TIPPING POINT

Efter att jag varit bortrest under några veckor och därmed ”fått” klara mig utan SVT och SR under dessa veckor, något som var väldigt skönt och avkopplande, så blir det dock nästan som en chock att återigen få uppleva den totalt verklighetsfrånvända propagandan som strömmar ut i etern dagligen från diverse olika program.

Lyssnade på radiokorrespondenterna när jag tog en promenad idag. Hatet mot Ryssland och Ungern flödade på grund av att de förespråkar ett ökat barnafödande vilket enligt programledarna skulle försämra jämlikheten och jämställdheten. Det bästa vore tydligen enligt dessa att inga barn föddes överhuvudtaget, då skulle jämlikheten och jämställdheten mellan könen vara fullkomlig.

Kina med deras ett-barnspolitik borde ju vara ett föredöme för dessa genusexperter.

Jag kan bara konstatera att Sverige har blivit så sjukt att jag tror landet nått en tipping point! Det finns alldeles för många tokiga människor som innehar betydelsefulla positioner, som i sin tur bara tillsätter lika tokiga människor i alla andra positioner.

En norsk politiker har förstått hur illa det är i Sverige och att landet nått tipping point.

”Hans Lysglimt Johansen, som leder det relativt nystartade partiet Alliansen-Alternativ för Norge, säger Uppvaknandet är på gång, men det går tyvärr alltför sakta. För norrmän är det obegripligt att svenskarna kan vara i sådan total förnekelse. Till och med nu när problemen är övertydliga fortsätter den svenska debatten som om allt är under kontroll, ja till och med som om Sverige och svenskarna förstår något som andra inte förstår. Som om Sverige och svenskarna har ett slags förståelse och moralisk kompass som övergår grannländernas. Det är obegripligt, men ger samtidigt en djup insikt i Sveriges unika problem.

– Men ännu har vi inte sett någon diskutera vad Norge bör göra om Sverige blir ett islamiskt kalifat. Ingen har ens föreslagit att man i så fall bör avsluta det nordiska samarbetet eller stänga gränsen mot Sverige. Som jag ser det borde vi bygga en mur mot Sverige och låta svenskarna betala för den!”

 Svenskarna är naiva och verklighetsfrånvända, de har inte lärt sig att ifrågasätta det som media och inte minst public service hela tiden indoktrinerar befolkningen med. Jag har fått nog efter bara tre dagar i Sverige.

Det värsta är ändå att det uppenbarligen finns människor i ledande befattningar inom myndigheter och företag och dessutom politiker som har ett uppsåt att förstöra och söndra den svenska nationen. Jag hatar dem!

Ett bedrövligt och skrämmande exempel är att den svenska Energimyndigheten har anslagit 5,9 miljoner kronor för att studera ”klimatförnekare”. Makten försöker på detta sätt tysta alla med avvikande uppfattningar. Energimyndigheten borde ha viktigare saker att syssla med än att kartlägga ”klimatförnekare”. Sånt här gör mig så upprörd och förbannad. Ett jäkla översitteri!

Sedan är dessa klimatalarmister så förbannat fega att de inte vågar ställa upp i en debatt med riktiga forskare.

Den störste klimatalarmisten Johan Rockström tackade Nej till inbjudan! Jäkla ynkrygg!

Läs detta blogginlägg så kanske ni förstår lite.

http://www.klimatupplysningen.se/2019/02/12/skolen-icke-hada-dogmer-och-trossatser-inte-ens-pa-stockholms-universitet/

Så här kan man tacka nej till en inbjudan om debatt. Vilka ynkryggar och besserwissar!

Screen-Shot-2019-02-09-at-10.42.05

”Inom forskarvärlden anses därmed debatten som ni beskriver i ert program vara över sedan länge, och vi tackar därför nej till att delta”

Sverige är bortom alla räddning när det gäller bland annat genus, invandring och klimatalarmister. Sverige har nått tipping point!

När inte längre sunt förnuft och fysikaliska lagar längre gäller bland dessa självutsedda experter, då kan bara resultatet bli en katastrof.

Is och snö smälter inte vid -20 grader. Det tycks däremot Vetenskapens värld med flera anse.

Det kommer att bli kostsamt för svenska skattebetalare när tokstollarna får fortsätta styra utan att folket utbrister ”Kejsaren är naken”.

 

 

 

28 reaktioner på ”TIPPING POINT

 1. Lena1 2019-02-18 / 10:39

  För mig är det viktigt att inte deppa ihop helt i det dysfunktionella Sverige vi nu lever i, inte minst propagandan i framförallt SVT och SR. Mår illa av det, ex Mellon som nu blivit en propagandamaskin för homosex. Nä jag stänger av det hela, orkar inte se dessa människor och förresten alla programledare med ”utländska” utseenden. (det är tydligen viktigt för alla som kommit till Sverige rätt nyligen att de får ”identifiera” sig med sådana som ser ut som dem?. Men för svenskar är detta inte så viktigt???)
  Vad gäller ”klimatförändringarna” så stänger jag igen öronen ordentligt numera, det är något så förfärligt att inte andra än de rent frälsta får komma till tals i denna s k debatt.

  Nåväl jag försöker göra det bästa för att må bra, det går att engagera sig i annat och minska tv-tittandet, endast titta på något som man själv söker.

  Har funderat mycket över hur jag ska rösta i EU-valet. Kanske blir det SD för att Peter Lundgren är så trovärdig. Se intervju av Dick E på Samtiden, väl värd att se, Peter gör troligen ett mycket gott jobb. Men han tror på att man kan ändra EU inifrån. Faktiskt röstade jag JA till EU -94, men då trodde jag att det endast gällde handel och förenkling med att jobba o studera inom EU. Nu har det ju tillkommit flera fördrag samt att ett diktatoriskt EU vuxit fram och visat sitt monsteransikte.

  Men inför nästa ordinarie val kan jag tänka mig att rösta AfS om SD nu kommer att strula som de gör.

  Gilla

 2. Byggmani 2019-02-18 / 09:50

  SVT nyheter idag: ”Kommunerna klarar inte längre av bostadsförsörjningen. Det byggs för fel grupper i samhället. Det som byggs kan inte vanliga människor bo i.”

  Bedömning av Länsstyrelsen i Stockholm.

  Vilka bygger Adolfsson och Persson för? Arbetare? Arbetslösa? Ensamstående?

  Gilla

 3. alvar1131 2019-02-18 / 09:29

  Nej, det är inte kört. Sluta deppa och tag del av Samtidens intervju med Peter Lundgren.

  Gilla

 4. Hacke 2019-02-18 / 09:18

  OT. Detta Hanifs Balis svar till det hycklande och förljugna pk-etablissemanget kring IS-terrorismen och de s k hemvändarna måste ges maximal spridning.
  Bättre kan det knappast beskrivas än i denna episka avklädning.

  Gilla

 5. Viveka 2019-02-18 / 08:50

  Igår blev 11 ungdomar rånade på en skolgård utanför Lund. Polisen är ytterst knapphändig vad gäller signalementet. Vem kan det vara som varit ute på rövarstråt?
  Vad gäller Tipping point så många av pk-folket är inne i en förnekelseprocess men sanningen kommer att komma fatt dom också. Jag kan inte tänka mig något annat för sanningen är ju så uppenbar om tillståndet i det här landet som är direkt sjukt. Runt om och inom Lund har vi haft många rån de senaste åren. Tillvägagångssättet ofta detsamma Man har tagit Jackor, bankkort, mobiltelefoner och kontanter. Till och med skor! Därtill har man misshandlat sina offer. Dessa har tvingats ta ut sina fickpengar och studiemedel från bankomater. Under hot. Och polisen mörkar signalementet på förövarna. Detta är grovt. Och politikerna tiger!

  https://www.sydsvenskan.se/2019-02-17/elva-ungdomar-ranade-i-sodra-sandby

  Gilla

  • Anonym 2019-02-24 / 22:50

   Men regeringen under oljekrisen skrev ju på Barcelonaavtalet som gav resultatet vi sett de senaste åren…..Nyligen skrev ju nuvarande regering på FNs migrationsavtal där det står texto att journalister ska få fasta direktiv på vad dom får skriva ….ingen kritik om invandrare! Alla invandrare som vill får komma hit och straffen ska bli låga om dom missköter sig…. Alla ska få bidrag till allt som behövs och mer därtill etc, som vi redan sett och det fortsätter. Invandrare ska i fortsättningen få lägenheter etc. Så jag anser att man sålt Sverige till islam!

   Gilla

 6. stefan a. 2019-02-18 / 07:38

  PK-galningarna kan bara intas i små portioner om man vill behålla förståndet i Europas sjukaste land, att åka utomlands borde förbjudas precis som i Sovjetunionen, man kan få smak av och känna lukten av åsikts och yttrandefrihet vilket är PK,s värsta fiende…..
  Varför kallas det förresten ”högerpopulism”, när det är kommunisten Jonas Sjöstedt som är Sveriges överlägset störste politiske populist, vänsterpopulism hör man aldrig nämnas…

  Gilla

 7. Ivar Andersson 2019-02-18 / 07:36

  Vi är på väg mot ett nytt rasbiologiskt institut fast denna gång mot klimathotsskeptiker. Ingen vill idag erkänna att det rasbiologiska institutet hade samma idéer som Hitler och kompani. Så nog finns det bruna spår i alla partier.

  Gilla

  • Björn 2019-02-18 / 20:41

   Vi får inte glömma att det faktiskt var Tyskarna som kom till oss och studerade vår rasbiologi forskning. Sverige låg ju väl framme på den punkten.

   Gilla

 8. Tony Ingman 2019-02-18 / 07:05

  Jag avstår i stort sett alla nyhetssändningar i Svenska kanaler, men brukar ibland slå tii 21 nyheterna på Söndagen i tro och förhoppning att någon vettig nyhet ska läcka ut från den kanalen , men det är bara att konstatera idiotin är fullständig, rena nonsens nyheter blir till långa reportage, medan till exempel att försöka binda Margot Wallström till att ha känt till Kina affären inte nämns utan affären bara hastas över.” SVT Makten lydiga redskap”!

  Gilla

 9. World Traveller 2019-02-18 / 04:36

  Pa mitt nuvarande jobb ar sakert 25% av svenskarna politiskt korrekta. Det skrammande ar det hat de uppvisar mot oliktankande. Jag har kollegor som tycker att Sverigedemokrater/svenskar med fel vardegrund borde ha yrkesforbud och helst jagas ut ur landet. De rabblar Aftonbladets mantran varje dag – hur dum Trump ar, hur hjarndoda Brexitanhangarna ar, att EU-motstandare borde landsforvisas, att alternativ media borde forbjudas. Sen ar det samma ursakter och bortforklaringar for varje gruppvaldtakt och mord beganget av nyadeln och samma upprepande att den varste valdtaktsmannen i Sveriges historia ar Hagamannen, att hogerextremister mordat flest manniskor i Sverige etc etc. Det gar inte att ha en enda diskussion utan att de politiskt korekta borjar skrika.
  Saa Thoralf, du har nog alldeles raett i din uppfattning om laeget i vaart land nu.

  Gillad av 3 personer

  • Thoralf A 2019-02-18 / 06:43

   Ja, det är beklämmande hur korkade vissa människor är. Samtidigt förstår man hur vissa diktaturer lyckats lura och indoktrinera sin befolkning under flera årtionden. Massiv propaganda! I Sverige har vi public service som står för propagandan.

   Gillad av 4 personer

  • alvar1131 2019-02-18 / 07:15

   Men nu är ingen tid att gråta över spilld mjölk! Det går inte att stångas med PK. Låt oss i stället köra över PK!
   Jag tror att vårens EU-val förmodligen blir viktigare för Sverige än det gångna riksdagsvalet och troligen kommer valet bli en succé för oss sverigevänner, eftersom nationalistiska rörelser i Unionen håller på att samordnas i gemensamma EU-kritiska institutioner.

   Gilla

  • Niklas R 2019-02-18 / 09:05

   Jag brukar normalt nämna, när vi kommer till ämnet massmord, att socialismen har dödat 250 000 000 människor, men den har aldrig räddat en enda själ.
   Få socialister vill gå vidare i den diskussionen.

   Gilla

 10. Bert 2019-02-17 / 23:04

  Nya bränder i Emmaboda i natt. Vem vet när det sprider sig till pampens Kalmar? Det går åt ett håll och det är utför.

  Gillad av 1 person

 11. turrim 2019-02-17 / 19:08

  Viktoria Dyring har så länge jag minns varit chef för Vetenskapens Värld och bara släppt fram sina gullklimatskrämmare. Om det nu påstås vara oberoende Public Service så borde man byta ut chefen säg varje år.

  Gillad av 2 personer

  • Niklas R 2019-02-18 / 10:03

   Jag tycker om det holländska systemet där public service sändningstid fördelas enligt valresultatet för de olika partierna. Vilket skulle innebära att sossarna får 28% av sändningstiden, moderaterna 20%, sverigedemokraterna 19%, osv.

   Gilla

 12. Bajen666 2019-02-17 / 18:37

  Håller med till 100%, jag har sagt upp bekantskapen med många vänner och bekanta på grund utav dom skäl du uppger…..klimat genus invandringen feminism bland annat.

  Blir lite ensamt i bland men fanken så skönt utan konflikter och gräl, men håller på att spara ihop till en hund ( Tysk Schäfer) så ensamheten inte blir så plågsam och tyst.

  PS: Har en kisse som är kanonhäftig men det räcker inte och inga promenader blir det…:-)

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2019-02-17 / 21:20

   Lycka till med ditt hundköp! Testa först att kissen gillar honom … prprprprprprrrr!

   Gilla

 13. Boris 2019-02-17 / 18:35

  Ord och inga visor Thoralf. Måste vara skönt att få tala klartext utan hämskor. Den frågan jag ställt mig många gånger är hur detta kunde ske. Var kom alla dessa verklighetsfrånvända udioter i från. Tyvärr är det väl så att vi normsla ansåg dem som så galna och korkade att vi lät dem hållas för att vi trodde det skulle gå över. Men si det gjorde det inte. De blev ännu gsönste när de väl fick makten

  Gilla

 14. Johan 2019-02-17 / 18:26

  Johan heter jag och arbetar som jurist.
  Nu måste brevet om din uteslutning komma fram. Har aldrig varit med om att man kan bli utesluten på sådana vaga grunder.

  Varför försöker du inte få fram brevet? Jag tror inte det hjälper att skriva på bloggen att du kräver ett brev. Det är nog telefon, facebook som gäller om brevet ska fram.

  Gillad av 2 personer

  • alvar1131 2019-02-17 / 19:31

   Det är ju inte ens en uteslutning p g a vaga grunder. Det som har framkommit visar ju att det inte fanns några egentliga grunder alls för uteslutning.

   Gillad av 3 personer

 15. Allan 2019-02-17 / 18:24

  Sverige är ett riktigt dårhus. Funderar allvarligt på att flytta utomlands, Danmark kanske?!?

  Klimathysteri, bög-propaganda, transor, menscertifiering Metoo och kulturberikning…man kaskadspyr!

  När kommer klimat-Greta till Kalmar?

  Gillad av 1 person

 16. Clas 2019-02-17 / 18:18

  Det vimlar av tokiga byfånar i det här landet som höjs till skyarna av s,k, journalister. Ta bara klimat-Pippi och Väder-Pär som andra exempel.

  Gillad av 4 personer

 17. Björn 2019-02-17 / 18:12

  ”Det kommer att bli kostsamt för…..” Det är redan kostsamt!!

  Vi har ju redan kris i flera av våra samhällssektorer. Läste igår om polisutbildningen. I den senaste intagningen till denna har det redan hoppat av ca 30 %. Med den här takten så kommer snart inte polisen ens att kunna skydda sig själva pga underbemanningar. Ingen är gladare än de kriminella som får mer och mer utrymme för sina brottsliga verksamheter. Och politikerna rabblar klimathot. Inte ens de verkar medvetna vad som händer i landet.

  Det är märkligt att folk ännu inte har vaknat upp eller är de så inne i sina mobiltelefoner att de inte märker vad som sker runt omkring dem.

  Gillad av 2 personer

 18. alvar1131 2019-02-17 / 18:09

  Jo, nog finns det anledning att känna förtvivlan och hopplöshet över att Sverige till synes har passerat The Tipping Point. Man behöver inte varit utomlands och komma hem för att konstatera det. Det räcker med att åka Stockholms T-bana mot Järva eller lokaltåg till Södertälje.

  Men nu är ingen tid att gråta över spilld mjölk! Det går inte att stångas med PK. Låt oss i stället köra över PK-folket och dess följe!

  Jag tror att vårens EU-val förmodligen blir viktigare för Sverige än det gångna riksdagsvalet. Förmodligen kommer valet bli en succé för oss Sverigevänner, eftersom Unionens nationalistiska rörelser håller på att samordnas i gemensamma EU-kritiska institutioner. De kan på så sätt få möjlighet att med kraft konkret påverka EU och leverera mer eller mindre omedelbara resultat. Det är därför viktigt att vi väljer EU-parlamentariker som har möjlighet att kunna tillhöra en stor grupp i EU-parlamentet.

  Det kommer att spekuleras ovanligt mycket inför detta EU-val. Kommer t ex Marine Le Pen och hennes Front National att söka sig till någon redan befintlig konservativ grupp? Hon är ju positiv till Putin, som emellertid är ett rött skynke för forna Öststaterna av vilka några återfinns i konservativa ECR-gruppen med t ex tjeckiska Medborgardemokraterna och polska Lag och rättvisa, men där också Dansk Folkeparti, Sannfinländarna – och där numera också
  Sverigedemokraterna ingår.

  Och var kommer italienska Femstjärnerörelsen med Italiens premiärminister Luigi Di Maio i ledningen att hamna? Han har redan besökt Polen och även Lag och rättvisa. Femstjärnerörelsen kommer hur som helst att finnas i EU-parlamentet som en våldsam kritiker till EU från morgon till kväll.

  Och kommer Frankrikes Gula västar att ställa upp i valet eller gör de större nytta på hemmaplan? Pytt med det, men de går nog av bara farten i samma riktning som vi EU-kritiker!

  Och Nigel Farage? En stark röst och en god vän till Peter Lundgren för övrigt.

  Men politiker som huvudsakligen argumenterar för utträde ur EU har sannolikt ingen möjlighet att få sin röst hörd med hjälp av någon grupp i Parlamentet och därmed är de resultatlösa.

  Soffliggare i Sverige; res er! Räddningen för Sverige ligger i framtidens EU, The Tipping Point.

  Gillad av 2 personer

 19. MartinA 2019-02-17 / 17:26

  Slängde min TV 1997. Har aldrig ångrat mig.
  Sen, under alla tider har vi männskor levt under förtryck. Den som är klog och målmedveten och handlingskraftig nog kan ändå skapa det goda livet. Se på Amish i USA till exempel? De är den snabbast växande demografin i världen och de lever goda och traditionella och tillfresställande liv. Medan USA faller sönder runt omkring dem. Politik i västvärlden tjänar idag enbart till att morallösa människor ska kunna berika sig själva, framtiden finns inte där, framtiden finns i att sluta sig samman med andra som vill fortsätta finnas till. Alla ska med tillhörde nationalstaten och sossestaten. Så kan vi inte tänka längre. Bygg en ark och låt de lata grisarna och syrsan och slösa drunkna i den flod som kommer nu.

  Gillad av 1 person

 20. Tobbe L 2019-02-17 / 17:12

  ”Kejsaren är naken”.
  Det var länge jag upptäckte det och jag håller med om allt i denna artikel.
  Sjuk, sjukare, Sverige!
  Nu gäller det bara att försöka hålla sig undan så man inte blir galen och helt förstörd mentalt.
  Lycka till PK.
  Hälsningar Tobbe L

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.