KRYSSA KRISTINA WINBERG

IMG_2775[1]

I förra veckan fick jag Sverigedemokraternas utskick med en folder och valsedlar för EU-valet. Det första jag noterade var att Kristina Winberg inte heller denna gång fick vara med på bilden som pryder framsidan. Varför Jimmie Åkesson var med på bilden har jag inte lyckats räkna ut. Ren mobbing av Kristina Winberg. 

Kryssa Kristina Winberg!

Jag undrar om partiledningen kör samma taktik mot Kristina som de körde eller fortfarande kör mot mig. Det vill säga att de tiger. Undrar om Jimmie, Richard och Mattias eller någon annan från partiets verkställande utskottet pratar med Kristina. Om någon som håller i EU-valet och partiets kampanj pratar med Kristina? Eller om alla vänder Kristina ryggen?

Partiet släppte nyligen sin valfilm som fick många positiva omdömen. Partiet har också släppt personliga filmer om Peter Lundgren, Jessica Stegerud, Charlie Weimers men även valsedelns 5:e namn Johan Nissinen har släppt en film på sociala medier. När kommer partiet släppa en film om Kristina Winberg? Varför mobbas Kristina Winberg av partitoppen?

Kristina Winberg tog på sig den tunga rollen att bli förstanamn på valsedeln till EU-valet 2014. Trots väldigt lite erfarenhet men partiledningen ville uppenbarligen ha en kvinna i topp. Valrörelsen blev tuff för Kristina och Peter men målet nåddes och SD fick två mandat i EU-parlamentet.

Peter Lundgren fick det ”lätta” utskottet med transportfrågor, vilket passade honom väl med sin bakgrund som lastbilschaufför. Inte heller så kontroversiellt att driva transportfrågor inom EU.

Kristina Winberg fick istället ta utskottet med migration och integration. Ett betydligt tuffare utskott och betydligt mer kontroversiellt som invandringskritisk företrädare. En betydligt svårare uppgift att hantera och därmed också mer eller mindre omöjligt att få några politiska framgångar.

Men jag har aldrig uppfattat att partiledningen haft någon kritik riktad mot de båda EU-parlamentarikerna för SD. Jag har uppfattat det som att de har gjort det som partiet kan begära av dem.

Varför mobbas då Kristina Winberg? Finns det något på det personliga planet som inte passar Jimmie Åkesson eller Mattias Karlsson? Har det att göra med att Kristina är kvinna?

Man behöver inte vara någon Einstein för att förstå vad som pågår inom partiet.

Jag har inte sett att Kristina Winberg medverkat vid något av partiets större event. Jag såg henne aldrig under eventet på Långholmen när Jimmie hade sitt vårtal. Jag tror inte heller att jag sett henne tillsammans med några av de andra toppkandidaterna i samband med torgmöten eller liknande event anordnade av partitoppen. Utan det har bara varit när lokalföreningar bjudit in till möten.

SD Kalmar bjöd in både Peter och Kristina. Något som inte gillades av distriktsordförande och partistyrelseledamoten Mattias B Johansson. När mötet hölls i Kalmar den 28 april valde Mattias B Johansson att stanna hemma i Oskarshamn och inte delta. Men han kanske var rädd för att få kritik från partimedlemmar i Kalmar som fortfarande är arga över att jag uteslöts från SD eller så var det en del i mobbningen av Kristina Winberg. Mattias B Johansson kanske inte ville vara på bild i tidningen tillsammans med Kristina Winberg. Vem vet?

Otacksamhet är världens lön. Kryssa Kristina!

Det var skillnad på valaffischerna 2014.

EU_valaffischer

”Mindre EU, Mer Sverige” har till årets kampanj bytts ut till ”Mindre Bryssel, Mer Sverige”.

Bryssel ut ur Sverige är ju inte längre aktuellt som valaffisch!

73 reaktioner på ”KRYSSA KRISTINA WINBERG

 1. ruben 2019-05-20 / 07:51

  Jag tror det här påverkar många SD-väljare. Jag röstar SD, för att rädda Sverige från ett pågående förfall i kriminalitet. Det känns bråttom. Hoppas på att de kan åstadkomma något i EU:s gränsskydd och viktiga åtgärder med exempelvis obligatoriska utvisningar av brottslingar från EU-länder. Röstsedlarna är redan tryckta och utgivna med Kristina Winberg på fjärde plats
  1. Vad händer om man inte kryssar hennes namn på de redan tryckta och utgivna röstsedeln?
  2. Vad händer om man kryssar henne?
  3. Kan man stryka namn på röstsedeln?
  Jag har inte läst så mycket om Kristina Winberg och är nu väldig osäker på hur jag nu ska göra. Är det en tillfällig dispyt, som blivit mer drastisk än den förtjänade? Eller är det en längre konflikt, som nu får sina rättvisa eller orättvisa konsekvenser? Inte lätt det här.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-05-20 / 08:55

   Om du kryssar Kristina så går rösten till partiet men kryssen på Kristina kommer inte räknas. Oavsett hur många mandat partiet får är Kristina Winberg borta från listan. Det innebär i praktiken att alla andra flyttas upp ett steg på listan. Nu har det sannolikt ingen betydelse då partiet kommer förlora mängder av röster på grund av detta.

   Gilla

   • ruben 2019-05-20 / 11:09

    Tack för svaret. Ja jag håller med om att SD tyvärr kan förlora mycket på det här. De borde, som du skriver i senare inlägg träffats och försökt reda ut stormen.

    Gilla

 2. Argus 2019-05-19 / 22:46

  Thoralf, du som är en hederlig och upplyst karl, kan SD återkalla en lista som de skickat in till Valmyndigheten och vars innehåll är både fastställt, publicerat och tryckt på valsedlar? Om svaret är nej är jag beredd att kryssa Kristina på SD:s valsedel. Om de kan det så blir det Sara Skyttedal med alla hennes EU-skepsis osökt hennes federalistiska tankar. AfS och MS tror jag inte klarar spärren.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-05-19 / 23:22

   Ja, de kan stryka en kandidat. Tänk om! Rösta AfS, det här kan vara den kick som AfS behöver för att ta ett mandat.

   Gilla

 3. Ulf Sawert 2019-05-18 / 03:35

  Jag ska kryssa Winberg! Man kan bara inte fatta det…här har man trott att Jimmie är en gentleman och så behandlar han trogna kämpar på detta vis, mobbar ut Kristina. Så otroligt fult gjort. Högmod går före fall, det är ett ordspråk som ledningen i SD bör ta till sig.

  Gilla

 4. stefan a. 2019-05-15 / 19:35

  Den här Post, fi, har tydligen fått låna Greiders rum i TV-huset, har inte hörts något från henne på fem år nu är hon med varje dag i SVT…..

  Gillad av 2 personer

 5. Sven 2019-05-15 / 19:34

  Jag såg Peter Lundgrens EU film, vilket dravel. Hur kunde jag rösta på honom i förra valet? Det han hade åstadkommit var en lag där lastbilschaufförer ska lära sig att köra på snö. Enligt filmen så tycker han om att köra lastbil, snälla låt honom få göra det i fortsättningen.

  Stegrud dessto bättre. Förmodligen en av de bättre på SD listan.

  Gilla

 6. anna.larsson67@scryptmail.com 2019-05-15 / 18:29

  Martin K , Mattias B Johansson och det finska paret var personerna som satte kniven i ryggen på Thoralf. Anledningen varför vet jag inte. Troligtvis maktgalna och såg Thoralf som ett hot.

  Gillad av 1 person

 7. elfyma+ 2019-05-15 / 16:40

  För mig står nu valet mellan AfS eller Kristina Winberg alt SD:s 21:a namn Martin Kirchberg.
  Vad har Thoralf för uppfattning om honom ?
  Han tycks ha en vettig syn om energipolitiken, men hur ser han på invandringen ?

  Gilla

  • Thoralf A 2019-05-15 / 18:02

   Martin var med i trojkan som låg bakom att utesluta mig.

   Gilla

   • elfyma+ 2019-05-16 / 04:00

    Det var inte bra. Då får jag stryka honom också.

    Gilla

  • Sven 2019-05-15 / 19:27

   Vill man verka för:

   – JA till EU, då röstar man ett av dagens Riksdagspartier eller Fi.
   – NEJ till EU, då röstar man AfS.

   Jag tog AfS sedeln.

   Gilla

 8. Spiro 2019-05-15 / 16:38

  Vänsterorganisationen Teskedsorden har tagit fram Sveriges första ”app mot rasism”. Spelet, som finansieras med skattemiljoner, läxar pedagogiskt upp skolelever som reagerar mot invandringen och mångkulturen.

  http://www.friatider.se/skattefinansierat-mobilspel-ska-stoppa-invandringskritik-bland-elever

  Våra skattekronor ja, sjuklövern har ingen skam i kroppen, de jagar pensionärer som uttrycker sin mening, de kastar skit på den vite mannen som drar största delen av lasset de indoktrinerar våra barn, de höjer bensin priset ti och beskattar oss f.ö.högst i världen.
  Och vad får vi för det? Den högst invandringen per capita i Europa. Och vilka följder det får måste man vara både blind och döv för att inte se.
  En minimaj pension vid 75 väntar. Sharialagar efter 2040?

  Gillad av 2 personer

 9. MartinA 2019-05-15 / 15:14

  Rösta AFS istället, SD är inte ett dugg bättre än övriga riksdagspartier.

  Gilla

 10. Befria Sverige 2019-05-15 / 15:09

  Tror knappast det har att göra med att hon är kvinna med tanke på att SD mer än gärna lyfter fram kvinnor.

  Handlar nog mer om att hon kanske inte är beredd på att svänga lika mycket som övriga? Jag vet inte så mycket om henne men har hört från tex Jeff Ahl att hon var genuin och dom kom väldigt bra överens när han var med i SD och du verkar säga samma sak om henne Thoralf.

  Gillad av 2 personer

  • Argus 2019-05-19 / 22:38

   Peter Westerholm är en rekorderlig karl. Han måste brås på fädernet och inte på mödernet då hans mor är folkpartist.

   Gilla

 11. Bajen666 2019-05-15 / 11:11

  OT:
  Kommer ni ihåg hur SD behandlades av olika företag och myndigheter när det gäller reklam och tv-tid…nu börjar det om med det EU-kritiska partiet AfS.

  Göteborgs spårvagnar (Västtrafik) vägrar partiet annonsplats trots tidigare löften, troligen ansatta av PK-pöbeln.

  Gillad av 1 person

 12. W 2019-05-15 / 10:51

  O.T.
  Läst på Nya Tider.
  Pensionssystemet debatteras med jämna mellanrum, och det finns verkligen anledning till att göra det.

  Det svenska pensionssystemet liknar i många avseenden ett kedjebrevsprojekt i mångmiljardklassen. Dagens arbetsföra befolkning, eller rättare sagt de av denna grupp som faktiskt arbetar och som genererar arbetsgivaravgifter, betalar till dagens pensionärer

  En del tror att AP-fonderna är fonder som skall garantera hela pensionssystemet. Det stämmer inte.

  AP-fonderna ökade i år i värde med cirka 90 miljarder. Samtidigt ökade dock den framtida pensionsskulden, till dem som arbetat in pensionsrätter, med hela 366 miljarder kronor!

  Detta betyder i klartext att fondsystemet inte förmår att täcka upp för de skulder som byggs upp i pensionssystemet. Trots ökning med cirka 90 miljarder per år, skapas ett växande underskott i systemet.

  De inarbetade avgifterna räcker inte och fonderingarna täcker bara upp med en mindre del av inarbetade pensionsrätter.

  Resultatet av denna ekvation är att det inte kommer att finnas pengar till framtida pensionsutbetalningar – om man inte sänker pensionsnivåerna ytterligare eller höjer pensionsåldern.

  Jaghar gett mina barn rådet att se om sitt hus. Om de inte vill fortsätta att arbeta till Döddagar

  Gilla

 13. Thomas 2019-05-15 / 10:18

  Jag trodde i min enfald att Sara Skyttedal var nån att lyssna på, men efter ha sett och hört henne i svt:s eu debatt har jag tänkt om.
  Hon framstår mer och mer som en opportunist. Bedrövligt hur svårt en del har att tala klarspråk. Av rädsla att bli förkastas av det korrupta globalistiska etablissemanget eller vad?

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-05-15 / 10:47

   Jag blev också besviken på Sara Skyttedal. Hon hade till och med problem med Post i debatten.

   Gillad av 2 personer

  • Argus 2019-05-19 / 22:41

   Fast, efter SD:s genomklappning med först Thoralf och sedan Kristina Winberg så verkar det spåret stängt. Alternativ för Sverige och Medborgerlig samling kommer inte att komma över ”gutten”.

   Gilla

 14. Spiro 2019-05-15 / 09:46

  Annica Strandhäll ljuger som en häst travar.
  Anklagelser riktas nu mot Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) för att inför riksdagens konstitutionsutskott (KU) ha ljugit och lämnat vilseledande uppgifter under förhören rörande beslutet att ge Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler sparken. Anklagelserna framförs i ett brev från två tidigare topptjänstemän på myndigheten som är ställt till samtliga ledamöter i KU samt till Socialdepartementet som Strandhäll ansvarar för.
  På tisdagen kom uppgifter om ytterligare ett brev till KU med liknande anklagelser.

  Lögner och falskspel sossarnas bästa gren.

  Gillad av 3 personer

 15. Ludvig 2019-05-15 / 09:37

  Barn behöver ha en mamma och en pappa, två pappor är sjukt. Stackars barn.

  Gilla

 16. Monica Eliasson 2019-05-15 / 08:34

  Jag reagerade på exakt samma sätt när SD:s valsedlar kom med posten. Partiet hade valt att Kristina Winberg inte skulle visas på bild. Trots att hon på ett förtjänstfullt sätt jobbat hårt för partiet i Bryssel. Denna behandling av en duktig partiarbetare från SD-toppens sida kan bara tolkas på ett sätt: ren utfrysning eller mobbning. Jag bestämde mig redan tidigt för att kryssa Winberg, när jag såg hur partiet behandlar henne. En protest mot parti-toppen i all stillsamhet.

  Gillad av 3 personer

  • Cosmik Debris 2019-05-15 / 12:03

   Jag kan omöjligt trycka ”gilla”. Känner bara stor sorg och uppgivenhet.

   Gilla

 17. ltsundelin1950 2019-05-15 / 07:57

  Jag står i valet och kvalet….. Winberg eller AFS? Vilken örfil svider mest i detta valet?

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2019-05-15 / 09:22

   Det är faktiskt svårt att svara men om Kristina skulle bli personkryssad till EU-parlamentet på bekostnad av någon av partiets tre utvalda toppkandidater skulle det sannolikt svida rejält i partitoppen!

   Gilla

   • Messkalle 2019-05-15 / 10:34

    Nu var det gjort. Det blev ett kryss för den fjärde, en hjältinna.. Att det inte blev Alternativet beror på att jag tvivlar de kommer in i EU som den Swexitare jag är. Rösta rätt allt att vinna med en kvinna!

    Gillad av 2 personer

  • larslindblog 2019-05-16 / 11:42

   Winberg !!! Varje röst på KW är en smäll på fingrarna för SD;sPK-ledning

   Gilla

 18. Tony 2019-05-15 / 07:33

  60 års Judisk Kvinna svårt knivhuggen på Gata i Sverige blir till en världsnyhet
  utom i Sverige där hon bara nämns som 60 års kvinna, inget om Judinna?

  SVT och övrig Media levererar, falska och friserade nyheter?
  Och var man ska söka efter förövaren nämns heller inte, det får man ana själv?
  Och det tror jag dom flesta gör. .
  SSU s hetsande mot Judar lockar fram virrpannor!

  Gillad av 4 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-05-15 / 09:20

   Det finns två saker som du nämner som gör att vi kan utesluta att den misstänkte är en högerextremist, för det första, att slaskmedia håller en låg profil, hade den misstänkte varit någon på högerkanten hade förmodligen pajasen Rövfen varit på plats tillsammans med TV och alla rikstidningar, för det andra, att offret omnämns som kvinna inte Judinna.

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

 19. Gunnar Karlsson 2019-05-15 / 06:25

  Off Topic.

  Jag blir både matt och rädd när jag lyssnar på dessa stolpskott till Riksdagsmän, allt de häver ur sig är bara känslobaserade önsketänkanden, floskler och gegga, utan någon som helst verklighetsförankring och logik.

  //Gunnar

  Gillad av 3 personer

 20. Rolle 2019-05-15 / 06:16

  Har samma inställning som du om foldern.
  Har varit och röstat och självklart satt ett kryss för Kristina.
  Sedan har det dykt upp ett troll som kallar sig SAMARIT.
  Tydligen har den varelsen många hjärnspöken.

  Gillad av 2 personer

 21. Sven Dacke 2019-05-15 / 05:42

  Är det någon som pratat med Kristina Winberg om hennes syn på situation

  Gilla

  • Thoralf A 2019-05-15 / 05:48

   Det behövs inte. Räcker med att hon bedriver personvalskampanj genom Samhällsnytt. Inte genom SD.

   Gillad av 2 personer

   • Sven Dacke 2019-05-15 / 07:06

    Lite märkligt svar. Tycker fortfarande att hennes ord vore intressant antingen hon kampanjar i SD media, Norrskensflamman, eller DN

    Gilla

   • Thoralf A 2019-05-15 / 07:39

    Jag tror knappast Kristina Winberg kommer gå ut och kritisera sin egen partiledningen för att hon mobbas under valrörelsen.

    Gillad av 1 person

   • W 2019-05-15 / 07:39

    Jag litar på dig.
    Men det hade ändå varit intressant om du ville utveckla vilka kvalitéer Winberg har som gör att vi ska kryssa för henne.

    Gilla

   • Thoralf A 2019-05-15 / 07:44

    Min uppfattning är att Kristina är en genuin Sverigedemokrat som gick med i partiet innan valet 2010 om jag kommer ihåg rätt. Jag tror att hon står fast vid sina värderingar och inte hoppat på det nya strömningarna inom partiet. Jag har i varje fall inte sett något som tyder på det.

    Att kryssa nummer ett på listan, Peter ”nalle” Lundgren är helt meningslöst, då han kommer in för en ny period då SD kommer få i varje fall 3 mandat. Med andra ord ett bortkastat kryss. Men jag bedömer det som att Kristina i varje fall har goda möjligheter att kryssa sig förbi fd. kristdemokraten Charlie Weimer.

    Gillad av 2 personer

   • Sven 2019-05-15 / 19:30

    Jag tror det inte är läge för en utesluten SDare att intervjua Winberg idag. Kanske efter valet, beroende på hur det gått. Men jag håller med att det skulle vara intressant.

    Gilla

 22. Björn ST Wiklund 2019-05-15 / 03:59

  Håller med till stor del även om jag inte ser reasoning behind. Varför inte fortsätta att ha kandidater som har en gedigen kompetens i arbetslivet och inte sätta de främst politiskt skolade på valbar plats osv… för NL, KW och JS har väl alla 20 år plus i arbetslivet…..??

  Gilla

 23. Kalmarit 2019-05-15 / 02:26

  Thoralf, du var en del av oss här i Kalmar men ditt sätt passar inte i dagens Sverige. Partiet har bytt riktning och du kunde inte representera oss längre. Jag ser dig som en gammal skitstövel, varken mer eller mindre.

  Såg att du gått in på nazisternas territorium, du måste vara bakom flötet som inte förstår att ni slår huvudet i väggen då juden kontrollerar hela väst. Det är alltså extremt dumt och farligt att tillhöra ett parti som exponerar deras byk. De har full kontroll och de har makt och pengar.

  Gör oss alla i Kalmar en tjänst, släpp SD för alltid! Skriv aldrig om oss och stryk den delen av ditt liv.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-05-15 / 05:53

   En minst sagt märklig kommentar. Har SD i Kalmar blivit antisemiter som skyller på juden? Var det därför jag inte passade in?
   Det här är en knäpp fejkkommentar. Är det Mike Waxman som är i farten igen?

   Gillad av 9 personer

   • Gunnar Karlsson 2019-05-15 / 06:03

    Förmodligen är Kalmarit ett vänsterblivet troll som försöker provocera dig.

    //Gunnar

    Gillad av 4 personer

  • Bajen666 2019-05-15 / 06:39

   Bra trollat du vänsterblivna, att kalla en av Sveriges bästa politiker/Journalist/fotograf samt bloggare för ”gammal” skitstövel säger mer om dig än våran Thoralf.

   En ursäkt lär väl inte komma så jag skäms på dina vägnar att du troligen är Svensk och är landsman till mig.

   Och du Thoralf bra att du inte bara raderar såna här enfaldiga inlägg utan låter oss se vad du måste stå ut med var och varannan dag ifrån begåvningshandikappade individer.

   Gillad av 4 personer

   • Thoralf A 2019-05-15 / 07:37

    Vissa kommentarer är för grova för att publiceras. Det är hat, ett vänsterhat mot mig i de flesta fall men det har även kommit grova kommentarer från Sverigedemokrater. I varje fall påstår de sig vara SD.

    Gilla

  • larslindblog 2019-05-16 / 11:51

   Märklig kommentar. Hoppas att Thoralf kan återvända till Riksdagen när SD så småningom får nya personer i toppen.

   Gilla

 24. Onkel Björn 2019-05-14 / 23:08

  Ibland önskade man att man kunde ha 2 röster. Då skulle den ena gå till Kristina. Så nu har man ju att välja på henne och AFS. Måste nog säga tyvärr Kristina.

  Ett annat parti som jag har fått upp ögonen för är Landsbygdspartiet oberoende. Anledningen till detta är att nyvald ordförande för detta parti är Stefan Torsell, vilken jag fick upp ögonen för i samband med att hans bok om Estonia kom ut. Har sen följt hans uttalanden, vilka jag tycker är både vettiga och verklighetsanpassade.
  Även landsbygdspartiet oberoende har som mål ett Swexit

  Varför kan man inte ha 3 röster!

  Gilla

 25. Muhammed 2019-05-14 / 22:34

  Tomas Tobé kom ut idag som bög i talarstolen idag och berättade att han och maken skaffat tvillingar med surrogatmorsa i USA.

  Det var oväntat.

  Gilla

  • Thomas 2019-05-14 / 23:08

   Det är åtminstone lite kul se en drängfull Jean-kladd Druncker stappla runt.
   Boris Jeltsin hade vart avundsjuk.
   Hoppas det är ett tecken på att EU imploderar.

   Gillad av 1 person

   • lennart 2019-05-15 / 16:09

    Otroligt! Här får man mycket för pengarna.

    Gilla

  • Cosmik Debris 2019-05-15 / 01:02

   Ja, det är ju det enda sättet för två män att skaffa barn. Att blanda in en kvinna och sedan skita i att barnen inte kommer att ha någon mamma.

   Stackars ungar som kommer att få växa upp med sexorgier, Mellon och bögparader.

   Men så fungerar egoistiska bögar.

   Gilla

  • Tony Ingman 2019-05-15 / 06:05

   Enligt mig skulle det vara förbjudet att två människor av manligt kön skaffar
   barn , det som naturen inte kan åstadkomma, ska inte kunna kringgås bara
   för att man av egoism vill ha barn. VEM FRÅGAR EFTER BARNETS ÅSIKT, hur blir
   barnets reaktion när dom upptäcker att dom har två Pappor men ingen mamma.

   Givetvis rår ingen för hur eller varför man känner mer för sitt eget kön,men en som föds
   med ett handikapp råder heller inte över sin situation,, men drar inte in någon
   annan i sin situation!

   Gillad av 1 person

  • Anonym 2019-05-15 / 07:56

   Det var redan känt genom kommentarer på alternativmedia, dock inte denna blogg.

   Gilla

  • Thor 2019-05-15 / 07:56

   Det var redan känt sedan någon månad genom kommentarer på alternativmedia, dock inte denna blogg.

   Gilla

  • larslindblog 2019-05-16 / 11:53

   Surrogatmorsa ?? Är det lagligt att då föra barnen till Sverige ?

   Gilla

 26. Cosmik Debris 2019-05-14 / 22:32

  Gårdagens Studio Ett.

  Charlie Weimers var på något torgmöte och kom i en diskussion med en man i 60-årsåldern. Mannen sa att alla problem som Sverige har beror på invandringen. Vad tror ni Charlie Weimers svarade? Svaret mannen fick från Weimers kunde lika gärna ha kommit från en center- eller miljöpartist. Fegare parti, än SD – får man leta efter.

  Vad håller SD på med för jävla trams i tunnelbanan förresten? Det är direkt löjligt när det finns mängder av akuta problem att kommunicera till väljarna. Sprängningar, äldrerån, skottlossningar, bidragsbrott, moskébyggen, skolkaos, våldtäkter, böneutrop, bilmålvakter osv. Att sossar är kryptonazister vet ju redan alla. Vad som hände, eller inte hände på 30-talet, löser inte dagens enorma problem med islam och muslimer.

  På valdagen röstar jag på AfS. Då slipper jag ångra mig i fem långa år.

  Gillad av 5 personer

  • C Andersson 2019-05-15 / 04:26

   Politiken i Sverige av i dag går ut på att tala om hur odugliga och vedervärdiga andra är.Inte bara i andra partier. Det räcker inte heller att orera om hur duktig man själv är. Man måste visa vad man duger till. Och inte bara i ord utan framför allt i handling.

   I alla åtta riksdagspartierna pratar man mycket om demokrati men ingen verkar förstå vad demokrati innebär.

   Nolltoleransen är ett jäkla påhitt. Det är inget som vågar säga vad de tycker.

   Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s