SVÅRT ATT FÖRSTÅ VAD SD VILL

Vill SD lämna EU eller vara kvar i EU? Jag har lyssnat på Jimmie Åkessons vårtal men inte lyckats förstå vad SD vill?

Jimmie Åkesson krävde att Sverige skall ha rätt att kontrollera våra egna gränser utan att EU-globalisterna lägger sig i. Men det är ju det som EU gör idag! Sverige måste ansöka om tidsbegränsade undantag från EU-reglerna om den fria rörligheten.

Skall Sverige ändå vara kvar i EU om vi inte får den totala makten över våra gränskontroller enligt SD? Jag får inga svar på detta. SD har inget klart och rakt besked idag.

Bra att Jimmie Åkesson gick hårt åt Stefan Löfven när det gäller antisemitismen i partiet, socialdemokraternas krypande för kommunismen och islamismen.

Men vad jag saknad några ord om terroristattacken på Sri Lanka och förföljelsen av kristna och den mer eller mindre okontrollerade invandringen till Sverige via andra EU-länder som leder till ett folkutbyte i Sverige!

På Julia Caesars blogg skriver idag K-O Arnstberg om det pågående folkutbytet i Sverige.

”En majoritet av migranterna är muslimer som gärna vill leva i ett välfärdsland men inte har något intresse av att integreras med majoritetsbefolkningen.

Den politiska eliten avfärdar ifrågasättanden av den demografiska utvecklingen som rasistiska, trots att den är av avgörande betydelse för Sveriges framtid. Så fungerar godhetsreligionen.”

https://juliacaesar.blog/2019/05/04/k-o-arnstberg-siffrorna-avslojar-folkutbytet/

För en tid sedan träffade jag socialdemokraten Nasim Malik inne på ICA-Maxi i Kalmar. Jag skulle precis handla lite fläskkött när han kom fram. Jag trodde knappt mina öron när han sa till mig att inte handla fläskkött, utan jag skulle bara handla nötkött. Fläskkött var haram och inte bra för mig enligt Nasim Malik. Nasim Malik har säkert bott i Sverige under 30 år utan att anpassa sig, att han dessutom försöker påverka mig att inte handla fläskkött är bedrövligt men han visar samtidigt en fullständigt negativ syn på den svenska kulturen, vår religion och vårt samhälle.

En stor del av förklaringen på detta finns sannolikt i denna video. Se den innan plockas bort från YouTube.

 

PS

Som jag skrivit tidigare på bloggen så kommer min röst i EU-valet gå till AfS, Alternativ för Sverige!

Efter den behandling jag fått av SD kommer jag stödja AfS på olika sätt. T.ex. genom min blogg. Tycker även du att SD har behandlat mig illa så kan även du markera detta genom att istället lägga din röst på AfS.

I synnerhet om du bor i Kalmar eller Kalmar län för att visa ditt missnöje. Inte minst med distriktsordförande Mattias B Johansson, som låg bakom uteslutningen av mig från SD.

Om SD skulle förlora 1 000 röster genom att många personer istället lägger sin röst på AfS i Kalmar och Kalmar län så tappar bara SD en promille av rösterna i riket. Det har med andra ord ingen praktisk betydelse.

Ta därför chansen att ge SD en minnesbeta eller käftsmäll! 

(Om du ändå känner att du måste rösta på SD i EU-valet, kryssa då Kristina Winberg som är en riktig och äkta Sverigedemokrat sedan 10 år tillbaka i tiden.)

23 reaktioner på ”SVÅRT ATT FÖRSTÅ VAD SD VILL

 1. Johanna 2019-05-05 / 10:21

  Ett bättre råd än att rekommendera nötkött framför fläsk hade nog varit att minska ned på köttkonsumtionen överhuvudtaget, av rena hälsoskäl. Samtidigt fick vi här ett lysande exempel på vad du egentligen slåss för, Thoralf. Rätten att konsumera fläskkotlett och bacon! Nåja, vi gör ju alla våra val. No offence.

  Gilla

 2. Sven 2019-05-05 / 07:01

  När man inte vet vad man är så blir det svårt med kommunikationen. SD håller på att flytta på sina positioner samtidigt som de inte vill förlora gamla medlemmar/röstare. Jag tror de är på väg mot att bli som Moderaterna, de nya Moderaterna är SD.

  En annan grupp som också har det svårt är Svenska kyrkan. Jag läste detta ”Svenska kyrkans internationella verksamhet vill göra det lättare för människor att förstå vilka de är och går från och med i dag under ett nytt namn – Act Svenska Kyrkan.” Lätt att förstå – knappast.

  Gillad av 1 person

 3. Laglydig 2019-05-04 / 21:10

  Kommentar till videon.

  Jag har nu sett videon, som jag tycker alla Sverigevänner skall se! Ja alla svenskar!

  Jag har sett många videor av den mycket islamkunnige Bill Warner de senaste åren.
  Om man inte förstår att Bill Warner har fullständigt rätt och att vi i Sverige (precis som då det gäller alkohol i trafiken) måste ha en NOLL tolerans mot Islam så kommer den nuvarande situationen bara att eskalera.

  En omfattande repatriering av muslimer i Sverige måste inledas omgående! För att detta skall kunna ske så måste naturligtvis det bli totalstopp för fler uppehållstillstånd och medborgarskap. Men det måste också till en omfattande repatriering av muslimer bosatta i Sverige. Detta kan bara ske om man svenska myndigheter erbjuder ett frikostigt bidrag (med DNA-test etc för att säkerställa att de som erhåller bidraget ALDRIG beträder svensk mark igen) om minst 250 000 SEK per person.

  Tyvärr tror jag inte att detta kommer att bli så och därför är det kört!

  Gillad av 3 personer

 4. Laglydig 2019-05-04 / 19:58

  Först kan jag ju inte låta bli fråga efter ett uttalande från klimatsektens gudinna Greta efter nattens snöfall (jag trodde inte det var sant, men snön låg vit på marken och på alla taken i morse) den 4 maj 2019! Hur är detta möjligt i det extremt upphettade Sverige där det varnades för fräsbränder redan i februari?
  Men Greta kanske SER något annat? Hon har ju uppenbarligen övernaturliga krafter och kan se saker som ingen annan kan se eftersom de är just osynliga https://samnytt.se/klimat-greta-tillskrivs-overnaturliga-krafter-kan-enligt-mamma-malena-se-koldioxid-i-luften-med-blotta-ogat/

  Även om jag personligen tror att det är bättre för Sverige att lämna EU, så kommer det inte att ske inom överskådlig tid.

  I så måtto anser jag att det är bättre att försöka påverka EU inifrån, som åtminstone SD säger sig vilja göra. SD:s ställningstagande i frågan ger en hel del övrigt att önska som t ex grupptillhörighet i Europaparlamentet. Man skulle också önska att SD själva var öppna för ”förändring” inifrån även då det gäller det egna partiet.

  SD:s omsvängning i EU frågan och uteslutningen av Thoralf var tunga argument för att lämna SD samtidigt som jag trivs väldigt bra i den relativt radikala lokalförening som jag är aktiv i (jag vet att en del aktiva kommer att rösta på AfS i just EP-valet).
  Då Sverige såg ut att gå mot extra val tidigare i år så skulle frågan ha ställts på sin spets och jag skulle ha tvingats att rösta på MBJ om det blivit ett extra val om jag skulle ha röstat på SD, vilket jag INTE skulle ha kunnat förlika mig med.

  Nu har det gått några månader och jag har bestämt mig för att rösta på Sverigedemokraterna och för första gången någonsin kryssa en kandidat. Mitt val har fallit på Kristina Winberg, som också är den enda kandidat som vi bjudit in till vår lokalförening att medverka vid vår relativt begränsade valkampanj.

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2019-05-04 / 20:06

   Bra att du/ni följer min uppmaning att kryssa Kristina Winberg om ni känner att ni måste rösta SD. Ni kan få något mer än ni förstår idag.

   Gillad av 1 person

   • Laglydig 2019-05-04 / 20:46

    ”Ni kan få något mer än ni förstår idag.”

    Den sista meningen förstod jag inte riktigt vad du syftade på?

    Gilla

   • Thoralf A 2019-05-04 / 20:54

    Det får framtiden utvisa! Men jag funderar på min kammare.

    Gillad av 1 person

 5. rysslandssvenskar 2019-05-04 / 19:16

  ”Jag trodde knappt mina öron när han sa till mig att inte handla fläskkött, utan jag skulle bara handla nötkött”.

  Det är väl en sådan här gång du borde ha haft Bibeln med i ICA-butiken, Thoralf, och kontrat med att överräcka denna och sagt: du ska inte läsa Koranen utan läs i stället Bibeln.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-05-04 / 19:42

   Sant, kanske skall ta med bibeln till kommunfullmäktige nästa gång 😉

   Gillad av 2 personer

 6. kalleman 2019-05-04 / 19:05

  Jag har efter många år som SD-väljare/sympatisör förstått att ett swexit inte är helt enkelt. Det är bara att titta på stormakten England, därför är det helt rätt att jobba inifrån för att få fram förändringar. Så trots alla nedstämda fd SD-anhängare tror jag att det är rätt väg att gå i nuläget.

  Gilla

 7. Hacke 2019-05-04 / 18:36

  ”Detta här är en kamp inte bara om Brexit, det handlar inte bara om att få oss ut ur Europeiska Unionen. Det handlar faktiskt om att svepa bort den politiska klassen, som tjänar inga andra än sig själva. Detta handlar om att förändra politiken för gott.”

  Ingen talar klarspråk och samlar massorna mot överheten som Farage. Hans nystartade Brexit Party redan största parti inför EU-valet. Det gjuter hopp i befrielsekampen över hela kontinenten.

  https://samtiden.nu/2019/05/nigel-farage-kan-bli-storst-i-brittiska-eu-valet/

  Gillad av 3 personer

  • Thoralf A 2019-05-04 / 19:41

   Kom ihåg att Peter Nalle Lundgren deltog med liv och lust i Brexitkampanjen vid sidan av Nigel Farage. Idag vill Nalle att Sverige är kvar i EU. Det är svårt att förstå logiken.

   Gillad av 3 personer

   • Bo Adolfsson 2019-05-05 / 08:03

    199 000 kr/månad och det är frivilligt att betala skatt.
    Har sd föreslagit sänkta förmåmer i riksdagen och EU-parlamentet?
    Har Nalle redovisat sina EU-utlägg? Han har väl inte nallat?

    Fd sd-medlem, som offrat mycket för sanningen.

    Gillad av 1 person

 8. Onkel Björn 2019-05-04 / 17:22

  Nu bor inte jag i Kalmar, men kommer nog ändå att lägga min röst på AFS. Har följt din blogg och tycker att behandlingen av dig har varit ovärdig från SD´s sida. Oavsett nu anledningen till uteslutningen.

  Om det nu bara handlar om att Mattias B Johansson känner någon form av konkurrens och därför vill ha bort dig eller om det finns andra skäl, så ska man ändå behandla en gammal partikamrat på ett bättre sätt än du synes ha blivit behandlad på.

  Hela den här historien har gjort att jag har fått en annan syn på SD. Så nu blir det AFS.
  Ser fram emot boken, när den nu är klar.

  Gillad av 4 personer

  • Maja Dacke 2019-05-04 / 19:52

   Det värsta är väl att de bara åker över Kölen till oss i Sverige och gör Löfven et comp överlycklig … …

   Gilla

 9. N N 2019-05-04 / 16:31

  ”Planetens räddare”
  Snacka om barnsligt storhetsvansinne.
  Ska man tycka synd om 15-åriga Greta Thunberg eller illa?

  Gillad av 1 person

 10. turrim 2019-05-04 / 15:47

  Jag tycker att den käftsmällen ska drabba alla partier som inte ställer upp helhjärtat för svenskarna och som lägger oförskämda ”miljöskatter” som drabbar småfolket och landsbygden. Som dessutom fördärvar vårt effektiva och säkra elsystem vilket drabbar oss alla, men framför allt landet som industrination; det borde i varje fall LO begripa men törs inte..

  Om Sverige skulle tappa ombud i EU-parlamentet från S, M, V, C, L, KD, MP och Fi så spelar det i praktiken ingen roll. Men det skulle vara en käftsmäll som faktiskt skulle kännas i partitopparna till skillnad från några plakatbärare på Mynttorget.

  Gillad av 3 personer

 11. Cosmik Debris 2019-05-04 / 15:05

  Det är även svårt att förstå vad Europa vill?

  2019 Jeremy Hunt (utrikesminister UK):
  ”Förföljelsen av kristna börjar rentav likna ett folkmord i en del områden, en slutsats som utrikesministern Jeremy Hunt delar.”

  http://www.friatider.se/brittiska-ministern-politisk-korrekthet-bakom-folkmordsliknande-f-rf-ljelse-av-kristna

  1997 Mogens Glistrup:

  ”Muhammedanerna endast är här för att infiltrera och ställa in sig, tills de är starka nog för att avrätta oss. De ska ut!”

  Säg inte att ingen varnade er.

  Gillad av 3 personer

 12. Bajen666 2019-05-04 / 14:44

  Nu vet jag inte säkert men jag tror och hoppas att Gustav och dom andra i AfS är glada och uppskattar ditt engagemang för partiet och din kompetens som politiker.

  Förr om åren så väntade jag med spänning på Jimmies vårtal….nu kan det kvitta mer eller mindre.

  Gillad av 2 personer

 13. Åke Nordlöf 2019-05-04 / 14:36

  Självklart AfS för min del,var livstidsmedlem i SD tidigare men efter deras otydlighet i flera flera viktiga frågor för mig,var det givet att bli medlem i AfS

  Gillad av 2 personer

Kommentarer inaktiverade.