CENTERPARTIST OCH SHIAMUSLIM VILL AVSKAFFA SVENSKA HELGDAGAR

Bra av Mats Andersson på Barometern att han skriver om detta och att det är shiamuslimen och centerpartisten Jaafar Al-Jabiri från Kalmar som driver frågan om att avskaffa våra svenska helgdagar, som har sitt ursprung i vår kristna värdegrund och traditioner. Han gör det dessutom på Centerpartiets stämma i Karlstad, som ombud för Kalmar och Kalmar län. Suck……

”I dag diskuterar vi 1 maj men för mig kunde det lika gärna handla om midsommarafton eller påsk, säger Jaafar Al-Jabiri.”

Som shiamuslim så bryr han sig inte det minsta om svenska helgdagar och våra helger som i de flesta fall grundar sig på vår kristna tro och våra kristna värderingar. Bort med jul, bort med påsk, bort med allhelgonahelgen.

Jaafar Al-Jabiri firar inga svenska helger. Han firar helt andra saker med sina bokstavstroende shiamuslimska vänner. Jaafar Al-Jabiri känns igen på den gröna halsduken i videoklippet. Hans bror står till vänster om honom med en vit/svart halsduk. Längre bak skymtar en annan centerpartist som stod högt på Centerpartiets regionvalsedel.

Videoklippet är inspelat i en verkstadslokal i Lindsdal som ligger norr om Kalmar. Den hade hyrts under falska förespeglingar och fungerade som moske för shiamuslimer i Kalmar under några veckor.

Eftersom det muslimska året är kortare än vår kristna årskalender, så förskjuts de muslimska helgdagarna med ca 10 dagar varje år. Det vill säga muslimer kan inte ha några fasta helgdagar i Sverige.

Inte underligt att Jaafar Al-Jabiri vill avskaffa våra helgdagar och då börja med 1:a maj.

”Varför vill ni inte ha speciella dagar då människor i förväg vet att de är lediga och kan planera för det?

– Det handlar, som jag sa, om att låta människor själva bestämma över sina ledigheter, sina liv. Oavsett om det är en traditionell eller en religiös helgdag så anser jag att det är fel att det ska vara bestämt att den dagen måste du vara ledig. Det är av historiska skäl vi har det så, för mig är det ett mycket bättre sätt att vi alla själva bestämmer när vi vill vara lediga.”

Hur många anser att Jaafar Al-Jabiri har integrerats i det svenska samhället? Eller assimilerats? No way! Han driver sin muslimska agenda inom Centerpartiet. Och de naiva centerpartisterna begriper inte ett dugg. Hur naiva och korkade är man inom Centerpartiet?

Vilka stolpskott!

Grattis Sverige!

 

 

32 reaktioner på ”CENTERPARTIST OCH SHIAMUSLIM VILL AVSKAFFA SVENSKA HELGDAGAR

 1. Tomas 2019-09-28 / 16:17

  Mattias Bäckström Johansson gillar nog Jabari. ”Negativ bild av SD”…

  Gilla

 2. Niklas R 2019-09-28 / 14:59

  Det pågår ingen konflikt eller liknande i Iran så det är bara för Jafaar att riva sitt svenska pass, säga upp sitt svenska medborgarskap och åka hem på sitt iranska pass som han har kvar och stanna där.

  För att underlätta hans beslut kan vi dra in alla bidrag till alla utlänningar som fått PUT på asyl. Övriga behöver vi inte dra in bidragen för de får ändå inga. Det skulle spara den svenska skattkistan någonstans runt 250 miljarder kronor per år. Utan bidrag åker de hem igen eftersom de inte vill betala skatt i Sverige.

  Gillad av 3 personer

  • martiusus 2019-09-28 / 16:58

   Ofattbara 250 miljarder. Jag tror du ligger väldigt nära de verkliga kostnaderna där.

   Vi kunde ha haft: Europas bästa pensioner.

   Fri läkarvård.
   Gratis tandläkare och glasögon.
   Europas bästa vägar och en fungerande järnväg.
   Låg arbetslöshet. (Fatta det bluffmakare Löfven (byfånen).

   Listan kan göras oändlig, men vi har fått ett land som många i sin vildaste
   fantasi aldrig kunde drömma om. Och drömmer gör vi, och det är en mardröm.

   Gilla

 3. Maja Dacke 2019-09-28 / 14:15

  För övrigt håller jag med om att 1 maj ska slopas som helgdag – denna eftergift till kommunismen …

  Det är löjligt att S- och V-pampar går ut och sjunger om att bekämpa kapitalismen och allt annat dravel. De är ju själva kapitalstarka och maktgalna och har glömt arbetarna – dessa som trodde och idag ännu tror på sossars välvilja och stöd.

  Oupplysta ärkesossar finns det för många av och som aldrig vaknat upp ur propagandaruset – jag känner flera. Men det finns också de som egentligen inte är sossar men som drar nytta av läget och skor sig.

  Bort med 1 maj och 6 juni som röda dagar – och lägg midsommar på rätt junidagar med helgdagsstatus!

  Kommunister och krigarkungar avstår jag från …

  Gillad av 1 person

  • martiusus 2019-09-28 / 15:31

   Stefan Löfven tjänar mer (176 000) på en månad än vad
   en fattigpensionär kan räkna med på ett år.

   Det kallas solidaritet och jämlikhet…

   Gillad av 2 personer

  • Tor 2019-09-28 / 13:39

   Kalmar är ett skräckexempel på kommun som är präglad av vänskapskorruption och ryggdunk. Är det något som sköts bra? Säg något.

   Gillad av 1 person

 4. L8 2019-09-28 / 11:12

  I’m inte svenska helgdagar och traditioner passar Jaafar Al-Jabiri så står det honom fritt att flytta till valfritt muslimskt land. Är så trött på dessa kravmaskiner. Nej UT!

  Gillad av 3 personer

 5. Hacke 2019-09-28 / 09:35

  Denne ockupant och hans många gelikar ska ut ur vårt land. Och Quislingpartiet c ska ut ur riksdagen, senast 2022.

  Gillad av 4 personer

 6. stigrydmark 2019-09-28 / 09:32

  Det här är bara ett exempel på infiltration, t.o.m. med centerpartiets godkännande. Muslimer finns, vad jag vet, i nästan alla partier, men även i många organisationer. Främst handlar det om röstfiske. Vad gör man inte för att få och behålla makt. Då räcker intelligensen inte till, att se till konsekvenser. Vi har massor av facit som bevisar detta. Tar man in en anaconda som husdjur blir man förr eller senare uppäten.
  Socialdemokraternas Tro och Solidaritet samarbetar öppet med terroristorganisationen Muslimska brödraskapet, ett annat exempel på ”dödsförakt”. Man gullar med sina framtida härskare. Med 130.000 nya invandrare varje år, huvudsakligen muslimer, kommer ett maktövertagande inom, säg 3 decennier. Svenskar är då i minoritet och befolkningsutbytet sker i rask takt. Nu börjar ju även de rikaste att diskutera utvandring. Också de och deras barn har allt oftare drabbats av kriminalitet. Svensk utvandring och fortsatt massinvandring kommer definitivt att sänka Sverige.
  Är det någon som tror på ett parti som får makt att stoppa all invandring, annullera medborgarskap, uppehållstillstånd, tvångsutvisa kriminella och kanske deras familjer? Många vill utvisa muslimer generellt, men det förutsätter en svensk diktatur. Låt hoppet fara.

  Gillad av 5 personer

 7. fete 2019-09-28 / 09:06

  Pedofil sekten islam ska utrotas….

  Gillad av 1 person

 8. E 2019-09-28 / 08:55

  Hoppas vi kan stå emot. Jag är så trött på hur muslimerna är funtade och hur lättlurade/rädda/mutade? våra politiker med. Satte dock kaffet i halsen igår när jag läste en rubrik i Östra Småland på nätet om den slöjbeklädda kvinnan och även nästa artikel där hon helt enkelt överst i rubriken kallas niqab-kvinnan. Bra upplysning Östran!

  Gillad av 1 person

 9. Anonym 2019-09-28 / 08:48

  Centerpartiet pissar svenskarna i ansiktet.

  Men det kommer att bli muslimska sedvänjor i framtiden…

  Själv hoppas jag då vara död.

  Gillad av 3 personer

 10. ltsundelin1950 2019-09-28 / 08:44

  Måste man vara svagbegåvad för att bli Centerpartist? För det är så att varken Muhammed eller Allah kan göra ett skvatt åt Vintersolstånd eller Sommarsolstånd som vad vi firar. Vi firar ju egentligen våra årstiders skiftningar, trots allt vad påvar, biskopar, mullor och korkade centerpartister och andra vidskepliga säger. En fråga: Hur ska den svagbegåvade skäggmurveln kunna hindra oss från att njuta av årets längsta dag?

  Gillad av 6 personer

  • Ölandsbonde 2019-09-28 / 09:48

   Och påsken är den tid på året då hönsen börjar värpa. Färsk mat på bordet – våren är på väg! Det är värt att fira, vilket skedde innan Jesustramsarna knyckte den festen och blandade in Jesus. Precis som de gjorde med den gamla fina traditionen med Yulblot.

   Till Alfsson:
   Du borde inte ”fuck Greta”. Det är inte snyggt. Hon är ett bara ett barn och inte ansvarig för sina handlingar. Handlingar som så klart varit helt omöjliga utan rejäl uppbackning.

   Gillad av 2 personer

   • ltsundelin1950 2019-09-28 / 13:04

    Greta – Nej tack!

    Gilla

 11. Bert 2019-09-28 / 08:32

  ”Förr eller senare” – nej, NU omedlbart!

  Gilla

 12. ROLLE 2019-09-28 / 08:28

  Så här blir det när sju(k)klövern tar hit människor som aldrig vill vara en del av det svenska samhället och anamma svenska värderingar, Det ende de har i skallen är islam.
  För mig inte förvånande att han hamnat i ”skrikpipan” Annie´s parti C.
  Känner där jag bor flera centerpartister och det stämmer att de är stolpskott och SD hatare.

  Gillad av 5 personer

 13. Gunnar Karlsson 2019-09-28 / 08:10

  Hela Jaafar Al-Jabiris resonemang att jul, påsk och pingst skall avskaffas, innebär ju att den svenska kulturen skall avskaffas, underförstått men inte uttalat är att dessa helgdagar skall ersättas av muslimska helgdagar som t.ex. Mavalid al-Nabi, Radjab – Miradj och Schawwal – Eid al-Fitr, m.a.o. att Sverige skall byta religion och kultur.

  Jag kan inte tolka det på annat sätt än att det pågår en invasion av Sverige av civilklädda främmande trupper i det fördolda, med Centerpartiet, Socialdemokraterna, Mupparna och Vänsterpartiets goda minne !! Snacka om landsförräderi !!

  //Gunnar

  Gillad av 7 personer

 14. Rune 2019-09-28 / 07:35

  Det är tydligt att han farit vilse och hamnat i fel land. Centerpartisterna som före detta bondeparti bör då förstås visa honom vägen till ett land där helgerna är på rätt plats och av rätt sort.

  Gillad av 5 personer

 15. Janne 2019-09-28 / 07:25

  Ytterligare en trojan som nästlat sig in i C detta skammens parti lett av en
  otillräknelig person som hatar landsbygden och lever på högerskor vilket
  är en fördummande diet det ser vi på resultatet av deras politik.

  Gillad av 7 personer

 16. Mats 2019-09-28 / 06:21

  De kan åka tillbaka till sina stengrottor i sina sönderhärjade skitländer med sin pedofila sjuka ideologi,de kan även ta med sig Östermalmssekten C-partiet med rödluvan

  Gillad av 5 personer

 17. Cosmik Debris 2019-09-28 / 01:49

  Fullständigt genialt. Det här är en trollning i yppersta världsklass. Den är ljuvlig och försätter vänsterslöddret och i en omöjlig situation.😊👍😁

  Rekommenderar att ni lyssnar på bubb.la. Jag VILL ha en t-shirt med den texten. NU!!😊

  Aktivist skapar förvirring genom att sätta upp lappar med texten ”Islam is right about women”

  ‘Islam is RIGHT About Women’ flyers spark concern in Winchester (video i länken)
  https://whdh.com/news/islam-is-right-about-women-flyers-spark-concern-in-winchester/

  Gilla

 18. Cosmik Debris 2019-09-28 / 00:09

  Sverige behöver knappast något invasionsförsvar eller ens något insatsförsvar. Fienden befinner sig redan i landet och alla vet vilka de är. Alla muslimer som befinner sig i vårt land är våra fiender. Förr eller senare ska alla muslimer ut ur landet och alla moskéer rivas.

  Om inte detta görs kommer inbördeskrig inte att kunna undvikas.

  Vi vi ha inbördeskrig?

  Gillad av 5 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s