ÖSTRA SMÅLANDS HATKAMPANJ

Hat1Hat2

Hatet mot mig har fortsatt i veckan från flera håll men framförallt via ”hatkanalen” Facebook. Jag undrar hur de tänker som vräker ur sig de mest groteska saker.

Det som ändå är mest tragiskt är hatet från Östra Småland och ledarskribenterna Peter Akinder och Joakim Carlsson och de epitet som de klistrar på mig. Ledarsidan har tagit upp ”Fuck you Greta!” dekalen i minst tre artiklar.

Jag skulle kunna sätta ett antal kraftfulla vänsterepitet på dessa personer men jag avstår att bemöta deras hat med samma metoder. Östra Småland skrev även en nyhetsartikel där man intervjuade socialdemokraten Lasse Johansson men de hörde aldrig av sig till mig för att låta mig kommentera.

Sedan har vi också krönikören Björn Samuelsson som i dagens tidning fyller på med hatet riktat mot mig i hans raljerande och vedervärdiga och i många fall obegripliga stil. Det krävs uppenbarligen en vänsterextrem verklighetsuppfattning för att förstå människan många gånger.

Sedan har även den så goda kvinnan Birgitta Axelsson Edström (F!), före detta vänsterpartist, vräkt ur sig på insändarsidan. Det är kvinnan som är teologistuderande men som i grunden inte kan hålla tillbaka sitt hat. Följande skrev hon efter en invandringsdebatt i Kalmar kommunfullmäktige.

Birgitta061127

Jag blev liknad vid ”smutsiga svintrynen på människokroppar” av Birgitta Axelsson Edström, något hon skrev på sin blogg. Hon är snart präst i någon församling. Får gratulera den församlingen.

Jag tolkar Östra Smålands agerande som en hatkampanj som bedrivits på ledarsidan, nyhetssidan, insändarsidan och i en krönika. Det har varit en samordnad hatkampanj under hela veckan.

Min egen uppfattning är att det egentligen inte handlar om Gretadekalen, utan det handlar om ett uppbyggt hat mot mig på grund av att min blogg läses av så många och att jag gång på gång gräver fram negativa och kritiska uppgifter om etablissemanget och ganska ofta de rödgröna. Oavsett vad det gäller.

Det ses inte med blida ögon av dessa rödgröna tidningsanställda som annars har svårt att komma åt mig. Nu såg de chansen att angripa mig och då går de till full attack under sken av att det rör sig om Gretadekalen. Det begriper nog fler än jag.

Jag tror dock att det inte är så många läsare som är imponerade av de texter som Peter Akinder och framförallt Joakim Carlsson och Björn Samuelsson producerar. Jag har inte hört en enda person uttrycka sig positivt över deras artiklar, däremot oräkneliga personer som undrat hur det mentala tillståndet är hos dessa personer. Det är hat mot Donald Trump, Boris Johnson och Jimmie Åkesson gång på gång. Eller så är Orban i Ungern. Det går inte en vecka utan att någon av dessa är hatobjektet i artiklarna.

Östra Småland lever fortfarande tack vare presstödet på ca 15 miljoner kronor. Så det är vi skattebetalare som betalar dessa skribenter deras säkerligen höga löner. Men sedan journalisten Ulf Carlsson nyligen gått i pension så kommer kvaliteten sjunka betänkligt på tidningen. Jag kommer dra mitt strå till stacken för att se till att antalet prenumeranter minskar efter veckans hatkampanj mot mig.

Östra Småland har bara 6 700 prenumeranter och betalningsgraden är låga 79 procent. Sista året förlorade tidningen 600 prenumeranter vilket var 8,2 procent av deras prenumeranter. Fortsätter den trenden några år till så finns det inga läsare kvar, även om tidningen finns kvar.

Med Peter Akinder och framförallt Joakim Carlsson på ledarsidan och krönikören Björn Samuelsson som skribenter, dessutom utan ankaret journalisten Ulf Carlsson så kommer prenumerationsraset fortsätta.

Jag kommer inte gråta när Joakim Carlsson och Björn Samuelsson får lämna tidningen och blir ”arbetslösa”.

PS

Jag får göra den personen som önskade att ”något riktigt jävligt händer mig”, väldigt besviken. Det har varit så mycket skit det sista året men i fredags hände något mycket trevligt. Mycket trevligt! Något som jag haft en förhoppning om en längre tid men inte trott skulle bli verklighet.

Men i fredags hände det. Jag firade det på flera sätt. Även idag.

 

38 reaktioner på ”ÖSTRA SMÅLANDS HATKAMPANJ

 1. Tony Ingman 2019-10-07 / 16:32

  En av dom ovanstående puckon, kan tydligen inte själv hitta på något nedsättande
  ord utan måste använda Malena Ernmans nedsättande epitet Rövhatt, när hon står
  med en skylt med Texten oil is för Rövhattar, denna text säger en hel del ifråga om
  hennes intelligens, och tydligen även hos denna glasögonprydde Farbror.

  Gilla

 2. Gunnar Edlund 2019-10-07 / 01:30

  Om man skall uttrycka sig milt så får man säga, att de som kläcker ur sig sådana kommentarer, INTE tillhör toppskiktet av intelligenta personer i Sverige!

  Gilla

 3. Ludvig 2019-10-06 / 15:07

  Efter att ha varit prenumerant på Östra Småland i 50 år så funderar jag allvarligt på att inte ha den längre pga dessa tre hatskribenter.

  Gillad av 1 person

 4. Jan Eriksson 2019-10-06 / 12:40

  SD tuffar på i opinionsundersökningarna utan att göra något väsen av sig. Det är andra partiers tillkortakommanden som orsakar uppgången. Jag hoppas att C och L blir rejält straffade för att de släppte fram en regering med S och MP. Det går fort utför nu när mentala barn styr besluten.

  Du uteslöts ur SD av ännu inte riktigt redovisade skäl. Idag visar det sig vara ett bra beslut. Ditt ”Fuck you Greta” hade banne mig inte lockat väljare till SD.
  Jag förstår inte att du ska ägna dig åt sådant.
  Du är väldigt stark och duktig när det gäller energifrågor och om kommuners ekonomi. Varför har du behov av att skapa rubriker och locka fram hatiska kommentarer? Du drar bara ner ditt eget renommé i skiten.

  Det sägs om dig att du är en tokig fan och det är inte för det kloka du skriver om energi och miljö. Utan det är för ditt smygande på muslimer (sant eller inte) och nu detta med att be ett sjukt barn dra åt helvete på grövsta USA-manér; Fuck you!

  Putsa till ditt manér och du kan vinna läsare.

  Sverige har stora problem idag. Det börjar folk att inse. Främst gäller det just nu kommunernas ekonomi men den mycket större frågan om vår framtida elförsörjning är mer skrämmande. Här kör vi med fullt medvetande ned landet mot U-landsnivå. Och inga törs säga ifrån. Hukandes för att bli kallade rasister. Vad gör IVA. Mer än fikat och lyfter arvoden?

  Gilla

  • Thoralf A 2019-10-06 / 13:34

   Uppenbarligen har du lyssnat på fel personer. Jag har inte smugit på några muslimer. Allt som jag granskat och skrivit om muslimer har de själva lagt ut på sociala medier eller så år det offentliga dokument från myndigheter. Jag anser att islam och islamiseringen är ett hot både mot yttrandefriheten, åsiktsfriheten och hela vårt välfärdssystem. Ett hot mot tryggheten!

   Sedan finns det alltid de som vill smuts ned mig oavsett vad jag tar upp och det kommer de sannolikt fortsätta att göra. Oavsett om jag svarar en muslim med samma språk som han tilltalat mig eller om jag tar fram en dekal som vissa blir upprörda över.

   Greta-rörelsen är en medieskapelse utan dess liknelse i modern tid. Den grundar sig enbart på känslor och tro, inte på fakta. Greta har vad jag vet aldrig offentligt debatterat klimatfrågan eller fått kritiska frågor från en enda svensk journalist. Om någon vill ha en ”Fuck you Greta” dekal på t.ex. sin bil så är vad som i grundlagen kallas yttrandefrihet!

   Gillad av 1 person

  • Anonym 2019-10-06 / 15:09

   Får man vara kritisk mot islam och ifrågasätta denna ideologis närvaro i vårt en gång så trevliga land?
   Däremot kan jag delvis hålla med om att det är onödigt att ge kommunisterna vatten på kvarnen med dekaler som inte driver frågan framåt på ett konstruktivt sätt.
   Oavsett vad man tycker om det patetiska sättet att propagera för vänsterextrem politik genom att utnyttja ett barn med uppenbara problem i politiska syften. Det borde snarare tas fram dekaler som lyder ”Gretas föräldrar borde utredas enligt socialtjänstlagen”.

   Gilla

 5. Robban 2019-10-06 / 09:18

  @Thoralf
  Instämmer! Faktum är att de hatar oss, oavsett vad vi gör eller säger! Men som alla vänsterextremister och globalister, så saknar de argument som talar för deras sak!
  Att debattera sakfrågor går inte, då de vet att de snabbt står med byxorna neddragna till knäna och blir föremål för allmänt löje!
  Då återstår bara personangrepp, skjuta budbäraren mm Allt för att flytta fokus, från deras hjärtefrågor, ett raserat Sverige!

  ”Min egen uppfattning är att det egentligen inte handlar om Greta dekalen”

  Gillad av 3 personer

 6. Bajen666 2019-10-06 / 09:10

  Jag tycker det är oerhört sorgligt och skrämmande att vuxna personer ofta i ledande positioner uttrycker sig som en full eller påtänd tolvåring har dom inga spärrar överhuvudtaget undrar man ju.?!!

  Men Thoralf stå på dig du har många tusen följare och beundrare som står bakom dig och bara älskar ditt hårda arbete med blogg fotografi statistik och politik.

  Mvh ifrån Bajen med vänner och kollegor.

  Gillad av 3 personer

 7. Lars Cornell 2019-10-06 / 09:03

  Det är Greta Thunström och Birgitta Axelsson Edström som står för det oresonliga hatet.

  Gillad av 1 person

 8. martiusus 2019-10-06 / 08:36

  Text-tv: ”Sällsynt skata sågs på Landsort”

  Annie Lööf på utflykt?

  Gillad av 3 personer

  • Thoralf A 2019-10-06 / 08:45

   Jag såg den osmakliga reklamen igår. Varför skall SVT lägga pengar på det överhuvudtaget om de har rent mjöl i påsen?

   Gillad av 4 personer

 9. ROLLE 2019-10-06 / 08:13

  Att det finns många vänsterstollar bevisar dom gång på gång. Poppar upp överallt.

  Väljarna skiter i svensk media
  Svensk media, med vårt numera skattefinansierade SVT i spetsen, tar alla chanser att svärta ned Donald Trump och Boris Johnson.
  https://petterssonsblogg.se/2019/10/06/valjarna-skiter-i-svensk-media/#more-295722
  Är det någon som har hört på censur SVT att arbetslösheten i USA är den lägsta sen 1969?
  (osäker på årtalet 1969 ?)

  Gillad av 2 personer

 10. Heja Sverige! 2019-10-06 / 00:38

  @ Thoralf. Kommer du berätta vad du firat? Vilka är Axelsson och Molander? Kanske du eller någon annan läsare av bloggen vet?
  Trodde inte ÖS hade så få prenumeranter som knappt 7000, hade gissat på några tusen till.
  Riktigt kul att du retar upp hatarna på den där insomnade tidningen. Du berör verkligen.
  Vi får fira när de närmar sig 5000 prenumeranter!

  Gillad av 2 personer

 11. Thomas 2019-10-05 / 23:56

  Kalmariter är så fjantiga, de tror att de är viktiga. Flytta till Jönköping om du vill vara Småland trogen. Det är lite lättare att andas där och folk är inte så dryga där som i Kalmar.
  Greta är en liten fjortis som blivit förebild för en masspsykos utan dess like.
  Jag sitter här och fryser och det är extremt kallt för att vara tidigt i oktober.
  Och varje höst så låter det likadant från Aftonbladet/Expressen när det ska spås väder inför vintern. Förbered er på en vargavinter,Sibirienkyla väntar.
  Ja.Då är det tur vi har kärnkraft kvar i så fall.

  Gillad av 2 personer

  • Ted 2019-10-06 / 00:39

   Kunde inte sagt det bättre själv. Kalmariter är dryga, tar sig själva på för stort allvar, är viktiga och framförallt snåla.

   Från Jönköping och väster ut i landet är det helt annat. Man blir riktigt chockad då man flyttar till andra landsänden. Falkenberg, Halmstad, Varberg, Göteborg, Borås, Alingsås, Ulricehamn o.s v.

   Samtliga har riktigt trevligt folk.

   Gillad av 2 personer

  • Yngve 2019-10-06 / 14:05

   Kalmar är PK’s mecka.

   Gilla

 12. stigrydmark 2019-10-05 / 23:27

  Birgitta, Anders och Kenneth som nämns här i artikeln är att betrakta som slödder. Vi känner ju till fotbollslagens svansar, men även politiska partier, speciellt vänsterfalangen, har sina obekväma, stökiga fans. De är omogna, okunniga och intoleranta. De är typiskt självgoda och tror sig vara de goda, de med den rätta värdegrunden, men som saknar elementär intelligens och som också förnekar verkligheten. Gemensamt för dem är oförmågan att logiskt kunna se konsekvenser av den förda politiken.
  Slödder är något vi med rätta kan se ned på, de har vårt förakt.

  Gillad av 1 person

 13. Muhammed 2019-10-05 / 22:59

  Är inte förvånad då Kalmar är den mest illröda kommun man kan tänka sig! Visserligen har man upplevt röda kommuner innan, men inte med sovande indoktrinerat folk på samma gång.

  Gillad av 1 person

 14. Antipedofil 2019-10-05 / 22:13

  De är PEDOFILER och ingenting annat!

  Trött på det eviga tjatet om ismer. Vänsterliberalism, globalism, kontra konservatism bla bla. Det handlar inte om det, snälla ni.
  Tror ni verkligen att den på ytan sippa kyrktanten eller den bedagade gamla bögen som ”gömmer” skäggiga ”flyktingbarn” i sin sängkammare tänker i ismer och politiska termer?
  Tror ni att de överhuvudtaget förstår vad ni svamlar om?!
  Dessa människor drivs enbart av sina pedofiliska behov. Här har de en chans att leva ut sin patologiska läggning bakom en fasad av godhet, humanism och medmänsklighet.
  Varför tror ni att de vurmar så för pedofilsekten?!

  Gillad av 2 personer

 15. Karl 2019-10-05 / 20:56

  Thoralf, idag skrattar vi åt MBJ Lag Oskarshamns IK. Förlust med 12-0 mot Färjestad(!) Det är ju inte möjligt..

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson 2019-10-05 / 21:58

   Var MBJ målvakt i OIF ??

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

  • Muhammed 2019-10-05 / 22:56

   Smekmånaden är över. KFF är på samma väg.

   Gilla

  • Muhammed 2019-10-05 / 23:02

   De ska tydligen ha riktigt otrevliga o snarstuckna supportrar också enligt Sportbladet.

   Gilla

 16. turrim 2019-10-05 / 20:53

  Svenska kyrkan får skämmas om man prästviger Birgitta Axelsson Edström. Hon kanske är muslim som har fobi för grisar.

  Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-10-05 / 22:20

   Turrim, den vänsterstyrda svenska kyrkan ruttnar allt snabbare inifrån, det stinker så illa om det så inte ens gamar vill deltag i den slutgiltiga processen….

   //Gunnar

   Gillad av 2 personer

 17. Hacke 2019-10-05 / 20:02

  Ju mer läsare/tittare/lyssnare och därmed annonsörer överger lögn- och hatmedia desto mer pengar pumpar 7-partiet in i mediestöd och tvångsskatter till sina medlöpare i de regimtrogna medierna.
  Och parallellt med att folket i allt högre grad vänder sig till de fria alternativen och medborgarjournalistiken på nätet är Morgan Johansson & co där med ytterligare pengaregn i form av subventioner till drakarna med motkrav om inskränkningar i yttrandefriheten.
  Demokraturen är lika effektiv och folkfientlig i Sverige som någonsin diktaturen är i Nordkorea.
  Bara så mycket vidrigare genom sitt falska upplägg.
  Det förefaller alltmer sannolikt att den period då folk kan/kunde kommunicera och informera varann ocensurerat som hittills/nyligen blir en parentes i historien.
  Det är i detta perspektiv vi också ska se exempelvis Östra Smålands besinningslösa hatkampanj mot Thoralf och hans populära blogg och suveräna grävande medborgarjournalistik. Den som tillsammans med övrig fri och vederhäftig information och verklig journalistik är det verkliga hotet mot deras existens.
  Och vad passar väl bättre då än att ge utlopp för sitt uppdämda hat i skydd av ett ”oskyldigt litet barn” – Sankta Greta.
  Vidrigt var ordet.
  Och din analys Thoralf som vanligt klockren.

  Gillad av 5 personer

 18. Gunnar Karlsson 2019-10-05 / 19:33

  Thoralf, det är tur att mentalt stark, mitt goda råd, bry de inte ett dugg om dessa groteska påhopp från de vänsterblivna.

  När hela den här fjantiga hysterin kring barnet Greta, med alla sina diagnoser, har punkteras så kommer din belackare att försöka gömma sig under närmaste sten !! Att de aldrig lär sig dessa djä… vänsterpuckon !!

  //Gunnar

  Gillad av 4 personer

 19. Sven d.ä. 2019-10-05 / 19:30

  Jag finns inte på Facebook och följer inte vad som händer där. Men jag blir förvånad. Är det vuxna människor som uttrycker sig på detta sätt? Hade deras barn (om de nu har några) använt detta språk så hade de fått tillsägelse av sina föräldrar. På Facebook sparas allt så det kommer att ligga kvar hur länge som helst, även om de ”raderar” inläggen.

  Gillad av 5 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-10-05 / 20:35

   Sven, enligt min syn på saken är FB ett stinkande fekaldike, ägt och styrt av en de värsta globalisterna som går att uppbringa. Jag ser stora likheter mellan Mark Zuckerberg och Josef Goebbels.

   //Gunnar

   Gillad av 4 personer

  • Anonym 2019-10-05 / 21:50

   Av hänsyn till min mentala hälsa har jag avvecklat alla så kallade ”sociala medier”.

   Gilla

 20. Conny Lundberg 2019-10-05 / 19:20

  Thoralf, har du läst ”Den svenska socialdemokratins sanna historia planen” skriven av Mikael Möller/Metalheadviking ? Om inte gör det så förstår du den djupa bakomliggande sanningen om socialdemokraterna och deras egentliga syften.

  Gillad av 2 personer

 21. Anonym 2019-10-05 / 19:20

  För att passa in i dagens dekadenta Sverige så måste man vara lågbegåvad vänsterextremist.
  Det ”goda”, PK-sanktionerade, hatet levererar.
  Hoppas på spelvinst så man kan flytta till ett mer normalt land.

  Gillad av 2 personer

 22. Ted 2019-10-05 / 19:17

  Du har aldrig funderat på att flytta från den inavlade hålan Kalmar? Kanske till Sölvesborg?!? Det finns inget värre ställe att bo på än Kalmar. Det kommer aldrig bli bättre och folket där är inte kloka.

  Gilla

  • L8 2019-10-06 / 16:54

   Genom sig själv känner man andra eller? Dra inte alla över en kam. Rätt trött på detta Kalmar- och kalmarithat. Lägg ner det.

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s