SLAKTRESTER FUNNA PÅ ÅTERVINNINGSSTATION I KALMAR

Barometern skriver idag att kommunen i måndags hittade slaktrester och ett kohuvud vid en återvinningsstation vid Djurängen i Kalmar. Något som man polisanmält.

”Slaktrester från får och lamm dumpas då och då men ett kohuvud är mer ovanligt, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.”

Enligt min uppfattning är det ännu mer ovanligt att man hittar slaktrester från gris, då det är haram för muslimer. Nu är det dessutom Ramadan och muslimerna äter extra mycket efter solens nedgång för att klara nästa dag.

Jag är helt övertygad om att dessa slaktrester kommer från någon mindre nogräknad muslimsk kötthandlare i staden.

Det får mig att komma ihåg att jag i slutet av förra veckan fick ett foto från en läsare av min blogg. Läsaren hade uppmärksammat att hela djurkroppar lastades av vid en mindre butik i centrala Kalmar. Jag har kollat upp butiken men företaget tycks inte existera på den adress som den ligger. Undrar om kommunens livsmedelsinspektörer har koll på butiken.

IMG_2826[1]

Djurkropparna levererades av en polskregistrerad mindre lastbil. Huruvida den hade kylutrustning eller inte kunde inte min läsare avgöra när jag ställde frågan i efterhand. Jag har registreringsnummer.

Det är också svårt att avgöra på bilden men någon kylutrustning går i varje fall inte att se på den lilla lastbilen.

Tänk om kohuvudet som hittades på återvinningsstationen tillhörde en djurkropp som levererades till denna butik i Kalmar. Kanske den djurkropp som hänger i bilen som sedan lastades av vid butiken.

Inte helt omöjligt! Snarare ganska troligt.

Hur många djurkroppar levereras på detta sätt till butiker i Kalmar i förra veckan?

Eller är det någon mindre nogräknad svensk bonde som extra knäcker med att sälja nätkreatur svart till diverse kötthandlare i Kalmar. Undrar om de i så fall halalslaktas enligt tradition. Det skulle i så fall inte förvåna mig det minsta!

Om det finns någon sakkunnig som har koll på hur kött levereras till butikerna får ni gärna skriva en kommentar eller skicka mig ett mejl.

16 reaktioner på ”SLAKTRESTER FUNNA PÅ ÅTERVINNINGSSTATION I KALMAR

 1. Bajen666 2019-05-30 / 15:00

  Som kock blir jag skräckslagen av denna kötthantering, livmedelsverket samt polis borde kopplas in så att denna hantering får ett snabbt slut och innan nån blir allvarligt sjuk.

  Men jag antar att ingen vågar ta tag i detta på grund utav vilka det handlar om och vilket liv det skulle bli ifrån muslimer och vänsterextremister.

  Gillad av 1 person

 2. Staffan Sundqvist 2019-05-30 / 11:29

  Inget är nytt under solen…Slaktrester har förekommit tidigare i vissa områden. H M Konungen hade ju sina får placerade ute på Gärdet i Stockholm på 70-talet. Sen beslöts det att dessa får skulle flyttas ut på Järvafältet. Detta var i början av 80-talet. Då förmärktes en viss minskning av fårbeståndet samtidigt som slaktrester av får upptäcktes i bl.a de mångkulturella områdena Tensta och Rinkeby som ligger i….Just det, södra änden av Järvafältet där fåren betade. Så det blev ytterligare en flytt för dessa stackars krakar till får. Denna gång till Åkeshov. Inte ens där var de fredade, så det blev ytterligare en flytt. Denna gång till Drottningholms slott där Högvakten tog hand om bevakningen. Tydligen fungerar det för det har icke försports något om varken försvunna får eller slaktrester kring Drottningholm. Men svinstölder hörs det inget om. Senast svin stals var ju under Andra världskriget när ransoneringen var i full gång. Mig veterligt fanns det inga utövare av ”Fredens och kärlekens religion” här på den tiden.Men de som drabbades av svinstölder var till största delen myglare som födde upp grisar för att slaktas och säljas svart så det drabbade ingen oskyldig stackare. Vart dagens svartslaktade får (och dito kor) tar vägen kan man räkna ut med arslet och en bit krita, d v s om man inte är en vänstervriden politiker för i så fall beror allt på medelålders, etniskt svenska, vita män….

  Gillad av 4 personer

  • Maja Dacke 2019-05-30 / 14:27

   Tänk att inte ens använda sig av de importerade fåraherdar man fått! Jo, sådana förekommer här. Jag kände en gång en rekorderlig man från Irak som varit just fåraherde där. Men det fanns i Malmö inga får att vakta, tycktes det, för han fick inget jobb utan bara bidrag och … …
   Inte att undra över att AF läggs ner mer och mer.

   Gillad av 2 personer

 3. W 2019-05-30 / 11:24

  Brå igen och igen ….

  http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.com/
  För något år sedan genomförde JP Jonassons en undersökning av alla våldtäktsdomar i Tingsrätten. Undersökningen är en stenhård knockout på BRÅ och deras rapport. Det går inte att prata bort fakta som Jonasson kommit fram till, även om Sarnecki SnickiSnacki, försökt göra detta i BRÅ:s rapport.
  Siffrorna från undersökningen baserar sig på fällande domar:
  • 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
  • 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst.
  • Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter.
  • 85% av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.

  Siffrorna är alarmerande och direkt chockerande och egentligen inte ett enda dugg överraskande. Med den stora invandringen de senaste åren har också våldtäkterna ökar lavinartat. Sverige befinner sig nu på en absolut bottenplats när det gäller våldtäkter.

  Man förstår nu varför den sittande regeringen, men även den tidigare regeringen, varför de vägrat genomföra en seriösvåldtäktsstatistik.

  Man vill till varje pris skydda och inte få statistik som visar, vem som är de skyldiga.

  Gillad av 3 personer

 4. dajevlar 2019-05-30 / 11:24

  Parallella världar med olika lagar och regler. Har en kompis som jobbar på (svensk) restaurang. Minutiösa kontroller med höga avgifter. Personalliggaren är ett parodiskt bevis på hur svenska matställen kontrolleras. Ordspråk: Silar mygg och sväljer kameler.

  Gillad av 2 personer

  • Sven 2019-05-30 / 10:54

   Vad hände egentligen med begreppet ”jämlikhet” – när jag ser att det skrivs ”nya hyresrätter som bara nyanlända får hyra, alltså inga svenskar.”

   Jämlikhet är eller kanske var Socialdemokratins stora slagord under många decenier.

   Gillad av 2 personer

 5. Rolle 2019-05-30 / 09:19

  Sverige har tagit emot flest lågutbildade invandrare – regeringen vill lösa det med fler subventionerade jobb
  Vänsterliberal-Regeringen har ju påstått att det är högutbildade som har kommit.
  De skulle ju rädda pensionerna, sjukvården mm men det skall hela tiden sparas i Sverige som går som tåget ekonomiskt påstår dom.
  Invandringen skulle ge Sverige en ”superekonomi” hette det för några år sedan.
  Lögnare är Stefan och hans fotfolk.
  http://www.friatider.se/sverige-har-tagit-emot-flest-l-gutbildade-invandrare-regeringen-vill-l-sa-det-med-fler

  Gillad av 2 personer

 6. Spiro 2019-05-30 / 09:00

  Kristi himmelsfärdsdag – är ordet tabu i politiskt korrekta public service?
  Om så är fallet kan man funder över orsaken.

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson 2019-05-30 / 10:02

   Det är nog så att det bara är första ordet som är totalt tabubelagt hos propagandaministeriet, himmelsfärd är en av de fredliga och tolerantas paradgrenar….

   //Gunnar

   Gillad av 4 personer

   • Maja Dacke 2019-05-30 / 14:18

    Aha, det är detta som de alla hoppas på – när någon dras neråt istället på balkongerna …

    Gillad av 1 person

 7. hasp 2019-05-30 / 07:49

  Man får väl utgå ifrån att svensken vill ha snuskig och oetisk hantering av kött.
  Det antagande baserar jag på valresultaten i de allmänna valen.
  Svensken, en sorglig och tillfällig spelare i historien…

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.