EN 600 m2 STOR MOSKÉ I NYBRO

 

Moske layout

Nybro får en 600 m2 stor moské. Det är i praktiken vad Nybro kommun tagit beslut om, även om det i alla handlingar kallas för samlingslokal eller klubblokal. Nybro kommun har sålt ett markområde på ca 2792 m2 till Islamiska kulturföreningen i Nybro. Nybro kommun har också godkänt ett bygglov på fastigheten som är ca 600 m2 stort.

Enligt en tidningsartikel i Barometern från november 2018 så har den islamiska kulturföreningen besökt kommunstyrelsen i Nybro och övertygad dem om att det inte är en moské utan en klubblokal.

”Föreningen har nu träffat kommunstyrelsen och informerat om att det inte handlar om ett moskébygge utan om en lokal där föreningen kan arbeta med ungdomar samt jobba mot drogproblematik.”

Nybro kommun säljer dessa 2792 m2 för 83 000 kronor vilket innebär ett markpris på ca 30 kr/m2. Marken ligger relativt centralt i Nybro och markpriset på 30 kronor/m2 måste ses som väldigt lågt.

Beslut om att sälja marken togs den 17 december 2018 under vissa förutsättningar som att ett bygglov ges inom ett år. Beslutet om att sälja marken var enhälligt i kommunstyrelsen vilket innebär att Sverigedemokraterna också sa ja till försäljningen. Mycket märkligt!

Bygglov har beviljats under juni månad.

När man synar bygglovet och planlösningen för detta bygge så framstår det med all tydlighet att det handlar om en moské, även om den inte har den traditionella utformningen. Vi får väl se hur länge det dröjer innan en ansökan om att även bygga en minaret inkommer till Nybro kommun. I sin ansökan skriver Islamiska Kulturföreningen att man har 2 500 medlemmar. I Kalmar säger Islamiska Kulturföreningen att man är 5 000 personer.

Moske Planlösning

Enligt planlösningen blir det en bönelokal på drygt 300 m2 men även tre klassrum i storleksordningen där varje rum är ca 40-50 m2. Här kommer barn nu undervisas i koranen för att barnen inte skall integrera sig i det svenska samhället.

Nybro får sin egen koranskola!

Målet för den Islamiska kulturföreningen är att sprida islam och se till att segregationen upprätthålls. Den egna religionen och kulturen är viktigare än allt annat.

Den sanningen har uppenbarligen inte gått upp för politikerna i Nybro!

Nybro har haft en ganska bedrövlig utveckling under de senaste åren, inte minst ekonomiskt tack vare den stora invandringen till kommunen. Jag har under sommaren träffat personer som valt att flytta ifrån Nybro och istället bosätta sig i Kalmar. Enbart på grund av den otrygghet de upplever i Nybro och då syftar de på det stora antalet invandrare och den brottslighet som man kan läsa om i media. Men även det som inte media väljer att skriva om.

Jag är minst sagt väldigt förvånad över att det inte funnits några protester mot moskébygget eller insändare i media. Det har varit mer eller mindre helt tyst.

Finns det ingen i Nybro som vill stoppa moskébygget. Har alla redan gett upp?

Jag ställde en fråga till kommunstyrelsen ordförande och vice ordförande om den upplevde det som en klubblokal/samlingslokal eller som en moské efter att bygglovsansökan kommit in och beviljats. Jag fick följande svar.

Moske mejl KSO Davidsson

Moske mejl vice KSO Svanström

Som avslutning en video som förklarar islamiseringen i Sverige.

Annons

90 reaktioner på ”EN 600 m2 STOR MOSKÉ I NYBRO

 1. martiusus 2019-08-28 / 18:23

  Idioterna på SVT snackar om svenska värderingar, som man kunde förvänta sig så utmynnade det hela i högst svävade omdömen om vad som var svenska värderingar.

  Jag ska tala om vad som är svenska värderingar: En svensk kastar inte ner sin dotter från balkongen på sjunde våningen för att hon vill gifta sig med svenske Erik istället för sin kusin Mohammed i Bagdad.

  En svensk skjuter inte ihjäl en kille för att han tycker att skytten ska gå hem och knulla sin mamma.
  En svensk tror inte att man vinner en diskussion genom att ha en aggressiv och hotfull attityd.

  En svensk stänger inte in sin hustru i hemmet och hindrar henne från att studera och komma ut i yrkeslivet, en svensk betraktar inte sin hustru som en ägodel som man kan göra vad man vill med.

  Gillad av 1 person

 2. Cosmik Debris 2019-08-28 / 18:05

  Muslimer och negrer ställer till med kaos och blodbad snart sett varenda dag.Polisen kan inte hantera den importerade brottsligheten från muslimska och afrikanska länder. Vad vill då klantskallen Mikael Damberg göra?

  Jo, fåntratten vill förbjuda oregistrerade kontantkort?

  Gillad av 2 personer

  • martiusus 2019-08-28 / 19:26

   Har Damberg hört talas om krypterade telefoner?

   Gilla

  • Anonym 2019-09-24 / 19:33

   Att SD S a ja till moskébygge i Nybro var inte bra. Nu finns det bara ett parti kvar att bli medlem i.

   Gilla

 3. Ludvig 2019-08-28 / 18:01

  Det verkar ha gått i tystnadens tecken att sälja marken till muslimföreningen.

  Gillad av 1 person

  • Anonym 2019-09-03 / 08:11

   Jag blev helt chockad när jag fick höra om moskebygget här i lilla Nybro..Informationen Ang detta tilltag av komunen..Har det smygits med så till Ida pass .Att folk på byn trött att allt bara varit hittepå .fakenews.Jag trodde naivt att vi bor i ett demokratiskt land.Men efter detta o många andra konstigheter som bestämts på toppnivåer över våra hårt arbetande Svenskar.Kan jag bara dra paraleller med smygfachism..Våra folkvalda ger bort vårt land utan förvarningar o chansen till folkomröstningar i de viktigaste frågorna.Våra fängelser består till över 75 procent av invandrare o se med invandrarbakgrund .O deras brott består mestadels för grovt kvinnoförtryck.våldsbrott som våldtäckter på våra Svenska döttrar i narkotikabrott.Fattar inte våra folkvalda vad det är de ställer till med i sin rädsla att bli kallade rasister??Det de inte att det är omvänd rasism som råder??Jag går inte ut på kvällarna längre.för det är så många ggr det uppstått för mig hotfulla situationer.Man får höra när man passerar invandrarungdomar.Va glor du på gubb…Ta livet av dig svennepotatis annars gör vi det vi vet var du bor osv..Detta har blivit vardagsmat.Deras äldre visas det respekt för.Men våra Svenska äldre som byggde detta så fina folkhem som tagits ifrån oss.Spottas det på i de utsätts allt oftare för våld i rån ..Ända in i deras hem till inre Tycker att det är god tid att urskillningslöst skicka ut varenda nytillkommen o Ta tillbaka det trygga Sverige vi alla växte upp i

   Gilla

 4. Thomas 2019-08-28 / 17:58

  Om Sverige varit en person så skulle Sverige blivit tvångsintagen på psyket och hållits fastspänd.
  Så sjukt allvarligt är läget. Sverige försöker med alla medel begå självmord.
  Och ministrar som bara har sågspån i hjärnan, totalt sjuka i huvet.
  Mordorgien fortsätter i en stad nära dig.

  Även Kvinnor dödas som flugor numera. Sprängningar var och varannan dag/natt. Våldtäkter.Upplopp. Bilbränder. Överfall. No-go-zoner överallt numera där en svensk skulle riskera livet om man gick in där.
  Islamiseringen fortsätter med oförminskad styrka. Kalifatet är nära.
  Det pågår ett krig i Sverige. Mord var och varannan dag,det skjuts som aldrig förr.
  Poliser som står handfallna mot buset och manar befolkningen i allmänhet, och tjejer i synnerhet att iakta försiktighet med hur de klär sig.

  Hade Sverige haft ledare med pondus och kraft så hade dessa ledare gått ut och agerat och tagit ansvar., istället har vi lallande byfånar som Stefan&Krister🙄..menar Morgan.

  Stefan&Morgan lägger pannan i djupa veck och funderar..vad är viktigast nu?
  Vad ska vi göra för att lugna folket?
  Jo. Stefan och Morgan åker landet runt och klipper regnbågsband när könsneutrala toaletter invigs, och vill förbjuda plastsugrör. Only in Sweden.
  Men på Twitter där vågar Morgan ryta till. Mördare ska jagas till världens ände.
  Men Morgan kan ju inte ens få ut obehöriga ur landet så hur ska han kunna jaga mördare till världens ände?
  Buset skakar av skräck för nästa tweets från den lille skånediktatorn.

  Gillad av 2 personer

  • C Andersson 2019-08-28 / 18:34

   Världens ända ligger i skitlandet och heter Malmö!

   Gilla

  • martiusus 2019-08-28 / 19:32

   Morgan: Nu är jag förb… argad!

   Gilla

   • Knutars 2019-08-29 / 09:18

    Om du visste hur träffande du lyckades formulera dig där… Svenne i ett nötskal.

    Gilla

   • Knutars 2019-08-29 / 09:21

    Tidernas bästa sammanfattning på svennes mentalitet.

    Gilla

 5. Cosmik Debris 2019-08-28 / 17:35

  Katerina Janouch:

  ”Att Sveriges regerande politiker tappat kontrollen över samhället blir allt mer uppenbart för varje dag som går. Det är en regim som skadat sitt eget land på ett sätt som saknar motstycke i historien. Landsförräderi är ett ord som inte är starkt nog att beskriva misslyckandet.”

  Gillad av 2 personer

 6. Cosmik Debris 2019-08-28 / 15:24

  Expressen: ”Stor polisinsats – prickskyttar på tak”

  Löfven MÅSTE avsättas. Hur spelar ingen som helst roll.Han är en landsförrädare!! Den DÅREN måste gå samma öde till mötes som Nicolae Ceaușescu.

  Nicolae Ceausescu LAST SPEECH

  Gillad av 1 person

 7. Cosmik Debris 2019-08-28 / 14:28

  En kompis från Norge skriver efter att han har tittat på Uppdrag Gransknings mardrömsreportage om folkutbytet i Filipstad:

  ”Jag sitter och tittar på den filmen du skickade, och ser bilder från 2015 då det vällde in flyktingar. Inte en enda jävel med dåliga, billiga kläder. Detta är bara ekonomiska flyktingar som hade pengar innan dom kom och som vill ha ännu mer. Ingen av dessa borde ha släppts in i landet.”

  Min kommentar till honom?

  Nu ska skiten skickas hem. Det är den ENDA lösningen.

  Gillad av 1 person

 8. Cosmik Debris 2019-08-28 / 13:46

  Expressen: ”Äldre kvinna rånad – av tre unga män”

  Jag kan rekommendera alla negrer, afghaner och muslimer som är ”rånsugna” att ge sig av till Ulrikagatan på Östermalm. Där bor Anne Ramberg och hon är beredd att göra avkall på sin säkerhet och välfärd. Dessutom är kärringen sannolikt en vandrande juvelerarbutik.

  Gillad av 2 personer

 9. Cosmik Debris 2019-08-28 / 13:08

  Liket i Malmö har inte hunnit kallna förrän muslimer och negrer börjar skjuta kvinnor på öppen gata igen.

  Då tar vi allt från början igen!

  Expressen: ”Här flyr misstänkta gärningsmännen”

  Det börjar bli riktigt roligt det här. 😊👍

  Gillad av 2 personer

 10. Evert 2019-08-28 / 12:43

  Uppdrag granskning ikväll om förfallet i Sverige och konkursmässiga kommuner.

  Gillad av 1 person

  • turrim 2019-08-28 / 17:50

   Jag tror inte att Greta tar upp detta i sitt ankomsttal till USA.

   Gillad av 1 person

 11. Anders 2019-08-28 / 11:56

  Tycker byggnaden påminner starkt om ett grisstall

  Gillad av 2 personer

  • martiusus 2019-08-28 / 18:13

   Mycket passande… say no more…

   Gilla

 12. Enzo 2019-08-28 / 10:55

  Kriget verka komma snart då ni svenskar är så korkade att släppa in araber o afrikaner ge dom allt o ni bara se på när dom försöker ta över sooorryy skrev fel

  dom har redan tagit över snart helt o ni har ej nån polis som bjuder på saft o bulle till kriminella m.m o sedan ingen militär hahahaha så går det när man är korkad sjukt

  O kyrkor rivs medans djävulens hus byggs hemskt lycka till

  Gillad av 3 personer

  • Evert 2019-08-28 / 12:40

   Nybro är kört och Kalmar är snart där.

   Gilla

 13. Sven 2019-08-28 / 10:14

  Från Samnytt ”Nu rapporteras att trenden där inrikes födda flyttar ut från Göteborg medan utrikesfödda flyttar in stärks allt mer. Samtidigt rapporteras liknande beteende från Filipstad. ”Vi håller på och byter befolkning”, säger integrationsansvarig för Filipstad.”

  Vad jag förstår från Thoralfs diagram att så också sker i Kalmar. Jag antar att man i Filipstad flyttar ut från kommunen till orter runt om som t ex Kristinehamn, Karlstad och mindre orter. Samma sker Göteborg. Det skulle vara intressant att förstå vad som händer.

  En annan aspekt är tiden. Man säger att om x år så är hälften av innevånarna utrikesfödda. Undrar om man räknar linjärt. Jag tror att det kommer att gå snabbare på slutet. Det är som en damm brister, lite vatten från början sedan en kaskad i slutfasen.

  Gillad av 1 person

  • bengarne 2019-08-28 / 12:00

   Svennen röstar med fötterna och drar. Att konfrontera problemen är för jobbigt och man är rädd att bli rasistanklagad av vänstermedia.

   Gilla

  • Cosmik Debris 2019-08-28 / 13:39

   👍👍😊👍👍😊

   Gilla

 14. Frode 2019-08-28 / 07:50

  Thoralf , när byggs det moské i Filipstad?

  Inrikesfödda lämnar Filipstad

  Kommunanställda i Filipstad larmar om
  en desperat situation. Det rapporterar
  SVT:s Uppdrag granskning (UG).

  UG har gått igenom statistik som visar
  att inrikesfödda i arbetsför ålder
  lämnar kommunen, samtidigt som arbets-
  lösheten är hög bland utrikesfödda.

  Kommunen riskerar nu att gå back med
  30 miljoner eftersom de arbetslösa har
  svårt att få jobb. I en ekonomirapport
  skriver kommunchef Claes Hultgren att
  det i Filipstad bor cirka 750 vuxna
  från bland annat Syrien, Somalia och
  Eritrea, en grupp där arbetslösheten
  är hög och bidragsberoendet är stort.

  Gillad av 2 personer

  • Anders L. 2019-08-28 / 08:16

   Filipstad är inte unikt. Där bor 19 % utrikes födda, precis som i Sverige ( SCB ).

   Gillad av 2 personer

 15. HasseD 2019-08-28 / 00:50

  VD från volvo personvagnar slår larm, kan bli tvungna att flytta huvudkontoret utomlands!!
  Förr ett svenskt företag där bilarna byggdes av Svenskar lite Finnar lite Italienare och senare Juggar!

  Nu ett Kinesiskt företag där bilarna byggs av lite Svenskar och Araber Somalier och mellanösternfolk. Har hört genom bekanta rätt säkra källfakta att polisen gör knarkrassior i fabriken då och då.

  https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/07/12/volvos-vd-slar-larm-om-sveriges-hoga-brottsfrekvens-sager-att-bolaget-kan-tvingas-flytta-sitt-huvudkontor-utomlands/

  Gillad av 4 personer

 16. Cosmik Debris 2019-08-28 / 00:35

  Jag rekommenderar Lamottes korta klipp från det muslimska slumområdet Brandkärr. Det är dessutom textat så upplevelsen blir mer intensiv och obetalbart humoristisk.

  Lamotte: ”- Nu kallar de mig för horunge här borta. Vad sa ni för något?”

  Det är fanimej humor 😊👍

  Gillad av 1 person

  • L8 2019-08-28 / 09:05

   Är det begåvningsreserven som skulle rädda våra pensioner? Varför vågar dessa fega ynkedomar inte göra något om de inte är mångdubbelt fler än svenskarna?

   Gillad av 1 person

 17. W&D 2019-08-27 / 21:53

  @ Gunnar Gunnar Gunnar

  HAAKON gör en KAALKON

  Varför vill HAAKON (Håkan) överhuvudtaget skaka hand med pedofildyrkare?
  Och hur reagerar han på förnedringen?
  Ger han order till armén att kasta ut varenda pedofildyrkare?
  Nej, du Gunnar, tillståndet i Norge är inte mycket bättre än i Sverige, tyvärr.

  Gillad av 1 person

 18. Sven 2019-08-27 / 20:20

  Jag ser att svensk fulmedia försöker på alla sätt att få mordet i Malmö till att vara gängrelaterat. Gäng kan man diskutera och tycka illa om men den andra faktorn som ligger bakom kriminaliteten, den får man inte ens nämna vid namm.

  Jag tänker också på IKEA mordet för många år sedan, där drogs tystnadens rullgardiner ned efter dådet. Det var ju inte gängrelaterat.

  Var var vår Statsminister vid de olika tillfällena?

  Gillad av 3 personer

  • Roger 2019-08-27 / 23:30

   Kvinnan som sköts var iransk invandrare, sambo med en kurd som är f.d. gangster. Varför?

   Gillad av 1 person

   • Sven 2019-08-28 / 10:34

    Jag tror inte man ska räkna bort kvinnan med Iransk bakgrund. Iran är ett totalitärt samhälle med stora politiska krafter som kolliderar. Trump har uttalat ”Number one nation of terror” om Iran. Jag tror inte man ska räkna bort ett mord som har bakgrunden i Iransk inrikespolitik.

    Gillad av 1 person

   • Maja Dacke 2019-08-28 / 22:56

    Före detta? Kan man vara före detta gangster?

    Gilla

  • stefan a. 2019-08-28 / 05:08

   Tänkte också på ikea-dådet, där verkade det vara mest synd om förövaren och den där flyktingförläggningen som aldrig angreps, det var på sätt och vis värre då det inte fanns någon som helst koppling mellan förövare och offer, regeringens okontrollerade invandring kan drabba vem som helst och Sveriges odugliga media håller käft… vår generation av journalister största svek som
   Janne Josefsson sa…….

   Gilla

   • Sven 2019-08-28 / 10:27

    Det är inte bara att ”Sveriges odugliga media håller käft” utan det är många andra. Jag har bekanta i närområdet och de vill inte prata om det. Det är som om man tittar bort så försvinner det. Jag undrar vad de säger mellan varandra?

    Gillad av 1 person

 19. Johan 2019-08-27 / 18:42

  Visste inte ens om att det här vansinnet. Islam är en farlig ideologi vid sidan om religionen. Vill inte ha mer av skiten på min bakgård!

  Gillad av 1 person

 20. Cosmik Debris 2019-08-27 / 17:13

  Damberg i Studio Ett: ”Vi har en ökad accelerering av våldet”

  ”ökad accelerering”?

  Så uttrycker sig bara en inkompetent byfåne.

  Gillad av 6 personer

  • Ludvig 2019-08-28 / 06:25

   Andraderivatan oroar.

   Gillad av 1 person

  • martiusus 2019-08-27 / 17:10

   Hon är sjuk, behöver snarast kontakta psykiatrin.

   Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-08-27 / 17:37

   Hon är totalt sanslös, lever inte ens på samma planet som oss andra, dessbättre misstänker jag att i de djupa Centerleden pågår det en hel del aktivitet som går ut på att hitta en ersättare som har fötterna på jorden.

   //Gunnar

   Gillad av 4 personer

   • turrim 2019-08-27 / 20:44

    Var finns den?

    Gilla

 21. turrim 2019-08-27 / 16:41

  Du skriver att Sverigedemokraterna i Nybro också röstade ja. Då är nog distriktsordföranden nöjd. De har friköpt sig från uteslutning ur partiet.

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2019-08-27 / 16:52

   Enligt protokollet yrkade ingen avslag på förslaget till försäljningen av marken.

   Gillad av 1 person

   • turrim 2019-08-27 / 16:59

    Fegt!!! Precis som centerpartister i riksdagen. Ligger det i linje med vad Jimmie sa i sommartalet, att vara tuff och avsätta?

    Gillad av 2 personer

   • Elisabet Nilsson 2019-08-27 / 18:41

    Är detta ett skämt, är det 1:a april idag? Aldrig i livet vi bor kvar i Nybro, om det blir nåt liknande moske’. Har flyttat hit för 4 år sen, men tyvärr blir det en ny flytt. Horribelt.

    Gillad av 2 personer

 22. Cosmik Debris 2019-08-27 / 15:04

  Samma jävla visa varenda gång en muslim eller neger har ställt till med kaos eller massmord.

  ” Kvällsposten har talat med 19-åringens mamma.:

  – Han är snällast i världen. Jag kan inte tro att han har gjort det. Jag är hans mamma och jag känner min son, säger hon. – Jag kan inte tro att han har något med det att göra. Han har respekt för andra människor.

  Han gillar andra människor. Hur skulle han kunna döda en annan människa eller en kvinna med barn? Det är det enda jag kan tänka på.”

  Det var ingen som frågade mamman till Philip, som blev nedbrottad i extrempolitisk terrorlokal i Oslo, om han var snäll?

  Enligt Flashback är snälle , omtänksamme och respektfulle ”19-åringen” från Sudan. Om det stämmer, vad gör han i så fall i Sverige?
  .

  Gillad av 6 personer

 23. W&D 2019-08-27 / 14:59

  En talande bild om tillståndet i Norge, liksom i resten av västvärlden,
  Norges blivande konung välkomnar invasionsmakten som svarar med att håna honom.
  Vem har egentligen makten?

  Gillad av 4 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-08-27 / 17:05

   ”Talande bild om tillståndet i Norge”, jag protesterar, du skall inte kasta sten i glashus !! Norge har hanterat de muslimska invällarna mångfalt mer resolut än vad Sverige har gjort, om det råder ingen tvekan !!

   Att de där asociala muslimkärringarna inte har vett att hälsa på Kronprinsen, säger ingenting om tillståndet i Norge, motsvarande scen upprepas alltför många gånger varje dag här i Sverige, ut med packet !!

   //Gunnar

   Gilla

   • Onkel Björn 2019-08-28 / 02:37

    Det finns ett utryck ” att ta seden dit man kommer”, men det gäller uppenbarligen inte folk från MENA länderna.

    Seder och bruk är viktigt. Det är det som håller ihop ett land.

    Gillad av 1 person

 24. Tony Ingman 2019-08-27 / 14:56

  Kanske invigningstal av Stefan Löfven, ? Det gäller att ställa upp för den nya
  väljargruppen?

  Gillad av 2 personer

 25. Tony Ingman 2019-08-27 / 14:52

  Tycker mer det liknar en maskinhall för lantbruksmaskiner?

  Gilla

  • Cosmik Debris 2019-08-27 / 20:56

   …full med konstgödsel? 😊👍

   Gilla

 26. Rolle 2019-08-27 / 14:35

  Kommer säker sedan att framgå att det var ren lögn.
  Jaså, nu kallar de moské för samlingslokal?

  Gillad av 2 personer

 27. Anti-pedophile 2019-08-27 / 14:09

  If you are still wondering why we do feel such a sickening nuisea towards the pedophile sect, watch this pathetically desperate pedophile worshiper trying to legitimize pedophilia.
  Loathsome!

  Gillad av 3 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-08-27 / 17:21

   Vidrigt, avskyvärt !!

   //Gunnar

   Gilla

  • Maja Dacke 2019-08-28 / 22:47

   Ruskigt!!!

   Gilla

 28. Cosmik Debris 2019-08-27 / 13:34

  Jag orkar inte höra om ännu ett moskebygge. Muslimerna måste drivas ut ur landet och Europa. Jag betraktar ALLA muslimer som fiender och alla muslimska terrorbyggnader som en krigshandling.

  Alla sprängningar, våldtäkter, rån, skottlossningar och välfärdsbedrägerier är ett resultat av den skadliga invandringen av lågbegåvade och aggressiva vildar från muslimska och afrikanska länder.

  Man får lust att utbrista: För helvete, ta tag i det här

  http://www.ystadsallehanda.se/ledare/sverige-ar-bombskadat/

  Gillad av 3 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-08-27 / 17:24

   Delar din uppfattning till 200%

   //Gunnar

   Gilla

  • Hm 2019-08-27 / 23:12

   Kan bara hålla med. Har nog aldrig hänt att jag inte delat din uppfattning i någon fråga. De måste ut ur landet!

   Gilla

  • Onkel Björn 2019-08-28 / 02:03

   Frågan är ju bara vem som ska ta tag i det. Tror inte det finns så många som kan eller vill. NMR ?

   Och varför ska vi som under de senaste 20 åren har röstat på SD och AFS ta tag i saken och rädda 7 klöverns väljare. Nä, låt dem stå där sen och beklaga sig att de inte visste bättre.

   Gilla

 29. Julle 2019-08-27 / 13:33

  Alfsson:

  Varför vill politikerna islamisera Sverige? Har du någon teori?

  Gilla

  • Anti-pedophile 2019-08-27 / 14:17

   The answer my friend:
   PEDOPHILIA

   Gilla

  • Sven 2019-08-27 / 14:38

   Det är imperialism, som vi sa på 70-talet.

   Vad har hänt med de gamla ”goda” orden:
   Imperalism
   Lakej
   Jämlikhet
   Kollektiv
   osv

   Gilla

 30. turrim 2019-08-27 / 12:51

  Om jag läser ritningen rätt så finns det en ingång utifrån till Sal 2. För kvinnorna?

  Gillad av 1 person

  • Magnus 2019-08-27 / 14:57

   Sal 2 är som det ser ut inte sambanden ned övriga byggnaden? Det verkar vara en dörr till en egen toalett ftån sal 2 också

   Gillad av 1 person

 31. Kalle 2019-08-27 / 12:43

  Muslimerna och de goda har stämmt sina strängar så att det låter vackert när 80% lyssnar på den muslimska musiken. De andra 20% tycker att det låter mycket falskt men de kan inte göra något åt detta.

  Loppet är kört i det muslimska övertagandet av sverige med ”de små stegen” De ser ut att vinna med sin piska och morot för att nå sitt mål i övetagandet.

  Egypten och flera andra länder var kristna från början som muslimerna togg över till slut. Liknande agerande bedrivs i sverige för att göra sverige muslimskt.

  Vi svenska skattebetalare betalar för det med våra svenska lagar!!!

  Gillad av 2 personer

 32. Thomas 2019-08-27 / 12:31

  Vilka stolpskott som huserar i Nybro. Sanslöst hur naiva alla är när det gäller muslimer.
  Hade det vart Sd( eller ännu värre för pkhjonen) AfS som frågat om att hyra lokal hade det blivit blankt nej. Så stört är Sverige idag.
  Islam är välkomna då vi har religionsfrihet hälsar Nybro kommunstyrelse ordförande och vice ordföranden.
  Det kommer inte finnas religionsfrihet i Sverige när islamisterna tagit över.
  Att islamisera Sverige är enklare än att ta godis från småbarn. Ingen vågar ställa krav eller säga nej. Det är sorgligt se hur den ena orten efter den andra går i muslimernas ledband.
  Vidrigt. Hyckleriet saknar ingen gränser.

  Gillad av 5 personer

  • Julle 2019-08-27 / 12:51

   Dröjer inte länge förrän idioterna i Kalmars styre tar efter. Ska vi slå vad? Alla ska involveras.

   Gilla

  • Julle 2019-08-27 / 13:03

   Omdömet i Kalmar är lysande!

   Gilla

  • L8 2019-08-27 / 19:54

   Det var väl bara en tidsfråga: 27 augusti 16:49, Farligt föremål, misstänkt, Kalmar

   Misstänkt farligt föremål i Kalmar.

   Polis är på plats vid en fastighet i Kalmar med anledning av misstänkt farligt föremål. Området runt fastigheten kommer att spärras av, området gäller även tågspår som ligger i närheten.

   18.00 Trafikstopp på samtliga spår som går förbi området Hagbygärde.

   Gilla

   • L8 2019-08-27 / 21:52

    Visade sig denna gång vara ett falsklarm.

    Gilla

 33. hasp 2019-08-27 / 12:17

  De som har röstat fram den politikerelit som levererar denna våldtäkt på Sverige borde skämmas.
  Förakt är ordet.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.