STEFAN ”FAKE NEWS” LÖFVEN

Stefan Löfven Linne

Tittade på Luuk ikväll och fick höra statsminister Stefan Löfven berätta sagor om klimatet. Klimatkrisen, isarna smälter, havsnivåerna stiger, hela länder riskerar att försvinna, Sahara breder ut sig och 20 miljoner människor är på flykt undan torka, svält och klimatförändringar.

Fake news

Läs på nedanstående länkar hur Sahara minskar och blir grönare.

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/718046?programid=412

https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/jorden-blir-gronare

För någon dag sedan fick jag nedanstående dokument från nätverket ”Klimatsans”.

Hur känner vi igen Fake News om klimatet?

I klimatdebatten presenteras många bestämda uppgifter som ”fakta”, men de visar sig ofta vara falska vid närmare granskning, ”Fake News”. Det finns några uttryck som signalerar ”Fake”.

 1. ”Vetenskapen” säger… Det finns ingen ”vetenskapen”, bara enskilda ”vetenskapare”, som har namn och adress. Utan de senare uppgifterna är uttalandet betydelselöst.
 2. ”Forskningen” säger. . . Se ovan. Nämn forskarnas namn, om de vågar stå för sina påståenden, annars är påståendena betydelselösa.
 3. ”Klimatmodellerna” visar . . . De baseras på datorsimuleringar, liknande väderprognoser, som vi vet klarar en vecka något så när, men inte mer. För klimatet behövs fler än 50 parametrar. Datorn beräknar hur utvecklingen går för en timme eller en kvart i taget, så att man behöver en miljon eller tre miljoner omräkningar för att komma till år 2100. För åtminstone 30 parametrar vet man inte precis hur de påverkar varandra, varför detta måste ”antas” det vill säga ”gissas”. Matar man in 30 gissningar i en dator, blir resultatet aldrig bättre än en gissning. Klimatmodeller är gissningar som inte kan ”bevisa” någonting.
 1. ”Beräkningar ” visar . . . Exempelvis avser de ”Overshoot Day” eller ”4,2 Jordklot”. Dessa beräkningar vilar på gissade extrapoleringar av historiska trender utan hänsyn till möjliga förändringar t.ex. på grund av teknisk utveckling. De kan visa en tendens, men vanligen med stor överdrift.
 2. ”Värre än vad man trott”: VEM har trott VAD och VARFÖR? Rent nonsens utan dessa uppgifter.
 3. ”Ett rekord” har noterats. . . Data för en dag, en vecka, en månad eller ett år säger inget om klimatet förrän i statistik för 30 – 60 år.
 4. ”En samlad bedömning”: Skitsnack!
 5. ”IPCC:s rapport” säger. . . IPCC är en ”mellanstatlig” det vill säga politisk organisation. Dess politiker har visat att de saknar naturvetenskaplig kompetens, eftersom dess larm nästan alltid slagit totalt fel. Deras intresse är processer på Jorden, som politiker kan påverka. Förbränning av fossila bränslen. Det som visat sig viktigast är istället. Jordens relation till Solen, dennas cykliskt varierande aktivitet, som påverkas av planeterna, samt solsystemets väg genom Vintergatan. Dessa faktorer visar nu att vi är på väg in i en kallare period.
 6. Chefen/presidenten för WMO, IMF, BRD, SMHI, IPCC säger: Dessa poster innehas oftast av politiker, som saknar naturvetenskapligt kunnande. Därför är stor misstänksamhet motiverad.

De stora rubrikerna i media avser oftast ”Fake News”.

PS

Funderar på att delta vid nästa klimatdemonstration i Kalmar på fredag med mina bildekaler om klimatet och kärnkraften som ett plakat. Hur många tror att jag är välkommen?

IMG_3148

 

Annons

29 reaktioner på ”STEFAN ”FAKE NEWS” LÖFVEN

 1. Freddi60 2019-09-22 / 23:58

  Jag tål inte längre att se dessa sjuka falska politiker om inte förstått att deras plikt är att tjäna folket och Sverige, och inte globalister! Men det gäller att inte gå ner sig i mörkret utan se ljuset, vi lever här och nu så det gäller att ta till vara på nuet! Om jag varit 20 år yngre flyttade jag direkt, nu är det inte lika lätt längre. Jag söker efter erfarenheter var det är enklast och absolut bäst för mig själv och kanske 20 procent av den uppvaknade befolkningen att emigrera?? Hagenbo pratar om Lettland och Riga men jag tänker mer på varmare länder. Vore bra med inputs erfarenheter och ideer om bästa land att flytta till??

  Gilla

 2. Egon 2019-09-22 / 18:08

  Hej Thoralf!
  Sveriges bästa politiker.
  Hallå!
  Varför är det helt OK att kalla Kristus för bög och homosexuell?
  Ju värre spelar ingen roll.
  Om man däremot kallar Muhammed för pedofil eller bög?
  Jäklar.
  Då tar det hus i helvete……!
  Är de inte båda profeter av samma religion?
  Vi är framme vid 2019.
  Alla vet att religion bara är ett sätt att ta makten och styra folk.
  Alla ”religioner” finns bara för att förtrycka människor.
  Sverige är sekulärt.
  Här borde vi kunna leva fritt från alla pajasreligioner.
  Präster och influencers……….
  Samma skrot och korn.
  Nej Tack!

  Gilla

  • Stig Bergman 2019-09-22 / 19:38

   Nåja, bortser man alltså från klimatet, så hade även Gustaf Fröding en klar uppfattning om varför allt annat är som det är:

   ”Gud kröp in i ett svin,
   därav blev människan till,
   kärlek, förnuft och latrin
   hopkokt till livets vin,
   Vill det du icke vill,
   sådan är livskomedin.”

   Gilla

 3. Tony Ingman 2019-09-22 / 16:08

  Kan någon begripa varför M P aldrig aldrig talar om bilbränder????
  menar dom att flera tusen bilbränder inte har någon som helst inverkan
  på miljön , när dom samtidigt säger sig kunna räkna ut hur mycket inverkan
  en enda flygning har på miljön?

  Varför ser man inte den falskhet M P besitter och all den skadeverkan detta lilla skitparti
  har på det Svenska samhället med sin skattehöjarpolitik och sitt pladder om miljön
  vid vissa tillfällen, men är helt tysta när enormt mycket skit släpps rakt ut i luften ,när
  för MP rätt Personer står för dessa skador?

  Gilla

  • Onkel Björn 2019-09-22 / 17:51

   Och då ska man ju också vara medveten om att när en bil brinner utvecklas farliga rökgaser samt att delar i bilen (bla olika stötdämpare) kan explodera och flyga iväg. Elbilars batterier är heller inget man ska vara allt för nära då de brinner.

   Gilla

 4. 66- snart 67-åring 2019-09-22 / 15:57

  Jag behöver varken lyssna på forskare eller aspergerssjuka barn när det gäller klimatfrågan.
  Jag har min perception att lita till.
  Jag har både syn, hörsel, känsel och andra sinnen och organ i gott fungerande skick (peppar peppar!) och jag har levt längre än de flesta klimatalarmister.
  Jag har inte upplevt någon klimatkris.
  Däremot har jag under mitt långa liv hört åtskilliga domedagsprofetior om världens undergång.
  Och jag ska tala om för er att de flesta domedagsprofeterna har gått under medan världen fortfarande består.

  Gillad av 1 person

 5. Sara 2019-09-22 / 15:50

  Thoralf jag tror det ligger mycket i detta ”En företrädare för SD som visat ett enormt driv, kompetens och stridslystnad och som varit partiets förmodligen mest aktive och duglige företrädare på det kommunalpolitiska planet sedan 2006 är Thoralf Alfsson. Förmodligen av just den anledningen blev det bara en mandatperiod i Riksdagen för Alfsson som inte fick stå med på riksdagslistan inför valet 2014. Genom sin popularitet inom partiet utgjorde Alfsson ett potentiellt hot som Mattias Karlsson ansåg att det var bäst att göra sig av med.”

  Gillad av 1 person

   • Sara 2019-09-22 / 20:08

    Thoralf, har du försökt kontakta Mattias Hans Karlsson och be han förklara sig varför du blivit utesluten? Grunderna de lagt fram för uteslutning håller absolut inte!

    Varför kontaktar du inte Mattias Hans Karlsson och be han ta fram brevet med de rätta grunderna som skulle kommit i julas. Du måste sätta press på dem nu! Kanske går det att återkalla uteslutningen?

    Gilla

   • Thoralf A 2019-09-22 / 20:10

    Jag har gjort det ett antal gånger både offentligt och privat men Mattias Hans Karlsson svarar inte. Han är inte karl för sin hatt!

    Gillad av 1 person

 6. Maja Dacke 2019-09-22 / 14:14

  Idag råkade jag se ett foto av Klimatgreta i New York – alltså aktuell bild. Men detta foto kan inte vara på en 16-åring. Hon saknar helt antydan till bröst! Tio-elva år kanske men inte 16 år. Helt platt ner från nyckelbenen. Är det vanligt att asbergerbarn inte utvecklas normalt? Jag trodde inte detta men är varken läkare eller forskare. Bara en vanligt förnuftig realist och därtill observant.

  Vad är denna Greta???

  Gilla

  • Maja Dacke 2019-09-22 / 14:15

   PS. Fotot fanns i SvD någon av senaste dagarna.

   Gilla

 7. Niklas R 2019-09-22 / 14:05

  Stefan Löfvén, ytterligare ett levande bevis på att socialister är, per definition, idioter.

  Gilla

 8. Thomas 2019-09-22 / 13:06

  När ska vårt land befrias från denna svagbegåvade, löjeväckande, patetiska fåne?
  Han har hållit vårt land gisslan sedan 2014.
  Han tror att världen lyssnar på hans svammel. Sverige-en förebild påstår Löfven.

  Förebild i vad då? Islamisering, genusförskola, fjäskandet med is-terririster ,radikala feminister som hatar vita män och Europas mest våldsamma land? Det är bilden av Sverige utomlands.
  Jag har kontakter lite varstans ute och får ofta frågan vad är det som händer med Sverige egentligen? det var ju tryggt och lugnt förr.

  Och det ständiga spörsmålet- Varför tar ni emot så många invandrare från dysfunktionella länder som inte kan bidra till det svenska samhället? Inget annat land ger upp sin nationella särart frivilligt. Bara Sverige begår självmord på liknande vis.
  Jag svarar förstås inte att det beror på att politikerna vill att Sverige ska vara hela världens mest humanistiska och goda förebild.
  Att andra ska se upp till oss, och säga-se vad goda och hjälpsamma Sverige är. Vi vill få andra länder göra samma sak, som den goda förebild Sverige påstås vara går vi först

  ”Se på oss hur medmänskliga vi är, hela världens socialkontor, vi har råd ( på bekostnad av dumma naiva svenskar som röstar på 7klövern oavsett)
  Klimatfrågan är rena fake news. Det har ersatt flyktingfrågan, nu är det klimatet, sedan blir det kärnfamiljens död som kommer att ältas.
  Det bästa med Löfven är att han är så dum att det finns så många sätt att driva med eländet. Så dum han är finns det en uppsjö av roliga klipp på nätet. Göran Persson var dryg och arrogant, men inte dum och löjeväckande på samma vis som Löfven.

  Gillad av 2 personer

 9. Tony Ingman 2019-09-22 / 10:45

  Det finns nödlögner, som ibland kan hjälpa människor i en nödsituation, men en Statsminister
  som använder lögnen som vapen bara för att sitta kvar vid köttgrytorna blir bara för mycket,
  han har köpt globallisternas domedags profetior tvärt av, och med vetskap om hans dåliga
  kompetens inom andra områden så är det lätt att förstå att han bluffar.

  Om han och andra alarmister är så rädda för klimatet och vad som kommer att hända när
  landområden ,som han säger kommer att försvinna, varför hör man inte någon av dessa
  låtsasexperter någon gång tala om Barnbegränsningar, det är ju inte rimligt att dom
  fattigaste områden på jorden med den fattigaste befolkningen föder mest barn som dom
  sen inte kan försörja, framförallt när dom kör skrämselpropaganda om att stora landområde
  kommer att försvinna.
  Denna skrämselpropaganda blir heller inte trovärdig så länge man inte vågar anordna
  debatter mellan dessa och dem som benämns förnekare.

  När det gäller Annie Lööf och C, så kommer dom säkert att hålla med sossarna
  och M P,, och långa ändlösa utredningar sätter igång, och under tiden så hinner här
  att invandra hundratusentals innan dom fått fram något av sina verkningslösa åtgärder.

  Det borde väckas misstroendevotum mot regeringen, det hade kanske
  lurat fram även kommunist Jonas ur vassen, även om jag är tämligen säker på
  att han inte kommer att stödja ett sådant misstroende?

  Gillad av 4 personer

 10. Hacke 2019-09-22 / 10:44

  Jag klarar inte längre av att titta på regimtelevisionens välregisserade propagandaföreställningar, särskilt inte när de leds av självgode Luuk. Men jag tror och hoppas att pajasen Löfvens dagar nu snart är räknade. Hans skräckministär rasar i ännu en förtroendemätning och då inte minst sektledaren själv.
  Det verkar som falanger inom s-leden nu mer och mer börjar inse att man måste ta efter sina kollegor i Danmark när det gäller invandringspolitiken. Och inför den kovändningen kan inte gärna de gamla trotsiga faktaförnekarna med minsta trovärdighet i behåll för partiet ha någon plats. Därför tror jag heller inte det är någon tillfällighet att en sådan som Ardalan Schekarabi, som länge verkat under radarn på de flesta områden, nu i olika sammanhang förs fram som tänkbar arvtagare.
  Invandrarna själva är ju de enda som är ”godkända” som kritiker av just invandringspolitiken hos pk-adeln så vem skulle inte passa bättre då än denne fule fisk som med sitt ursprungsalibi kunnat ta sig fram till maktens köttgrytor genom manipulation och ren kriminalitet.
  Oavsett vad som händer inom detta folkförrädarparti hoppas och tror jag att deras storhetstid är över för gott efter nästa val. Till och med den hårt prövade kärnan av edsvurna och blint troende gråsossar, fjärran den stockholmska sosseadeln, börjar ledsna alternativt dö ut samtidigt som den importerade valboskapen sannolikt lär välja den riktiga hårdvaran ur de egna leden när de nu bildar eget parti
  Ingen utanför den sektliknande eliten själva lär väl heller sörja dagens alltmer vacklande och nedsolkade s-koloss. Framför allt inte de för senare tiders utvecklingen förskonade föregångarna i partiet, från Erlander och bakåt i den sedan lika länge stendöda folkrörelsen.

  Gillad av 5 personer

 11. Evert Ronaldo 2019-09-22 / 10:34

  Det är lätt att slippa Greta o annat skit på TVn. Stäng av eller slå inte på skitkanalerna.

  Gillad av 4 personer

  • stefan a. 2019-09-22 / 12:18

   Tackar fjjärren varje dag, finns två jag alltid zappar bort och det är Greta och zlatan…..

   Gillad av 2 personer

 12. Sven 2019-09-22 / 09:18

  Jag har i många valrörelser tänkt att nu i detta val så måste väl ändå svenskarna ta sitt förnuft till fånga. Jag trodde att det skulle vända 2014. Jag hoppades på nyval fram till valet 2018, men icke. Jag hoppades på 2018. Nu hör jag många säga att 2022 då måste det ske annars är vi körda. Men jag tror att vi kommer att bli grymt besvikna. Socialdemokraternas nyanlända kommer att rösta rött, det finns siffror som säger att ca 6% av s-rösterna kommer från denna nya grupp.

  Det enda hoppet är att det blir valsegrar i kommunerna, som t ex banat väg för nya ledningskonstellationer i t ex Sölvesborg, Staffanstorp och kanske andra.

  Det stora slaget om makten kommer att stå mellan kommunerna och staten. De Sverigevänliga krafterna har en chans i kommunena men inte i Riksdagen.

  Gillad av 4 personer

  • Thoralf A 2019-09-22 / 11:09

   Jag tror att du har en poäng där.

   ”Det stora slaget om makten kommer att stå mellan kommunerna och staten.”

   Gillad av 2 personer

 13. Rolle 2019-09-22 / 09:09

  Stefan ”fake news” Löfven kan tydligen inte ta in egen fakta i ämnet.
  Stöder sig helt på extrempartiet MP lögner.
  Hoppas att lögnernas partier försvinner från makten mycket snart.
  Luke sällar sig tydligen till samma kategori.
  Länkarna borde finna i lögnarnas epostlåda varje dag.

  Gillad av 1 person

 14. messkalle 2019-09-22 / 08:32

  IPCC är en del av FN. FN har inte lyckats förhindra krig eller skapa fred. Vem tror att IPCC kommer att lyckas? Bara de som blivit indoktrinerade med att ”hotet” , den globala uppvärmningen är orsakat av CO2. ”Vetenskapen” bortser från solens ökade instrålning. Alla vet nu att det var varmare under vikingatiden som sedan avlöstes av den lilla istiden. Det handlar bara om makt och pengar. Vi svenska skattebetalare kommer att betala.
  Önskar De få som bär kärnkraftsskyltar lycka till. Det är ingen motdemonstration!

  Gillad av 1 person

 15. Anonym 2019-09-22 / 07:43

  Jag mår fysiskt och psykiskt dåligt när clownen Löfven visar sig.
  Men, troligen en värdig företrädare för svenska folket.
  Och lögner är inget som hindrar en politiker från att bli återvald.
  Gud hjälpe oss.

  Gilla

 16. botwid 2019-09-22 / 07:01

  Tony Heller drar ner byxorna på IPCC när han visar hur IPCC klipper ut delar av en graf för få fram en hotande trend. Detta är bedrägeri! IPCC är politiker och bedragare.

  Gillad av 4 personer

  • Robban 2019-09-22 / 22:12

   Kallas för ”data snooping”! Används ofta av klimatsekten för att påvisa att de har ”rätt”, när de i själva verket ljuger så de tror sig själva alt säger något, för att de tycker att det låter bra!
   Socialister/liberaler och feminister använder gärna metoden för att påvisa att ex brottsligheten minskar, när den i själva verket ökar! osv mm

   Gilla

 17. Laglydig 2019-09-22 / 00:37

  Jag blev fullständigt rasande när jag råkade swappa förbi ett s k ”underhållningsprogram” dessutom på bästa sändningstid tidigare i kväll och fick se den s k ”statsministern” sprida osanningar i den av regimen kontrollerade propagandakanalen SVT.

  Fullständigt för djävligt!!!

  Den s k statsministern sitter och ljuger rakt ut!

  Kan man inte ens slippa skiten med den där Greta och anti Trump propaganden en lördagkväll???

  Det hela är naturligtvis mycket välplanerat och organiserat eftersom Annie Lööf var med i ett tidigare inslag tillsammans med andra representanter för det ”goda”… Ren propaganda TV!!!

  Masspsykosen fortsätter, när skall svenskarna vakna? När når vi ”the tipping point”? Det borde bli innan 2022, annars är det för sent!

  Läste den här intressanta artikeln tidigare idag utifrån ett norskt perspektiv om svenskarna:
  https://www.document.no/2019/09/20/uhellig-allianse-bak-demonteringen-av-sverige/

  Vad är skillnaden mellan nordkoreansk TV och SVT?
  Svar: INGEN!!!!

  Gillad av 10 personer

Kommentarer är stängda.