jag skulle skriva om islam och islamisering!

9 reaktioner på ”FOLKUTBYTET PÅVERKADE VALET

  1. Lennart Stenkvist 2024-06-13 / 17:09

    Svenska EU-valets resultat avslöjar väljarnas briljerande okunskap.

    Gilla

  2. Kalle 2024-06-13 / 14:05

    KARIN PIHL [EXPRESSEN]
    ## Eurodisco är inte nynazism ##

    ## Om all musik som uppskattas av politiska extremister ska bannlysas finns snart bara P2 kvar. ##

    ## Så länge de inte spelar Wagner, vill säga.##

    ## Men de som vill förbjuda låten platsar, även de, i högsta ligan för allmän idioti. I Tyskland bannas L’amour toujours från att spelas i olika publika sammanhang, bland annat under Oktoberfest i München. Chefen för arrangemanget har sagt att den förbjuds eftersom det inte ”finns plats för sån högerextrem skit” på ett av Europas största festevenemang.##

    ## Genom att bannlysa låten accepterar man att politiska extremister tillåts styra vad som är acceptabelt och inte. Och man gör sig till åtlöje.##

    https://www.expressen.se/ledare/karin-pihl/eurodisco-ar–inte-nynazism/

    Men de som vill förbjuda låten platsar, även de, i högsta ligan för allmän idioti.

    Så här låter den omtalade låten på Göteborgsposten

    https://www.gp.se/kultur/det-har-ar-auslander-raus-laten.0e1ae90f-c1c1-4ff3-bb4b-f250737e4109

    Gilla

  3. Christer 2024-06-13 / 09:55

    Sossarnas behov av tröst tar sig konstiga uttryck . Nu börjar goddagspilten Baudin visa att han inte kan läsa eller räkna . Enligt honom pekar alla siffror på att TIDÖ partierna saknar stöd och att sossarna gjort allt rätt . Man kan bli mörkrädd för mindre .

    Sveriges alla problem beror på Socialdemokratisk misskötsel under många år .

    Och nu frodas antisemitismen och antisionismen med hjälp av Sossarna och deras stödpartier . Nu gäller det att vara på sin vakt mot alla fejkpåståenden som kommer från Baudin och kompani .

    Spännande att se vart Moskebygget i Kalmar tar för sväng . Det kan bli det ultimata beviset på det Socialdemokratiska Sveket mot Sverige .

    Gilla

    • ivarandersson 2024-06-13 / 11:04

      Baudin är sossarnas Bagdad Bob som inte ser verkligheten.

      Gillad av 1 person

  4. ivarandersson 2024-06-13 / 09:47

    Det i huvudsak muslimska intressepartiet Nyans kollapsade i EU-valet. I stället gjorde Vänsterpartiet häpnadsväckande inbrytningar i invandrartäta valdistrikt, mycket tack vare sitt partiets ställningstagande i Gazakriget.

    Ledare GP

    Gilla

    • ivarandersson 2024-06-13 / 11:01

      Fortsättning
      Vänsterpartiet ökar i Hjällbo södra valdistrikt till 44 procent, en uppgång med hela 28 procentenheter. V blir därmed största parti i distriktet och fördubblar sitt stöd jämfört med riksdagsvalet 2022. Socialdemokraterna fick 43 procent. De övriga Hjällbodistrikten visar upp liknande siffror. Utöver Nyans misslyckande (partiet ställde inte upp i EU-valet 2019) så har MP och S också tappat stort till Vänsterpartiet.

      Gilla

  5. Hans 2024-06-13 / 08:24

    Hur ska Sverige undgå islamisering och ett islamskt Sverige om några decennier?

    En bra fråga men finns det några bra svar.

    Gillad av 5 personer

    • Thoralf A 2024-06-13 / 08:55

      Det enklaste och säkraste svaret är att förbjuda islam.

      Det näst bästa är att börja förbjuda alla företeelser inom islam, som t.ex. slöja, böneutrop, moskéer, koranen.

      Gillad av 5 personer

    • tompas11 2024-06-13 / 10:04

      Det absolut bästa är att kasta ut dem ur landet.

      Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.