VÄLPLANERAT AV SVT

SVT:s julvärd Marianne Mörck började sin dag som julvärd med att riva bort de svenska flaggorna från julgranen. Hon gillade inte svenska flaggor och i synnerhet inte i julgranen. Varför hade SVT då pyntat granen med svenska flaggor?

SVT hade planerat det väl med att Marianne Mörck skulle riva ned och ta bort de svenska flaggorna precis lagom när stora delar av det svenska folket bänkat sig framför TV:n för att se Kalle Anka.

Det var välplanerad politisk markering på julafton!

Marianne Mörck

Här river Marianne Mörck bort de svenska flaggorna från granen. Sedan ersatte hon flaggorna med snapsglas i granen.

Det lämpar sig inte att skriva vad jag tycker om detta tilltag av public service!

UPPDATERING.

Läst på nätet om Marianne Mörck.

”Det bekräftar min bild av en ung flicka som föddes med silversked i munnen och som lönade sina välgörare genom att växa upp till en bråkig 68-vänstersubba som med sina blodröda åsikter närde ett hat mot sin egen bakgrund. Därefter gick färden vidare in i teater- och TV-branschen tillsammans med likasinnade kommunister. Och som den småaktiga marxist julvärdinnan är passar hon på att en sista gång i sitt förgrämda liv spotta på sin bakgrund genom att i sin sista stora föreställning i livet kasta minnet av sin styvfar och välgörare i golvsmutsen och ersätta det med kitsch och tingeltangel.”

Okänd

”Och jag ska hem på tåget till Malmö i morgon och då ska jag bara lägga mig i sängen i tre dagar med min lilla kissekatt som har väntat på mig. Och så ska vi äta jansson och goda kattgodisar och dricka julmust. ”

Expressen

Hon borde istället ut och motionera!

131 reaktioner på ”VÄLPLANERAT AV SVT

  • frankrotor 2019-12-29 / 00:20

   3-4 år, om ikke Jimmy klarer av å vende skeppet!…:O/

   Gillad av 1 person

 1. Cosmik Debris 2019-12-26 / 23:44

  Nästa år tycker jag vi tar en negerska från Somalia som julvärd. Då kan hon lagom till Kalle Anka berätta för hela svenska befolkningen hur hemskt det var när hon och alla hennes systrar blev faraoniskt könsstympade.

  Det blir väl bra? Julefrid?

  Wikipedia:
  ”Infibulation (även kallat ”faraonisk omskärelse”) har praktiserats särskilt i Östafrika och är den värsta typen av kvinnlig könsstympning och innebär att klitoris, de inre blygdläpparna samt delar av de yttre blygdläpparna skärs bort. Huden sys sedan ihop och ett litet hål lämnas för att menstruationsblod och urin ska kunna passera”

  Ps.
  NRK hade en mycket vacker kvinna, i en stilfull folkdräkt – som julvärd. Svenska folket fick hålla till godo med en skräcködla som nu också visar sig vara en batikhäxa.

  Ds.

  Gilla

  • ! 2019-12-27 / 12:42

   Troligen var hon den vackraste de kunde hitta på statstelevisionen!

   Gilla

  • Skämt åsido! 2019-12-27 / 14:21

   Och det där med infibulation är finkultur,
   Berikande, sa Mona!

   Gilla

 2. Waldemar & Dagny 2019-12-26 / 15:10

  Anledningen till att Marianne Mörck väljer att riva ner den svenska flaggan är enkel:
  det är ofarligt att göra så.
  Skulle kärringen våga riva koranen?!

  Gillad av 7 personer

 3. Mikael 2019-12-26 / 14:05

  En nyttig idiot för SvT och sossarna. Ismaleringen fortskrider allt enligt Barcelonavtalet!! Vi har inte lång tid kvar innan det sitter en Iman som julvärd !

  Gillad av 3 personer

 4. Tim 2019-12-26 / 14:04

  Kan också passa på att klargöra lite fakta. Det är inte SVT som censurerat Tomteverkstan i Kalle Anka på julafton. Det är Disney som gjort det. SVT har inte heller rätt att censurera i upphovsrättsskyddat material.

  Gillad av 1 person

  • Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) 2019-12-26 / 16:30

   Det har klippts ganska friskt i inslagen. Är du säker på att SVT inte kan klippa? Jag vet att några av klippen i Tomtens verkstad gjorts av Disney pga. PK, men är det t.ex. Disney som har klippt bort ca 30 sekunder när tomten läser önskelistan?
   Det förekommer också klipp i Kalle Anka i djungeln (kulsprutescen är bortklippt), och husvagnssemestern (när Långben ”poppar popcorn” och i stort sett hela den vådliga färden nerför berget i husvagnen).
   Men vissa av klippen, som önskelistan och husvagnsfärden, handlar säkerligen bara om tidsskäl för att kunna få in ”årets överraskningar” som pushar för nya Disney-filmer.

   Gillad av 1 person

 5. Tim 2019-12-26 / 13:34

  Detta är ju bara löjligt och överdrivet. Hon hade en historia kring flaggorna och det var knappast nåt provocerande. Om SVT skulle ha en agenda, hur kunde då Jesusbarnet och krubban vara med? Sluta var så patetiska och tolka allt fel.

  Gillad av 1 person

  • Hoppalong 2019-12-26 / 14:49

   Den historien hörde inte hemma på SVT en Julafton. Hennes privatliv är vi som betalar inte intresserade av. Dessutom om flaggorna störde henne kunde hon plockat ner dessa före sändning. Hon är där för att presentera program inte framföra sina egna trauman.

   Gillad av 6 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-12-26 / 14:57

   Tim, sluta att vara så barnsligt naiv och lär dig tolka saker rätt !!

   //Gunnar

   Gillad av 4 personer

  • Antipedofil 2019-12-26 / 15:02

   Om SVT inte har en agenda,
   Hur kan det komma sig att SVT vägrar upplyser svenska folket om att islams grundare Muhammed var pedofil?!

   Gillad av 3 personer

   • Anonym 2019-12-27 / 22:17

    Därför att regeringen utser vilka personer som ska sitta med i både styrelsen OCH i granskningsnämnden 👍🏻 Agendan blir då detaljstyrd och vinklad därefter.

    Gilla

 6. hllviken 2019-12-26 / 12:11

  Marianne Mörck (70 år) bor tillsammans med Nusrat Zahan (29 år) i en villa i Brunkeflostrand…

  Hej hopp min kära sockertopp!
  Hopp hopp hopp till kärlekens topp!

  Mörck rimmar med örckkkkkk

  Gillad av 2 personer

 7. bjornwiklund 2019-12-26 / 11:47

  Skrev en gång tidigare…… såg inte detta med flaggorna men jag trodde ärligt att SVT körde en repris av något program…. hade jag sett hade jag förvisso bette värden stänga TV´n eller lämna för vi hade ju ätit o så…… men hur kan SVT låta denna typ av indoktrinering pågå….. som jag skrev i det andra inlägget: Naturligtvis var detta planerat och avstämt med SVT……..

  Gillad av 4 personer

 8. PANKRIK 2019-12-26 / 10:54

  @ PAT RIK

  Är du RIK?

  Gilla

  • messkalle 2019-12-26 / 23:07

   Rik blir pank vid pankrig

   Gilla

 9. Cosmik Debris 2019-12-25 / 23:23

  NRK Text-TV har haft EN (1) bilbrand på förstasidan hela kvällen. Det är EN (1) bil som brunnit och det rör sig sannoliktbom en olycka. I Sverige eldar (snart dagligen) muslimer och negrer upp hela garagelängor och det blir bara en notiser.

  Hela jävla landet borde tvångsförvaltas av Norge och Danmark.

  Gillad av 7 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s