STORT TACK

Har varit på dels en introduktionsdag när det gäller regionfullmäktige men även kommunfullmäktige i Kalmar idag. Plus att jag även hann med att träffa en del Sverigedemokrater framåt kvällen och dessutom varit i ett antal butiker där jag träffat ett flertal sympatisörer.

Personligen har jag säkert varit lite asocial de senaste månaderna men samtidigt har jag ju varit bortrest några veckor. Jag har också haft ett behov av att vara ensam och bearbeta mina innersta känslor och mina ilska och frustration. Idag har jag dock träffat väldigt många människor och när jag summerar det jag hört och upplevt under dagen så känner jag att jag har ett stort stöd och förtroende hos väldigt många människor och inte minst bland många Sverigedemokrater i Kalmar. Jag är saknad av väldigt många inom SD, förstår jag.

Det är synd att jag inte tillåts hålla lite föredrag om de ekonomiska konsekvenserna för Kalmar kommun när det gäller invandringen och de granskningar som jag gör av enskilda kommuner. Jag skulle säkert kunna hålla väldigt stimulerande och intressanta föredrag för kommunföreningar inom SD men jag är ju bannlyst av partiledningen.

Det är mer än en person idag som uttryckt att jag har behandlats väldigt illa av ledande personer inom SD. Har även fått många kramar och klappar på axeln under dagen från Sverigedemokrater men även andra personer och politiker från andra partier.

Att höra detta känns väldigt bra inombords och det gör att morgondagen blir både lättare och enklare. Ett stort tack till de som sagt vänliga ord och som stödjer mig.

16 reaktioner på ”STORT TACK

 1. Lena1 2019-02-26 / 09:47

  ursäkta Thoralf, men måste framföra denna artikel. Det handlar om vad IS-terroristerna sysslade med och som nu gärna vill komma tillbaka till civiliserade samhällen och människor. Numera kallas dessa satans mördare för att tillhöra en sekt på msm. Jag är så upprörd att jag är färdig att gå i bitar. Tänk att det finns åklagare och ministrar som vill att dessa människor ska få komma tillbaka till Sverige men förtur till allehanda gräddfiler!!!

  En yazidiskt flicka på 10 år blev gravid efter att ha varit sexslav åt dessa satans, äckliga män till IS-terrorister. Troligen har hon blivit våldtagen av hundratals is-män..Kan dessa verkligen kallas för män?:

  https://nyheteridag.se/tioarig-is-slav-gravid-efter-våldtakter/

  Gillad av 1 person

 2. turrim 2019-02-26 / 09:36

  Tänk bara vad SD hade kunnat få en trovärdig energi- och klimattalesperson i riksdagen. I stället för en intrigmakare som knappast kan ge tyngd i debatter då utskottsmedlemmar hela tiden torde misstänka dubbelspel.

  Gillad av 2 personer

 3. Ludvig 2019-02-26 / 06:15

  Det var roligt att få läsa: Du är värd mycket uppskattning.

  Gillad av 1 person

 4. Ulrika Halvordsson 2019-02-26 / 04:52

  Du har många som tycker om dig

  Gilla

 5. Befria Sverige 2019-02-26 / 04:25

  Det är många som står på sin sida! Du har stort stöd👍 Förresten Thoralf med tanke på debatten om IS terrorister och fråntagandet av medborgarskap så kan det vara bra att påminna folk om detta.

  Du med flera var tidigt ute och tyvärr så röstades ers förslag ner..

  2011
  http://riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/aterkallande-av-medborgarskap_GZ02K376

  2012
  http://riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/aterkallande-av-medborgarskap_H002K285

  2013

  http://riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/aterkallande-av-medborgarskap_H102K306

  Gillad av 2 personer

 6. Cosmik Debris 2019-02-26 / 02:38

  ”Lyssna nu noga. ”JAG VILL INTE DETTA!”. Jag vill leva i mitt eget land, omgiven av mina egna, som jag känner samhörighet med och som jag känner att jag kan lita på. Till alla er som älskar det annorlunda mer än det familjära – emigrera eller res ut och upplev världen, men ta inte ifrån mig min trygghet, mitt hem och det som rättmätigt är mitt! ”

  https://detgodasamhallet.com/2019/02/25/nar-samhallskontraktet-bryts-del-2-svenska-zoner/

  Exakt så känner jag också. Jag vill att alla muslimer, ”afrikaner” och araber åker hem. Jag vill att alla moskéer jämnas med marken.

  Ni ingår INTE i mitt/vårt Sverige. Ni kommer heller aldrig att ingå i mitt/vårt Sverige. Åk hem och bränn bilar, råna, våldta och bidragsfuska. Utöva er perversa politiska ideologi hemma, i öknen – där den hör hemma.

  Ni är inte hemma om ni befinner er i Sverige. Sverige ägs av svenskarna.

  Gillad av 6 personer

  • Robbe 2019-02-26 / 12:01

   Landstinget i Kalmar vågar man inte gå till!

   Gilla

 7. Björn 2019-02-26 / 00:01

  ”Har även fått många kramar och klappar på axeln ….” Det är väl bara att hoppas att de Sverige Demokrater du nu har träffat inte blir uteslutna de också, eftersom de nu har umgåtts med en utesluten, oönskad föredetting . 🙂

  Gillad av 1 person

 8. Lena1 2019-02-25 / 22:42

  Många beundrar din självrespekt och civilkurage, Thoralf, det är härligt att höra! Många av oss lever i en svår tid med tvekan på vad etablissemanget kommer att hitta på framöver och det i hela Europa o övr västvärlden.

  En påminnelse från en f d KGB-agent, Yuri Beznerev, som hoppade av till US på 70-talet. Här under 8 minuter berättar han om hur man hjärntvättar en nation. I fyra steg arbetar man med ”ideological subversion” för att ”ändra uppfattningen av verkligheten på befolkningen:

  1 Demoralisering som tar minst en generation , 15-30 år, får befolkningen att förneka all fakta, inte ens om man ”duschar” någon med fakta tar de det till sig.

  2 Destabilisering av ekonomi, försvar och utrikespolitik , tar 2-5 år.

  3 Kris ( se ex Venezuela idag)

  4 ”Normalisering” tänk när tanksen drog in i Tjeckoslovakien, då uppfattade statsledningen att allt höll på att ”normaliseras”. Systemet var räddat…

  Är det någon som sett annonserna på SVT om ”ett nedsläckt land”, när krisen kommer till Sverige? Är det en förberedelse så att vi ska veta att detta verkligen kommer till oss? När kommer de s k svenska IS-terroristerna (eller is-sekten som de numera kallas) att få komma tillbaka till Sverige?

  Gillad av 2 personer

 9. John K 2019-02-25 / 20:09

  Thoralf som du agerat visar det sig att det fanns hopp även inom politiken. Nu är hoppet borta. Bara syltburken hägrar.

  Gilla

 10. Rickard 2019-02-25 / 20:02

  Rättegång mot fd SS-vakt avbruten

  En tysk domstol har avbrutit rätte-
  gången mot en 95-årig fd lägervakt pga
  mannens hälsoproblem.
  nu komma att helt ställas in.

  Enligt en medicinsk rapport klarar mannen inte av att fullfölja rätte- gången pga hjärtproblem.

  Vad tycker du Thoralf, är det inte sjukt att straffa honom för något som hänt för nästan 80 år sedan?

  Gilla

  • ltsundelin1950 2019-02-25 / 22:35

   All bevisning borde efter 80 år vara av noll värde.

   Gilla

 11. Thomas 2019-02-25 / 20:00

  Låter bra Thoralf. Det är många som hejar på dig och ditt mod och civilkurage.
  Det är inte lätt stå upp för svenska sunda värderingar idag utan att bli kallad både det ena och det andra,tyvärr än sd börjar bli för pk.
  Det oroar oss nationalister. Sådant som är helt vanligt rättesnöre i andra länder blir så jobbigt i Sverige,sorgligt.
  Jag röstade på moderaterna en gång i tiden( innan millennieskiftet)
  och Gösta Bohman och för all del även kanske Ulf Adelsohn skulle med dagens mått mätt räknas in som AfS:are om man betänker det politiska klimatet hur det svängt, Bohman hade nog blivit portad från m idag.
  När Reinfeldt tog över förstod jag att det skulle bli problem,det blev det oxå. Vi ser konsekvensens av det arv den eländiga Reinfeldt lämnat efter sig, invandring från dysfunktionella mena länder sprider sig i varje liten ort numera.
  Jag besökte Kalmar ofta på 90 talet,början av 00-talet, antar att det ser mörkare ut idag.
  Öland borde vara fredad. Hoppas jag,ska dit i sommar.

  Gillad av 1 person

 12. martiusus 2019-02-25 / 18:54

  Jag glädjer mej med dej.

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.