LÄSER BÖCKER PÅ NYTT

img_2488[1]

Samtidigt som jag börjat skriva på mitt bokprojekt så har jag även börjat att läsa om en del böcker om Sverigedemokraterna. Det är en form av research där jag kanske kan hitta ett och annat citat som kan vara användbara i min bok. Det kan också ge uppslag till att leta efter artiklar i media som kan vara användbara, i synnerhet när det gäller mina år i riksdagen.

Men framförallt ger det mig många minnesbilder om saker och ting som jag själv sannolikt glömt bort men som kan vara viktiga att sätta in i dagens sammanhang.

Dessutom läser jag faktiskt flera av dessa böcker med lite andra ögon idag, än vad jag gjorde när jag läste dem för första gången. En ganska intressant upplevelse men samtidigt kanske inte så konstigt.

Jag förstår att författarna till böckerna har högst olika skäl till varför de skrivit sina böcker. Allt ifrån rent journalistiska syften till att svartmåla SD eller helt enkelt att tjäna pengar på sin bok. Men det är nog vanligast att man vill brunsmeta SD om jag då självklart undantar Jimmie Åkessons böcker, där finns nog snarare ett vinstintresse och att normalisera Sverigedemokraterna. Även om Jimmie Åkessons sannolikt mest läses av partiets sympatisörer.

Det är dock intressant att fördjupa sig mer i partiet för att förstå utvecklingen.

7 reaktioner på ”LÄSER BÖCKER PÅ NYTT

 1. Bert 2019-01-09 / 23:17

  Nu när du har blivit bokmal så kan jag rekommendera dig att läsa boken ”DE SKAPADE ETT BLODIGT 1900-tal”, underrubrik ”En kritisk granskning av sionistisk makt”. Ja, inte för att boken innehåller några uppgifter om SD men det finns kända SD:are som du borde granska mer ingående utifrån underrubriken.
  Lycka till med ditt bokprojekt och dito ev uppstart av ett nytt lokalt parti!

  Gilla

 2. turrim 2019-01-09 / 19:57

  Jag hoppas att Medlemsutskottet med Kommunalrådet Olsson som ordförande får ett eget kapitel. Han som märks för icke medlemmar och för röstande kanske tre gånger om året. Han saknar helt drive att entusiasmera andra än den inre cirkeln.

  Gilla

 3. Tony Ingman 2019-01-09 / 17:52

  Alla märkligheter ska lyftas fram iljuset.

  Gilla

 4. Tony 2019-01-09 / 17:48

  Ja det finns ju ingen anledning att vara snäll om man själv fått skit.

  Gilla

 5. Viveka 2019-01-09 / 15:07

  Nu blir man riktigt rädd. Enligt uppgift skall Hyresgästföreningen ha öppnat upp för marknadshyror. Gode Gud, måtte det inte vara sant. Detta måste vi kämpa mot, med näbbar och klor!

  Gillad av 1 person

 6. Me 2019-01-09 / 14:18

  Det verkar som SD kommer att ångra att de har hoppat på dej i sitt iver att verka agera PK. Det tråkiga är ju att de i partiledningen inte är för smarta. Jag har följt dej under längre tid och vet att du är intelligent. Att sätta ditt dem blir som att sno glass från små barn, jag menar: de kan ju inte ens skriva grammatiskt riktiga meningar i ett viktigt dokument. Jag hade helst sett att ni begraver stridsyxan. Resten av de politiska partierna är ju vänsterblivna.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-01-09 / 14:59

   Jag är inte ute efter att sätta dit någon inom SD. Jag vill berätta min sanning om min resa inom SD och mina politiska erfarenheter så här långt i mitt politiska värv. Både positiva och negativa. Partierna och politikerna i 7-klövern kommer jag också berätta om och det hyckleri som pågår. Det handlar inte om någon hämndbok som en del tycks tro. Men det kan samtidigt komma detaljer och uppgifter som vissa kommer uppfatta som obekväma men de får givetvis ta ansvar för sina egna handlingar.

   Gillad av 3 personer

Kommentarer inaktiverade.