VÄLPLANERAT AV SVT

SVT:s julvärd Marianne Mörck började sin dag som julvärd med att riva bort de svenska flaggorna från julgranen. Hon gillade inte svenska flaggor och i synnerhet inte i julgranen. Varför hade SVT då pyntat granen med svenska flaggor?

SVT hade planerat det väl med att Marianne Mörck skulle riva ned och ta bort de svenska flaggorna precis lagom när stora delar av det svenska folket bänkat sig framför TV:n för att se Kalle Anka.

Det var välplanerad politisk markering på julafton!

Marianne Mörck

Här river Marianne Mörck bort de svenska flaggorna från granen. Sedan ersatte hon flaggorna med snapsglas i granen.

Det lämpar sig inte att skriva vad jag tycker om detta tilltag av public service!

UPPDATERING.

Läst på nätet om Marianne Mörck.

”Det bekräftar min bild av en ung flicka som föddes med silversked i munnen och som lönade sina välgörare genom att växa upp till en bråkig 68-vänstersubba som med sina blodröda åsikter närde ett hat mot sin egen bakgrund. Därefter gick färden vidare in i teater- och TV-branschen tillsammans med likasinnade kommunister. Och som den småaktiga marxist julvärdinnan är passar hon på att en sista gång i sitt förgrämda liv spotta på sin bakgrund genom att i sin sista stora föreställning i livet kasta minnet av sin styvfar och välgörare i golvsmutsen och ersätta det med kitsch och tingeltangel.”

Okänd

”Och jag ska hem på tåget till Malmö i morgon och då ska jag bara lägga mig i sängen i tre dagar med min lilla kissekatt som har väntat på mig. Och så ska vi äta jansson och goda kattgodisar och dricka julmust. ”

Expressen

Hon borde istället ut och motionera!

131 reaktioner på ”VÄLPLANERAT AV SVT

 1. Bosse 2019-12-25 / 20:25

  Kul😂

  Gilla

 2. Sven d.ä. 2019-12-25 / 19:28

  Jag hörde precis Kungens Jultal.

  Kära svenskar…. och alla i Sverige. (vems kung är han, svenskarnas eller allas?)
  …vi står inför utmaningar… (Ja ja det har vi hört till leda)
  …klimatet fortsätter att förändras… (det har det gjort i alla tider)
  …det gångna årtiondet sägs bli det varmaste sedan man börjat mäta… (Spär på klimatoron, och sedan pratar han om mängder av risker. Har han en egen agenda, eller jamsar han bara med?).

  Inget om varför vi firar jul.
  Inget om kristendommen.

  Jag är monarkist. Men vårt kungahus är inget att hänga i granen (om man nu kan använda det utrycket nu).

  Gillad av 5 personer

 3. Petter 2019-12-25 / 19:12

  Nu var det ju så att hon hade en historia kring flaggorna och att hennes får som var sjömän bara tillät flaggor som julpynt i granen och aldrig det julpynt hon gjort själv.

  Man behöver inte tolka allt politiskt! Dessutom är flaggor i julgranen sjukt fult.

  Gillad av 1 person

  • Petter 2019-12-25 / 19:13

   Hennes far skulle det stå.

   Gilla

  • Thoralf A 2019-12-25 / 19:19

   Du är naiv och förstår inte hur vänsterfolket på SVT fungerar.

   Gillad av 5 personer

   • Patrik 2019-12-25 / 19:31

    Det var en historia från hennes barndom. Oerhörd svår att misstolka. Men du tog minsann chansen! Allt, enligt dig helt uppdiktat för att hon skulle få klä granen efter eget tycke – alltså inte bara med flaggor? Jag vågar sätta några spänn på att din egen julgran inte bara är prydd med svenska flaggor! 🙂

    Gilla

  • Gunnar Karlsson 2019-12-25 / 19:49

   Självklart var det en demonstrativ politisk handling, som SVT försökte linda in en våt handduk, i skepnaden av en traumatisk händelse i hennes barndom. Var inte så godtroget naiva !!

   //Gunnar

   Gillad av 3 personer

 4. T D 2019-12-25 / 18:33

  Klart att SVT var med på noterna. Hon hade givetvis sett granen med flaggorna långt innan sändningen började. Om hon inte gillar flaggor i granen kunde hon plockat ner dom tidigare och inte så provokativt i direktsändning.

  Gillad av 4 personer

  • Patrik 2019-12-25 / 20:52

   Nu tar vi det igen. Flaggorna var i granen under sändningen för att illustrera att hennes far inte lät henne pynta granen när hon var liten utan endast tillät just flaggor. Nu ville hon pynta granen som hon ville. That’s it. Värna gärna om flaggan och vad helst ni vill, men sluta sprid desinformation.

   Gilla

   • Hoppalong 2019-12-26 / 10:26

    Hennes barndom är fullständigt ointressant en Julafton när hon är julvärd. Hon skall göra ett jobb och det är att önska tittare God Jul samt presentera kommande program. Inte blanda in sin egen barndom.

    Om hon nu haft en traumatisk händelse i sin barndom hade hon kunnat ta bort flaggorna före sändningen. Inte alls, utan hon måste provocera framför ögonen på barn som väntar på något roligt.

    Gillad av 2 personer

   • Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) 2019-12-26 / 14:37

    Det här börjar bli i det närmaste löjligt. Mycket med poängen med att ha en julvärd på julafton är ju just att ge en personlig koppling till tittarna. Om julvärden inte kan vara personlig med något som anknyter till just julen kan man ju lika gärna skippa hela idén med att ha en julvärd.
    Överlag avskyr jag SVT och tycker eländet borde läggas ner, men lite jäkla balans behövs i kritiken.

    Gilla

 5. turrim 2019-12-25 / 18:12

  Jag har upplevt Marianne Mörck vid två seniormiddagar med nog fem års mellanrum. Det var trevligt, intimt och roande. Jag såg därför fram mot julvärdskapet.

  Nu blev jag mycket besviken på hatet mot flaggorna i granen som vi nog många upplevde som mycket viktiga under världskriget även om vi då var barn och förhärligandet av Karl Bertil Jonsson som jag alltid sett som en föregångare till dagens ungdomsrånare. Där begriper jag inte Tage och Marianne.

  Gillad av 2 personer

  • Patrik 2019-12-25 / 20:54

   Om du på fullt allvar inte begriper budskapet i Karl-Bertil Jonsson är det nog ingen hejd på saker du inte begriper. Ungdomsrånare? Tjena.

   Gillad av 1 person

   • Gunnar Karlsson 2019-12-26 / 02:57

    Patrik, kan du som vet allt, göra oss tjänsten att avslöja budskapet !!

    //Gunnar

    Gillad av 1 person

   • Maja Dacke 2019-12-26 / 22:26

    Gunnar, budskapet är väl att dela med sig – men inte ända in på mässingen utan med måtta.
    Dock. Med tanke på de superrika som bara skor sig för att få mer och mer och mer så sviktar det lite i resonemanget.

    Gilla

 6. W&D 2019-12-25 / 18:05

  Marianne Mörck uppmanar till brott på SVT,
  i sin presentation av Karl Bertil-filmen på julafton: ”Ta ifrån de rika”!

  Man undrar vilka är de rika som ska rånas menar hon. Inte syftar hon på Hanna Stjärne, Jan Helin eller Marianne Mörck själv, va?!

  Gillad av 5 personer

  • Lillemor B 2019-12-25 / 19:14

   Ytterst olämpligt i en tid där barn rånas på sina kläder av kriminella invandrargäng och lämnas nakna i kylan.

   Gillad av 5 personer

   • Patrik 2019-12-25 / 20:59

    Förlåt. Men har du helt tappat allt begrepp om verkligheten? Att kriminella gäng rånar t ex ungdomar är naturligtvis helt oacceptabelt och ska motarbetas på alla tänkbara sätt. Men att jämställa detta med en symbolisk saga om hur en ung pojke delar ut de rikas icke önskade julklappar till samhällets fattiga. Du förstår att det är två HELT olika saker, va? Ta en liten stund och tänk efter innan du skriver. Inte minst för din egen skull.

    Gilla

   • U 2019-12-25 / 23:53

    Ta ifrån de rika-konceptet har tillämpats av både Stalin, Röda Khmererna m fl. Resultatet blev att alla blev fattiga, (utom kommunistpamparna förstås)!

    Gillad av 2 personer

 7. Cosmik Debris 2019-12-25 / 17:05

  Fascisterna på Sveavägen 68 önskar God Jul

  Gillad av 6 personer

 8. Lennart Karlsson 2019-12-25 / 16:39

  Brukar trösta svenskar som är förtvivlade över Sveriges vägval med att ”Det är tur att kommunism och intelligens är motsatser till varandra”. Till slut slår de ihjäl sig själva!

  Sossar tröstar jag med att de gjort mycket för att hålla nere befolkningsökningen genom sitt agerande på Kuba, i Venezuela, Sovjet och den stora reformen i socialistiska Mao-Kina.
  Bättre än ”Profet-Greta”?

  Gilla

 9. Anonym 2019-12-25 / 16:18

  Sanningen ska göra eder fria står det som överskrift här på bloggen. Och så presenteras osanningar här på bloggen. Marianne Mörck berättade historien om varför hon tog bort juldekorationerna i form av svenska små flaggor. Berättelsen bakom förtiger den här bloggen för att vinna simpla politiska poänger fast det inte hade ett dugg med politik att göra. Marianne berättar att hon när hon var barn hade en väldigt diktatorisk far som bestämde allt. Till och med hur julgranen skulle pyntas. Den då lilla flickan Marianne hade gjort julgransprydnader i skolan som hon ville hänga i granen. Det fick hon inte för sin far. Där skulle bara hänga svenska flaggor. Så nu när Marianne är julvärd vill hon ta revansch och pryda granen efter eget tycke. Finns inget som helst politiskt spel i detta; istället en uppmaning att låta barnen vara med och bestämma.
  Att göra hennes berättelse till politiskt utspel och påstå att hon river sönder svenska flaggan på bästa sändingstid är illvilligt trams.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-12-25 / 16:34

   Nu ljuger du! Jag har aldrig skrivit river sönder utan att hon rev ned de svenska flaggorna. Det var även ett politiskt ställningstagande mot nationalism. Den som inte förstår det är naiv och förstår uppenbarligen inte hur indoktrineringen fungerar i demokraturen Sverige. Mörks familjetrauman angår inte svenska folket och i synnerhet när hon är julvärd på julafton!!

   Gillad av 8 personer

   • Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) 2019-12-25 / 18:30

    Givet hennes berättelse upplevde jag det inte som ett statement mot vare sig nationalism eller flaggan, utan som ett uttryck för hur hennes barndoms jular och granar var väldigt torftiga. Om nu hennes berättelse är sann. Poängen var väl att hon ville klä om granen.
    Och visst såg väl granen väldigt torftig ut, det hjälper inga flaggor i världen upp.

    Gilla

   • Gunnar Karlsson 2019-12-25 / 19:09

    Ytterst illa och osmakligt valt tillfälle att dryfta sina egna psykiska problem, dessa skall inte avhandlas i TV, än mindre på Julafton, det finns helt andra form för den diskussionen.

    //Gunnar

    Gillad av 4 personer

  • Ölandsbonde 2019-12-25 / 17:40

   Tack för den informationen. Fick nu en helt annan uppfattning än den som gavs här. Där hade jag blivit lurad.

   Tack!

   Gilla

   • Gunnar Karlsson 2019-12-25 / 19:14

    Jag förstår inte på vilket sätt du hade blivit lurad ??

    //Gunnar

    Gillad av 2 personer

 10. Djungelstedt 2019-12-25 / 16:02

  Alternativa Akademins nya ord senaste årtiondet:

  dialogpolis

  saft & bulle polis

  HEN

  käpphästpolis

  MENA

  batikhäxor

  pizzapolis

  batikdomstolar

  vänsteråklagare

  svisch journalister

  reklamfinansierade journalister

  vänsterflum

  termosbomber

  bilgrillningar

  genus

  förnedringsrån

  osv…. ni andra kan ju gärna fylla på med alla nya ord som Sverige belönats med sista årtiondet om jag missat något!

  Ingen aning om det är satans bländverk! Har tappat tron på det mesta.

  Gillad av 2 personer

  • Ingemar Ekman 2019-12-25 / 19:55

   Som tillägg till swishjournalister bör läggas det otrevliga stöldjournalister.
   Alltså skattefinansierade journalister som stjäl från det allmänna genom presstöd.

   Gillad av 1 person

   • Maja Dacke 2019-12-26 / 22:35

    Fast egentligen är det väl deras chefer och ägare som tar hand om presstöd och dylikt. Swishandet är ju till för dem som inte kan dra nytta av fast lön eller arvoden.

    Gilla

 11. Cosmik Debris 2019-12-25 / 15:39

  Varför tittar ni på SVT eller TV4? Varför utsätter ni er för den hjärntvätten?

  Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2019-12-25 / 16:34

    Varför ska man förstöra hela julen genom att titta på den skräcködlan? Sätt på kärringen en burka eller en nikab. Hon skulle då faktiskt vara betydligt mindre frånstötande.

    Det är helt sant.

    Gillad av 1 person

 12. Varjager 2019-12-25 / 15:28

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Hatet mot våran nation hos 68 vänstern är monumental. Detta är vad våra skattemedel går till. Hatisk propaganda mot vårat folk och nation.

  Gillad av 2 personer

 13. ROLLE 2019-12-25 / 15:12

  Lögnerna som SVT levererar.
  Fjärde statsmakten nr 32 med Lars Bern om SVT:s dolda agenda

  Gillad av 3 personer

 14. Bosse 2019-12-25 / 14:57

  Så jävla bra😂😂😂

  Gilla

  • larslindblog 2019-12-25 / 16:57

   Tittade knappt alls…vilken tur !!! Jag var redan ledsen efter ett dödsfall i familjen…

   Gilla

 15. Ludvig 2019-12-25 / 14:00

  Jag var inte med från början så jag såg inte att årets julvärd rev ner flaggorna, mycket dåligt.

  Gilla

 16. Kenneth 2019-12-25 / 14:00

  Salam aleikum på er med flaggor i granen från arabländerna 🙂

  Gilla

 17. Nisse Rönnkvist 2019-12-25 / 13:46

  Har lyckligvis ”missat”det synnerligen klumpiga tilltaget denna självgoda pompösa hen lyckades
  genomföra på bästa sändningstid.
  Vilka signaler skickar tilltaget ut till omvärlden ?
  Finns snart inte ngt som försvarar valet att bo o verka i Sverige.Hela såsseriet bärs ju upp av skatter.Funderar allvarligt på flytt,snarast.
  Väcker sån otäck smak och känsla i mig.
  Ge mig en vettig anledning varför man ska stanna kvar bara för att behandlas som ngt katten släpat hem,att särbehandlas likt sämre varelse bara för att jag föddes i vad som tidigare var mitt stolta fosterland.Rensa upp på svt nu!

  Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-12-25 / 20:20

   Nisse, jag förstår din frustation, jag lämnade själv Absurdistan, när skatterna (direkta & indirekta) ökade i samma snabba takt som köerna i sjukvården och den grova blattekriminaliteten.

   Så personligen tycker jag att du tänker helt rätt, jag valde Frankrike, av många skäl, inte minst skattemässigt (Magdalena kan inte ta ut den 25 %-iga SINK-skatten om du bor i Frankrike).

   Beträffande SVT så misstänker jag att du är lite väl optimistisk, eller rent ut sagt naiv, något mer inpyrt kommunisthak går nog inte att leta upp i Sverige, förmodligen är det befolkat med 99.9 % blodröda fanatiker, det går inte att rensa upp !! Enda lösningen är att lägga ned spektaklet och starta upp med en frisk besättning.

   //Gunnar

   Gillad av 2 personer

 18. Bert 2019-12-25 / 13:32

  Någon som vet var man kan köpa dessa Svenskaflaggorgirlanger ?
  Vill ha tag i ett antal till julen 2020.

  Gillad av 1 person

 19. Antipedofil 2019-12-25 / 13:27

  Påven försvarar i sitt jultal pedofilin inom den katolska kyrkan: Gud älskar även den värsta (pedofilen)!

  Tvi!

  Gilla

 20. Sven d.ä. 2019-12-25 / 12:56

  Jag är generellt positiv infor traditioner, men två ser jag gärna tas bort.

  ”Kalle Anka kl 3 på Julafton”
  Det är en relik från den tiden när det endast sändes Disney filmer några minuter då och då under året, men på Julafton blev vi utdelade en hel timme. Det var bröd och skådespel till folket från makthavarens sida. Bort med den traditionen. Låt oss själv bestämma när och vad vi ska titta på.

  ”Uppesittarkvällar i TV, t ex den på Julafton”
  DDR mentalitet att alla skulle sitta framför samma kanal vid samma tillfälle. Och sedan skulle det diskuteras i tidningarna dagen efter. Bort med den traditionen.

  Ersätt dessa två med andra traditioner, gärna kopplade till naturen.

  Gillad av 1 person

 21. Gunnar Karlsson 2019-12-25 / 12:51

  Marianne Mörck, ett av SVT:s värsta bottennapp !!

  //Gunnar

  Gillad av 3 personer

  • Lennart Karlsson 2019-12-25 / 16:28

   Det ser mörckt ut för Svensk Vänster TV!

   Gillad av 2 personer

   • Gunnar Karlsson 2019-12-25 / 17:12

    Lennart, den var nästan i klass med Hegerfors klassiska uttalande….

    //Gunnar

    Gilla

 22. Pia 2019-12-25 / 12:47

  Vad har hennes vikt med saken att göra Thoralf? Om du måste kommentera det har du inte många argument att komma med, särskilt som du inte är någon skönhet själv.

  Gilla

 23. bjornwiklund 2019-12-25 / 12:46

  Tyvärr elle lyckligtvis missade jag detta.
  Dock kan jag förvisso hålla med om att med alla depitioner osv som varje uppträdande i SVT föranlett så kan inte ett ad hoc plockande av granen vara ens tänkbart utan naturligtvis var detta väl regisserat…..

  Så vad var syftet/uppsåtet och nådde man detta eller blev det en ”backfire”?

  Gilla

 24. ltsundelin1950 2019-12-25 / 12:26

  Skitenkelt…. Tittar inte på skräpet.

  Gillad av 2 personer

 25. bengarne 2019-12-25 / 11:56

  Som värd respekterar man sina gäster och i detta fall tittarna. Va fa,, skulle hon ta på sig detta uppdrag för.

  Gillad av 4 personer

  • Okänd 2019-12-25 / 13:06

   Ledsamt Marianne Mörk jag förväntade mig mer av dig 😒

   Gilla

 26. Grålle 2019-12-25 / 11:30

  Snart dags att lägga ännu ett år till handlingarna och 2019 kan väl kategoriseras som ”ett rejält kliv mot avgrunden”.
  Om man tittar i ett något längre perspektiv; skall verkligen landsförrädare som Fredrik Reinfeldt, Angela Merkel och Tony Blair komma undan med det helvete de skapat i sina respektive hemländer eller finns det så mycket civilkurage att de kommer att få sina rättmätiga straff?
  Vad tror ni gott folk?

  Gillad av 3 personer

 27. hllviken 2019-12-25 / 11:10

  🎄 🇸🇪 🎄 🇸🇪 🎄 🇸🇪 🎄 🇸🇪 🎄 🇸🇪 🎄 🇸🇪 🎄 🇸🇪

  GOD FORTSÄTTNING! Gott Folk!

  Gilla

 28. Morgan 2019-12-25 / 10:50

  Många Sverige vänner pratar om svensk kultur o traditioner. Men varför åker många till Thailand under julen, detta gör ju även hövdingen Åkesson . Detta har tydligen blivit en tradition för honom. Men så särskilt svenskt är det väl inte.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-12-25 / 10:53

   Så du anser att om man är Sverigevän får man inte åka utomlands. Innebär det också att du menar att alla som inte är Sverigevänner skall flytta till något annat land?

   Gillad av 8 personer

   • Ghost of Democracy 2019-12-25 / 13:12

    Som jag tolkar det så anser han precis vad han skrev, snarare än vad du tillskrev honom.

    Nyckelordsfrasen var nog ”svensk kultur o traditioner”.

    Gilla

   • Morgan 2019-12-25 / 14:15

    Vad jag menar är att man självfallet som Sverigevän får åka utomlands. Men att fira julen med familj och släkt är en svensk tradition. Själv skulle jag inte åka till Thailand under julen. Att fly Sverige för permanent boende utomlands är nu mest Sverigevänner som gör för att komma från mångkulturen.

    Gilla

  • Toni Olsson 2019-12-25 / 13:28

   Kanske för att Hövdingen inte har så många andra chanser till semester och julen är nästan den enda chans han har till att med sin familj göra något trevligt.

   Gillad av 1 person

  • T D 2019-12-25 / 15:11

   Jag förstår inte varför det är fel för en Svensk att åka till Thailand under julen, man kan ju både gilla respektera julen ändå. Vilka andra helger bör man undvika, påsk, pingst , valborg, trettonhelgen eller kanske förstå maj.

   Gilla

   • Morgan 2019-12-25 / 15:50

    Vem har sagt att man inte får åka till Thailand? Det enda jag jag skrivit är att jag själv aldrig skulle göra det under julen. Men alla får väl göra som de själva vill. Har själv ofta åkt utomlands i december men inte under julen. Skall åka utomlands även nu i Januari. Men alla får väl åka när de själva vill.

    Gilla

  • larslindblog 2019-12-25 / 17:05

   Det är en väldigt lång flygning till Thailand…..sedan är det väldigt varmt och fuktigt….Obegripligt att så många frivilligt åker dit. Jag skulle inte åka dit under 100 tusen kontant.

   Gilla

 29. Tony Ingman 2019-12-25 / 09:36

  Att denna dekoration var en billig sak att ha i julgranen för dom allra fattigaste bekymrar
  naturligtvis heller inte dessa gåslever proletärer på SVT. Sparka Hanna Stjerne!

  Gillad av 5 personer

 30. ingesa396634574 2019-12-25 / 09:31

  Mariannes Far var ju Sjökapten.
  Svenskt sjöfolk har alltid älskat den Svenska flaggen och av den anledningen tillhör de mest Sverigevänliga av alla.
  Julen var alltid lite sentimentalt i mässarna.
  Efter första snapsen vid Julmiddagen sjöng någon.
  ”När han kom till Singapore och såg den Svenska flaggen,brast han i gråt”

  Gillad av 4 personer

  • turrim 2019-12-25 / 10:30

   En sjökapten jag kände var ofta långt från hemmet under t ex julen och kunde rimligen inte påverka barnens julgransdekorationer. Men Mariannes far var kanske kapten på någon av färjorna i Göteborgs skärgård.

   Gillad av 2 personer

 31. Tony Ingman 2019-12-25 / 09:31

  Förstår inte varför Marianne Mörc ställer upp på dessa dumheter som säkert är planerat
  av SVT, för det första är denna dekoration en av dom första som användes till att pynta
  julgranen, och på den tiden hade folk respekt för denna symbol, och det har nog dom
  flesta idag med , men stortöntarna på SVT med sin illröda bakgrund ska ju givetvis visa
  sitt förakt mot Nationalistiska symboler och för vad Svensken tycker? undra om inte SVT s
  anhang har större respekt för Hammaren o Skäran?

  För en gångs skull visade SVT upp sin sjukliga besatthet av USA s president Donald Trump
  när dom listade vilka som det skrivs mest om i Media, att man dagligen försöker att hitta
  skit att Smeta på Donald Trump, som oftast bara benämns med namn , samtidigt som den
  yrtocke vi har till ledare hovsamt benämns Statsminister?

  Gillad av 7 personer

 32. Another Stig 2019-12-25 / 09:03

  Valet av Marianne Mörck denna motbjudande feta och i flera bemärkelser fula tant till julvärd på SVT är medvetet och syftar till att få folket att fatta avsmak för Julen.

  Gillad av 8 personer

  • Dianna 2019-12-25 / 11:58

   Precis så är det

   Gillad av 1 person

  • Maja Dacke 2019-12-26 / 22:52

   Det är nog synd om Marianne – egentligen – och hon har det nog inte för lätt därhemma. Ingen chans att tänka på sin egen hälsa t ex.
   Överviktig jovisst men skulle säkert bli riktigt vacker om hon började tänka på att leva mer hälsosamt.
   Rekommenderar LCHF – men det gör väl ingen i hennes närhet.

   Gilla

 33. Hacke 2019-12-25 / 08:53

  Såg inte spektaklet med tanke på att det blir ingen riktig jul för Stjärne, Helin och övriga politruker på S(V)T om man inte får skända sitt främsta hatobjekt svenska folket på årets främsta prime time.
  Inget produceras där utan baktanke och rådande politisk agenda.
  Förhoppningsvis innebär detta för allt fler så uppenbara att färden mot public service upplösning går desto fortare.

  Gillad av 6 personer

  • Maja Dacke 2019-12-26 / 22:53

   Bästa sättet att undvika public service är att inte ha TV – som jag … …

   Gilla

 34. Gurra 2019-12-25 / 08:27

  Stackars alla kränkta rasister här inne. 😂 Köp lite viagra och tagga ner. Jävla losers.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-12-25 / 09:20

   Kan du inte förklara dig vad du menar med rasister, Viagra och losers? Hur tänker du?

   Gillad av 6 personer

   • Gunnar Karlsson 2019-12-25 / 12:42

    Tänker !! Thoralf, övervärdera inte pajasen….

    //Gunnar

    Gillad av 2 personer

  • martiusus 2019-12-25 / 09:40

   Se där, ännu en av dom där träbockarna
   som tror sej kunna mjölka.

   Gillad av 2 personer

  • Fair & Square 2019-12-25 / 09:56

   @Gurra Ali Baboon Lefty or Pedophile Worshipper

   Too much month at the end of the money and no vertical smile?

   Gillad av 2 personer

  • Stewe 2019-12-25 / 10:09

   Tror ditt tänk gick lite baklänges nu, i bland kan det vara klokt att hålla mun och inte avslöja att man är lite korkad, än att öppna den och undanröja alla tvivel ?

   Gillad av 5 personer

  • Ulf hed 2019-12-25 / 15:22

   När blev man rasist för att man gilla svenska Flaggan och måste äta viagra🤔

   Gillad av 1 person

  • larslindblog 2019-12-25 / 17:07

   Vi behöver ingen Viagra..den kan du själv behålla !!

   Gilla

 35. Stig Bergman 2019-12-25 / 07:44

  Var är hemvärnet?

  Eller använd åtminstone Riksdagens möjligheter för att skjuta bort SVT! Då kan vi fortsatt tro på att demokratin segrar innan skott behöver avlossas.

  Gillad av 3 personer

 36. Fredrik Östman 2019-12-25 / 07:39

  Jag har kvar mina svenska flaggor kvar i min gran nere i Wien! Bevare oss för dessa mörckermän!

  Gillad av 4 personer

 37. Janne 2019-12-25 / 06:37

  Det går väl med henne som för förra årets sk julvärd som blev totalt utfryst av stora
  delar av svenska folket.

  Gillad av 5 personer

 38. Anonym 2019-12-25 / 06:30

  Va är de för jäkla daltande,vi får inte ha flaggor i granen nu å ,nu börjar de gå för långt 🤔🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪

  Gillad av 1 person

  • Patrik 2019-12-26 / 00:29

   Titta på klippet istället så borde du fatta – givet att du är normalbegåvad.. Du får såklart ha precis så många flaggor du vill i din gran. Eller vad fanken du nu vill ha där. INGEN har hävdat något annat. Det var också det inslaget handlade om. Att Marianne inte fick välja själv vad hon ville ha i granen för sin pappa – som bara ville ha flaggor.

   Gilla

 39. Olle 2019-12-25 / 04:06

  Ja det är ju rätt naivt av henne att spela de rasistiska svenskhatande muslimerna i händerna på det sättet. Senare hörde jag henne kommentera efter Karl Bertil att man borde uppmana barn mer att stjäla från de rika.

  Gillad av 2 personer

  • valentin 2019-12-25 / 15:29

   Bra om hon själv får känna på det hon önskar andra för framtiden blir mörk på många sätt
   god fortsättning vänner!

   Gilla

 40. Anonym 2019-12-25 / 03:30

  Är det någonting att gnälla över?

  Gilla

  • Meja Larzo 2019-12-25 / 09:08

   Ja! Att ngn i skattefinansierade public service spottar på symbolen för vårt vackra land, vår jämlika demokrati, våra förfäders strävan som byggt vår välfärd är verkligen ngt att gnälla över! Förstår man inte vad det innebär att skända nationalsymbolen är man riktigt illa ute! Landsförräderi!

   Gillad av 10 personer

   • hllviken 2019-12-25 / 11:07

    👍👍👍👍👍

    Gillad av 1 person

   • Anonym 2019-12-25 / 11:08

    Hon fick tydligen varenda nyfascist att gå i spinn och bli skogstokig!

    Gilla

 41. Per Rosengren 2019-12-25 / 01:48

  Fult gjort. Men passar med deras agenda

  Gillad av 2 personer

 42. Loy Johnson 2019-12-25 / 01:18

  Reagerade också på det. Så tydligt.
  Tack för en bra blogg. God Jul alla.

  Gillad av 4 personer

 43. Jesus 2019-12-25 / 01:05

  Thoralf, kan du förklara vad politikerna och SVT vill få ut av mångkultur, för det är ju vad allt går ut på. Vad är syftet med att göra Sverige muslimskt? Vad vill man uppnå med det?

  Gillad av 2 personer

 44. Harry40 2019-12-25 / 01:00

  Förstår det dumma vänsterflummet överhuvudtaget varför dom är svenskar. Vilka tidigare generationer och deras tidigare släktingar som mött hårda öden. Dumma respektlösa naiva och oerhört korkade så ser jag på vänsterpacket.

  Gillad av 2 personer

 45. Sven d.ä. 2019-12-25 / 00:58

  Jag såg inte inslaget. Men uppenbarligen var inte Marianne Mörck lämplig som värd. SVT måste ha känt till hennes svårigheter med Jul och julfirande. Så SVT har skuld till att man försöker montera ned Julen och Jultraditioner.

  Gillad av 4 personer

 46. molle3 2019-12-25 / 00:46

  Hitler gillade inte heller Julen.
  En Julafton Tillbringade han i en taxi som han hade hyrt för att köras runt på måfå i södra Bayern-enbart för att slippa firandet.

  Snart är vi där tror jag. Ikea har ju börjat så smått.
  De ska ta sig an nyadeln och hjälpa med språk och jobb. De satsar 1 miljard på det. (i alla länder de verkar i).
  Handlar sällan något där men de har billig mat. Men snart är det slut med det också.

  Gillad av 8 personer

 47. Drottning trasa 2019-12-25 / 00:38

  Gjorde hon

  Gilla

 48. molle3 2019-12-25 / 00:10

  Är det inte straffbart att skymfa svenska flaggan???
  Men hon heter väl inte ”mörk” för inte 🙂

  Gillad av 7 personer

Kommentarer inaktiverade.