9 reaktioner på ”DE SVENSKA MEDIERNAS BEDRÄGERI

  1. D-Karlsson 2019-06-01 / 00:27

    IF Metall och LO bedrägeriet! Jag har alltid haft en tro om att IF Metall och LO ägnade sig åt dålig arbetsmiljö och förbättra löner, semestrar och dåliga arbetsförhållanden. Men NEJ nu ska medlemmarnas månadsvis inbetalda ca(350:- -550:- kr. mån gå till HBTQ ?? Uppsatta fjollerri PRIDE affisher i varenda industri infotavla i Sverige och flygblad överallt, Mycket märkligt. Cancersjuka? skuldsatta sen -90 tals krisen? psyksjuka? alkoholproblem? drogproblem .nej nej medlemmarnas pengar ska gå till HBTQ och PRIDE?!

    Gilla

  2. Hacke 2019-05-30 / 18:22

    Så glad att ha denna fantastiskt modiga och självuppoffrande kvinna i frontlinjen på den sverigevänliga folkrörelsen. Smart, vältalig och enormt inspirerande.
    Perfekta förutsättningar för att väcka det sovande folket och skrämma skiten ur demokraturens kreatur.

    Gilla

  3. Bajen666 2019-05-30 / 18:17

    OT:

    Ännu en Sverigedemokrat har avgått (frivilligt eller av tvång är osäkert) på grund utav ett ”rasistiskt” uttalande denna gång i Södertälje.

    Det rasistiska och olämpliga uttalandet kommer här…håll i er nu..”Muslimer bör avrådas från att bosätta sig i kommunen och att kristna i Södertälje riskerar att bli våldsamma mot muslimer”.

    Fortsätter detta så kommer Sverigedemokraterna att dö ut förstår dom inte det själva.?

    Källa: svt-text sidan 128.

    Gillad av 2 personer

    • Rune 2019-05-30 / 20:16

      Det är väl Syrianer som avses med ”kristna i Södertälje” kan man gissa?

      Gillad av 1 person

  4. Bajen666 2019-05-30 / 14:53

    Vacker vältalig smart sunda åsikter denna kvinna har det mesta men så ser jag dessa tatueringar kalla mig gärna gammaldags som inte hänger med dagens trender men jag förstår mig inte på inte dagens tjejer/kvinnor som ska tatuera sig och ha piercingar överallt och hur mycket som helst.

    Kom på mig själv när jag satt och tittade och funderade på denna kroppsutsmyckning så pass att jag missade halva talet och fick titta en gång till…synd.

    PS: Swebbtv börjar minsann bli en favorit….nästan som Thoralfs blogg..:-)

    Gillad av 1 person

    • Hm 2019-05-30 / 15:34

      Swebbtv är mycket bra och vi bör nog göra mer reklam för dem. Kan bara hålla med om tatueringar, en så attraktiv kvinna som hon är behöver inte extra utsmyckningar. Hur kommer det att se ut när de blir gamla f.ö.?

      Gillad av 3 personer

  5. Rolle 2019-05-30 / 14:47

    Ren provokation mot det svenska folket.

    Kommun firar eid men stoppar nationaldagsfirande
    https://samtiden.nu/2019/05
    – Vill Järfälla slå ett slag mot utanförskap och år av misslyckad integrationspolitik så byt ut halalkorven mot svenska köttbullar och sill. Låt barnen sjunga Idas sommarvisa, vifta med blågula flaggor och låt de vuxna stämma upp i nationalsången på den svenska flaggans dag, nationaldagen.

    Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.