JAG HAR TROTS ALLT VARIT NAIV

Jag har utgått från mig själv när jag betraktat många andra politiker. Jag engagerade mig i politiken och för Sverigedemokraterna på grund av att jag var orolig över utvecklingen i vårt land. Jag ville värna vårt land och allt som hör till Sverige, allt från demokrati till kultur och traditioner som jag ser som väldigt viktiga för nationen och vår identitet.

I min enfald trodde jag att alla andra politiker, utom möjligen kommunisterna hade ganska likvärdiga ambitioner men lite andra lösningar. Jag har under mina år som politiker tvingats inse att så inte är fallet. Det är väldigt få politiker inom 7-klövern som sätter Sverige först. De är minst sagt sällsynta inom de rödgröna partierna, om de överhuvudtaget existerar där.

Globalisternas agenda har tagit över inom de flesta partierna.

Jag lyssnade en stund på dagens partiledardebatt i riksdagen. Det var samma floskler som vanligt, samma angrepp, samma medvetna misstolkningar och svaren på frågorna som ställdes var väldigt få. Med andra ord precis som vanligt. En debatt som inte för samtalet framåt. En destruktiv debatt för nationen Sverige!

Jag blev tvungen att stänga av för att jag inte skulle drabbas av ett mindre utbrott!

I eftermiddag läste jag lite på en remiss från Länsstyrelsen i Kalmar län med rubriken ”Klimat- och Energistrategi för Kalmar län” och Kalmar kommuns remissyttrande. Sverige har blivit helt sjukt. Alla spärrar har släppt, allt sunt förnuft är som bortblåst. Det blir bara tokigare och tokigare för var dag som går. Globalisternas agenda styr ända ner på kommuntjänstemannanivå. Och det godtrogna tjänstefolket spelar med för att få behålla sina jobb och väl tilltagna löner. Det egna tänkandet lämnar man hemma i bästa fall om det nu ens finns när de kommer hem. Tänk om jag hade haft en möjlighet att lämna en skriftlig reservation på kommunens remissyttrande. Skall bli intressant att läsa protokollet från mötet i nämnden.

Klimatalarmisterna är på god väg att förstöra ett mycket väl fungerande land, mitt land Sverige.

Vi skall nu installera mer vindkraft i Sverige och i Kalmar län för att exportera den elproduktionen till andra länder med höga koldioxidutsläpp på grund av att deras elproduktion baseras på fossila energikällor. Det är ett totalt vansinne att svenska skattebetalare skall subventionera billig el till t.ex. Polen och Tyskland. Vi skall därmed också förstöra vår egen natur med nya vindkraftsparker i känsliga naturområden. Låt dessa länder ta hand om sin egen elproduktion och bygga sin egen elproduktion på förnyelsebar energi. Sverige har en elproduktion som är koldioxidfri till 98-99 procent. Vi behöver inte mer vindkraft! Vi behöver behålla befintlig kärnkraft och ersätta den med moderna reaktorer. Då klarar vi framtiden och de kommande 50-100 åren utan det minsta problem.

Vansinnet är totalt i Sverige! Jag har varit naiv, det är betydligt värre än jag någonsin trott.

Den våldsvåg som nu drar över Sverige är också något som ansvariga politiker inom 7-klövern skall anklagas för och i synnerhet Socialdemokraterna och Moderaterna. Jag föraktar merparten av deras politiker, det fåtal som ändå försökt borde lämna dessa partier omgående och inte fortsätta sin medverkan att riva det svenska samhället. Men de är som så många andra mer intresserade av att behålla sin lön och förmåner, istället för att verka för Sveriges bästa!

För att citera Katarina Janouch.

”Jag undrar hur de här människorna orkar med sig själva? Imploderar de inte av sitt eget ljugande snart? Inte ens Orwell hade kunnat hitta på något så absurt, tragikomiskt, och samtidigt djupt skrämmande, som Sverige 2019.”

UPPDATERING

Jag får stöd av före detta danske statsministern Anders Fogh Rasmussen om att det som pågår i Sverige är ren galenskap!

Artikeln i norska Nettavisen avslutas med en omröstning där frågan ställs om svenskarna blivit för politiskt korrekta. Svaret är minst sagt slående.

Nettavisen omröstning

Jag skäms som svensk! 

40 reaktioner på ”JAG HAR TROTS ALLT VARIT NAIV

 1. Robban 2019-06-15 / 08:05

  Min naiva sida försvann för längesedan!
  Jag inbillade mig att politik var lite olika idéer, man röstade på ett parti och fick idéerna levererade!
  Så är det naturligtvis inte!
  Vi får samma, oavsett vad vi röstar på!
  Vårt problem är att vi både tror och vet att vi är bättre än våra motståndare! Har moral och heder! Ett genuint intresse av att göra Sverige bättre! Känsla för fair play etc
  Våra motståndare har inget av det! De ljuger och bedrar obehindrat! Det är deras natur! Att vinna mot oss är själva målet, om Sverige går under i processen, så har de inga problem med det!
  För att ha en chans, så behöver vi sänka oss till deras nivå! Helst under! Våra motståndare vet att vi kör med ”fair play”! De räknar med det, eftersom det gör det så lätt för dem att fortsätta ljuga och bedra för att behålla makten!

  Gilla

 2. rysslandssvenskar 2019-06-14 / 08:17

  ”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling”.

  Bondeförbundets basprogram från 1933. Hade det tillämpats i modern tid hade Sverige inte
  i dag haft allvarliga samhällsproblem utan varit rätt så homogent och välmående.

  Varningen för dagens utveckling uttalades alltså redan då men denna visdom ses nu som rasistisk inte minst av nuvarande ledningen för centerpartiet.

  Och inget är värre än rasismen, inte ens ett land i förfall!

  Gilla

  • messkalle 2019-06-13 / 22:25

   Bilden med ÖB dansar med transan och hans snack att Ryssland inte är något hot utan främlingsfientlighrt m.m. är värre. Nåja Putin behöver inte invadera det är redan avklarat och nu vill han inte ha resultatet?

   Gillad av 1 person

 3. Påminnelse! 2019-06-13 / 19:49

  Kampen står inte idag mellan höger och vänster.
  Kampen står mellan Sverigevänner och ockupationsmakten, Pedofilsekten och dess lakejer.

  Gilla

  • Gunnar Karlsson 2019-06-13 / 20:24

   Glömde du inte globalisterna, som, lite överdrivet, är orsaken till att vi har halva mellanöstern här ??

   //Gunnar

   Gilla

   • Påminnelse 2019-06-13 / 21:57

    Nej, det gjorde jag inte.
    Sk Globalister ingår i kategorin Pedofilsektens lakejer.
    MVH/Påminnelse

    Gilla

  • Thoralf A 2019-06-13 / 17:25

   Leif Östling och Magnus Ranstorp är det två mest givna i det för övrigt vänstervridna startfältet.

   Gillad av 1 person

 4. W&D 2019-06-13 / 15:29

  De flesta politiker inom Sjuklövern är rentav landsförrädare.
  De går ockupationsmakten; Pedofilsektens ärenden och de arbetar medvetet och aktivt för att förvandla Sverige från ett svenskt land till en arabisk-muslimsk koloni.

  Gillad av 1 person

 5. Hacke 2019-06-13 / 15:22

  Jag måste medge att också jag varit naiv. Som exempelvis när det gäller public service. Jag trodde uppriktigt att det skulle bli en liten aning av skärpning hos politrukerna sedan propagandakolossen blivit tvångsfinansierad och därmed fått ögonen på sig lite extra. Men som så mycket annat i demokraturen finns det ingen botten på något område eller någon institution. Den har gått ur för länge sedan.
  Jag var t o m så naiv att jag satte på statsradion för att se om deras interna personalfest, det extremt hajpade och gravt misskötta arvet efter Tage Danielssons program Sommar skulle innehålla något av intresse.
  Men redan inledningfrasen från den ansvariga kastade mig brutalt tillbaka till verkligheten.
  – Vad tänkte du när jag raggade upp dig på Operabaren och frågade om du vill göra Sommar, säger den totalt förblindande Bibi Rödöö!
  Och sedan kom de som på ett pärlband, de mest förutsägbara mediala vännerna (mest väninnor förstås), marinerade i rätt värdegrund, agenda, etnicitet och hudfärg.
  Jag tror det inskränkte sig till en handfull som jag skulle kunna tänka mig dela sällskap med under några kommande och förhoppningsvis sköna sommardagar. Men av de 56 namnen var det däremot minst ett 40-tal jag inte ens under pistolhot skulle förnedra mig att offra en sekund på.

  Och som inte denna inavelsföreställning på en timme var nog. Vad tror ni händer i den påföljande nyhetssändningen. Som förstanyhet tar man upp den precis avslutade egna direktsändningen med ännu ett inslag och ytterligare en politisk aktivist (kvinnlig givetvis) på plats!

  Som sagt, jag har varit naiv. Men när det gäller public service är det definitivt slut med det. Det finns ingen räddning eller kompromiss. 8-miljarderskolossen måste läggas ned i sin helhet och de 3 500 politrukerna jagas ur byggnaden som därefter rivs. Frågan är om det inte också krävs en totalsanering av marken där den stått.
  Något mer ovärdigt ett land som gör anspråk på att vara en demokrati lär världen aldrig skåda.

  Gillad av 5 personer

  • Sven 2019-06-13 / 16:53

   Så programmet Sommar gör en besviken innan man ens har hört första sändningen. Förra året så hörde jag på 2-3 värdar, men de andra blev jag inte ens nyfiken på.

   Gilla

 6. worldpress99 2019-06-13 / 13:12

  Många undrar naturligtvis HUR svenska folket blivit så korkade. Har något injicerats i dem? Ja kanske. influensavaccin som myndigheterna år efter år tjatat om att man skall ta! Själv har jag hoppat det!

  Gilla

  • hypermakt 2019-06-14 / 00:09

   Det beror på att den svenska modellEN av partipolitisk styrt skolsystem lär, tränar och betygsätter elevens mentala kunskap att i nutid och rum producera namn, ord eller begrepp på svenska utan nytta, ansvar och risk i nutid, nära framtid och rum.

   ENskild elev som i den svenska modellEN av skolning är lärd, tränad och betygsatt att LYDA namn, ord eller begrepp på svenska, utan nytta, ansvar och risk i tid och rum, blir lurad/blåst på SKYDD av ENskild utvecklad och ägd Hälsa, Miljö, Säkerhet och Ekonomiska intressEN, lokalt i EN medlemsstat på den inre FRIA solidariska MarknadEN i EES eller EUropeiska unionEN.

   Lärö den 14 juni 2019
   Namn här på denna rad av det rättssubjekt, som i rum och tid ovan producerat och kvalitetssäkrat nytta, ansvar och risk i nutid, nära framtid och rum i producerat resultat ovan.

   Gilla

 7. Rolle 2019-06-13 / 11:55

  OT:
  ” -Pettersson har svårt att förstå statsminister Stefan Löfven (S). Varför har vi fullt i häktena och i fängelserna, och varför köper vi våningssängar för att alla ska rymmas när Sverige är på rätt väg, tryggt och brottsligheten minskar och det är gamlingarna som är problemet?”
  https://petterssonsblogg.se/2019/06/13/283018/#more-283018

  Gillad av 2 personer

 8. Rolle 2019-06-13 / 09:24

  SVT lägger ner Plus – ska ”öka fokus på klimatförändringar”
  Vad då öka fokus? De tjatar ju om detta i varenda nyhetssändning.
  Nu kommer vi få se personer som har samma åsikter ”debattera” i vanlig ordning.
  Guru Greta kommer säkert att dyka upp.
  Nu skall de fram till valet hålla på med vinklingar om klimatet för att rädda kvar extrempartiet MP.
  Håller med om kommentaren att SVT bör läggas ner.
  Jag vill inte vara med att tvångsbetala vänsterpropaganda.
  https://www.friatider.se/svt-l-gger-ner-plus-ska-ka-fokus-p-klimatf-r-ndringar

  Gillad av 5 personer

   • hypermakt 2019-06-14 / 00:18

    Glöm INTE att det rättssubjekt som betalar skatt till ”Sjuka hjärnor på SVT!”, är EN del av den brist på kvalitet och rättssäkerhet i tid och rum som ”Sjuka hjärnor på SVT!” producerar i tid och rum.

    Lärö den 14 juni 2019

    Gilla

 9. AB Sverige 2019-06-13 / 09:22

  Politiker och dess tjänstemän är inte korkade per se, med några undantag.
  De följer helt enkelt en agenda som hålls i slutna rum i år är det Kristerssons tur för att efter den politiska karriären belönas rikligt.
  Tjänstemännen vill behålla sina arbeten och lyder order. Inkvoterade och vänsterblivna gör sitt bästa för att förstöra.
  Vad jag finner märkligaste av allt är vart har dessa människor tänkt leva sedan när landet är förstört.

  Gillad av 2 personer

 10. Rolle 2019-06-13 / 09:11

  Håller med dig. Jag lyssnade en stund. Sedan stängde jag av.

  Danmarks tidigare statsminister: Det svenskarna gör är ren galenskap
  – Svenskarna har tappat byxorna med sin politiska korrekthet. Det är ren galenskap. De har valt en farlig strategi genom att isolera Sverigedemokraterna.
  https://petterssonsblogg.se/2019/06/12/danmarks-tidigare-statsminister-det-svenskarna-gor-ar-ren-galenskap/

  Sedan från den korkade Ygeman. Han måste helt inte vara vid sina sinnes fulla bruk.
  https://nyheteridag.se/ygeman-s-tycker-till-stjarnan-borde-fa-namnet-greta/
  Varför inte kalla himlakroppen för Fjorgyn.

  Gillad av 1 person

 11. Anonym 2019-06-13 / 08:02

  Jag kan inte få in i min skalle hur nästan ett helt folk kan bli så blåsta.

  Man får höra om en ung flicka som uppnår helgonstatus genom skrämselpropaganda likt de som användes i kyrkorna förr, fast i ny klimat/miljötappning. Snart brinner nog bålen på riktigt.
  Ättestupan återinförd genom att man kastar ut gamla ur deras hem för att besättas av nyanlända.
  Sjukvården prioriterar bort, och sätter budget och övre åldersgräns på behandlingar.
  Det byggs upp ett parallellt samhälle, bit för bit, och vi kan bara se på.
  Gränserna står vidöppna och våra inbetalda skattepengar antingen slösas på idiotier, går till bidrag och blöder ut ur landet.
  Gu hjälpe oss. Nej inte ens kyrkan är intresserad av oss längre.
  Det är som att leva i Twilight Zone.

  Gillad av 4 personer

  • Maja Dacke 2019-06-13 / 14:36

   Tänk så mycket pengar att tjäna om alla som fyller 67 år går till ättestupan!!!

   Det gäller också f d politiker och övriga – oavsett förmögenheter. Även invandrade.

   Bara tänk om högsta tillåtna ålder i Sverige sätts till 67 år … Så många pensioner och ev vårdutgifter att spara! Och naturligtvis dras ev förmögenheter in till staten (dvs att hamna i vissa fickor) – arv förbjuds …

   Wow, bara tänk!

   Gilla

 12. Tony Ingman 2019-06-13 / 07:24

  Ja att det är Globallisterna som styr är givet, varför skulle annars merparten
  av partiledarna åka till Bilderberg sällskapets informationsträffar, nu senast
  Ulf Kristersson, och ingen ställer frågor om vad det är som är så viktigt med
  detta skygga sällskap?

  Men ända ner på polisnivå är saker o ting ruttna,
  Läste om ett rån av en dam som var ute med sin hund, och blev
  attackerad av två rånare som ville ha hennes Mobil, och pengar förstås,
  hon hade inget av detta på sig, blev då stucken med en kanyl i armen..

  Ynglingarna ska vara i 20 års åldern, men Polisen är som det ofta heter
  förtegen, och förklaringen till detta är ” VI VILL INTE ATT EVENTUELLA
  VITTNEN FÄRGAS AV VAD ANDRA SETT” ??? Om jag bevittnar något,
  så är det väl vad jag sett som jag vill upplysa vederbörande poliser om,
  och inte vad andra sett. Förklaringen till detta Mumbo Jumbo är givetvis
  att vissa kategorier av folk ska hållas utanför så mycket det går för att
  vissa inte ska framstå som mer brottsbenägna.Vilket dom är.
  Det gäller att förbättra statistiken

  Kvinnan har givetvis delgett Polisen uppgifter om brottslingarna!

  Tror att det kokar hos vanliga Poliser, men fega Polischefer springer
  maktens ärenden, och kanske, vem vet ,det kan bli en extra streck på Axeln?

  Gillad av 2 personer

 13. Anonym 2019-06-13 / 05:23

  Man får väl konstatera att våra förfäders slit och uppoffringar var helt förgäves.
  De politiska företrädarna, som närmast får betraktas som ondskefulla oikofober, agerar inte med Sveriges bästa för ögonen.
  När riksdagen har en tydlig konservativ och borgerlig majoritet men landet ändå styrs av en socialistregim, ja då har demokratin slutat fungera.
  Strida, flytta eller ge upp…?

  Gillad av 2 personer

 14. Janne 2019-06-13 / 04:47

  Skicka in varenda sjuklöverpolitiker till stor sinnesundersökning,för här är det något
  som gått alldeles fel i det mentala.

  Gillad av 2 personer

 15. Cosmik Debris 2019-06-13 / 01:46

  Citat ur serien Chernobyl:

  ”Vad har lögner för pris? Det är inte att vi misstar lögnerna för sanning. Det verkligt farliga är att om vi hör för många lögner så förstår vi inte längre vad som faktiskt är sanning. Vad gör vi då?”

  Så var det i kommunistiska Sovjetunionen 1986.
  Så är det i Sverige under den fascistiska regimen Löfven 2019

  Skamlösa historieförfalskningar, lögner och nyspråk pumpas dagligen ut från Minisann (Sanningsministeriet) på Sveavägen 68.

  Katrin Stjernfeldt Jammeh: ”Malmö går åt rätt håll – Vi har verkligen en positiv utveckling”

  och

  Stefan Löfven:
  ”– När sju av världens största industrialiserade ekonomier vill lyssna till vad som har gjort den svenska arbetsmarknadsmodellen så framgångsrik genom åren, då känner jag som statsminister lite extra stolthet över Sverige”

  Ingen som helst sjukdomsinsikt alltså. Megalomanin har inga gränser i sossarnas sjuka hjärnor. Makten ska säkras till vilket pris som helst. Lögnerna forsar ur munnen på alla maktfullkomliga, lydiga och debila sossar. Löfven är en inkompetent mytoman och byfåne. Han ska inte vara statsminister. Han ska omhändertas enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård. Han är inte frisk i huvudet. Om han vore det skulle han tagit hand om landet.

  Diagnos på Löfven: Politiskt betingad sinnessjukdom.

  Gillad av 5 personer

 16. Cosmik Debris 2019-06-13 / 01:36

  Lyssnade på en påannonsering av ett radioprogram som tydligen heter ”Klotet”. Socialisterna i Tyskland och Sovjetunionen under 30-talet är bleka kopior när det kommer till skrämselpropaganda och desinformation. Och Ygeman som föreslår att en stjärna ska döpas till Greta? Vuxna människor som beter sig som tonårstjejer på popkonsert.

  Det här är fanimej inte frisk.

  Landet är drabbad av mass-sociogen sjukdom. Undrar hur lång tid det tar innan samhällskollapsen är ett faktum?

  Gillad av 3 personer

 17. Onkel Björn 2019-06-13 / 01:06

  Gissar att de flesta av oss som följer denna blogg känner igen sig i ditt resonemang om det vansinniga styret av landet.

  Idag kunde man läsa om att Magdalena Andersson hade uttalat sig om att det saknas 90 miljarder
  för att kunna trygga omsorg och vård av gamla och sjuka framöver.

  Vi på denna blogg vet var dessa 90 miljarder finns att hämta. Vi har matats av politiker i 20 år hur viktigt det är med invandringen just för att säkra vår framtida välfärd. Och många som har kritiserat detta genom åren har blivit av med både jobb och vänner. En del har råkat ändå värre ut.

  Ja och hur blev det nu med detta ? Vi börjar se resultatet. Totalfiasko. Och det värsta är ju att det som våra politiker har ställt till med klarar de nu inte av att reda upp.

  Än värre är ju att folk fortsätter att rösta på dessa politiker.

  Gillad av 3 personer

 18. Ralf 2019-06-13 / 00:34

  Sverige är mycket nära ett sammanbrott, en fullständig kollaps. Det är nästan så man önskar det sker. Det här samhället är förlorat på riktigt.

  Gillad av 1 person

 19. Thomas 2019-06-13 / 00:08

  Bra skrivit Thoralf. Det är ett pågående vansinne att betrakta Sveriges förfall, från att ha varit ett rikt, tryggt och välmående land vilat på sunda värderingar så är det som att leva i Mogadishu att vara i Sverige idag.
  Jag har inga barn. Hade jag haft det skulle jag gråtit över tanken på att de ska leva i denna skit som blir värre än den värsta rysare.
  Jag delar intresset för vårt lands kultur, natur, traditioner, sevärdheter.

  Det förintas av globalisterna som vill försöka med lock och tvång göra vårt land till ett enda stort mångkulturellt islamistiskt helvete.
  Och det är otäckt. De som nu går globalisternas ärende som Annie Lööf som ett skräckexempel bryr sig inte ett skvatt om Sveriges historia. För dem är nationerna detsamma som nazism. Vi får fler och fler av dem i styrande positioner i samhället. Överallt inte bara i politiken.
  De är svenkhatande globalistlakejer som vill ta ifrån oss allt som våra förfäder skapat.

  För dem är en svensk äldre man inget värd i jämförelse med en somalisk äldre man. Eftersom färgade alltid är förtryckta enligt feminismvänstern.
  Jag är i Göteborg denna vecka hos en släkting. Precis överallt, och då menar jag överallt är prideflaggan hissad på alla offentliga flaggstänger och på andra flaggstänger också. Det är Pride tydligen denna vecka i stan.
  Vi som tycker att prideflaggan borde halas på halvstång är i majoritet i stan, det vet jag. ( eller inte halas alls, prideflaggan är en skymf)
  Men ingen vågar nysa om att Pride är osunt och sjukt. Kyrkorna stoltserar med Pride propaganda. Hjälp. Så fel det har gått.
  De perversa får fritt spelrum. Att de äckliga får höras så mycket. Och är man inte för Pride, är man så klart homofob enligt dessa.
  Barn i lekskolan leker Pride. Stackars små. Pride är så vidrigt. Ett tecken på förfallet.

  Apropå debatten idag- jag följde den lite på avstånd. Åkesson var som vanligt, lite för loj, fick in en och annan känga dock till Per Bolund t ex. Det var bra. Men att se Stefan Löfven klara jag inte, eller Annie Lööf.
  Löfven är en lallande byfåne. Helt utan finess och med noll verklighetsuppfattning.
  Han hetsar mot Sd och pratar om att Sd spär på splittringen och otryggheten i Sverige.
  Detta är alltså sd:s fel att veckan började med massor av skottlossningar, sprängningar, knivslagsmål. Är han sinnessjuk? Synd att mentalsjukhusen lagt ner, patienter finns det gott om.

  Att Malmö är en av europas våldsammare städer vet alla och de har en vidrig sosse till kommunalråd som Katrin stjernfeldt jammeh som påskyndar förfallet och är medansvarig för brottsutvecklingen, kan hon inte ta med sin hottentotteneger och flytta till bushen så kan Malmö få samma sunda styrning som ex. Staffanstorp.

  Gillad av 4 personer

 20. Anonym 2019-06-12 / 23:42

  Jag läste också remissyttrandet från min kommun på remissen ”Klimat- och energistrategi” från mitt landsting. Min reaktion blev som Toralfs: Helt sjukt!
  En massa PK-floskler, min första tanke var att det måste vara en gravt störd människa som levererat svaren. Men efter att ha läst ovanstående så inser jag att det handlar om en iscensatt masspsykos.

  När jag läser Toralfs text får jag en känsla av deja vu. Den enda vettiga förklaringen jag kan finna är att landstingen måste ha bjudit in berörda tjänstemän på en utbildningsdag där de fått de rätta svaren med sig hem.
  Arma land!

  Gillad av 3 personer

 21. Rune 2019-06-12 / 23:11

  Sverige lider av systemfelen i partierna. Som är toppstyrda utom kontroll från allmänheten. Alla partier ser ut att fungera på detta sätt. Vi måste få till ett direktdemokratiskt system där allmänheten kan vara bestämmande hos de styrande.
  Dessutom måste vi få till medier som är neutrala och som strävar efter sanningsenlig nyhetsförmedling.

  Gillad av 4 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s