DN FÖRSVARAR VÄNSTEREXTREMA

Nyhetssajten Exakt24 har grävt fram uppgifter om en anställd på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg där man skriver följande om personen. Mycket läsvärd artikel.

HÄR ÄR SJUKSKÖTERSKAN SOM LEDER DET VÄNSTEREXTREMA TERRORNÄTVERKET

Igår läste jag en artikel i Dagens Nyheter som verkligen förvånade mig.

Sahlgrenska universitetssjukhuset är utsatt för en ”allvarlig påverkanskampanj”, enligt säkerhetschefen Peter Alverman. Sjukhuset anser att anställda på presstjänsten har trakasserats av personer från sajten Exakt24, som enligt Expo har kopplingar till den svenska extremhögern. Händelsen är polisanmäld och sjukhuset för en dialog med säkerhetspolisen.

https://www.dn.se/sverige/sakerhetschefen-allvarlig-paverkanskampanj-pagar-mot-sahlgrenska/

DN raderade min kommentar!

Jag måste säga att DN:s artikel är endast ett stort falsarium av falska påståenden och försök till att smutskasta personerna bakom Exakt24 och dessutom försöker man koppla sajten till Sverigedemokraterna. Givetvis hänvisar man också till vänsterorganisationen EXPO när man försvarar vänsterextrema personer. Riktigt lågt av DN.

När jag sedan även läste kommentarerna till artikeln kunde jag inte låta bli att skriva en kommentar sent igår kväll. Idag på morgonen hade jag mejl om att min kommentar raderats av moderatorn till DN:s artikel.

Bedöm själva om min kommentar bröt mot några regler.

UPPDATERING

Efter att jag ifrågasatt att in kommentar raderats och efterfrågat på vilka grunder den tagits bort så har min kommentar återpublicerats.

Annons

16 reaktioner på ”DN FÖRSVARAR VÄNSTEREXTREMA

 1. Kenvik 2021-05-28 / 19:22

  Har haft DN under många år men totalt tröttnat på deras agendajournalistik. DN har blivit ett propagandaorgan för regeringen Det finns två frågor som inte går att läsa i DN och det är migrationen och klimatet. Det har gått så långt för mig att jag inte vill ha tidningen ens på torrdasset att torka mig där bak.Jag får kräkkänslor av Wolodarski!

  Gilla

 2. Thor 2021-05-28 / 12:39

  Ja, inte skulle jag vilja bli inlagd på Sahlgrenska. Psykotiska våldsverkare som sjukskötare, nej tack.

  Gillad av 1 person

 3. Hacke 2021-05-28 / 11:32

  Ingen kan stå neutral i slutstriden i kampen om demokraturens vara eller icke vara och där den folkfientliga pk-ismen nu snabbt går in i sin mer renodlat fascistiska fas.
  DN har för länge sedan valt sida mot folket, demokrati och yttrandefrihet på riktigt och bakom den vänsterliberala fasaden träder bilden av den ökända socialistiska diktaturen fram i all sin vidrighet.

  Gillad av 4 personer

  • Cosmik Debris 2021-05-28 / 16:12

   Här har vi några typiska ingredienser som krävs för att definiera en polisstat:

   Politiker som hittar på regler som ska ”öka tryggheten”,
   Polisstyrkor som okritiskt skyndar till för att gripa civilpersoner,
   Angiveri,
   Poliser som bryter sig in i hem och sedan med övervåld för bort människor som inte begått brott och som inte utgör en samhällsfara.

   Yttrandefrihet och åsiktsfrihet är inte relativt! Den är absolut inom lagens ramar! Annars är man inte för demokrati som styrelseskick, utan förespråkar själv i realiteten det man ofta beskyller sina meningsmotståndare för!

   Gillad av 1 person

  • turrim 2021-05-28 / 17:51

   Jag sade upp prenumerationen när Olof Lagercrantz älskade Mao på ledar-, kultur- och nyhetsplats. Det synes inte vara bättre i dag. Visserligen läser jag inte men mycket sipprar ju ut och Wolodarski tycker om att ställa upp i TV.

   Gillad av 1 person

  • Lars Johansson 2021-05-28 / 21:56

   Tyvärr är det så att DN har tagit ställning för regeringen mot folket!

   Gillad av 1 person

 4. Sune 2021-05-28 / 10:05

  Att skriva nån kommentar på DN så måste man logga in med bank ID så dom vet vem man är. Har man felaktiga åsikter så kan dom lätt bra stänga ned för gott, Ren censur av Sovjet modell. Är inte många som är intresserade att logga in sig.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-05-28 / 10:14

   Jag står för min åsikt och min kommentar. Sedan har jag min egen kanal där jag kan publicera hur de agerar odemokratiskt!

   Gillad av 6 personer

 5. Håkan Spångberg 2021-05-28 / 10:04

  DN är en vänsterliberal propagandaskrift som jag avskyr.
  Förvånande, och beklagligt, att det finns folk som betalar för den tidningen.

  Gillad av 3 personer

  • Roland Salomonsson 2021-05-28 / 12:04

   Varför använder du det Orwelska ordet ”vänsterliberal”? Vänsterpolitik kan ALDRIG kombineras med libaralism. Ordet väönsterliberal antyder attt något är i varje fall delvis liberalt. Alltid är det någon jubelidiot till väljare som låter sig luras av vänsterextrema krafter, vilka använder ”vänsterliberal”.
   ”Vänsterliberal” är istället ett täcknamn för kulturmarxism, som i sin tur är ett ”mjukisbegrepp” för NAZISM. Vänsterextremismen gör sitt bästa för att ständigt introducera nya begrepp som kan förvirra väljarkåren till att fortsätta rösta på partier som vill införa Diktatur!

   Gillad av 1 person

   • Håkan Spångberg 2021-05-28 / 15:47

    Se där…
    För mig är vänster och liberalt lika med ett dekadent samhälle.
    Men jag börjar bli trött på hela skiten.
    Bättre att köpa en flaska konjak och drömma sig bort i sin ensamhet.

    Gilla

   • Rune N 2021-05-28 / 17:41

    Jag tror att det man menar med ‘liberal’ numera är vad man förr
    kallade släpphänthet och allmän principlöshet.
    Riktig liberalism har ju starka principer.

    Gilla

  • Thor 2021-05-28 / 12:37

   I hög grad seniorseniorer som har DN. Tittar på statstelevision och TV4. Den inskränkta världsbilden följer därav.

   Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.