SOMMARSOLSTÅNDET

Jag däckade i soffan efter dagens kommunfullmäktigemöte. Jag hade två frågor och en interpellation till dagens kommunfullmäktige. Sedan hade vi beslutet om detaljplanen för Foppahotellet, dessutom även beslutet om att bygga en simhall i egen regi eller hyra en anläggning av företaget Kunskapsporten, så det blev många debatter under dagen och det tog ut sin rätt då jag somnande i soffan.

Att sedan regeringen Löfven fick sparken idag gör ju inte saken sämre. Det blir några intressanta veckor framöver. Synd att det inte är en riktig Almedalsvecka i år! Det hade blivit väldigt intressant.

Det var dock ingen som häcklade Socialdemokraterna vid dagens kf men det var säkert många som var glada över att äntligen fått sätta dessa maktfullkomliga politiker på plats.

Det finns som sagt väldigt mycket att kommentera från dagens kf-möte och det kommer jag göra framförallt på Framtid Kalmars webbsida men det blir inte förrän imorgon då jag är lite dränerad på energi för tillfället. Det handlar framförallt om mina frågor och min interpellation, jag misstänker starkt att Barometern eller Dagens Kalmar inte kommer att skriva en enda rad om dem och de uppgifter jag grävt fram och de svar jag fick från bland annat kommunalrådet Johan Persson.

Dessutom har jag en nattaktivitet inplanerad sedan länge i natt. Årets kortaste natt, då jag kommer åka till en väldigt speciell plats för att förhoppningsvis se soluppgången, om det nu inte blir molnigt.

Annons

5 reaktioner på ”SOMMARSOLSTÅNDET

 1. Otto 2021-06-22 / 13:46

  Undra om Johan Persson har komplex för sitt höga hårfäste och håravfall, är det därför han har ett sådant enormt bekräftelsebehov?

  Gilla

 2. Cosmik Debris 2021-06-22 / 01:44

  OT
  Enligt Ingrid Carlqvists kontakter på Sveavägen 68 så kallar sossarna Nooshi Dadgostar för; ”den där jävla blattekärringen”

  Det tycker jag är väldigt roligt 😊

  Gilla

 3. Martin 2021-06-21 / 23:14

  Härlig måndag idag, ljust och varmt ute, vi har blivit av med Löfven och hans patrask, och Sverige vidare i em utan att spela ens. Och Danmark dejligt. Ikväll var jag röd och vit. Vilken match, körde över ryssarna, danskar är så frimodiga och ärliga., härlig stämning i Köpenhamn nu.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-06-21 / 23:02

   Radio Kalmar utelämnar det viktigaste enligt min mening. Men jag kommer kommentera min fråga under morgondagen då jag även kan länka till hela debatten mellan mig och Johan Persson.

   Gilla

Kommentarer är stängda.