TRE AV FYRA MUSLIMER TROR INTE HAMAS BEGICK MORD OCH VÅLDTÄKTER

Brittiska tidningen The Telegraph publicerade nyligen en artikel om en stor undersök­ning vars resultat det finns anledning att fundera över också här i Sverige. Tidningen Världen idag skriver om undersökningen i en artikel. 

Det lite märkliga är att jag inte sett något om denna brittiska undersökning i svensk politisk korrekt media.

”Ett stort antal människor har under kort tid invandrat till Sverige från muslimska kulturer och fört med sig sina övertygelser hit. Men svensk debatt har präglats av naivitet, där politiker och opinions­bildare har varit blinda (eller blundat) för de allvarliga och snabbt växande samhällsproblemen detta fört med sig.”

Siffrorna från den brittiska undersökningen skrämmer i varje fall mig!

”Enligt undersökningen är det endast 25 procent av brittiska muslimer som tror att Hamas begick mord och våldtäkt i Israel den 7 oktober 2023. Hela 46 procent uttrycker snarare sympatier för Hamas.”

Jag skulle vilja vända på siffrorna. De är tre av fyra brittiska muslimer som inte tror att Hamas begick sin terrorattack mot Israel den 7 oktober med mord och våldtäkter. Är uppfattning densamma bland muslimer i Sverige? Jag skulle tro att det även är en väldigt stor andel i Sverige som har samma förnekelse i sina uppfattningar.

Dessutom uttrycker närmare 50 procent av dessa muslimer stöd för denna terroristorganisation. Igår kunde vi även läsa att partiet Nyans och deras partiledare Mikail Yüksel, vill ta bort terrorstämpeln på Hamas. Ett fullständigt bisarrt förslag med tanke på vad Hamas utförde den 7 oktober.

”Det är dessutom så att uppfattningen att Hamas inte utförde några grymheter den 7 oktober är vanligare i gruppen yngre och väl­utbildade muslimer. I åldersgruppen 18–24 år är det 47 procent som förnekar vad Hamas gjorde, och bland universitets­utbildade är siffran 40 procent.”

Men som om detta inte vore tillräckligt så framkommer än mer skrämmande siffror i undersökningen.

I tillägg önskar en tredjedel – 32 procent – av de brittiska muslimerna att sharia ska införas som lag i Storbritannien.

Jag har tidigare läst undersökningar som visat att 37 procent av brittiska muslimer vill införa sharialagar. Det säger det mesta om denna medeltida religion.

Enligt mig är det inte en fråga om dessa uppfattningar även finns bland muslimer i Sverige och i Kalmar, utan om i hur stor omfattning de finns!

En stor moské i Kalmar kommer inte minska dessa uppfattningar, utan öka dess utbredning bland Kalmars muslimer. Är det den utvecklingen de politiska partierna i Kalmar eftersträvar?

Läs artikeln i Världen idag.

11 reaktioner på ”TRE AV FYRA MUSLIMER TROR INTE HAMAS BEGICK MORD OCH VÅLDTÄKTER

  1. villvaraanonym 2024-04-28 / 11:31

    ‘Thoralf A’ skriver: ”Enligt mig är det inte en fråga om dessa uppfattningar även finns bland muslimer i Sverige och i Kalmar, utan om i hur stor omfattning de finns!”

    Det håller jag med om. Dessa uppfattningar/”övertygelser” (dvs. attityder/värderingar, vilka utgör en del av den varierade men osvenska muslimska kulturen) har det rapporterats om tidigare.

    1. 2020-11-08 Ledarsidorna.se: ”Unga franska muslimer radikaliseras snabbare än tidigare känt”:

    – ”En studie som publicerades under torsdagen av French Institute of Public Opinion (IFOP) kom att belysa den ÖKANDE KLYFTAN MELLAN DEN FRANSKA MAJORITETSBEFOLKNINGEN OCH MUSLIMER som bor i Frankrike.”

    – ”Studiens mest häpnadsväckande upptäckt är att MAJORITETEN AV MUSLIMER under 25 år (57 procent) anser att islamisk lag, sharia, är viktigare än fransk lag i Frankrike – en ökning med 10 procent sedan 2016”

    2. 2016-04-11 Channel 4/ICM Research: ”C4 survey and documentary reveals What British Muslims Really Think”:

    – 23% support the introduction of Sharia Law; – 32% refuse to condemn those who take part in violence against those who mock the Prophet; – 39% agree that wives should always obey their husbands; – 52% do not believe that homosexuality should be legal in Britain.

    Till och med Socialdemokraterna har (nyligen) upptäckt att många muslimer i Sverige lever fotfarande mentalt kvar i muslimsk kultur/förhållningssätt:

    2023-11-27 pressträff: Lawen REDAR (S):

    – ”Vi har fått [FÅTT? Av vem/vilka? Av svenska folket, som har röstat på S eller M?, MIN FRÅGA] en ökad segregation och etnifiering som har skapat många utsatta områden där den sociala kontrollen är för låg, och där OSUNDA NORMER [Dvs. osvenska] och HEDERSKULTUR har fått fäste.”

    ANGÅENDE OMFATTNINGEN, dvs. antalet ‘traditionalistiska’ (DGS-Rickard Sörman 2023-08-05)/kulturella muslimer i Sverige:

    1. 2022-06-05 Kvartal.se: ”För min dotter”, Jerker Vinterstare (forskare):

    – ”[e]n studie visade att 65 PROCENT AV EUROPEISKA MUSLIMER (SVENSKAR inkluderade) anser att islams regler är viktigare än LAGARNA i landet som de är medborgare i – det kära läsare, det är oroväckande.”

    MIN KOMMENTAR: 65 % av 1.250.000 (enl. Tobias Hübinette, 2024; fd. EXPO) är 812.501 (hur många är vuxna?) kulturella muslimer i Sverige. Dvs. fler än EN AV TVÅ…

    En av dem är denna lärarinna: 2020-02-29 SVT: ”Läraren Naouel Aissaoui [med slöja] möter Loubna Stensåker Göransson (M) [muslim utan]: Slöjförbudet handlar om RASISM [enl. muslimsk kultur och delar av Etablissemanget, MIN ANM.]”:

    – ”… min tro som säger att det finns [en] gud som är större än Skurups kommun och det här beslutet.”

    2. 2023-07-29 DOKU.nu, Sofie Löwenmark: ”Svenska moskéer vill ha ett totalt kränkningsförbud”:

    – ”30 av 31 moskéer tycker att Sverige ska förbjuda koranbränning.” – ”Ett förbud vore perfekt, man ska inte få förnedra och kränka människors religiösa känslor.”

    (WIKIPEDIA: ”År 2021 fanns drygt 224.000 MEDLEMMAR eller registrerade regelbundna deltagare i Islamiska FÖRSAMLINGAR med statsbidrag.”)

    3. 2017-05-29 Aftonbladet: ”Forskare: 240.000 unga i Sverige kan vara drabbade [av muslimskt ”hedersförtryck”]”:

    – ”MÖRKERTALEN ÄR ENORMA.” – ”Hedersförtryckta i KRISTNA svenska församlingar eller vuxna INGÅR INTE heller.” – ”VÅGAR INTE BERÄTTA”.

    4. 2022-06-12 Expressen Ledare, Sofie Löwenmark/DOKU.nu: ”HEDERSKULTURENS VÄKTARE [Dvs. de enskilda muslimerna, MIN ANM.] har fler ögon än polisen”:

    – ”Lagstiftning ska återspegla befolkningens värderingar. Men hederskultur är inte längre något randfenomen i Sverige. HUNDRATUSENTALS unga uppskattas vara drabbade. Det innebär att DE SOM UTÖVAR FÖRTRYCKET ÄR MÅNGA GÅNGER FLER – förtrycket sker ju KOLLEKTIVT.”

    AVSLUTNINGSVIS frågar Thoralf: ”Är det den utvecklingen [av osvenska/kultur-muslimska ”uppfattningar”] de politiska partierna i Kalmar eftersträvar?”

    Den frågan borde nog, från ett demokratiskt perspektiv, ställas till kalmarborna.

    Men, ju fler (kulturella) muslimer, och (deras) svenska ‘beskyddare’ (bekämparna av svenskarnas ‘islamofobi’ och ‘rasism’), som röstar…

    Jag fråga mig om kalmarborna kan överkomma sin rädsla/oro/obehag (Världen idag 23/4: ”Vi måste VÅGA tala om migranternas medförda muslimska övertygelser”) av att antingen känna sig som eller bli betraktad/anklagad/utpekad för att vara en ‘rasist”/’främlingsfientlig’ (Världen idag 23/4: ”… generella anklagelser om främlingsfientlighet”), och börja använda demokratins yttrandefrihet för att säga vad de tycker om moskéer och kulturella muslimers krav på svenskars anpassning till… mångfalden?

    (Mona Sahlin (S): 2001-05-17 Sveriges Radio P1: ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.”.)

    FÖRSLAG: Kalmarbor kan påminna kulturella muslimer (och Centerpartister) om hur deras (forna?; svenskar, till skillnad från invandrare, har ingen möjlighet att känna dubbel identitet/tillhörighet) landsmän i muslimska länder förhåller sig till invandring, invandrare och mångfald (kulturell, etnisk, religiös).

    Om de hycklar — de har via media ‘lärt’ sig att använda en moralmåttstock (för att bedöma människosynen) för svenskar och en annan för muslimer i muslimska länder — borde det vara rimligt/försvarbart att skälla ut dem? Eller åtminstone, utan rädsla/obehag, påkeka hycklandet.

    I ÖVRIGT: Tror t.ex. Centerpartiet de förbättrar eller försämrar stämningen mellan muslimer och svenskar genom att deklarera att de senare är ‘rasister’ och ”islamofober” om de [”Dels finns det islamofober som”] ”inte vill se något moskébygge alls i kommunen” (Ref. ‘Thoralf A’ 9/4)?

    Centerpartiet skriver följande i sitt ”Ställningstagandet” 2024-04-02 (se ‘Thoralf A’ 9/4) om kritiken mot mosképrojektet:

    (Punkt 4) ”Vårt svar på det är helt enkelt att rasism inte är något som ska få styra över samhällsbygget [….] tror på ett öppet och välkomnande samhälle där individens friheter sätts i första rummet”

    Avser Centerpartiet även individens yttrandefrihet?, vilken förutsätter att individen vågar yttra sig? [Ref. Världen idag 23/4: ”Vi måste våga tala om migranternas medförda muslimska övertygelser”]

    Men, anser Centerpartiet att den som inte vågar yttra sig, har sig själv att skylla?: – En oroad men tyst ‘rasist’, är en god individ?

    (Det är nog inte helt fel att dra slutsatsen att om svenskar inte hade varit så rädda för att anklagas för vara ‘rasister’, hade den stora [Ref. 1.250.000 ovan] muslimska invandringen inte skett.)

    Gilla

  2. Ó Hyra 2024-04-25 / 17:32

    Ärligt talat jag önskar er alla att ni förångas i ett kärnvapenkrig för de är ni värda. Ingen på denna jord har gjort något radikalt för att stoppa dessa galningar till politiker från att bygga upp sina kärnvapenarsenaler bortom all rim och reson.

    Gilla

    • Thoralf A 2024-04-25 / 17:36

      Berätta vad du gjort förutom ditt stöd till Putin och hat mot USA.

      Gilla

      • Ó Hyra 2024-04-25 / 17:47

        Berätta vad du har gjort förutom ditt stöd för för USA som är orsak till dom flesta konflikter i världen. Men hoppet växer med den nya generationen som protesterar vid universiteten. Och det är inte vilka universitet som helst. Det är människor som kommer att bli dom nya makthavarna.

        Ensam står Thoralf kvar, precis som John Wayne på sin tid…

        Gilla

      • Thoralf A 2024-04-25 / 22:41

        Jag stödjer demokratier! Jag är väldigt förvånad och orolig över att så många visar sitt stöd för diktaturer.

        Gilla

  3. Hans 2024-04-25 / 13:35

    Vem skulle kunna tänkas göra en

    dylik undersökning i Sverige?

    Gilla

  4. Lennart Stenkvist 2024-04-25 / 13:14

    Det tål att upprepas att nutid och framtiden följer lika med historiens grymheter att: Mångreligion i ett och samma land är lika med våld i alla dess former, död och förintelse.

    Att det finns tokstolliga Sverigesvenskar och tokstolliga vänsterpolitiker som inte vill Sverige bästa är helt horribelt och extremt obegripligt.

    Gillad av 2 personer

  5. Kalle 2024-04-25 / 13:03

    ## 4-0 till Rasmus Paludan i rättsprocesser mot polisen ##

    ## Den dansk-svenske politikern Rasmus Paludan vann förra veckan fyra av fyra rättsprocesser mot polisen. Processerna handlar om att han nekats hålla valmöten i flera svenska städer. ##

    https://samnytt.se/4-0-till-rasmus-paludan-i-rattsprocesser-mot-polisen

    Mycket dåligt att polisen av olika (politiska? ) skäl inte respekterar Yttrandefiheten. Ger sig på den oskyldige Paludan istället för att stoppa muslimerna som tog och tar över svenska gator och torg.

    Ett svidande nederlag för det så oförvitliga svenska rättsväsendet.

    Skäms farbror polisen Klang och Kling!!!

    Gillad av 2 personer

  6. turrim 2024-04-25 / 10:04

    Enligt Samnytt utses troligen Marie Heidenborg till Hovrättspresident. Hon kan säkert alla paragrafer men skattebetalarna tappade nog förtroendet med skadeståndet till en muslimsk våldtäktsman. Det borde de goda makthavarna räkna in i meriterna. Särskilt mot bakgrund av den brittiska artikeln.

    Allmänhetens förtroende för rättsapparaten är mycket viktigt i dagens våldssamhälle.

    Gillad av 2 personer

    • tompas11 2024-04-25 / 10:20

      Fel person på helt fel plats. Det är mer än välkänt åt vilket håll denna kärring har sina sympatier utom hos regeringen.

      Gillad av 3 personer

  7. Bergman 2024-04-25 / 10:01

    Varför ser vi inte tjugohundratalets nazism komma?

    Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.