BLA, BLA,BLA

Näringslivets medieinstitut var en ny och trevlig bekantskap. Jag undrar varför jag inte sett något från denna källa tidigare? Men efter lite funderande förstår jag att deras artiklar knappast är politiskt korrekta och därför har de säkert drabbats av någon politisk korrekt algoritm som begränsar spridningen av deras artiklar och rapporter.

Jag har i helgen läst flera intressanta artiklar där man granskat inte minst statsmedia!

Klimatjournalistiken sätts också under lupp.

”Efter en femton år lång spärreld av rubriker som säger ungefär de sakerna utgår nog de flesta mediekonsumenter från att läget är så där. Det är alltså inte mer nyhet än att kabla ut att Kina är odemokratiskt eller att USA är rikt. Ändå är rubrikerna lika stora varje gång. För den som är insatt i ämnet börjar referaten om FN:s klimatpanel och dess möten och rapporter se ut som copy-paste. Och ändå finns det så mycket okänt att rapportera om i den här frågan. Varför inte börja med att granska sanningshalten i de där rubrikerna?”

Läs artikeln.

Barometerns egen klimatalarmist Jan Lindsten skriver idag återigen i tidningen. Han är dessutom en av skribenterna på Supermiljöbloggen, en sajt för klimatextremister.

Idag får vi veta biltrafiklederna består koldioxidsprutande betong. Det var en nyhet för mig men så kan klimatalarmister uttrycka sig.

Kärt barn har många namn.

Koldioxidskuld, klimatomställning, klimatkommuner, klimatanpassningsplan, klimatbonus, klimatklivet, klimatångest, klimatkris, klimatnödläge, klimatneutral, klimatsmart, klimatapp…..Jag säger som Greta Thunberg bla, bla, bla, bla…..

Annons

5 reaktioner på ”BLA, BLA,BLA

 1. J B Doe 2021-10-05 / 18:17

  Någon borde fråga redaktör Lindsten om han var lika orolig för en kommande klimatkatastrof 1990 när FN varnade för att en sådan skulle inträffa inom fem år. Han borde ha varit mer nervös då, eftersom FN:s senaste klimatlarm ger oss hela 10 års nådatid.

  Dessutom borde någon offentligt fråga Johan Persson varför Kalmar inte utropade lokalt klimatnödläge varken 1972 eller 1990, när FN hotade med klimatkatastrofer (vilka, som vi vet, aldrig inträffade)

  Gilla

 2. Hacke 2021-10-04 / 09:03

  Äcklas över alla i de politiska-/kulturella-/mediala etablissemangen som nu kliver fram och beklagar sig över Lars Vilks död.
  Samma etablissemang som under alla år hukat/tigit/tagit avstånd från honom och därmed yttrandefriheten på riktigt. De har genom sitt totala svek aktivt stöttat och bidragit till att denna i religion förklädda ideologi med sjumilakliv flyttat fram sina positioner och kväver allt vad mänsklig frihet, demokrati och yttrandefrihet heter.
  Skämmes ta mig faen. Men inte heller det har naturligtvis dessa ynkryggar och Quislingar vett eller ryggrad till.

  Gillad av 1 person

 3. Cosmik Debris 2021-10-03 / 23:29

  Lars Vilks är död. Han fick aldrig någon upprättelse.

  Nu kommer det att firas ordentligt i Sveriges (för tillfället uppställda) moskéer. Förr eller senare ska alla satans moskéer jämnas med marken och muslimerna med beslutsamhet och våld drivas ut ur landet. Muslimerna fick till slut som de ville.

  Muslimerna är skyldiga till Lars Vilks död.

  Om muslimerna hade lämnat Lars Vilks ifred och accepterat att vi har religions-, yttrande- och åsiktsfrihet så skulle han inte ha behövt polisbeskydd och olyckan hade aldrig behövt hända. Muslimskt våld och hot om våld har idag skördat tre människoliv. En konstnär och två poliser. Hur mycket muslimskt våld ska ett hyggligt, strävsamt och intelligent folk behöva tåla?

  Lars Vilks: ”– Finns inga demokratier som kan kombineras med islam”

  Konstnären Lars Vilks och två poliser döda i trafikolycka i Markaryd
  https://www.expressen.se/kvallsposten/en-till-sjukhus-pa-e4-fordon-fattade-eld/

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.