VÄRDEGRUND OCH RÄTTSSÄKERHET

IMG_3155[1]

Jag kräks när jag lyssnar på lördagsintervjun i Sveriges Radio med liberalernas ekonompolitiska talesperson Mats Persson och efterföljande analys och diskussion om de två kvinnomorden denna vecka.

Jag kräks när jag lyssnar på sajten Kvartals veckopanel med Jenny Lindahl, chef för Arena Opinion, Widar Andersson, chefredaktör på Folkbladet och Karin Olsson, kulturchef och ställföreträdande ansvarig utgivare på Expressen. Vilken vänsterpanel man lyckats få ihop. Det är lite paradoxalt när jag upplever socialdemokraten Vidar Andersson, som högerkonservativ när han egentligen är en vänstermänniska. Det visar också vilken utveckling Kvartal tagit i sin resa vänsterut. Uppenbarligen för att få sin ekonomi att gå ihop.

Jag kräks när jag hör moderaternas partiledare Ulf Kristersson prata om krafttag mot brottsligheten och han pratar om verkligheten. Den verkligheten är inget nytt! Den verkligheten har jag som Sverigedemokrat pratat om i snart 15 år, utan att någon moderat lyssnat. Vilka förbannade hycklare, dessa politiker är! Nu skall de ta till storsläggan mot brottsligheten och gängen. Jag kräks när jag hör det. De kommer inte åstadkomma något.

Men jag kräks framförallt när jag hör Mikael Damberg i söndagens Agenda. Mikael Damberg har varit politiker i hela sitt liv. Vad har han åstadkommit? Inget! Han har gömt sig i bakgrunden under alla år. Nu skall alla partier, utom Sverigedemokraterna bjudas in till samtal/diskussioner. Sverigedemokraternas värdegrund är felaktig enligt Mikael Damberg. Jag kräks över enfalden.

Det är socialdemokraternas och Fredrik Reinfeldts värdegrund som skapat det samhälle vi har idag.

Jag läste en artikel skriven av Johan Westerholm för några dagar sedan, där han skrev om ett möte med en minister i Libanon för ett antal år sedan. Johan Westerholm fick goda råd att ta med hem till Sverige.

”Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa. Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande. Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana”.

Jag är övertygad om att detta är det bästa rådet som statsminister Stefan Löfven och regeringen kan få. Det är även det bästa rådet till oppositionen, inklusive Sverigedemokraterna.

Det är dags att lägga ned saft o bulle pedagogiken i utanförskapsområdena, lägg ned dialogpolisen, lägg ned avhopparverksamheten. Lägg ned alla integrationsprojekt. Men framförallt ta bort alla bidrag för den som inte vill bidra på ett positivt sätt. Lägg ned allt trams!

Ta lärdom av hur Israel behandlar terrorister. Har Israel tagit en terrorist eller självmordsbombare så drabbar det hela terroristen familj och släkt. Hus jämnas med marken med en bulldozer eller sprängs. Det krävs extra ordinära åtgärder!

Om polisen i Sverige tar en mördare i den kriminella gängmiljön så skall han givetvis utvisas efter avtjänat straff, oavsett om han kan drabbas av dödsstraff i sitt hemland. Det är inte Sveriges problem utan hans problem. Men inte bara han skall utvisas. Hans föräldrar skall utvisas! Hans syskon skall utvisas! Hans familj skall utvisas! Hans barn skall utvisas, även om det är födda i Sverige.

Om den invandrande gängmedlemmen är medveten om att hans mamma kommer utvisas till sitt hemland, sitt MENA-land. Då ökar insatsen många gånger om.

Har de lyckats få svenskt medborgarskap så skall det upphävas för samtliga! Rättsvidrigt? Ja, men nödvändigt om vi vill stoppa den grova gängkriminaliteten.

”Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa. Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande. Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana”.

Då tror jag möjligen att dessa vidriga element skulle förstå vad som gäller i Sverige.

Hur många tror att de svenska politikerna kommer våga gå så långt? Nej, därför kommer den negativa utvecklingen fortgå. Hur mycket än Ulf Kristersson, Stefan Löfven, Annie Lööf eller någon annan partiledare tar till brösttoner. De vågar ändå inte agera tillräckligt kraftfullt! De är alla rädda om sin väljarbas.

 

55 reaktioner på ”VÄRDEGRUND OCH RÄTTSSÄKERHET

 1. stefan a. 2019-09-03 / 07:49

  Det är PK-ismen som har krossat det här landet, fulmedia och sjuklövern i symbios, nu återstår att skrapa ihop resterna….

  Gilla

  • Hacke 2019-09-03 / 09:36

   Ett suveränt klarläggande och pedagogiskt inlägg om självklarheter som man tycker att t o m den mest sjusovande och faktaresistente svensken borde kunna ta till sig.

   Gilla

   • Thoralf A 2019-09-03 / 09:39

    Tamas Lakatos var tidigare moderat och satt i Kalmar kommunfullmäktige 2006-2010. Han och flera andra manövrerades ut av Reinfeldtmoderater i Kalmar som tog över partiet.

    Gillad av 2 personer

 2. Benny 2019-09-02 / 21:35

  Av Mikael Dumberg kan man väl knappast vänta sig annat än de vanliga flosklerna! Han är väl bara snäppet smartare än riksdvärgen och svetsaren! Tyvärr får dessa fånar styra landet pga liberalerna och centern…Patetiskt

  Gilla

 3. Cosmik Debris 2019-09-02 / 21:05

  Om iranska eller afrikanska kvinnor blir mördade i Malmö och Vällingby kvittar mig lika. Jag kan inte mobilisera någon som helst sympati för dessa ”offer”. Jag är helt likgiltig. Det jag har problem med är att det sker i Sverige, på svenska skattebetalares bekostnad och att svenska pensionärer har reduceras till och behandlas som andra klassens medborgare. Min omtanke och sympati omfattar människor jag känner och därefter 8 miljoner svenskar.

  Inte somalier, afghaner eller muslimer.

  Däremot avskyr och hatar jag alla journalister och politiker som har förstört MITT och VÅRT land.

  De har förstört resten av våra liv och ska straffas.

  Gillad av 5 personer

  • Hacke 2019-09-03 / 09:39

   Mycket bra. Jag tror du skriver vad väldigt många är enig med dig om.

   Gilla

 4. Per-Erik Friberg 2019-09-02 / 20:06

  Jag tycker att SD kan be S och Damberg dra åt helvete och bjuda in dom andra partierna för samtal. Damberg ska hålla käften och sluta prata om allas lika värde när han försöker stänga ute SD.
  Mvh
  Pelle Friberg

  Gillad av 3 personer

 5. Onkel Björn 2019-09-02 / 18:34

  Vad jag inte kan få in är om våra ledande politiker är så himla inkompetenta och historielösa som de verkar vara, eller om det är som så att det finns en agenda som styrs av kapitalet.

  Även om det är vi skattebetalare som är de stora förlorarna i kölvattnet av den hämningslösa invandringen, så finns det ju vinnare som tjänar stora pengar på densamma.

  En stor del av de invandrare som nu har kommit hit har (gissar jag) blivit mycket större konsumenter av olika varor här i landet än de var i sina hemländer. Och vilka tjänar på det.
  Jo kapitalet. Vilka är de största vinnarna på ett gränslöst Europa. Jo kapitalet. Vilka är de största vinnarna på att Europa fylls på med en massa nya konsumenter. Jo kapitalet.

  Det är ju bara att konstatera, nu när de flesta företagen, åtminstone här i landet, lämnar sina Q2 rapporter att företagen i de flesta fallen går bra. Och bankerna gör miljardvinster per kvartal.
  Allt medans vi skattebetalare drabbas av den ena pålagan efter den andra. Allt för att fylla statens och kommunerna kassor, Svenska folket har väl aldrig varit så belånade som de är idag.

  Så hur ligger det egentligen till ? Finns det en dold agenda? Eller är det så enkelt att landet styrs av en samling som egentligen borde syssla med något annat.

  Gillad av 3 personer

 6. martiusus 2019-09-02 / 17:52

  Apropå ingenting.

  En ung man befann sej i Weimar, Tyskland, någon gång runt 1930.
  Thyringen var den enda delstaten där den store ledaren tilläts hålla tal.
  Överallt i Tyskland var han portförbjuden sedan skotten i Munchen.

  Han skrev brev hem till sin far, kyrkoherden som han alltid avslutade med Heil Hitler.
  Far du kan inte ana vilken härlig stämning det är här i Thyringen, folk är som
  galna, hurrar och viftar med flaggor, ”o om det kunde vara så hemma”

  Det blev som tur är aldrig så hemma.

  Den unge studenten var Ingemar Bergman.
  Han tog senare bestämt avstånd från dessa ungdomsförvillelser.

  Gillad av 1 person

 7. martiusus 2019-09-02 / 16:51

  Erich Honecker och hans anhang rabblade ju också dom kommunistiska sloganen
  om socialismens välsignelser utan att förstå vad som rörde sej i folkdjupet.
  Det var inte ”värdegrunden” det var olika socialistiska slogans, som fick befolkningen
  att vrida sej av skratt eller plåga hemma i soffan.

  Skillnaden mellan dagens Sverige och DDR är att i DDR visste befolkningen att
  dom levde i ett ruttnande förljuget helvete.

  Gillad av 2 personer

 8. Rolle 2019-09-02 / 16:03

  Fåntratten Damberg fortsätter att vara i sandlådan.
  Regeringen ger sig inte – SD ska stängas ute
  Nu vill såväl M, KD, C och L att Sverigedemokraterna ska få vara med i samtal om gängvåldet. Regeringen tänker dock inte ändra sig.

  Om det skulle vara stake i dessa partier skulle de utebli.

  Gillad av 3 personer

 9. martiusus 2019-09-02 / 15:58

  Dom hårdare tagen mot brottsligheten har redan börjat gälla.
  En imam i Helsingborg döms för hets mot folkgrupp efter att
  ha kallat judarna ”apornas och svinens avkomma.”

  Imamen döms till villkorlig dom och 60 dagsböter och 800 kr till brottsofferfonden.
  Där fick han så han teg…?

  Gillad av 2 personer

  • Onkel Björn 2019-09-02 / 18:08

   Har han ingen egen inkomst så blir summan ungefär vad en bilist skulle få om han ertappas med att köra bil utan bilbälte.

   Gillad av 1 person

  • martiusus 2019-09-02 / 16:05

   Den värste fulingen fattas. Reinfeldt.

   Gillad av 1 person

   • Gunnar Karlsson 2019-09-02 / 18:14

    Det har du helt rätt i, men då hade tävlingen blivit för lätt!!

    //Gunnar

    Gilla

 10. Tony Ingman 2019-09-02 / 15:07

  Ja kryperiet för den importerade brottsligheten är vidrig att skåda, politiker, Media,
  och en av dom värsta kryparna är Svenska Kyrkan med dess ärkebiskop,
  Har någon hört henne uttala sig om alla vidriga Mord som skett? Inte ens gaphalsen
  Helle Klein, hon som annars ojar sig så fort något händer Muslimer kan få fram ett
  ljud,hon vet att hålla truten stängd när offren är Svenskar, det märkliga är här var ju
  förövare och offer alla importerade? Det hade varit annat ljud i skällan ifall förövaren varit
  Svensk, då vaknar alla dessa skenheliga typer, till och med Stefan Löfven, som man
  annars bara ser när han handhälsar på huckle tanter( Nya väljargruppen, tydligen inte
  alla Muslimskor som inte vill handhälsa? )

  Storhycklare är dom hela bunten,fantastiskt att höra fjanten Damberg, en av dom som
  annars brukar rapa tesen allas lika värde, men det gäller tydligen inte 1,2 miljoner Svenskar,
  dom ska inte räknas?

  Gillad av 5 personer

 11. Cosmik Debris 2019-09-02 / 14:04

  ”Jag är övertygad om att detta är det bästa rådet som statsminister Stefan Löfven och regeringen kan få.”

  Absolut inte!

  Ge inte fascistiska Socialdemokraterna några idéer. Det är inte muslimer, kriminella eller terrorister som sossarna kommer att jaga.

  Det är det svenska folket.

  Gillad av 2 personer

 12. Hm 2019-09-02 / 13:55

  Taktiskt misstag av sossarna att försöka exkludera 1.135.627 väljare. Den övergripande strategin är naturligtvis att med alla medel hindra att M, KD och SD bildar gemensam front mot vänsterliberalerna. Bra att Kristersson insåg det även om om hans motiv också kan ha varit att behålla väljare som lutar åt SD. Men nu kan pajkastningen börja!

  Gillad av 3 personer

 13. Förbjud pedofilsekten 2019-09-02 / 13:51

  Knark- och tillhörande gängkriminalitet är inte det största problemet i landet.
  Det största systemhotet är pedofilsekten.
  Glöm aldrig det!

  Gillad av 3 personer

 14. fete 2019-09-02 / 13:43

  Allt i grunden handlar om krypandet för islam……

  Gillad av 3 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-09-02 / 14:03

   Erik, svaret på din fråga är, mycket illa !!

   //Gunnar

   Gilla

   • Norpan 2019-09-02 / 14:46

    Men pralinprovning, padel, SPA och underhållning går bra?

    Gilla

 15. ulsansblogg 2019-09-02 / 13:22

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Vi som har varit med i debatten 10 år och mer inser att vi kanske på marginalen än så länge har stoppat den katastrof som 7-klöverpartierna genom sin politik har exponerat det svenska samhället för.
  Att fler och fler vaknar är ett sundhetstecken.
  Man blir glad när ledarskribenter sätter ner foten och får en twitterstorm mot sig från de vänsterblivnas skara.
  http://katerinamagasin.se/atervandring-ar-inte-framlingsfientligt-det-ligger-till-och-med-migrationsverkets-uppdrag/

  Hjältar som Ivar Arpi behövs om sanningen ska fram. Socialdemokraterna och övriga sex partier har under årens lopp lurat den svenska befolkningen. Immigrationen skulle bli en stor vinst för det svenska samhället påstod de. Nu har det blivit en gigantisk kostnad med alla SOCIALBIDRAG som utbetalas. Att svenska partier med deras företrädare kallar sig för en ELIT är anmärkningsvärt när de endast är okunniga, slarviga och inte har gjort en gedigen konsekvensanalys vad det gäller deras utopiska projekt som massimmigrationen innebär. (kommentar av ULSANS redaktion)

  Gillad av 3 personer

  • Thomas 2019-09-03 / 01:00

   Kristina Lindkvist på dn sätter tonen på debattnivån från vänsterhåll när hon ger sig på Ivar Arpi på twitter och skriver ”din vidriga djävla rasist, hur vågar du?” ( kan inte länka här)
   Det var när Arpi nämnde att återvandring borde komma upp på dagordningen som de små hjärncellerna i hennes skalle kolliderade.

   Proppskåpet går nu för fullt på touretteskvinnor som Lindkvist. Hon behöver vård.

   Gillad av 2 personer

   • Lars Johansson 2019-09-03 / 19:46

    Ja,det måste finnas stora problem i denna kvinnas hjärna! Hur kan hon tro att ett samhälle ska kunna fungera utifrån hennes regelverk?

    Gillad av 1 person

 16. Thomas 2019-09-02 / 12:32

  Bra rutet Alfsson! hycklarna ska inte få en lugn stund. Det är nog kört för Sverige men även om klockan är 1 minut i tolv så kan vi få slut på masspsykosen i Sverige om den humanitära stormakten, det sjuka tillståndet hos så många ”goda med rätt värdegrund” nämligen att vara snäll och naiv mot monster så blir dessa monster som fromma lamm när de landar på svensk mark.

  På nått sätt är det kanske bra att Sd inte blir inbjudna till sossarnas samtal om dödsskjutningarna.
  Kan se framför mig Damberg, Ygeman, Löfven, Lööf, Lövin m fl diskutera hur våldet ska stoppas.
  Fler fritidsgårdar, mer saft&kakor, hajk i skärgården, dela ut armband,kärlekbomba en moské,
  Det ska nog stoppa våldet säger hjärnforskarna i regeringen.

  Nått positivt från Tyskland är framgångarna för AfD. Hoppas det smittar av sig till AfS.
  Det enda partiet som kan göra Sverige normalt igen.

  Gillad av 4 personer

 17. Sven 2019-09-02 / 12:28

  SD borde slå mynt av att de inte har samma värdegrund som de övriga 7. De borde gå ut med sin värdegrund som jag tror de flesta svenskar ansluter sig till.

  Gillad av 3 personer

 18. PV544S 2019-09-02 / 12:21

  En bra början är att hela den lagstiftande församlingen, riksdagen, har en öppen debatt om sina lagförslag. Inte allmän brottslighet, utan mot organiserad kriminalitet.

  Gillad av 2 personer

 19. Gunnar Karlsson 2019-09-02 / 11:59

  Thoralf, mer än mycket bra, helt enkelt lysande !!

  När jag hunnit ungefär halvvägs i artikeln så gjorde jag omedvetet vissa associationer till den lille mannen bakom det stora skrivbordet. Sedan dröjde det inte mer än ett par meningar så kom det !!
  Du refererade till Johan Westerholms artikel om ett av hans minnen från Libanon.

  När jag läste Johans artikel slog det mig att det är exakt såhär det måste gå till för att få Sverige på fötter igen, skönt att veta att jag inte är ensam om att tycka att extraordinära situationer kräver extraordinära lösningar.

  För alla er som inte redan läst Johan Westerholms artikel om den lille mannen, här är länken

  https://ledarsidorna.se/2019/08/den-lille-mannen-bakom-sitt-stora-skrivbord/

  //Gunnar

  Gillad av 5 personer

 20. martiusus 2019-09-02 / 11:20

  Ordbajsaren och Byfånen löfven: ”Sverige behöver en nationell samling.”

  Utesluter SD från samtal…

  Gillad av 2 personer

  • Thor 2019-09-02 / 12:35

   ”Nasjonal Samling”. Vidkun Quislings gamla parti. Passande att landsförrädaren Löfven med nazister i släkten vill återuppväcka detta parti.

   Gillad av 2 personer

  • Erik 2019-09-02 / 13:32

   De har ingen ryggrad i Kalmar kommun. Det är äckligt att läsa hur man skor sig på andra. Hur kan detta gått kommunchef Annette Andersson förbi?

   Jo, för att alla ryggdunkar alla i Kalmar. Självklart har både hon och Johan vetat om och indirekt godkänt det.

   Gillad av 1 person

 21. ! 2019-09-02 / 10:30

  Lyssnade på Uffes brandtal.
  Inte ett ord som vanligt om det absolut största systemhotet; pedofilsekten!

  Gillad av 3 personer

 22. Stig Bergman 2019-09-02 / 10:23

  Om Damberg hans gelikar:
  ”Jag vill ej vara ädel, jag vill ej vara god,
  de gode och de ädle de ställa upp sin stod
  i skönaste belysning på högsta piedestal
  med inskrift om bedrifter i hörnet av sin sal.

  Sen stå de och betrakta sin älskliga bild,
  hur ädel är ej minen, hur god och blid och mild,
  de tänka i sitt hjärta: Si, allt är ganska gott!
  – men bakom står Hin onde och hostar så smått.”

  Om Ulf Kristersson och hans gelikar:
  ”Han gör sig till och låtsas vara vän.
  Jag ville, att jag vore kvitt den skurken.
  Nä, drag åt Häcklefjäll och ryk och ränn!
  Han lystrar ej, han flinar blott, den lurken.”

  Gustaf Fröding

  Gillad av 5 personer

  • F 2019-09-02 / 11:15

   @Sti(n)g

   Men strunt är strunt
   Och snus är snus
   Om ock i gyllne dosor
   Och rosor i ett sprucket krus
   Är ändå alltid rosor

   Gillad av 3 personer

 23. turrim 2019-09-02 / 10:07

  Ånyo visar Damberg att han inte är mogen att vara minister i en demokrati.

  Gillad av 2 personer

 24. Bajen666 2019-09-02 / 09:41

  Det var ord och inga visor, fanken vad skönt att se och höra att det faktiskt finns politiker i detta land som vill göra en förändring till det bättre.

  Detta var det bästa blogginlägg jag läst i år…….Tack Thoralf att du finns.

  Gillad av 3 personer

 25. accarlsson 2019-09-02 / 09:38

  Klart att man skulle vilja att det togs i med hårdhandskarna mot buset precis som Toralf beskriver.
  Men det kommer inte att ske!

  Det vi måste göra är att först bygga fler fängelser, eventuellt i Baltikum. Under tiden fängelserna byggs kan man jobba på att skärpa lagstiftningen med längre strafftider och slopad förtida frigivningen efter 2/3 av straffet. Bort med alla ungdomsrabatter på straffen och neka den som missköter sig under strafftiden rätt till besök eller permissioner.

  Det stora problemet är att vi inte har, eller inom rimlig tid kommer att ha, tillräckligt många poliser. Detta har våra politiker inte någon vettig lösning på.

  https://ledarsidorna.se/2019/09/damberg-kristersson-yrvaket-och-otillrackligt/

  Gillad av 3 personer

 26. hasp 2019-09-02 / 09:20

  PK-adeln i allmänhet och sosseriet i synnerhet är marinerade i oikofobi viljet visar sig i hat och avsky mot de egna medborgarna.
  Sosse-Damberg och Expressen-Lindström ger verkligen arrogansen och oikofobin ett ansikte.
  Sverige är slut som nation.
  Det bästa hade kanske varit att dela landet.
  En del för skötsamma, nationalstatsälskande medborgare och den andra delen för oikofoba, dekadenta vänsterliberaler.
  Då kan man ju utvärdera vad som fungerar.

  Gillad av 1 person

 27. martiusus 2019-09-02 / 09:20

  Knappt någon av alla gruppvåldtäkter har lett till fällande domar medan man däremot i spåren på Metoo-hysterin dömer en kulturpersonlighet för ett tio år gammalt påstått sexuellt övergrepp.

  Detta är Sverige av idag – Absurdistan, ett sanslöst samhälle styrt av en medie- och maktelit som tappat fotfästet i verkligheten totalt.

  Istället för att lyssna till de kritiska rösterna försöker man tysta ner dem med hjälp av lagar som ”Hets mot folkgrupp” och talar om hatet på sociala medier.

  Medan det går ekonomiskt bra för länder som Polen och Ungern går det allt sämre för Sverige. Den svenska kronan har aldrig varit så svag som idag. När ska svenska folket vakna och inse vilka stolpskott som styr det här landet?

  Gillad av 4 personer

 28. World Travellet 2019-09-02 / 09:16

  Håller med dig helt och hållet Thoralf. Staten skulle behöva anställa ett tusental karlar i 40-60 års åldern, gärna före detta jägarsoldater, FN-soldater och gamla erfarna snutar. Dessa skulle ha en ordentlig lön, bra försäkringar, garanterad anonymitet och ges tid att samträna och samverka med polisens och militärens spaningsresurser för att sen rensa upp skiten. Och jag är övertygad om att det är många politiker, advokater, domare och mediafolk som är inblandade i den organiserade brottsligheten genom korruption/mutor och på andra sätt.

  Gillad av 2 personer

 29. Sven 2019-09-02 / 08:38

  Samytalen är odemokratiska

  Vi väljare har röstat in ett antal personer och partier i Riksdagen för att samtala och rösta om förslag och förändringar. Då går det inte att flytta dessa samtal utanför Riksdagen och dessutom utesluta ett parti.

  Samtal och beslut ska föras i Riksdagen – det är det vi väljare bestämt. Det är dessutom regelvidrigt att införa en parallel verksamhet till Riksdagen.

  Gillad av 4 personer

 30. Åke Nordlöf 2019-09-02 / 08:32

  Håller helt med dig, vi går mot katastrof mitt enda hopp är Afs som har ett partiprogram som kan göra stora förändringar i samhället

  Gillad av 4 personer

 31. Rolle 2019-09-02 / 08:30

  En kommentar av cheeta_30 i Samhällsnytt
  SD har inte samma värdegrund, fick Damberg ur sig. Visst är det så. SD är icke bärare av rasbiologiska institut , drygt 60 tusen tvångs steriliserade, Baltutlämning, Nazi transiteringar, malm till Krupps o Adolfs kanoner. Neeej SD har inte samma värdegrund som S och de övriga som är arkitekterna bakom dagens vålds o skräck Sverige. Det är vi glada för.( tror S förlorar på detta uttalande).

  Gillad av 5 personer

 32. Malin 2019-09-02 / 08:30

  Helt rätt, deras värdelösa värdegrund har skapat alla dessa (utmaningar😠) mord sprängdåd etc .

  Gillad av 3 personer

 33. Rolle 2019-09-02 / 08:17

  Agerandet är en självklarhet.
  Befinner man sig i sandlådan så vill man ha personer på samma nivå.
  Skulle en vuxen (SD) komma dit så kan de inte längre hålla på med sina barnsligheter.

  Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s