TRAGISKT ERKÄNNANDE AV DET SVENSKA TILLSTÅNDET

Är tillbaka på hemmaplanen igen efter en skön vecka på Mallorca, tillsammans med dottern och barnbarn.

Nu har jag tittat även på de återstående delarna av TV4 så kallade avslöjande av SD:s trollfabriker. TV4 säger att man jobbat ”under cover” i hela 5 månader, inom dels mediekanalen Riks och dels inom SD:s kommunikationsavdelning. Men vad har man fått fram under dessa 5 månader?

Att Magdalena Andersson förstör Sverige och att i Malmö finns det personer med turban som går runt med Kalasjnikov? Det är de fakta som TV4 presenterar som bevis för desinformation!

Hur vore det om de pinsamma personerna på TV4, Emil Hellerud och Daniel Andersson, hade googlat lite innan de drog igång sin infiltrering av Riks och SD. Eller i varje fall efter sina 5 månader under cover. Då hade de hittat detta. Det fixade jag på fem minuter samtidigt som jag åt frukost idag.

När det gäller Magdalena Andersson så var jag själv i Almedalen 2022 och lyssnade på Jimmie Åkessons tal, även om jag ägnade mest tid åt att försöka få politikerna att förstå vilket misstag de begått med den straffskatt som vi nyblivna pensionärer födda 1957 skulle drabbas av under 2023.

Från en artikel i Aftonbladet 2022.

Jag anser att TV4 är helt tomhänta efter 5 månaders under cover inom Ris och SD. Men nu tror de att de skall kunna lura svenska folket och koka soppa på en spik med sina påståenden om desinformation, manipulering av det demokratiska samtalet och propaganda.

Den som är något så när upplyst vet att det är just detta som svensk media ägnat sig åt i decennier. I våra grannländer kallas det för det svenska tillståndet!

5 reaktioner på ”TRAGISKT ERKÄNNANDE AV DET SVENSKA TILLSTÅNDET

  1. Lennart Stenkvist 2024-05-09 / 20:56

    I demokratins tjänst är det hög tid för TV4 och även för skattebetalarnas SVT samt övriga PK-media att avslöja vänsterpartiernas samhällsförstörande ”Trollfabriker”.

    Vore en välsignelse för Sverige att vänsterväljarna vaknar upp och får kunskap om den sanna verkligheten.

    Gilla

  2. Hemlig X-sson 2024-05-09 / 10:27

    Intressant att varenda ”kultursida” blir lika upprörda och stampar med foten. De skriver också nästa identiska drapor. Har de fått manus direkt från kompisarna på STASI-EXPO? Vänstern har tillgång till Sveriges största trollfabriker, skattefinansierade Public Service, halvstatliga TV4, Bonnier media och Schibstedts.

    Gillad av 4 personer

  3. ivarandersson 2024-05-09 / 09:28

    Hur kan TV4 ha så inkompetenta journalister. Av en fjäder har det blivit en hel hönsgård (mycket kacklande).

    Gillad av 4 personer

    • tompas11 2024-05-09 / 23:47

      De är inga journalister, de är hens.

      Gillad av 1 person

  4. Christer 2024-05-09 / 08:36

    Thoralf

    Det är inte lite du begär .

    Att ett gäng maskerade vänsteraktivister på TV 4 ska tänka utanför Partiprogrammet . Och vi ser dagligen att det inte fungerar så . Ni har ett Moskebygge i Kalmar som verkar vara ett resultat av vanligt Socialdemokratiskt mygel . Och ingen ansvarig politiker lyfter ett finger för att förklara för medborgarna vad som sker .

    Och nu inför EU valen är Sossarna skräckslagna inför vad som kan hända . Förtroendesiffrorna rasar för Socialdemokraterna och Regeringen går från klarhet till klarhet. Lite för långsamt tycker jag . Men med ett helt Socialdemokratiskt parti som gör allt för att sabotera Regeringsarbetet måste man nog vara nöjd.

    Gillad av 3 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.