TRE RÖSTER OM MIN BOK

”Först vill jag tacka för en fantastisk bra bok. Den belyser verkligen hur svensk vuxenmobbing fungerar i ankdammen Sverige. Att vuxna människor beter sig på det här viset är minst sagt illa som dessutom ska agera föredömligt då de är folkvalda är beklämmande och förklaringen till hur illa förvaltningen av Sverige AB sköts och visar vilken flockmentalitet som råder. Folk verkar har slutat tänka själva det viktigaste är att följa flocken så man inte utmärker sig. Att ett nytt parti har blivit invalt i Sveriges riksdag enligt demokratins regler det verkar man ha glömt. Det viktigaste är att hålla detta ute från medbestämmande oavsett hur det går för Sverige AB. Man är helt enkelt Sverigefientliga.”

”I går kväll läste jag de sista raderna i din fantastiska bok. Jag känner inte till någon som slitit så för sitt parti som du. Och vilket tack du fått. Att det var så genomruttet i politiken trodde jag inte. Jag läser din blogg varje dag, och skulle du skriva någon mer bok är jag mycket intresserad.”

”Läste ut din bok i helgen . Jag är fantastiskt imponerad över det engagemang för SD du uppbådade trots all skit du fick mot dig! Oerhört tråkigt att SD som parti inte får ha dig kvar . Men det är som du säger ….bäst med ja-sägare.”

Du kan köpa min bok på flera olika sätt. Om du inte vill köpa den av mig kan du köpa boken på Dillbergs bokhandel i Kalmar. Boken finns också på internetbokhandeln Bokus.

https://www.bokus.com/bok/9789151960968/mina-politiska-fighter/

Om du köper den direkt av mig så gäller följande. Pris 215 kronor om den hämtas i Kalmar eller 279 kronor för boken om jag skall skicka den med posten. Kontakta mig i så fall på mejl thoralf.alfsson@telia.com eller på Messenger eller i sista hand på SMS till 072-5179099, för hur du kan betala för boken. Smidigast är betalning till min företagsswish 123 011 48 01 eller Bankgiro 5527-1589

Sedan vill jag ju givetvis ha din adress om jag skall skicka boken med posten.

PS

Kalmar stadsbibliotek har inte min bok. Ni som bor i Kalmar kan ju fråga efter boken eller be biblioteken i Kalmar köpa in boken. Det samma gäller övriga kommuner i länet eller ute i landet. Fråga på ert bibliotek!

Annons

24 reaktioner på ”TRE RÖSTER OM MIN BOK

 1. Andersson 2020-11-07 / 19:18

  SVT Blekinge:

  ””Lastbilsförare anhållen – misstänks ha stulit flera åkgräsklippare

  Under fredagseftermiddagen greps en lastbilsförare misstänkt för grov stöld och grovt häleri. Föraren anhölls senare av polis.

  Det var vid 14.30-tiden på fredagseftermiddagen som gränspolisen i samarbete med kustbevakningen och tullen slog till mot en lastbil i Verköhamnen i Karlskrona. I lastbilen anträffades flertalet åkgräsklippare som misstänks vara stulna.

  Lastbilsföraren greps och anhölls senare för stöld och grovt häleri.””

  ****************************************

  Var det en långtradare? Var det en svensk långtradare

  Gilla

 2. Vax 2020-11-07 / 19:09

  https://detgodasamhallet.com/2020/11/07/patrik-engellau-klimatnodlage/
  Elin är bekymrad över att Kalmar kommun har deklarerat ”klimatnödläge”. Hon ringer till en framstående politiker i Kalmar. Medborgaren och väljaren Elin (eller Erin) vill veta vad klimatnödläge betyder och vad det ska föranleda för åtgärder: ”Idag är det klimatnödläge, igår var det inte klimatnödläge, liksom. Vad händer nu, vad kommer att hända?

  Gilla

 3. johannes 2020-11-07 / 17:18

  Tror som dig att coronan blev Donalds fall……. helt sjukt att sleepy joe blir president…

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2020-11-07 / 15:06

  Expressen vilseleder och ljuger.

  Expressen:”USA:s president Donald Trump fortsätter att sprida anklagelser om valfusk utan några som helst bevis att backa upp det med. ”Traktorer blockerade dörrar och fönster var täckta med tjocka kartonger så att observatörer inte kunde se in i rösträkningslokalerna”, twittrar Trump”

  Demokrater hindrar republikanska valobservatörer från att komma in i vallokalen och övervaka rösträkningen. Hur tror ni att SVT, DN, SR, Exp eller Aftonbladet hade rapporterat om detta hade hänt i Polen eller Ungern?

  Gillad av 1 person

  • Swexon 2020-11-07 / 17:09

   Om det eventuellt skulle vara valfusk igen som det var i stor utsträckning förra valet så har den lite vassare Trump administrationen legat steget före demokraterna så dem kan säkra bevis.

   Gilla

 5. En annan 2020-11-07 / 14:42

  Hej Thor-Alf. Din bok såg ut att hamna i gott sällskap hos bokhandlaren på bilden från förra veckan, närmast boken ” Extra allt”! Om du och ni andra inte har läst den så rekommenderas den å det varmaste.

  Gilla

 6. Otto 2020-11-07 / 13:31

  Vilken jävla fars USA-valet är. Trump kommer inte avgå frivilligt oavsett om röstfusk begåtts eller ej.

  Gilla

 7. Roland Salomonsson 2020-11-07 / 09:23

  Du skall sannollkt inte i någon större utsträckning räkna med att biblioteken köper in din bok. Inom dessa sker idag en påtaglig CENSURERING vad gäller inköp och skulle någon av din bok bli inköpt, så lär PK-piskan snart ha drivit ner den till källarlagret (och avregistrerats). Inte heller fjärrlån förmedlas med självklarhet för böcker som ”censurerats”.

  Gilla

  • Thoralf A 2020-11-07 / 09:58

   Om kommuninvånare begär att boken skall köpas in så tror jag att de flesta bibliotek köper in den.

   Gilla

 8. Tony 2020-11-07 / 09:13

  Helle Klein vet inte vad Demokrati är, när man vet hur den så kallade
  demokratin fungerar inom kyrkan, så vore det bättre ifall du höll tyst.
  Förresten, varför använder du inte ett foto i nutid??

  Vi har en usel ledning av Svenska Kyrkan idag.

  Gilla

 9. Bergman år 2020 2020-11-07 / 06:38

  Patrik Engellau idag i Det Goda Samhället om Kalmars klimatnödläge och om Elins telefonsamtal

  Gilla

  • Bergman år 2020 2020-11-07 / 08:49

   Tydligen inte bara Kalmar!
   Lennart Bengtsson fortsätter i DGS med bl a:

   Efter en preliminär undersökning (https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/fler-kommuner-vill-utlysa-klimatnodlage-33582) visar det sig att flera kommuner har beslutat om klimatnödläge utan att specificera vad detta innebär. Kanske vill man inte bli tagen på sängen som i fallet med coronapandemin. Flera av kommunernas medborgare har i skrivelser till kommun fört fram att man betraktar klimatet som ett minst lika viktigt problem som coronapandemin om inte faktiskt viktigare.

   Gilla

  • Roland Salomonsson 2020-11-07 / 09:31

   JA! Anmäldes inte våldtäkten för 7 år sedan, finns ingen anledning att så långt i efterhand ta upp en våldtäkt. Vilken oskyldig man kan försvara sig efter så lång tid? Verkar snarast handla om politisk förföljelse. Typiskt kommunistiskt!

   Det är dock en annan sak om våldtäkten anmäldes och polisen nu fått upp ett spår som lett till gripande.

   Gilla

   • Andersson 2020-11-07 / 17:00

    Förmodligen gjordes en anmälan om våldtäkt för sju år sedan. En anmälan betyder inte att en våldtäkt har har ägt rum. En DNA-träff visar att sexuellt umgänge har förevarit. Det bevisar inte att det sexuellt umgänget var en våldtäkt. Hur en åklagare kan låta häkta en man på lösa boliner förstår jag inte. Än mindre till att åtala mannen. Domstolen har satt mannen på fri fot i väntan på domslut. Det brukar innebära att den tilltalade frias från anklagelsen.

    Den här mannen har redan fått sitt liv förstört. Vem är ansvarig för det?

    Detta visar hur rättslös en man är när det gäller anklagelser om våldtäkt. Den här påstådda våldtäkten ägde rum innan ‘samtyckeslagen” Nu är utsattheten sju resor värre. Det är för mig obegripligt att polis och åklagare lägger ned tid och kraft på det här. Och lastar över det på domstolar som har upp över öronen att göra enligt egen utsago.

    Gilla

 10. Figaro 2020-11-07 / 02:17

  Trump verkar ju minst sagt labil, om man nu ska tro media, men det är ju tweets som kommer inifrån vita huset.

  Gillad av 1 person

 11. Dumle 2020-11-07 / 01:01

  Kommer Trump få ett mentalt sammanbrott om han förlorar?

  Gillad av 1 person

  • DecemberKartellen 2020-11-07 / 09:01

   OFF topic.
   Now we all know why Biden did NOT campaign that hard..

   Video Proof Of Democrat Election Fraud To Steal Election

   Gilla

 12. Cosmik Debris 2020-11-06 / 23:51

  ”Men Joe Biden skulle vara 82 år gammal inför nästa val, 2024, som president över världens mäktigaste nation. Och han visar alla tecken på att redan vara gammal. Ja, gammal på riktigt. Gammal som man är när man närmar sig 80. Alla tänkande människor förstår att detta är otänkbart och omöjligt. Alla tänkande människor förstår att det är vänsterextremisten Kamala Harris som är tänkt att ta över.”

  Jonas WE Andersson:
  https://tinyurl.com/yy6fme9l

  Gillad av 2 personer

  • Ivar Andersson 2020-11-07 / 10:05

   Vi har ju sett Biden strutta fram på olika podier som den gamling han är.

   Gilla

 13. turrim 2020-11-06 / 19:42

  Man kan bara säga, att SD är inte mogna att leda landet när man delegerat till narcissister att sköta uteslutning av partikamrater som uppfattas som ett hot mot deras egen status.

  Gilla

  • Martin 2020-11-07 / 01:01

   Helle Klein är en hemsk människa. Det vet vi sedan tidigare. Nu har hon tappat det helt. Vidrig jämförelse.

   Gilla

Kommentarer är stängda.