SHLOMO DEVAUSULT

Idag publicerade Barometern en insändare underskriven av en person som kallade sig för Shlomo Devausult. Problemet är att det finns ingen person i Sverige med det namnet. Det kan ju möjligen vara ett anagram. Det är väldigt fegt att skriva en insändare med det innehållet och inte stå för de lögner som framförs i insändaren.

Insändaren har endast publicerats i Barometern med den under skriften om man googlar namnet.

Det sannolika är att den är skriven av en vänsterpartist eller vänstersympatisör i Kalmar om det inte är någon muslim som vill skuldbelägga svenskar för muslimernas övergrepp mot judar i Malmö.

Barometern är ju så väldigt noga med varje litet ord som publiceras i deras tidning men när det gäller att skuldbelägga Sverigedemokraterna eller Alternativ för Sverige så gäller inte den vanliga agendan. Då publicerar man gärna lögner skrivna av en påhittad figur. Med insändarredaktionens goda minne.

Att beskylla Sverigedemokraterna och Alternativ för Sverige för judehatet i Malmö är minst sagt absurt. Sanningen är att det handlar om invandrargrupper från MENA-länderna som står för det hatet och sannolikt med ett visst stöd från vänsterextrema grupper i Malmö.

Texten är så full av felaktigheter att Barometerns insändarredaktion borde ifrågasatt texten innan den publicerades. Skandal är bara förnamnet! Eller följer den bara Barometerns agenda?

Läs insändaren med rubriken ”Judarna lever under ständig skräck”. Notera att Barometern på nätet symboliserar insändaren med en minnessten från kyrkogården i Kalmar.

http://www.barometern.se/insandare/judarna-lever-under-standig-skrack/

Annons

27 reaktioner på ”SHLOMO DEVAUSULT

 1. Ralf 2019-08-24 / 14:29

  Allt som rör Kalmar verkar vara PK och amatörmässigt, inget verkar vara normalt.

  Gillad av 1 person

 2. Tony Ingman 2019-08-24 / 11:25

  Den här mystiska figuren kan ju ta och fråga Judarna själva vem det är som
  trakasserar dem? Dom har ju vid ett flertal tillfällen berättat att det är Muslimer
  men det passar givetvis inte en vänsternisse, utan då skrivs verkligheten om.

  Gillad av 3 personer

  • Maja Dacke 2019-08-24 / 14:29

   Vänsternisse på Barometern … ?

   Gilla

 3. Rolle 2019-08-24 / 08:24

  En sådan uppenbar lögn som de flesta genomskådar så tror jag att det är någon som är anställd på Barometern som skrivit insändaren?
  PK-lögnfiltret (granskande vänsterpersoner) är inställt på att lögner om SD går igenom.

  Gillad av 1 person

 4. C Andersson 2019-08-24 / 06:35

  Fyra strukna kommentarer i Barometern så här långt.

  Något helt annat. En kommentar från Petterssons blogg:

  https://petterssonsblogg.se/2019/08/23/akesson-bali-ar-valkommen-att-soka-medlemskap-i-sd/

  Suzie 23 08 2019 at 22:49
  JÅ vill alltså värva Hanif Bali till Sd,varför kan man fråga sig,JÅ och Sd är ju det parti som utesluter flest medlemmar varav många mycket duktiga och kompetenta,med ryggrad och faktapålästa som tex Thoralf Alfsson som blev utesluten i Sd efter att ha talat sanning om islamiseringen som pågår i Kalmar och hela Sverige.Så det här uttalandet JÅ nu gjort ter sig lite skumt faktiskt.

  Gillad av 3 personer

 5. Härke 2019-08-24 / 01:31

  Luktar mer av trollning och försök till humor från någon judenojande och foliehattig edgelord. En sådan som trots sin vuxna ålder på fullt allvar använder pinsamma uttryck som ”cuck” och ”fuktiga memer”…

  Ingen utom judenojande foliehattar och Barbara Lerner Spectre själv bryr sig om eller tror att Barbara Lerner Spectre har någon betydelse. Men nu fick någon in hennes namn i tidningen. Grattis och top kek, edgelord!

  Och så en uppenbar trollning om att SD skulle ha något alls med judehat att göra. På det lägger vi det stereotypa namnet Shlomo. Efternamnet är helt påhittat, det är inget namn över huvudtaget. Det ser ut som någon försökt men misslyckats göra ett anagram av utropet ”Deus vult!”, men fått in ett ”A” för mycket.

  Kolla runt på Twitter/Gab/4chan o s v så sitter det nog ett par självutnämnda åltrajtare och fnissar åt sin egna finurlighet just nu.

  Gillad av 2 personer

 6. Laglydig 2019-08-24 / 01:18

  Den insändaren är INTE skriven av någon som bekänner sig till det islamska trosbekännelsen!

  Den är däremot författad av någon på vänsterkanten som inte alls har fattat att SD och AFS är de ENDA partierna som står upp för judarna i Sverige!

  Så totalt vilseledd vänsteraktivist! Förmodligen är hatet mot SD och AFS större än viljan att försvara den judiska religionens trosbekännare! ”Fredens religions” våldsövergrepp har denne (INTE hen!) totalt förbisett!

  Gillad av 2 personer

 7. Thomas 2019-08-24 / 00:04

  Vilket magplask av Barometern publicera sådant dravel , alla vet att det är muslimer som trakasserar och förföljer judar i Malmö.
  Insändarskribenten kan ta på sig en judisk kippa och först promenera en kväll i Rosengård ,förbi islamic center moskén på Jägersrovägen ,bort till Möllevången, och en annan kväll kan den där Shlomo ta kippan och promenera bland afs:are och Sverigedemokraterna.
  Om han kommer levande ut ur den första promenaden vill säga.
  Det är liknande skit som gör att man helt tappar förtroendet för msm-media. Vilken smörja.
  Kammen växer på dem nu när Säpo minsann med en gravallvarlig säpochefen Klas Friberg förkunnar att det största hotet kommer från högerextrema grupper i Sverige nu.
  Tillåt mig småle.

  Gillad av 3 personer

  • Maja Dacke 2019-08-24 / 14:25

   Vad Säpo varnar för är att svensken ska gå samman och göra uppror … Men då är det väl bara att kalla på hjälp från sina natokompisar som redan rekognoserat i landet. ‘De där uppe’ väntar på det rätta tillfället …

   Gilla

 8. Cosmik Debris 2019-08-23 / 23:13

  ” Barn rånas på värdesaker, äldre rånmördas för en bil, bomber sprängs i svenska städer. Samtidigt står statsministern och på allvar talar om Danderyd och Djursholm som nationens stora problem. Medierna gör en moderat riksdagsledamots twittrande till huvudsak. Den svaga regering möts av en ännu svagare och sönderslagen opposition.”

  …och allt beror på att ondskefulla och sadistiska politiker har fyllt landet med muslimer.

  Sverige är bombskadat
  http://www.ystadsallehanda.se/ledare/sverige-ar-bombskadat/

  Gillad av 2 personer

  • Onkel Björn 2019-08-24 / 01:16

   Jag vet inte om det är typiskt för Sverige eller ej. Men när det gäller de problem som vi nu har så istället för att identifiera problemen (elefanten i rummet) och utifrån det sen utarbeta en plan för att eliminera problemet, verkar man istället göra som så att man identifierar verkan av problemet ( det som nu brottsoffren råkar ut för) och utifrån det åtgärdar i form av utökad belysning, kameraövervakning fler ordningsvakter, klipper ner häckar mm mm.

   Att hålla folk inlåsta som vägrar följa lagar och regler samt skicka hem alla de som nu borde skickas iväg samt att skuldbelägga gärningsmännen verkar vara tabu i detta landet..

   Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-08-23 / 23:08

   ”Frågan, vilka det är som ligger bakom hetsen, besvarar han utan att sväva på målet:
   – Det är uteslutande muslimer. Vi har ett problem i Malmö; att här finns muslimer som inte gillar judar. Men det är något som media väljer att förtiga. Att tala om det anses inte politiskt korrekt och man är väl rädd för att framstå som rasistisk. Men man måste ju ändå säga sanningen.”

   Gillad av 1 person

  • Maja Dacke 2019-08-24 / 14:18

   En gammal artikel som blir mer och mer aktuell … om man inte har S/V och dollartecken framför ögonen så vet man. Och tänk, det blev inga bomber på Malmö stadion häromkvällen …

   Gilla

 9. Maja Dacke 2019-08-23 / 22:36

  Och nu verkar Samhällsnytt vara nere – kapat, censurerats – någon som vet???

  Gilla

 10. Maja Dacke 2019-08-23 / 22:00

  Ska det inte vara Shlomo The Assault … Yoni Netanyahu … Boken ENTEBBE: The Jonathan Netanyahu Story?

  Insändaren är kanske något som insändarredaktionen själv hittat på i brist på nyheter som stirrar upp folk. Och lånar namnet.

  Vad vet jag, vad vet jag??

  Men jag vet att alla i Malmö som har något att tänka med vet vilka som jagar i Malmö. En del falanger varandra, andra dem som de fått med modersmjölken.

  Gillad av 1 person

 11. Gunnar Karlsson 2019-08-23 / 21:44

  Man urholkar sakta men säkert Barometerns goodwill och snart finns det varken goodwill eller trovärdighet kvar och när trovärdigheten har eroderats bort så finns det mycket få prenumeranter kvar och när prenumeranterna har lämnat kommer oxså annonsörerna och intäkterna att försvinna mycket snabbt.

  //Gunnar

  Gilla

 12. Hacke 2019-08-23 / 21:28

  Inga skamgrepp och lögner är för simpla för gammelmedia när det gäller att smutskasta den Sverigevänliga rörelsen.
  Vilket avgrundslikt förakt mot tidningens läsare att tro att de står på samma låga nivå som ”journalisterna” själva alternativt ytterligare förvirra de redan vilseledda.
  Och be dem skämmas är ju heller ingen idé för det har de naturligtvis inget vett till.

  OT.
  Tittarchock på statstelevisionen ikväll. Första icke nidbildsrapport kring Trump någonsin i SVT;s nyhetssändningar.
  Men det lär väl Carina Bergfeldt ta igen med råge när hon är tillbaka efter sin och sina politrukkollegers pågående tvångsskattefinansierade och av de egna närmast idolhaussade turné i landet.

  Gillad av 2 personer

 13. Muhammed 2019-08-23 / 21:23

  Fy fan vad pinsam Barometern är!

  Gilla

 14. hasp 2019-08-23 / 21:16

  Det är väl en muslim och/eller en vänsterextremist som levererar lögner i gammelmedia.
  Oavsett vilket verkar svensken i gemen slicka i sig budskapet då det röstas PK (vänsterliberalt) i val efter val…

  Gilla

Kommentarer är stängda.